91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    1C feltöltötte a 4.5 beta fájlokat Steamre, ezzel a TFS 4.5 zárt beta tesztelése ma elkezdődött. Igyekeztünk annyi hibát kiszedni belőle már a TFS alpha tesztek alatt, hogy remélhetően ez a beta csak formaság, és hamarosan élesben mehet Steamre (kevesebb mit két hét ;) ).
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.10.03. 17:14:02
  • VO101Tom
    Én egy 3TB-s WD purple-val jöttem most haza, de a kis gyökér régi nyilván nem kerreg most, biztos érzi a vesztét :) Na nem baj, most legalább lesz hely bőven. SSD nem kell, abból van már 2db 256-os... winyóról winyóra most nem olyan gyors, de itt a bottleneck a régi winyó ugye...
  • Kurfürst
    Érdemes egyébként is valami újabba beruházni, elég brutál, már-már SSD értékeket hoznak. A régiekhez képest mindenesetre ég és föld. Pár éve vettem egy 3 Terrás Barracudát, poénból néztem mennyivel másol, hát ilyen 150 Mbyte/sec értékekre emlékszem... Gondolom most már még jobbak.
  • VO101Tom
    A CrystalDiskInfo-t nem ismertem, azzal megnéztem, azt írja, hogy "veszélyes". HDD sentinel annyit írt, hogy kondíció 98%-os, és hogy 100 szektort áthelyezett hiba miatt. Na, akkor ez kuka, vehetek új winyót. Köszi az infókat.
  • PhantomAss
    okok, megnézem, köszi!
  • Solt
    Öreg hiba! :)

Ebben az esetben lehet az oka torrent is... a befejezetlen letöltést ilyenkor újra ellenőrzi és az bizony rendesen tekeri a HDD-t. Plusz bizonyos időközönként automatikusan lefut a töredezettség mentesítés, ami szintén alaposan megtekeri a HDD-t. Nézz rá a lentebb említett programmal, abban elvileg kiderül ha a HDD-nek fizikai nyűgje van.
  • PhantomAss
    Nincs ssd-m, csak sima sata vinyóim
  • Solt
    Ha SSD + HDD párosod van, akkor a rendszer nyilván az SSD-n van. Na most ilyenkor a HDD-n nincs semmilyen turkálás, ezért alapértelmezetten 20 perc után aludni küldi a winfos. Ezért van az, hogy amikor olyan tartalomhoz nyúlsz ami a HDD-n van, akkor elkezd kerregni, pörögni, akadozni, stb. Ez normális, ráadásul az energiagazdálkodásnál ezt kilehet kapcsolni.

Amit Tom leírt, az nem normális jelenség...
  • PhantomAss
    Hallod, nálam ugyan ez van mióta win10-et használok.
    Amikor bekapcsolom a gépet olyan kerregés van egy fél óráig hogy ihaj, azután teljes csönd. Aztán ha nem csinálok semmit akkor szintén néha rákezd.
    Arra gyanaxom hogy a win10-nek van vmi olyan fícsörje ami ellenőrzi a vinyót vagy ilyesmi.
    Bár nekem már a vinyó is régi, alig várom hogy lecseréljem ssd-re.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.10.03. 09:09:10
  • Solt
    CrystalDiskInfo-l nézted már?
  • VO101Tom
    Srácok, van valakinek ötlete, hogy az mitől van, hogy ha a winyó nem csinál semmit, akkor elég hangosan kerreg? Én csak most kaptam meg, nem új winyó, nem tudom, hogy mióta ilyen, de elég furcsa, hogy ha dolgozik, akkor alig van hangja, teszi a dolgát rendesen, de amint nincs feladata, azonnal kezdődik ez az ütemes kerregés vég nélkül...
  • LeonSilver
    Köszönöm szépen!
    Ha Szombathely környékén jársz szólj, és jövök neked egy serrel vagy bambival, amit választasz ;)
  • levy668
    Üdv!
    Átpakoltam az összes rajzot A3-ba, ezt már szépen lehet nagyítani és nyomtatni.

link
  • mijki
    OFF:

Sziasztok!

Kihasználatlanság miatt megválnék az X52 Pro joystickomtól, sértetlen, tökéletesen működő, alig használt(max.40 óra) és szívesebben és olcsóbban adnám Nektek el itt(a sok régi közös repülésre való tekintettel :)) ), mint ahogy hardveraprón hirdettem meg, szóval ha valakit érdekel, nyugodtan írjon privit. :))

ON:
  • LeonSilver
    Nézegettem meg kinyomtattam a cuccot. És most pofátlan leszek ;)
    A méretek nincsenek meg valahogy láthatóbb formában?
  • Lysandus
    Ki kell kapcsolni az élsimítást. Az ugyanis az egypixeles kontakot hibaként fogja kezelni és belemossa a háttérbe. Plusz a színösszeállításon is lehet variálni, mert bizonyos körülmények között is az is hatással van a látótávra.
  • sakkay
    Ja azt ismertem is ezt nem. Mondjuk nem véletlen
  • VO101Tom
    1969-es Battle of Britain filmet kell megnézni, abban rengeteg eredeti géppel vették fel a jeleneteket, Buchon, He-111, Spit, Hurricane is szerepel benne, nem is kevés. A megfelelő helyeken 1080 HD-ban is letölthető. Hasonló stílus mint anno volt a Tora Tora Tora vagy a Midway-i Csata filmek.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.10.01. 13:43:37
  • Klusi86
    Írtam Pü-t.
  • Klusi86
    Megnézted akkor a windows update-t? Mert, nem nagy kunszt, csak win10-nél írd be a keresőbe windows update, majd megnézed az utolsó frissítés időpontját. Ott kell lennie valahol az eltávolításnak is. Mármint ha ez a baja
  • sakkay
    Mégsem... ATAG fagy. Na azt hiszem mára hanyagolom.
  • sakkay
    Rendbe jött úgy néz ki.
  • sakkay
    Atom gagyi
  • sakkay
  • sakkay
    ja én is erre gondoltam.
  • Klusi86
    Nem frissített a windowsod? Nem olyan rég volt hiba, hogy egy Win10 frissítés elcseszte a Clod csatlakozását ATAG szerverre, lehet megint valami ilyesmi rontotta el.
  • sakkay
    Ma reggeltől nálam fagy a CLOD. SIngle, meg quick misszióknál. Nálatok? Fagyással kidob.
  • sakkay
    Ja a pamacsolást elfelejtettem. Ha nagyon kemény vagy azt is lehet, hogy odamész egy angol légvédelmes helyre, aztán jól felhívod magadra a figyelmet a pamacsokkal. Me-110-el tegnap azért nem volt olyan jó ötlet-de nem is vadászni mentem mondjuk:)
  • LacAI
    Szóval a lényeg a türelem asszem.
  • LacAI
  • LacAI
    Elballagsz az angelus partok felé Dover körül kóvályogsz oszt ott mindig vannak. Vagy a saját repterek fölött is időzhetsz mert mindig vannak azaz voltak keselyűk akik szeretnek ott "vitézkedni". Őket meg jelzi a légvédelem,csak a pamacsolást kell figyelni.Ha már 100 játékos fönt van akkor azért sűrűn vannak a népek itt ott.Én szerettem elmenni az angol partok felé olyan 4-5-6 ezren aztán csak figyeltem ahogy a lelkes angelusok felszállás szinte semmi magasságot nem gyűjtve rögtön nekiindultak a francia partok felé. Őket egyszerű volt lekapkodni.Persze ott is vannak tapasztalt rókák szép számmal és ők is fent kavarnak 5-6-7 ezren, erre figyelni kell. Meg ha rááll a szemed akkor kiszúrod őket.Csak tényleg nagyon kell figyelni minden irányba.De tudd te ezt .Na meg ha látsz saját bomber köteléket ,akkor állj rájuk és figyeld őket. Sok angelus szereti a könnyű killt és mennek a kötelékekre. Egy a lényeg.Mereszd a szemedet.
  • sakkay
    Na ez úgy van-olyan sokat én sem nyomom online de majd szólnak ha hülyeséget írok-ha nem repülöd eleget, még akkor sem veszed észre az ellent ha látótávban van. Vsz a sok gyakorlásnál azt nem gyakorolja az ember, hogy minden irányba nézegessen mint állat:))
    De a fontosabb, hogy tapasztalatból lehet tudni, hogy hol vannak a fő közlekedési utak' vagy népszerű repterek. Ezen kívül minden küldi más, és a leírásban lévő célokból is lehet következtetni hol lesz az ellen. Egyszerű példa ha van az angoloknak német hajó célpontja, akkor tuti érdemes ott keverni vadászként, mert hajót bombázni mindenki szeret. Ha gondolod reppenhetünk ma.
  • PhantomAss
    Na hallod...én voltam fent amikor ~70-en játszottunk, de az ég világon senkivel sem találkoztam. Keresztbe kasul repültem a térképet de sehol senki.
    Ez a legnagyobb problémám amúgy, hol a francba vannak a többiek állandóan? Hogy lehet megtalálni őket? Hogy lehet kiszúrni a gépeket ha 3-4e m magasan vagy? A yt videókon ez sima ügy, én viszont nem látok soha senkit meg, csak ha már mögöttem van.

Amúgy egy kérdés: az online játékosokat hogyan lehet megnézni? Nálam csak kb. 20 játékost jelenít meg, lehet lapozni valahogy?
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.10.01. 08:34:14
  • sakkay
  • VO101Tom

És még kint sincs a 4.5
  • sakkay
    100 ember van ATAGon....és szerintem sokan várnak, hogy belépjenek:))
  • sakkay
    Nekem van márt vevőm egyben. Haver szóval jó áron kapja. Én meg nem is értem aki akar használt cuccot, és nem jó neki abba amiben eddig ketyegett. Mert az azért biztos.
  • Solt
    Én pár hete próbaképpen felraktam a konfigom apróra... vitték volna külön a 4770K-t és a ramokat is, de a lap senkinek nem kellett mivel teljesen zsákutca már az adott foglalat.
  • sakkay
    Persze én sem akartam felső kategóriában választani. Amúgy talán egyszer sem volt olyan cserém, ahol az alaplap maradt..vagy talán egyszer.
  • Solt
    Csak senkinek nem fog kelleni egyben... vagy legalábbis csak akkor, ha nagyon olcsón adod, szóval azt kalkuláld be, hogy az alaplap az átlagosnál is veszteségesebb történet lesz. Érdemes valami középkategóriásat venni, semmiképpen sem "csúcs" lapot...