IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
Neked megy már a game?
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ezzel a rendszerrel a repülőgép olyan kis sebességen is vezethető marad,ahol a hagyományos kormányfelületek már hatástalanok. Például a lapos dugóhúzó manőverből is könnyen kijön a gép a rendszer segítségével. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne vele lezuhanni.
Szu-35SZ gyakorlása az idei MAKSZ-2017 kiállításra. A pilóta Jurij Vascsuk. Ajánlott végignézni az egészet, főleg az 5:35 utáni rész elképesztő:
Kell valami pluszba? dxdiag vagy ilyesmi?
Volt ilyen bug a hanggal korábban is, de azt hittem kijavították (az mondjuk annyival volt másabb, hogy ott konkrétan a játékot kellett újraindítani, hogy elhallgasson).
www.pumaszallas.hu
IRL működő hajtóművet egyébként előírás szerint tilos vitorlába tekerni, ment tönkremehet tőle és sok esetben még földön állva is leállítja a hajtóművet.
www.pumaszallas.hu
Az olajhőtű kar mögötti kis tábla azt jelzi, hogy elől volt csukva (Zu), hátul volt nyitva (Auf). Eddig fordítva működött. A kis ikonok továbbra is fent jelzik nyitva, az nem változott.
www.pumaszallas.hu
Szívesen venném az okítást ebben témában (is)
Si vis pacem, para bellum
Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2017.12.17. 11:37:02
Si vis pacem, para bellum
MOST!
Evan ni.
Application: Launcher64.exe
Framework Version: v4.0.30319
Description: The process was terminated due to an unhandled exception.
Exception Info: System.IO.FileNotFoundException
at cHAy4yFQT4LzFL7YXFQcfbbMtMW.iyigsD2Z3cwx0tt9DaKcpGoZfOB(System.String, System.String, System.String[])
at cHAy4yFQT4LzFL7YXFQcfbbMtMW.Rm5pSvrbSpSh4PmskNvu39zY2VM()
at maddox.Launch.Program(System.String[])
at Launcher.Program.Main(System.String[])
Ezzel összfüggésben írja.
Első hiba ez:
A hibát okozó alkalmazás neve: Launcher64.exe, verzió: 1.0.0.0, időbélyeg: 0x59c99be6
A hibát okozó modul neve: KERNELBASE.dll, verzió: 6.1.7601.18015, időbélyeg: 0x50b8479b
Kivételkód: 0xe0434352
Hiba pozíciója: 0x0000000000009e5d
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x2398
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01d376be60d26d81
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: D:\Steam\steamapps\common\IL-2 Sturmovik Cliffs of Dover Blitz\Launcher64.exe
A hibát okozó modul elérési útja: C:\Windows\system32\KERNELBASE.dll
Jelentés azonosítója: 9fb92e05-e2b1-11e7-9999-1c6f65c566b2
Erre jön az előbbi.
Ez a két hiba renderesen együtt jelentkezik.
Szóval lesz karácsonyi elfoglaltságom.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2017.12.16. 23:56:03
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.pumaszallas.hu
Az egyetlen hátránya viszont, hogy ugyanarra a textúra felületre 4-5-6 különböző mapot is elhasználhat, mert sok, való világból szkennelt fizikai jellemzőt tárol el. Van amelyik RGB van amelyik Grayscale, azokat össze lehet vonni RGBA channelekre, de akkor is többszörös a textúra mennyiség mint korábban. A videokártyák memória foglalásának közel 90%-át a textúra adja.
Ezen lehet segíteni, ha a textúra felbontást lejjebb veszed. De alapvetően azt látni, hogy a játékok egyre több és egyre részletesebb textúrákkal, mappokkal dolgoznak, videokártyát én 4GB memória alatt ma már nem vennék meg, az általában elég, de lehet hogy néhány éven belül az új játékoknak az is minimal lesz.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
3D beállítások/Programbeállítások ott a Hozzáadás gomb, ha nincs a listában.
Itt állítod be mindennek, hogy a játék beállításait használja, vagy felülírod a ki és bekapcsolásokat.
Kíváncsi leszek, mert nekem sem volt a listában, most megyek is egy fps tesztet 😊
www.pumaszallas.hu
Akkor ez egy újabb tipp, ki kell kapcsolni a víruskeresőt.
Ha első indulás után visszakapcsolod, akkor megint fagy, vagy onnantól már jó?
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Most admirálisozok. Ott is van halál.<#nevetes2>#nevetes2>
De melyik frissítés hozta meg az eredményt?
Utoljára szerkesztette: lala42, 2017.12.16. 18:39:47
www.pumaszallas.hu
Az AI egyébként (terveink szerint) teljesen át lesz dolgozva 5.0-ra. Lövészek is.
www.pumaszallas.hu
Hogy indulási hibára is megoldás-e azt nem tudom. De még nem nyálaztam át ATAG fórumot ma. Ha tudok valamit mindenképp írok ide is.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu