91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • feca1229
    És még ott vannak a kollektor gépek is, 109 g6-ra kiváncsi leszek. Gondolom csúsznak ezek is.
  • feca1229
    Én is olvastam. Kivancsi leszek milyen lesz. Gondolom csuszik a me 109 g6 is pedig azt várom már. Nekem bejött a Rise of flight is a kampánja, csak valahogy mégis multiban az igazi. Valahogy az FM-en meg a CEM -en kicsit javitananak az élethűség étdekében, máris jobb lenne. Na, holnap meglátjuk.
  • Paladin
    Ami a BoK-ot illeti, december elején jelentették be, hogy nem lesz kész év végig, a tél végére kb. Március másodikán dev blogban jelezték, hogy van még némi meló, úgy 2-3 hét.
    (Egyébként nem csodálom, a szokásos gépek és térkép hozzáadásán kívül most jön vele rendes single player career mode mindhárom részhez, és a dservert is alaposan kikupálják - ami rá is fér).

Két órája volt egy post, hogy holnap délelőtt a master server offline lesz, mert update-elik a 3.001-re - vagyis úgy tűnik, itt a BoK a nyakunkon :)
  • feca1229
    Köszi!
    Sok sikert!
  • VO101Tom
    Tobruk térkép készül, gyártódnak hozzá a cuccok, most pénteken asszem lesz dev. update. Mysticpuma már nincs TFS-ben és egyenlőre nincs más, aki PR dolgokkal foglalkozzon, Mike szabadságon van, szóval kicsit csendesebbek a dolgok, de mi közben csináljuk amit kell. A Tobruk meg fog jelenni mindenképp, mert arra szerződés van. Hogy utána mi lesz, az attól függ majd, hogy a Tobruk hogy fogy.
  • feca1229
    Szia Tom!
    A Blitzről vagy a Tobrukról van valami híred, vagy infód? Remélem nem kaszálják el, mert elég nagy a csend. Tudom nem kell mindig a legrosszabbra gondolni! A Blitz a STEAMen kb olyan fele-fele kritikát kapott talán annyi embernek tartja jónak ahányan rossznak. A trollokat sikerült amúgy valahogy leállítani vagy még mindig mocskolódnak, és köpkdik a Blitzet?
    Bár ahogy nézem most Jasonék gondban vannak, súlyos csúszásban vannak a Battle of Kubánnal, már tavaly év végén ki kellett volna adni és tegnap is azt irták, hogy most már csak nagyon kis idő van a kiadásig és sajnálják a csúszást! Habár pár héttel ezelőtt itt is elhangzott a bűvös "két hét múlva" szófordulat! :-).
    A BOK -ból már csak három repcsi hiányzik a Jak 7, a Boston és a P 39 Airacobra. Képeken, videon jól néznek ki, meg talán mintha az egész játékon is javítottak volna, de mégis kicsit olyan "rajzfilm" benyomása van az embernek. Kiváncsi leszek rá, mert már megvettem még régen, tehát ha annyi pénzt beletettem akkor pár kört csak megyek vele... de nekem valahogy hiányzik a CLODnak a hangulata. Lehet ha soha nem repültem volna a CLODban akkor lehet ezt tartanám über faszánának!
    Azért írjál légy szíves ha tudsz valamit és nem hétpecsétes titok!
    Jó munkát nektek Tom!
    Utoljára szerkesztette: feca1229, 2018.03.13. 07:34:07
  • Solt
    Ez az! Ezt várja a szakvezetés! :D
  • LacAI
    Komolyan:)
    8. án megyek 10 napra az USA ba utána beszéljük meg. Veszek kint egy TR-t oszt meg is lesz minden ami köll.
  • sakkay
  • lac coo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sajnos amit találtam eladó TrackIr-t, választ se kaptam sehonnan, így ide írok ...ezen a hétvégén Budapest - Fót környékén vennék egyet, elmegyek érte .Aztán ha így sincs eladó vasárnap este rendelek üzletből .Köszi ...! >)
  • LacAI
    Visszaveszem:)
  • PhantomAss
    Én is azt gondoltam hogy hiányozni fog a ffb, de semmi gondom nem volt átállni. Annyira nem hiányzott hogy a ms sidewinderemet oda is adtam egy ismerősömnek használatra.
    Teljesen jó a warthog a minyóval is és a ww2 gépekkel is.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.03.02. 23:35:34
  • sakkay
    Megvan az oka.
    1.Ki akarom próbálni milyen az ha nagyobb az erőkar' mennyire finomodik az irányítás.
    2. Kevés a gomb.
    3.szar a pedál, mármint nem szar de a saitek 2x jobb-tudom mert régen olyanom volt és ez mind a mai napig nagyon lehet érezni pl a CLOD-nál.
    4. Legnagyobb előny a G940 az ffb. Csak éppen alig valami használja a dcs nél gyakorlatilag a középre húzásba kimerül. CLOD-nál meg ráz ha lövök, meg néha egy két effekt-mondjuk a benehezedés' az hiányozni fog nagyon-de semminél nem látom, hogy igazából foglalkoznának vele.
    Szóval vannak itt érvek kérem.
    Lehet megbánom, de Leon ugyanígy volt és nagyon nem bánta meg. Ez is komoly érv
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.03.02. 22:04:09
  • LeonSilver
    Bizony, hogy yó!
  • PhantomAss

yo lesz az :)
  • Solt
    Áruló!!!
  • LeonSilver
  • sakkay
    És bakker csak a joy meg 117. Ha valaki nem figyel, aztán később észreveszi, agyvérzést kap
  • sakkay
    Erre.

Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.03.02. 20:39:37
  • sakkay
    Tatarapparapapppaparaaaaam!
  • PhantomAss
    No
    És mire cseréled?
  • sakkay
    Cserélem a G940-emet, eladó lesz.
  • feca1229
    Repcsis film

Hurricane OFFICIAL 2018 trailer
    Még akár jó film is lehet belőle. Szerintem egy érdekes történetet dolgoz fel.
    Utoljára szerkesztette: feca1229, 2018.03.01. 07:41:14
  • lala42
    Megoldódott a dolog. Steames bug volt.
  • Lysandus
    Nálam indul rendben. Nem valami windóz frissítés kavar be?
  • LacAI
    nem látom a képeket.:(
  • Lysandus
    Hali!

Nem indul a CloD? Mi az ördög történt?
  • lala42
    Ja és a hiba AppHang valami B
    Fájl ellenőrzés megtörtént. ' fájl javítva lett. De akkor sem jó.
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2018.02.23. 20:56:03
  • lala42
    A(z) Launcher64.exe program (verzió: 1.0.0.0) kommunikációja a Windows rendszerrel megszakadt, ezért a program leállt.
    Betölt, de csík utolsó részénél megáll. Nem éri el a 100 %-ot. Erre valami okosság?
  • VO101Tom
    Pár jól sikerült screenshot Blitz-ből (néhol az effekteket kicsit túltolták, de ez legyen a legnagyobb baj)
  • Lebowski
    Laca! Küldtem privit pont a képekkel kapcsolatban, hátha érdekel :)
  • VO101Tom
    Igen, akkor a hang driver lesz a ludas. Vagy alaplapi driver, ha olyan.
  • Solt
    A hangok miatt van... nekem pl a BoS is csinálja, de az az érdekes, hogy nem mindig. Állíts a hangok mintavételén (bit rate), ha nem segít akkor szedj le minden hanghoz köthető drivert és próbáld meg úgy, illetve telepítsd újra őket. Érdemes lehet másik VGA driverrel is próbálkozni.
  • SgtChris
    Elvileg az aláírásomban szereplő gépsárkány, de az előző Phenom II X4 955BE+8GB 1600Mhz DDR3, és HD7850 2GB mellett is ugyanígy beröccent a rádiózáskor...gondoltam majd a Ryzen 1600, meg az RX470 megoldja...hát nem tette...aztán majd, hogy a Blitz !!!! Na annál is ugyanúgy megvan a röcc...és közben az egész rendszer SSD-ről fut...bár a játékok méretük okán HDD-ről. Vagyis az egész gép lecserélődött, az akadás maradt, így gondoltam a game a hunyó.
  • VO101Tom
    Milyen gépen futtatod? Egy rádiózásnak vagy feliratnak nem volna szabad ilyen akadást produkálnia.
    Egyébként minden képernyőre kerülő dolog kikapcsolható, Alt+bal klikk a területen ahova a rádiózást kiírja, aztán jobb klikk és "close info window".
  • Solt
    Gyönyörűek! :)
  • LacAI
    Testvírem:) Én meg azt ,hogy biztos nem:) Vannak alapvetéseim,és egy kupakban nem fogok játszani,sőt ha már ott tartunk asszem én már semmiben és semmivel:) Nagyon nem érdekel már a PC és a szim se mozgat meg. De lelkesen olvasgatok:)
    No inkább csináltam ilyeneket:))

• Solt
    Ez nem fog lefutni Laca, ez a jövő... sőt, már a jelen! :) Lesz a Te fejeden is, megmondtam anno... :D
  • LacAI
    Ez a búvárszemüveg még mindig téma?:)) Azt hittem már lefutott mint a 3D-s TV szemüveggel:))
  • SgtChris
    Üdv!

Próbálgatom a Blitz-et, tetszik...de van pár kérdésem, amire talán tudtok válaszolni...
    Elindítok egy offline mission-t, szépen fut, full beállításon, aztán amikor berádióznak, akkor megakad egy pillanatra. A feliratok megjelenésével egyidejűleg... Kérdés, hogy a hangok miatt lehet, vagy a feliratok miatt? Egyáltalán a képernyőn megjelenő feliratok (pl. rádiózás...) kikapcsolható valahogy?