91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
berciba #89383 Köszönöm a válaszokat -
#89382 A BoX vonal Dx11-es lett nemrég, ha a kártya nem dx11 kompatibilis, akkor nem fog rajta elindulni.
írj a supportnak, hátha letölthető egy régi változat, amin már nincs ugyan terméktámogatás, de a legutolsó működő dx9 verzióként telepítheted. Nem tudom, hogy 777-nek is van-e ilyen, de DCS-nél pl a kivont engine-ek utolsó verziói továbbra is használhatóak. -
#89381 Ezegy 10 éves vga kártya. Nem lepődnék meg, ha ezen nem menne.
Minimum system requirements
CPU: Intel® Core™ i5/i7 2.8 ГГц
GPU: GeForce GTX 660/Radeon HD 7770 with 2GB VRAM or better
DirectX: Version 11
RAM: 4 Gb+
Sound Card: DirectX®-compatible
Storage space: 10 Gb+
Internet connection: 256Kb/s for single-player campaign, 1Mb/s and faster for multi-player
DirectX® compatible flight stick is recommended
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.03.18. 17:52:37 -
#89380 Rendszergazda módban indítva sem megy? -
#89379 Gondolom a dx11 hiánya de nem biztos.
A steam dx11-et ír, máshol meg 9c-t írnak.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2018.03.18. 17:45:44 -
berciba #89378 Most telepítettem a Battle of Stalingrad-ot nem indit, ezt írja ki: DXGI error, unsupported0x887 a 0004 Config errors found saved to CFG Pool log. A videokártya NSI N 9800GT -
Lysandus #89377 -
#89376 Szárnyágyúk hátránya, hogy fontos az összetartás, milyen messzi pontban futnak össze a röppályák. Konvergencia távolságból lőve nagyon halálos mindegyik, pillanatok alatt darabjaira szedi a meszát (is).
Egyébként a "De Wilde" lövedék az, amiben van kis robbanó elegy, nem egy minengeschoss, mert sokkal kisebb kaliber, de a legjobb, amit .303-ba tehetsz. Asszem nincs nyomjelzője, szóval pakolj mellé néha olyat is.
-
lala42 #89375 Az a jó. -
Razor18 #89374 Urak,
a Spitfire géppuskája nekem picit gyengének tűnik (persze tévedhetek is). A kérdésem az, hogy a "gyárilag" kapott lőszerkészleten lehet-e vagy érdemes-e változtatni valamit, hogy hatásosabb legyen?
Kösz -
Paladin #89373 Egyébként ha High-ról leveszed Balancedre, az elsősorban annyit változtat, hogy a fák és egyéb tereptárgyak milyen messze jelennek meg. Nem a legjobb érzés lejjebb venni high-nál, az tény, de nagyon sokat segít, ha teljesítményproblémád van. -
Solt #89372 Biztos, hogy a plusz látótáv miatt esett be sokaknak az FPS, mert az nagyon CPU gyilkos. Morogj nyugodtan, de szerintem jobban jársz ha összespórolsz egy új gépet! ;) -
Klusi86 #89371 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Alapvetően igazad van, csak azért látom borúsan a helyzetet és írtam, hogy szarabb lesz mert már nem fut. Pontosan amiatt amit leírtál, ennek a szimnek volt egyedül olyan engine-je amivel még a gépem elboldogult. Most meg úgy adnak hozzá pluszt, hogy nem tudom a régi beállításokon ugyanazon a szinten futtatni ahogy régebben és ez idegesít. De amúgy tényleg a szerveren amin voltam (Wings of Liberty) nem csak én ríttam az fps gond miatt, csak megkérdeztem itt a fórumon is mi a helyzet. De befejeztem a pufogást.... -
Solt #89370 Mire optimalizálják, egy lassan 10 éves CPU-ra? Nem egyre szarabb lesz, hanem ahogy hozzáadnak valami pluszt, az a gyenge gépedet egyre inkább megfekteti. Messze nem tökéletes az engine, de gyakorlatilag az egyetlen repszim a piacon amit be lehet úgy állítani, hogy VR alatt meglegyen a fix 90 FPS. Egy mai középkategóriás géppel a fix 60 FPS-t 1080p-n simán ki lehet préselni belőle úgy, hogy még a látvány is jó legyen.
Ne érts félre, nem piszkálni akarlak, csak szerintem rossz felől közelíted meg a kérdést. -
feca1229 #89369 Abban igaza van Sakkaynak, hogy a DCS vagy a CLODhoz képest kucsit "rajzfilmes" a grafikája. Nekem olyan érzésem van mintha egy nagyon jól felpecselt régi Il2 -vel repkednék. Amugy nem olyan rossz... ha megszokja az ember akkor fel sem nagyon tünik. Nekem meg van a Kubán (bok) is. Ennek a tájnak nagyon szép a grafikája. Ami inkább lényeg, hogy az FM-en is javitottak. Nem sokat próbáltam ma de a messeren megint javitottak. A grafikai is javult, tehát az első benyomás a peccsel nekem pozitiv és jól is fut. Igaz én is offline probáltam reggel kb egy órát. Akinek meg van próbálja ki aztán irjon véleményt. -
#89368 Én sem tapasztalok különösebb FPS esést... -
Klusi86 #89367 Tudom, hogy gyenge... Csak ahelyett,hogy optimalizálnák egyre szarabb lesz. -
Solt #89366 Az online mindig gépigényesebb, főleg CPU terén... ha az a konfigod van ami az aláírásodban szerepel akkor meg... -
Klusi86 #89365 Na erről van szó, offline nekem is barátságosabb, de az online szar, erre panaszkodnak többen is. Ha Vsync nincs bekapcsolva, akkor nagyon szét esik a kép sajnos. Lentebb veszem akkor 40-re hátha. -
Paladin #89364 Korábban 40km volt, szóval ha annyira leveszed, nem lesz rosszabb, mint volt.
Vsync nagyon sokat tud rontani az fps-en, szóval ha nincs problémád nélküle, azt kapcsold ki szerintem.
Eddig csak offline játszottam az újjal, VR-ban - szóval nem feltétlen tapasztalom ugyanúgy a problémákat.
"Laposban" csak replayeket játszottam, meg földön álló gépeket bambultam :)
-
Klusi86 #89363 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ezzel a beállítással próbálgatom most, lentebb már nem akarom venni a távolságot. A 4k szinte nincs hatással a teljesítményre, sokkal nem is lesz tőle szebb. Ha nincs full screen akkor kicsit jobb a helyzet. Online vagy offline játszol? -
Paladin #89362 Nem tapasztaltam ilyet. A Horizon draw distance-t is próbáltad lejjebb venni? Végül is az lett új ezzel verzióval, és az gyilkolhatja a teljesítményt. -
Klusi86 #89361 Ezzel a patchel nekem nagyon akad, már nem győzöm lentebb venni a grafot, és azon kívül hogy hihetetlenül ocsmány lesz, nem hoz érdemi javulást fps-ben. Ezt sikerült elkúrniuk megint. Másnak is ez a tapasztalata? -
Paladin #89360 Az már nagyon régen volt :)
Ennyi van egy-egy etapban, 8 gép össz, plussz két prémium.
Szerintem ez nem kevés.
-
#89359 https://il2sturmovik.com/about/ -
#89358 Nekem pedig úgy rémlik, hogy nem minden gép elérhető az elején, bár igazság szerint 1 métert nem repültem vele, csak megvettem valami akcióban. -
#89357 Szerintem nem, kb négy-négy mindkét oldalon azt jóccaka ....
Nem egy IL2 cd lemezt játszottam rongyosra régen ,de ez így nekem nem ér meg ennyit ... -
#89356 Nem úgy van, hogy ahogy haladsz előre úgy oldja fel a többi repülőt? -
#89355 Jah, látom csak ennyi ...
kicsit vicc az egész, visszakérem a pénzt Steamről, hátha .... -
#89354 Az alap stalingrad játékban csak az a négy típus választható ???? -
#89353 Csunyanak nem csunya szerintem, picit kevesbe csicsa az biztos , viszont fps-ben eleg jol adja...
Azt mondjatok meg a motionblurt hogy lehet kiiktatni ? :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.03.15. 13:46:08 -
sakkay #89352 Nagyon csúnyának tűnik a CLOD, vagy a DCS belsőkhöz képest. -
#89351 Mi a baj vele ? -
sakkay #89350 Nincsen különös érdekem a fikázásban-de, hogy néz már ki ez a műszerfal, meg az egész belső!!!!
Még egyszer megnéztem nem-e a régi IL-2.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.03.15. 10:03:00 -
feca1229 #89349 Oroszok... semmi sem lehet velük biztos.
Meg amúgy tegnap a ruszki forumon többen bizonygatták, hogy jön a ket gyüjtői gep is.
Készülget egy Po -2 és a Li -2 is.
-
Paladin #89348 ...éééés tévedtem :)
-
Paladin #89347 Én biztos vagyok benne, hogy azok nem jönnek ma. Alig fejezték be a Kubanhoz tartozó gépeket, majd három hónapos csúszással, tuti nem toltak ki magukból mellékesen még két gépet (amikor arra nem volt idejük idén, hogy a szokásos heti devblogokat megírják). :)
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2018.03.14. 16:11:32 -
feca1229 #89346 A Bodenplatte-hoz a G-14 és a K-4 tartozik. A G-6 és a La 5Fn pedig külön megvásárolható repülő, valószinüleg a Bodenplatte előtt kiadják mind a kettőt. Lehet talán már ma a 3.001 peccsel... bár ebben nem vagyok biztos. Ma meglátjuk! -
Paladin #89345 Ha minden igaz, a G6 különálló collectors plane lesz, mint pl. a Ju-52, szóval ahogy mondod, nem most jön még. -
Klusi86 #89344 Én úgy tudom, a G6 a Bodenplatte-hoz tartozik, szóval arra még várni kell