IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megyek is<#alien>#alien>
Si vis pacem, para bellum
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Ha működik, akkor majd elmondjuk mi volt a hiba és a megoldás.
(izgulunk <#alien>#alien>)
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Sajna nem hozza létre az 1C SoftClub mappát. Az kézzel van berakva.
Az a frissités a KB 200 valamennyi, az az IE. 11. Az nem igazán kavarhat be, hisz az az op. rendszer része.
Majd tudatom mi a fejlemény.
(akkor sem lesz újratelepités)<#falbav>#falbav> Vagy mégis?<#zavart1>#zavart1>
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: Indi69, 2017.12.22. 10:43:35
Hogy nálad miért esik le ennyire az fps ha bekapcsolod, arra nincs ötletem. Kipróbáltad a Pseudo módot fullscreen-en?
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.12.21. 22:59:08
www.pumaszallas.hu
Ez 128 bites kari?
a sync nélkül sose néztem hogy mennyi úgy voltam vele ahogy a stabil 60 is bőven elég
Si vis pacem, para bellum
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: Indi69, 2017.12.21. 20:26:11
www.smart-bus.hu
az élsimítás a monitorod frissítési frekvenciájához hangolja a gpu által kirajzolt képkockák számát. Ha pl. 60 Hz-es a monitorod akkor 60 fps-re korlátozza a az fps számot.
Én mindig bekapcsolom mert egyrészt enélkül "törik" a kép, egy vízszintes vonal lesz benne nézelődéskor, másrészt minek erőlködjön a videokártya a sok fps-sel, ha a monitorod nem tud többet?
GOOBY, pls
nVidia kontrol panelen nézd meg, hogy listában ott-e a clod, ha nincs, akkor add hozzá. Többen írták, hogy ez nagyon sok fps-t hozott nekik.
buildings amount -ot tedd mediumra, vagy akár low-ra is mehet, extended clouds-t, far static shadow-t és az SSAO-t kapcsold ki. Ezekkel sok fps-t nyerhetsz.
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.21. 06:23:40
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"