91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    Akkor már megérte megkérdezni! :-) Én azt hittem, hogy a 1050 az jobb, mint a 970, elvégre magasabb a számozás, ugyanezt gondoltam a Radeon vonaltól is. Köszönöm a felvilágosítást! Akkor nem variálok.
  • Solt
    Ezek gyengébbek mint a 7970... :)

Egy GTX 970 és az R9 290X cirka 30%-l erősebb mint a 7970. A 4 GB-s GTX 1050Ti pedig jó 35-40%-l lassabb mint a GTX 970!! Érdemi előrelépéshez használt GTX980/980Ti, vagy újonnan GTX 1060, de utóbbinak is aranyára lett mostanában. AMD vonalon pedig R9 390/390X vagy RX480, esetleg Fury. Efelett hiány és aranyár van...

Jelenleg mondjuk pont a legszarabb a helyzet, szóval a helyedben most biztos nem váltanék... már csak azért sem, mert 1080p-n a fix 60 FPS-hez szerintem elég a 7970 is.
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.01.29. 14:31:53
  • Lysandus
    Gondoltam majd Ti megmondjátok. :-) De tényleg, fogalmam sincs, hogy most a 1050-es vagy RX550-es jobb-e és mennyivel, mint a 7970 OC.
  • Solt
    Miben legyen jobb és mennyivel? :)
  • PhantomAss
    Nem vagyok annyira képben a gpu piaccal most, de nem lenne esetleg jobb egy 970-es?
    Nálam fullos grafikán 60 fps simán megvan, egy i5 2500k mellett.
    Kb egy tizessel drágább használtan, de erősebb is.
    Ha nagyon ki van számítva a pénzed akkor persze nincs vita.

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.01.29. 14:03:11
  • Lysandus
    Urak! Mit lehet tudni a GTX 1050-es és az RX 550-es videókártyákról? Nem VR-hoz kell, a régi 7970-es 3GB-os kártyát szeretném lecserélni lehetőleg jobbra és olcsón. Elsődleges szempont hogy a CloD Blitz minél szebben, jobban illetve a legfontosabb: minél láthatóbban fusson rajta.
  • mustangdc3
    innen vannak a beállítások amúgy ebből persze nem derül ki hogy mennyi a max és hogy mi változik tőle de én most ennek alapján eszközöltem a változtatásokat
    https://theairtacticalassaultgroup.com/forum/showthread.php?t=6534&highlight=conf.ini
  • sakkay
    mondjuk az sem ártana tudni, hogy mi a max?!
  • VO101Tom
    Nem tudom, hogy ez pontosan mit állít, de nálam semmi nem változott.

Próbáld ki, töltsd be valamelyik quick missiont, ne legyen rajtad TrackIR, azonnal állítsd meg és csinálj screenshotot. Így egész pontosan ugyanonnan tudod megnézni, és csinálni előtte-utána screenshotot.

Nálam szó szerint még pixelek sem változtak.
  • sakkay
    "láttam conf ini beállítást ott a visibility distanceon lehet állítani az nekem 3-on volt nem tudom hogy mekkora a max értéke. de felvettem 5re"
    Ezt.
  • VO101Tom
    Mit?
  • sakkay
    Tom ezt érdemes állítani?
  • sakkay
    Az hol van? Mármint melyik könyvtár?
    ..megvan.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.01.27. 15:13:58
  • mustangdc3
    akkor próbálgatom hogy mivel tudnám növelni a látástávolságot. a monitoron nincs preset beállítva. custom paraméterek vannak. nincs auto contaszt sem. élsimítás viszont van.atag fórumon láttam conf ini beállítást ott a visibility distanceon lehet állítani az nekem 3-on volt nem tudom hogy mekkora a max értéke. de felvettem 5re és az nvidia control panelre is voltak javasolt beállítások. most mintha valamivel jobb lenne de még tesztelem este
  • VO101Tom
    Ha minden maxon van, akkor a kirajzolás mindenkinek ugyanott kezdődik.

A monitor beállítás sokat számít, az auto contrast nem egy jó dolog, a sport, mozi és hasonló preset is sokat ront az észlelésen. És azt se felejtsd el, hogy a képre tett élsimítás nagyon jó eséllyel belemossa a háttérbe az apró kontakokat.
  • mustangdc3
    A clodban a látástávolsággal lehet kezdeni valamit? azt tapasztalom hogy elég későn(legalábbis nekem) kezdi el kirajzolni az épületeket a reptereken. az ellenséget is elég későn veszem észre messziről nem látok semmit(lehet hogy én nem nézelődök eleget).
    Ma voltam fent atagon és hallgattam a ts csatornát mások láttak engem én viszont semmit és senkit körülöttem.
    egy atagos srác még messzebb volt a reptértől mint én, de már látta a földön a mozgást, nekem meg épp csak kezdett körvonalazódni a reptér.
    a gépem kell hogy bírja minden maxon van. esetleg az nvidia vezérlőpulton lehetne még babrálni vele vagy a config fájlban
  • VO101Tom
    A CloD FFB része elég -khmm- kiforratlan volt a játék kiadásakor, szinte egy az egyben a régi IL-2 megoldását emelték át.
    Kalibrálni nem lehet, de lehet a fájlokat cserélni. A SteamLibrary\steamapps\common\IL-2 Sturmovik Cliffs of Dover Blitz\parts\core\FF mappában az .ffe fájlok lecserélhetőek.

Vannak gyenge és erős FFB fájlok, meg egy editor, amit sosem használtam. Feltettem Drive-ra, innen le tudod szedni:
    FFB files és editor

Egyszerűen írd felül amelyiket akarod (csinálj biztonsági másolatot előtte).

Sajnos Win driver nélkül csak ennyi lehetőség van FFB állításra.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.01.26. 12:37:16
  • Indi69
    CLOD-ban nem látok lehetőséget az állításra, és driver nélkül nem lehet a joy ezen részét kalibrálni. Ha valakinek ez sikerült vagy van ötlete szívesen fogadom
  • PhantomAss
    Inkább úgy mondom hogy nem biztos hogy tudod állítani, játéka válogatja.
    ROF-ban lehet állítani a ffb erősségét az biztos, és működött is szépen, talán még a DCS-ben is, de az il2 szériával még nem próbáltam mert már régóta nincs meg a joy.
    Ha bedugod a joyt, elindítod a játékot és az options menüben sehol sem találsz ffb beállítást akkor valszeg nem lehet állítani.
  • sakkay
    Köszi. Rossz helyen kerestem.
  • Indi69
    De hol?
  • PhantomAss
    Nincs hozzá driver, win xp-hez volt utoljára.
    A játékban valszeg tudod állítani.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.01.25. 20:21:05
  • Indi69
    Sziasztok. Az FFB-et hol tudom állítani ? Microsoft joyom van és nem találok hozzá drivert win 7-re
  • Razor18
    (Gun)sight illumination a ki-bekapcsolás. Vagy Te konkrétan fényerősség szabályzásra gondoltál?
  • Fürtös
    Nem kerül pontba az ujrafegyverzés, az amiért pontot kér az fejlesztés(elektromos torpedo).
    Lehet fejlesztgetni a hajót a kapott prestige pontokból, később mindenféle modernebb cucc elérhető lesz.
    De ennyi elég is az SH 5 ből :D
    Sok szerencsét hozzá.
  • bettly
    Koszonom Furtos , koszonom mindenkinek es kulon koszonet a hazigazdanak a megertesert ez nagy segitseg valoban a Wolves of steel _t probaltam nem jott ossze azert is maradtam az OHll 2.5 nel ugy tudom ez is valtoztat a carrieren az eredeti az szornyu,meg annyit kerdeznek ha nem nagy realisztikaval tolom mondjuk csak medium az valtoztat majd a kapott pontaranyon egy kuldetes utan? Minel nagyobb a realism annal tobb pont jar ? Es valoban egy kuldetes utan meg kel vennem a torpedokat? ,es itt be is fejezem ennyi Halas koszonetem es jo repulest e forum minden tagjanak Egy szep napot Uraim
  • sakkay
  • sakkay
    Nem normális ez a karaya Bombás! me 110-el ledogolja a hurit, úgy, hogy még csak a bombát sem dobja el. Ok vannak társak is, de nagyon durva!!!
  • sakkay
    Hogyan nevezik a controlsban a vetített célkereszt fényerő állítóját?
  • Fürtös
    Tele a youtube oktató videokkal Bettly.
    Én a wolves of steel mod packot ajanlom hozzá anélkül felesleges is próbálkozni.
    Az a legujabb hivatalos javtása a játéknak, és azt kell mondanom végre rendberakták.
    Ezzel a Mod packal talán még az SH3-nál is élvezetesebb a cucc,bár az instalállás kicsit hosszadalmas.
    Egy gond van vele, a Steames verziót nem igazán szereti. Álltólag meg lehet oldani, de nekem dvd verzió van így nekem nem volt gond.
    Scapa flowban az elején semmi keresnivalód, ha nagyon erőlködni akarsz akkor szigoruan éjszaka és lehetőleg szar időben osonj be úgy ,hogy a deck viz alatt van( vigyázz az akadályokkal!). Lődd ki a rombolót és iszkiri kifelé, ha bent maradsz előbb utóbb megtalálnak.
    Sok szerencsét!
    Ui: most látom,hogy az angol nem erősséged... Ez esetben én azt mondom engedd el ezt a játékot mert csak szopni fogsz vele, nagyon elvetemültnek kell lenni ahoz,hogy ezt valaki realisztikus modban élvezze...

Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2018.01.23. 21:09:33
  • LeonSilver
    Ha nem variálnak annyit, marad minden úgy, mint a háromban és csak a grafikához, hadszintérhez nyúlnak, akkor egy igen fasza kis játék lett volna. De amit csak lehetett azt elqrták az ötben. Pedig jó kis tengeralattjáró szimnek hatalmas tábora lehetne.
  • bettly
    Igy van Leon igazolom tenyleg kurvara elkurtak vissza olvasva a forumjukat volt neked is egy biztato inkabb egy remelo megjegyzesed hogy egy jo nehany moddal egy jo szim lesz belole de nem az lett tavol all az sh3_tol ,ne vegyetek rosz neven ,gondoltam meg probalom. Valoban sok oktato program leiras van , a you tube is sokat segit de sajnos nem mindenre ad valaszt ,sokszor a legszimplabb dolgokra ,az angol nyelv nem az erossegem itt tobb a vallasztek....egye fene elvegre egy regi szim ..torolni fogom ,maradok a jo oreg Il_2 nel ,ezeket a jatekokat meg elbirja az osregi szamitogepem ,amugy is koszonom hogy meg probaltatok segiteni...elvegre nem ide tart. Kivanok egy szep estet
  • LeonSilver
    Ja, látom :D Hát... megvan ugyan az SH5, de nem is tudom mikor játszottam vele utoljára. Valahogy elqrták. A három fasza volt, az SH4 tűrhető, az öt meg egy ótvar.
  • sakkay
    Nincsenek fent oktató vidik, vagy segítők a youtubon? Vagy saját honlap belső fórum, ilyesmi?
  • sakkay

Mondtam, hogy csak te segíthetsz..
  • LeonSilver
    Én csak törölni tudom.
  • sakkay
    Hát ebben csak Leon segíthet
  • bettly
    Aj mit csinaltam en ide ....most latom
  • bettly
    Sziasztok ...fel tudom fogni hogy egy evben egyszer ketszer elo allok vm.fele hulyesegel ,foleg ha meg nem is ide tart,csak szimulatorrol van szo
    Silent Hunter5 , a forumjuk totalisan meghalt ....oda mar mind irhatok ..annyi , az az igazsag hogy itt mindig megvolt a segitseg......esmet megprobalom a forumot mar elejetol vegig jo parszor atolvastam de meg mindig nem vagyok tisztaba sok mindennel ,foleg a jatekmenettel. LeonSilver -t fokepp ha meg emlekszik megkernem hogy segitsen de masoktol is jol jon a segito valasz....meg egyszer ezer bocsanat ,otszor kezdtem meg a jatekot.....nincs is kedvem hozza........tehat Steames valtozat modolva Open HorizontII 2.5 ugy ertettem ez valtoztat a kampanyon .par keves mod , nem minden modot bir meg a steames valtozat....carrier kezdeskor terkepen kivallasztom a kuldetest ;request mission; van adva egy kampany pl Coastal Waters - itt van ot kuldetes ..az elsot mecsinaltam Baltic Operation ,visszamentem , vagy elhajoztam a radion kapott uj kikotobe End Patrol ...de hoppa tenyleg meg kell vegyem a torpedokat?? csekely 15000 t. utan nem sok pontot kaptam,ez lenne egyik kerdes. vagy elcsesztem valamit? Minel nagyobb realism-ba tolom ugy kapok tobb pontot? vagy semmi koze Scapa Flow-ot mrg sem tudom kozeliteni az obol elott sok a rombolo lemerulok mire be erek felszinre kel jonnom muszaly Co2 meg az aku fogytan ..ki is nyirnak semmi perc alatt.....kikapcsolnam ezeket de mar tul arkados ...ennyi lenne Kerek elnezest es Koszonom

sile
  • Solt
    :D