IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A leírások alapján a CloD installnak akkor lehet gondja, ha joystick vagy kormány be van dugva install során. A probléma az, hogy egyenlőre fogalmunk sincs, hogy miért.
Nemtom, hogy neked megoldja-e, de egy próbát megér.
A belinkelt hibaüzenetre Colander azt mondta, hogy tudni kellene, hogy a hibaüzenet melyik fájról szól, melyiket nem találja. Erre adott egy progit, amivel majd megnézhetjük, ha a joy kihúzós dolog nem jön be.
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Mézek egy videokari drivert. Hátha az a ludas. De minden más megy és a CloD is ment. Nem tudom,hogy mi a gond.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.15. 21:15:09
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.15. 21:09:19
Problémaesemény neve: CLR20r3
Probléma-aláírás: 01: Launcher64.exe
Probléma-aláírás: 02: 1.0.0.0
Probléma-aláírás: 03: 59c99be6
Probléma-aláírás: 04: maddox
Probléma-aláírás: 05: 4.5.0.0
Probléma-aláírás: 06: 5a22c69d
Probléma-aláírás: 07: 1646
Probléma-aláírás: 08: 52
Probléma-aláírás: 09: System.IO.FileNotFoundException
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 80be
További információk 2: 80bef4983f28a96f86c4130ec98e6966
További információk 3: b602
További információk 4: b6020daa70d25cc0ea29e600a17f27e8
Utoljára szerkesztette: lala42, 2017.12.15. 21:08:48
Marad a battlefield.
1 felrakom a Blitz-et.
2 Futtatom a ReShade_Setup_3.1.0.exe-t.
3 Kiválasztom, hogy DX 10-et rakja. (nem OpenGL-t, nem DX9-et.)
4. A ReShade_Setup_3.1.0.exe-t a Steam mappában az Il-2 Blitz-ben a Launcher exe-re adom meg telepitési célnak.
5 Bemásolom azt a két fájlt, ( a dll.-t és az ini-t a core mappába.)
Eklinditom a játékot az asztali parancsikonnal.
És bassza meg nem megy. CLR20 valami hibával kibasz.
Na erre valami okosságot? A ReShade_Setup_3.1.0.exe-ből mit kell kipipálni? Mehet minden?
Colander írta, hoyg az 1CSoftclub-ot nem az installer hozza létre, hanem a játék az első induláskor. Mivel a te játékod crashelt még a logo előtt, ezért létre sem hozta.
Furcsa, hogy miért akkor indul el amikor átmásoltam a sajátomat, de valszeg ott látta a fájlokat, skippelte a létrehozást, és abba már nem fagyott bele.
Mindegy, a lényeg, hogy most már működik. <#eljen>#eljen>
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Vörösmarty Mihály örökbecsű szavaival élve "Ez jó mulatság, férfi munka volt!"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ki kell húzni, elindítani a játékot, kilépni belőle, átdugni a joyt vagy kormányt másik USB-be és elvileg ez meg is oldja.
Egyenlőre fogalmunk sincs, hogy mitől van ez. DirectX hiba, joy driver hiba, vagy más.
www.pumaszallas.hu
A hülyékkel pedig ne foglalkozzatok! Nem lehet mindenkinek kerek a világ.
Si vis pacem, para bellum
Buildings Amount - Unlimitedről Mediumra. Csak ez az egy kapcsoló a gépemen 40 fps-t hozott. Nem csak London fölött, Le Havre fölött is.
Távoli statikus objektumok árnyéka - ez is sok fps-t javít, ha be van kapcsolva az még erős gépen is recegést okozhat.
SSAO - nincs igazán hatása a képre, valamennyi FPS-t hoz ez is
Az extended clouds nagyon szép, de felhős időben is simán kirakja horizontig a felhőket - értelemszerűen gyengébb gépeken ez is gond lehet.
Ezen kívül:
Epilepszia szűrő - aki nem epilepsziás, az kapcsolja ki.
És a difficulty beállításokban mindenképp kapcsoljátok ki az anthropomorphic controlst
www.pumaszallas.hu
(Azért lejjebb vett órajelekkel lehet, hogy megpróbálom majd, ha már aszongyátok, hogy úgy hasít.)
Mindazonáltal: ÉJEN, ÉJEN, ÉJEN!
Köszönet az áldozatos munkáért!
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2017.12.15. 12:53:52
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Meg volna még valami, tegnap olvastam pl egy "nem ajánlott" értékelést azzal a szöveggel, hogy CloD helyett mindenki jobban jár ha megvennék a BoX-t, mert az sokkal jobb, és úgyis ugyanazokat a fejlesztőket támogatjátok vele. (Ezt egy BoS-al 1500 órát repült veterán írta le). Ez szimplán hazugság, semmi közünk a 777 fejlesztőihez.
Mikor írtam a faszinak, hogy ez hülyeség, törölte a kommentjeimet. A durva, hogy sokkal többen találták "hasznosnak" ezt az értékelést, mint "viccesnek". Ha lenne rá egy percetek, légyszives nyomjatok egy "nem hasznos" értékelést erre. Mást sajnos nem tudunk tenni, akkor sem ha egyértelmű hazugság vagy átverés ami az értékelésben le van írva.
http://steamcommunity.com/id/krupnski/recommended/754530/
Köfi <#alien>#alien>
www.pumaszallas.hu
Én is beszívtam elsőre. Fent lesz keret töltéskor ha megy már. Ja és be lehet állítani, hogy mutasson fps-t is.
Annak írom, akinek esetleg ez még gondot okoz, a Launcher64.exe -vel egy mappában voltak eredetileg a Reshade fájlok, ezt a kettő dxgi fájlt kell áttenni a parts/core mappába.
www.pumaszallas.hu
Egyszerűen töröld le a régi CloD-t, az nem kell már, és installáld fel teljesen új játékként.
www.pumaszallas.hu
Ok megvan, egy mappával beljebb volt.
Köszi
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.15. 10:42:02
Nekem is van. Ha jól emlékeszem (közel sem biztos...), akkor a steam/commonfiles/il-2 akármi mappában
Ezt elmondanád pontosan? Honnan hova? Nekem nincs ilyen mappám-Clod parts/core-és ha lenne is ezek-dxgi.dll és dxgi.ini -hol vannak? Illetve megvannak...szóval azokat hova kell másolni?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.15. 10:05:34
Hát a JUHHÉ! <#circling>#circling>
Úgyis át akartam rakni a CloD-ot a c-ről a d-re.
Tehát ha jól értelmezem, akkor ehez nem kell a Clod. Ha azt letöröltem, teljesen, akkor csinálok egy Blitz tiszta telepitést és kész?
Vagy a 2. változat.
Kell az eredeti Clod. Erre ill. ehhez telepitem a blitz-et, majd uninstallálom az 1C Soft-ot.
Vagy nem jó a win7?
2600K-Giga HD6950(ezDX11) 16 Gb. ram. Ez lenne a kevés?
Utoljára szerkesztette: lala42, 2017.12.15. 08:57:21
Ha ez nem oldaná meg, akkor uninstalláld a CloD-ot teljesen, töröld ki az 1CSoftClub mappát és a Steamapps mappából is a CloD-ot, és töltsd le megint nulláról.
Ha ezzel megvagy, akkor a skineket, kabin fotót, küldetéseket -ha vannak- másold vissza ha el voltak mentve külső helyre.
A controlst minden esetben teljesen nulláról be kell állítani, ebben nincs különbség egyik install megoldásnál sem.
www.pumaszallas.hu
Valamit elbasztam? Esetleg a DX11-es kari nem elég neki? (HD 6950)
Utoljára szerkesztette: lala42, 2017.12.15. 01:22:32