91309
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#89105 Valahol most van este... USA nyugati part pl... -
sakkay #89104 Bakker most is van fent 33 vadállat -
sakkay #89103 Huh az lehet késő. Majd írok. Mondjuk eset biztos lesztek páran, de most az a jó, hogy napközben is van élet. -
lala42 #89102 Megyek. Kb 20-21 között. -
sakkay #89101 Holnap valaki ATAGOZNI? Vállalok kísérést is -
sakkay #89100 Hah. Elég penge az a penge!!! -
LacAI #89099 Kis vidámság. Reggel ökörködtünk a bázison.
-
#89098 Köszi a tippet!
ez volt az egyik ötletem a másik az imperial war museum lett volna de az messzebb is van -
#89097 A RAF múzeum szerintem a legjobb. Ha úgy van kiállítva meg is simogathatod. Bár én egy éve nem voltam és azóta átépítettek ezt - azt.
(RAF Museum London, Grahame Park Way, London, NW9 5LL) Metró közel van.(Northern Line, Colindale állomás) -
#89096 A hétvégén lesz pár szabad órám londonban és láttam korábban képeket itt a fórumon múzeumból ahol lehet látni még messert.
a kérdésem az volna hogy melyik múzeumot a legérdemesebb megnézni?
csak 1 re lesz időm sajnos és csak a messer érdekel igazán -
#89095 Ennyi! -
LacAI #89094 Háttttttttttttttt ratyion:) Mégis mit várt kend?:))
és kezdődhet is:)
-
sakkay #89093 Egy srác most veszi tőlem a cuccaimat 75-ért. Csak gyorsan felrakom utoljára hátha kell innen valakinek-meg dcs-re is.
-
lala42 #89092 Köszi. -
Lysandus #89091 Köszönöm! -
#89090 Az van ami pár napja változott. Küldtem PM-et. -
Lysandus #89089 Na, értékeltem én is! :-) -
Lysandus #89088 Van új ts cím? -
lala42 #89087 Na mi az az új Ts cím? -
Lysandus #89086 Nos, megvan a megoldás a launcher.exe hibára nálam. A lényeg ebben a cikkben van leírva:
Furcsa hiba a 7970 OC kártyákon
A lényeg: a default órajelen futtatva a 7970-es gyárilag overclockolt kártyák fagyást produkálhatnak bizonyos körülmények között. DE, ha az ember CSÖKKENTI vagy NÖVELI az órajelet, akkor a hiba minden átmenet nélkül megszűnik. Szóval nem csináltam mást, mint az ATI beállításoknál a Blitz-re vonatkozó órajelet felhúztam egy kicsit a gyári 925 MHz-ről olyan 970-975 (nem a pontos érték a lényeg), és azóta már 6-8 órát játszottam minden probléma nélkül. Úgy, hogy van amikor a kártya tartósan 99 százalékon van terhelve, de nem omlik össze! A hőmérséklete max 75 fok. Ezt se hittem volna, hogy ez az ok. :-D -
Lysandus #89085 Buick! :-) -
#89084 BUÉK mindenkinek!
Pár nap leállás után újra működik a puma teamspeak, akihez az új cím nem jutott volna el, küldjön PM-et és átküldöm. -
lala42 #89083 B.U.É.K.
Nem ám holnap így ébredni!!! -
sakkay #89082 Bujjék srácok -
LacAI #89081 -
feca1229 #89080 A rózsa vörös
az ibolya kék,
az análvonaton nincsen fék,
Boldog Újévet kívánok nektek Én! -
Indi69 #89079 Kicsit korai de, B.U.É.K -
#89078 ja ja. szerintem fent leszek majd. ATAG-on ha a pumaTS nem megy. -
sakkay #89077 Este leszel ts? Van egy két dolog amit megfigyeltem. -
#89076 -
Szerencsére az alapértelemezett szűrés az "heti". A negatívok továbbra is beleszámítanak az "összes" értékelésbe, de ha játékot keresek én is a jelenlegi értékeléseket nézem, nem az érdekel, hogy mi volt fél éve pl.
A laggolás elég gáz volt, és úgy tűnik a G27 kormány probléma is megoldódott. Elvileg tegnap frissített a Blitz ezzel a javítással (én nem vettem észre mondjuk, hogy mikor, és a verziószám sem változott).
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.12.29. 08:00:45 -
lala42 #89074 Nos a WEP megoldva. Kem key-re volt állítva, ill. nem ott volt beállítva, és ezt nem tolerálta. Tehát müxik a dolog. -
sakkay #89073 Jól van Tom, erősen kezd visszahúzni a blitz a steamon. Ha ez az arány marad pár nap és pozitívba megy át a vegyes!!!
Minden nap megnézem többször is -
#89072 én megnéztem most a földön működik a wep E3-al akkor is ha nincs fullra előrenyomva a gáz viszont az állásszög 12 órán állt de csak egyszer megnyomom a gombot és utána adja a pluszt míg magátol ki nem kapcsol -
lala42 #89071 tehát ha jól értem, akkor ez a WEP-es dolog változott az előzőhöz képest. Mert:
1. a korábbiban 4. valahányasban (látod már el is felejtettük a régit) felszálláskor ráadtam, valamint kb. 4000-ig adta a + 10 % körüli erőt.
2. A joy a menüben érzékeli, be is állítja a gombra, de játékban nem.
2. Pl. leszállás közben próbáltam, akkor viszont úgy odalökte a + teljesítményt, hogy kevés volt a kifutó.
Ezért kérdeztem, hogy mi a nyű van. -
#89070 Nekem a 1050-eshez már a game experience-t telepit és azzal is lehet felvenni nekem nem akadt eddig sosem de nem néztem mennyi cpu-t használ. Viszont mivel 2monitort hasznalok van hogy az elsodleges kepernő változik es mas a felbontása(1440x900), néha előfordul hogy a másik monitor felbontasan veszi fel a jatekot pedig en hd felbontasban jatszok vele -
sakkay #89069 Nem, ha hátrahúzom, akkor is lehet aktiválni. Bár lehet a 4.5 ben már nem így van, csak akkor csinálom ezt, ha szarozik a joyom. -
#89068 Ezt nem teljesen értem.
A 109-esben a WEP úgy volt kialakítva, hogy a gázkar 100% állásról egy rugó ellenében tovább tudtad tolni, az bekapcsolta a WEP-et, de a hajtóműbe volt egy óraszerkezet építve, ami 60 másodperc múlva kikapcsolta a rendszert. Ha a gázkart valaki a rugó ellenében elől tartotta volna, a WEP akkor is lekapcsol, egy kicsit oxigéndúsabb lett volna az üza dúsítás, de semmi más nem történik. A WEP újra aktiválásához hátra kellett engedni a kart 100%-ig, majd előretolni megint. Akkor megint kezdte a 60 másodperc számlálást.
Clodban ez úgy működik, hogy 100-ra tolod a gázkart, és megnyomod a WEP-et. Akkor bekapcsol. Ha nincs elől a gázkar, vagy nem nyomod a wepet, akkor nem. Nektek ez most másképp van (nem vagyok Steam közelben most). -
sakkay #89067 Én ezt t6esztelgettem. 10-20 km hozott-viszonylag hamar. Ami problémát írt Lala, az néha nekem is van-de én a G940 számlájára írom. Úgy használom, hogy egy pillanatra visszakapom a gázt, akkor bekapcsolom-és bekapcsolva is marad-gázt meg feltolom és kész. Üldözésnél menekülésnél hasznos. Tényleg. -
Indi69 #89066 Becserkészni, célozni, lőni nincs időm, Nem is tudok rá figyelni:)