IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a fegyverhasználat van megkérdőjelezve, hanem az odavezető út! Legalább olyan sárosak a végkifejletben a rendőrök is mint az a szerencsétlen marha... értem én, hogy kifelé azt kell kommunikálniuk, hogy "ez így rendben volt, szabályosak voltak", de ha egy ilyen után nem vizsgálják felül a kiképzést vagy az eljárásrendet, akkor komoly gondok vannak, mert amit a videón látni az nem normális dolog!
www.smart-bus.hu
Egyrészt mert itt tízévente nyomnak le egy rendőrt, ott meg 10 percenként. Arról már nem is szólva, hogy fotelből qrva könnyen dumálunk.
Volt erre hazai példa is, amikor a rendőr lelőtt egy menekülő tolvajt egy sötét udvaron, mert úgy látta fegyvert vesz elő. Aztán nekiálltak a fotelhuszárok a rendőrt húzkodni.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Én úgy tudom,hogy mivel ot ugye "mindenkinek "lehet fegyvere a rendőr eleve úgy áll hozzá hogy van. Igaza vagyon Sakkay mesternek amúgy😊
Si vis pacem, para bellum
AZ Usában.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.10. 21:29:07
www.pumaszallas.hu
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2017.12.10. 19:26:37
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.12.10. 19:09:19
www.pumaszallas.hu
Az más kérdés hogy milyen idegállapotban volt a rendőr és a fickó,
Biztos be volt szarva a tag, hallani is hogy nyöszörög valamit, de eszembe nem jutott volna megmozdulni sem.
Az amerikai rendőröket ismerve szerintem mindegyik lőtt volna.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.12.10. 19:00:21
GOOBY, pls
"Due to issues with Windows 10 randomly deciding to change the USB peripherals around, TFS have now made v4.5 recognise the Windows ID for the Peripheral. This will mean that players will have to remap their controls once v4.5 is out and just as a heads up we urge you (when Cliffs of Dover Blitz is available on Steam) to delete your 1C Softclub folder in "MyDocuments" before you install Cliffs of Dover Blitz to save you any conflicts."
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.12.10. 17:58:05
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nem véletlenül kezdtem így. Ha egy ilyen szituban a taktikai vizsgán egy rendőr nem lő(USA) bukhat a vizsgán. Konkrétan ilyen szopatások vannak.
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.10. 15:40:40
www.smart-bus.hu
Játék csak CLOD meg DCS. 22" monitor, lehet lesz nagyobb. VR nem kell. Sakkay kérhetek árakat a régi motyódról?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Esetleg még azt kipróbálhatod mielőtt ebbe belekezdesz, hogy lejjebb vesszed a memória és a GPU órajelét is 10-15%-l, vagy adsz még neki pár mV-t. Előszokott fordulni olyan, hogy gyári feszen nem tudja tartani már idővel a gyári órajeleket.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Nézd meg a karit másik gépben is. Vagy másik táppal a kártyát.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2017.12.09. 09:23:00