IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Urak!

Nem a fegyverhasználat van megkérdőjelezve, hanem az odavezető út! Legalább olyan sárosak a végkifejletben a rendőrök is mint az a szerencsétlen marha... értem én, hogy kifelé azt kell kommunikálniuk, hogy "ez így rendben volt, szabályosak voltak", de ha egy ilyen után nem vizsgálják felül a kiképzést vagy az eljárásrendet, akkor komoly gondok vannak, mert amit a videón látni az nem normális dolog!

www.smart-bus.hu

No meg nem ledegradálva a magyar rendőri állományt ,de tisztelet a kivételnek van sok aki nem erre a szakmára való. Van egy cimbim ,áldott jó ember. Rendőr a lelkem,egy részeg múltkor a fődre vitte a kolleganője aki apró mint a tökmag az mentette ki a szorult helyzetéből.Mondja ugyan,hogy a fegyver meg a felelősség ,de használni az nem tudja pl. Mondjuk a rendszer a hibás mert mint Leon mondja ha használja akkor őt hurcolják meg.Na meg az is igaz,hogy az USA ban csak azért mert alapon nem baxogat a rendőr,ha kivillognak annak bizony oka van,ellenben nem a pénzbeszedés a költségvetésbe az elsődleges céljuk ugyi😊
LeonSilver
Erről van szó. Ráadásul aki itt él Európában és főleg Magyarországon az nehezen foga ezt megérteni.
Egyrészt mert itt tízévente nyomnak le egy rendőrt, ott meg 10 percenként. Arról már nem is szólva, hogy fotelből qrva könnyen dumálunk.
Volt erre hazai példa is, amikor a rendőr lelőtt egy menekülő tolvajt egy sötét udvaron, mert úgy látta fegyvert vesz elő. Aztán nekiálltak a fotelhuszárok a rendőrt húzkodni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Mit rugóztok már ezen. Ficak így járt. Elmondták neki mit csináljon,azon lehet itt töprengeni,hogy a rendőrök mit és hogyan csinálhattak volna másként,de ők voltak ott ,a fax se tudja milyen idegállapotban volt a rendőr srác is,az látszott,hogy beleállt az újába a rángás egy picit,de gondolom féltette ő is a tyúkszaros életét,plusz lehet várja otthon a családja stb. Meg a szitut sem ismerjük,miért lettek odahívva a rendőrök,milyen infóval rendelkeztek. Ergo, a balfék nem hadonászik még mindig él. Nyilván nem egy felemelő dolog lelőni valakit,de az sem ha téged visznek zsákban el.
Én úgy tudom,hogy mivel ot ugye "mindenkinek "lehet fegyvere a rendőr eleve úgy áll hozzá hogy van. Igaza vagyon Sakkay mesternek amúgy😊
mustangdc3
Annak mi értelme van? az igazi fegyver csövét is lehet festeni pirosra ha azt akarja valaki elhitetni hogy airsoft.

Si vis pacem, para bellum

A helyzet az, hogy ezek sima rendőrök,(kb.) az amúgy alapból jól működő(robotszerű) alapképzéssel. Vannak drilljeik, és aszerint reagálnak. Amit meg nektek tanítottak 3. országban való viselkedést megint más.50-80 rendőr hal meg egy év alatt szolgálat közben támadás miatt.
AZ Usában.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.10. 21:29:07

Emberek Ezek a rendőrök el kúrták ezt rendesen. A tag egy részeg fasz de lelőni nem kellett volna. Annak idején amikor KFORosként az ami Rangerek tolták a az oktatást ilyen faszságra nem tanítottak minket. Én magam 24 előállítást csináltam olyan kocsikat szedtünk ki négyen amiben csak atombomba nem volt és senki nem halt meg. Volt olyan hogy a csávót a bokájánál fogva húztuk ki a tűzvonalból. Szerintem a mai napig él ő is Ezek a rendőrök ejnye na csinálták ami a dolguk de agyonlőni hát....
VO101Tom
USA-ban az airsoft fegyverek csövének a vége élénk piros. Mármint ez az előírás. Hogy betartják-e, az más kérdés. De még ha le is volt festve, egy laikus, főleg messziről, rohadtul nem fog tudni különbséget tenni.

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
Ugyan olyan az utolsó csavarig. Van egy airsoft Ak 47 a lakásban, majdnem 4 kiló, csupa fém, csak a cső nyílásáról mondod meg hogy nem igazi.

GOOBY, pls

Ha jól tudom ráadásul az airsoft puska pont ugyanolyan, mint a valódi, legalábbis külsőre.
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2017.12.10. 19:26:37
VO101Tom
Szomorú dolog, hogy részegen ok nélkül lövette le magát, de nem tudhatod, hogy csak játssza a részeget vagy nem, és amikor a póló alá nyúl (kamerától takarásban), ott bármi lehet. A rendőr mondja is neki, hogy maradjon fent a keze, ha úgy érzi, hogy elesik, akkor essen arcra, de a kéz fent marad. Erre négykézláb indul el, de a rendőr még ott sem lőtt. Csak amikor hátranyúl a póló alá. A bejelentés egyébként az volt, hogy ez a faszi (részegen) egy puskával pózolt (vagy lőtt is) a szálloda ablakból. Tehát az alap szitu, hogy fegyvere van, potenciális merénylő, és részeg. Utólag kiderült, hogy airsoft puska volt. Lehet azon agyalni, hogy a rendőr mit csinálhatott volna másképp, egészen onnan, hogy miért nem sokkolózták le (nemtom hogy felfegyverzettnek hitt gyanúsított ellen eleve sokkolózhat-e), addig, hogy miért nem ő ment oda, amiben részben igazat is adok (sokkoló szerintem belefért volna amikor még fekszik), de ilyen helyzetben a rendőr diktál. Lecsukni akkor lehetne ezért, ha előírást szegett volna meg, vagy ha az áldozat semmi gyanúsat nem csinált volna. De hogy részegen puskával játszadozik, aztán letartóztatásnál háta mögé nyúlkál, az elég nagy hülyeség volt.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.12.10. 19:09:19

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
Elordítja neki a rendőr világosan hogy ne merje letenni a kezét a levegőből mert lelövi. Erre a faszi négykézlábra ereszkedik elkezdett feléje mászni mire tényleg lelőtte.
Az más kérdés hogy milyen idegállapotban volt a rendőr és a fickó,
Biztos be volt szarva a tag, hallani is hogy nyöszörög valamit, de eszembe nem jutott volna megmozdulni sem.
Az amerikai rendőröket ismerve szerintem mindegyik lőtt volna.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.12.10. 19:00:21

GOOBY, pls

Persze szar nézni. Nézd sok hiba van a vidin. De ezek sima rendőrök, vagy max +1 kategória. Pont nagyon óvatosak akartak lenni a földön való mozgással. Az álló mindig szarabb. A végén meg jó, hogy felismerte, hogy kártyás az ajtó...előbb ölt meg valakit-azt azért nem minden nap csinálja az ember. A kiképzésről annyit, ha most bármelyik!!!eu állam rendőrei lenyomnának csak egy hónapot mondjuk a nagy almában-rengeteg halott lenne....mármint rendőr.

repvez
az még nem, ma irták ezt:
"Due to issues with Windows 10 randomly deciding to change the USB peripherals around, TFS have now made v4.5 recognise the Windows ID for the Peripheral. This will mean that players will have to remap their controls once v4.5 is out and just as a heads up we urge you (when Cliffs of Dover Blitz is available on Steam) to delete your 1C Softclub folder in "MyDocuments" before you install Cliffs of Dover Blitz to save you any conflicts."
Azt hittem kijött a patch, annyi az új hozzászólás...
Fekszik a muki arccal lefelé a földön úgy, hogy a tarkóján van a keze és innen jutnak el oda, hogy pár méterről agyonlövik. Minek fektette le, ha utána felállítja? Ha háttal mozgatják magukhoz, vagy ha csak végig a levegőben tartatják a kezét, még mindig élne... Természetesen elhiszem, hogy ez egy szabályos eljárás ott, de ha így van az még rosszabb, mert akkor nem csak a rendőr volt fasz, hanem az egész eljárási rendszer, kiképzés is szar. Függetlenül attól, hogy szerencsétlen faszt agyonlövik, ezt borzalmas volt nézni... a vége meg korona az egészen... ha ott van valaki az ajtó mögött, már ezek sem élnek.

Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.12.10. 17:58:05

www.smart-bus.hu

Ez lett volna amúgy amint olyan közel van, hogy biztonsággal elérik. Most megnéztem egybe, hát az van, hogy persze, hogy nem tudták elítélni. Minden ok az intézkedéssel, csak azok a dolgok játszanak össze amit az elején írtam, hogy sokan meghalnak.

Na az elején lehet látni, hogy kimozgatják a vétlen személyt mellőle, utána meg azt, hogy úgy mozgatják a manust magukhoz, hogyha fegyverért kapna, le tudják lőni. Az amiknál ez így teljesen ok. A többi már egyéni döntés kérdése, hogy így vagy úgy lehetne mozgatni-nem a rendőr akarta lelőni, hanem a faxi lövette le magát.

Utsó 1 percet néztem, mindjárt meglesem.

Odamenni semmiképpen, mert ott a két nyitott ajtó ahonnan kijött a srác is, ott bármi lehet... megfordítani, térdre, hasra, kússzon felénk háttal, kéz a tarkóra, mehet rá a bilincs. Ennyi erővel a nőt is lelőhették volna, az még annyira sem engedelmeskedett mint a srác...

www.smart-bus.hu

Az a mozdulat amiért lő, azon nincs mit vitázni, elég egyértelmű. Viszont az ahogy idáig eljutottak, az nagyon gáz... végig magukkal szemben tartják, holott már rég megoldható lett volna, hogy ártalmatlanítsák. Fekszik az ember arccal a föld felé a kezével a tarkóján, és innen jutnak el odáig, hogy agyonlövik! Megértem, hogy nem mennek oda, mert jobbra - balra bármi lehet az ajtóban, de az amit leművelnek az kritikán aluli... a végén az ajtóval baszakodás elárulja mennyire voltak a helyzet magaslatán.

www.smart-bus.hu

Nem mész oda, mert bemész a-nyitott folyosó 2 irány ajtó-terébe és teret nyitsz magadra.

Amit mondasz európai szemmel jogos, de ott minden állampolgár tudja mivel jár ha nem engedelmeskedik a felszólításnak. Persze lehet jönni azzal, hogy zavarodott a polgár(mint ahogyan agyon is lőnek egy csomó ilyet kint). De ha nem az, te rendőrként már nem tudod meg, mert azt, hogy a kezébe fegyver van és lő-már nem lehet lereagálni. Kérj meg otthon valakit airsoftal és játszátok le-meglátod milyen arányba halsz meg<#alien>

macleody
Nekem az jön le a videóból, hogy a tag nem igazán veszi komolyan a történést. És ha megnézzük, a lövés előtti pillanatban a csípőjéhez nyúl, ami akár azt is jelentheti, hogy fegyvert akar előhúzni. Mondjuk azt nem vágom miért kellett négykézláb odahívni a csávót. Oda kellett volna hozzá menni míg feküdt és behúzni szerintem. Persze az ember így utólag könnyen okoskodik.
"Teljesen jogos fegyverhasználat! Az Usában' konkrétan ilyen szitukkal megy az oktatás"
Nem véletlenül kezdtem így. Ha egy ilyen szituban a taktikai vizsgán egy rendőr nem lő(USA) bukhat a vizsgán. Konkrétan ilyen szopatások vannak.

Papíron... de a gyakorlatban azért kismillió lehetősége lett volna arra, hogy ezt elkerülje. Láthatóan bizonytalan a tag mozgása, plusz be is van szarva. Forduljon meg -> hasra -> kéz tarkóra / tenyérrel felfelé oldalra -> majd egyikük a lábánál fogva behúzza a "fedezékbe" és mehet rá a bilincs. Azért így agyonlőni valakit...

www.smart-bus.hu

4,7-8 körülre gondoltam. Igazából nem is kell még húzni, de ha már k. Meg kíváncsi is vagyok.

Persze, csak most értem haza. Hamarosan üzenek priviben.

Teljesen jogos fegyverhasználat! Az Usában' konkrétan ilyen szitukkal megy az oktatás, nincs más lehetőségük. Ha a magyar szempontból kérdezed, az már necces, de ha bizonyos körülmények fennállnak, itt is megállna a jogszerűség. De csak akkor.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.10. 15:40:40

Erről mi a véleményed? LINK

www.smart-bus.hu

4770K, 4790K, 6700K, 16 GB memória, GTX970/980... ezzel 1080p-n egy darabig elleszel.

www.smart-bus.hu

Szeretnék tanácsot kérni. Nem kell új cucc, hardveraprót szeretjük. Mit vennél a józan ész határain belül. Intel- Nvidia combó.
Játék csak CLOD meg DCS. 22" monitor, lehet lesz nagyobb. VR nem kell. Sakkay kérhetek árakat a régi motyódról?
2D-n asztalon elvan "alapjáraton"...

www.smart-bus.hu

Most néztem gpu-z-vel, core clock memory clock 0.0 MHz. De azt nem értem ,hogy adhat képet. Mert most ez van a monitorra kötve
Na igen... egyszerre ez tud fájni! 😊

www.smart-bus.hu

Ja szerintem is, holnap kiderül. És akkor az a kérdés hogyan tovább? Gyenge proci+ gyenge lap p8h61 asus, meg kéne egy ssd. Sokba lesz ez nekem 😞(
Van a 8700K-nak topikja, ott biztos segítenek neked, de nagyon óvatosan, mert iszonyatosan melegszik! Delid nélkül az 5GHz-t és társait felejtsd el, örülj neki ha 4.5 - 4.7 meglesz.

www.smart-bus.hu

Volt olyan driver, ahol kivették a control panelt, nem volt ott a tálcán. Elvileg asztalon jobb klikk és úgy eléred... bár szerintem az a VGA meghalt.

www.smart-bus.hu

Srácok van itt olyan aki a 8700k tuningban tudna segíteni? 5 éve csináltam már az 3570knál, de olyan faxa lett, hogy többet nem kellett hozzányúlni, ráadásul ezek az új biosok nekem marha idegenek. Prohardveren meg kihalt az idevonatkozó fórum.

Holnap átrakom egy másik gépbe. Az érdekes, hogy eltűnt az nvidia control panel. És az MSI afterburner nem érzékeli a karit. A cpu-t látja, írja az adatokat hőfokot stb
Akkor elvileg az alaplapodon van valamilyen VGA kimenet. DVI, SVGA, akármi. Kösd át arra a monitort, és nézd meg, hogy azzal működik-e. Ha esetleg nem ad képet, akkor a BIOS-ben engedélyezni kell, illetve lehet, hogy a monitor menüjében is be kell állítani, hogy milyen forrásból kapja a jelet. Ha ezzel megvagy és működnek a játékok, akkor vedd ki a VGA-t és próbáld ki egy másik gépben... ha ott működik, akkor a tápoddal lesz valami nyűg (erre van kisebb esély), ha nem működik rendesen másik gépben sem, akkor a VGA nyekkent meg, én erre látom a nagyobb esélyt.

Esetleg még azt kipróbálhatod mielőtt ebbe belekezdesz, hogy lejjebb vesszed a memória és a GPU órajelét is 10-15%-l, vagy adsz még neki pár mV-t. Előszokott fordulni olyan, hogy gyári feszen nem tudja tartani már idővel a gyári órajeleket.

www.smart-bus.hu

i-5 2500 sima nem k
Milyen CPU van a gépedben, van benne IGP?

www.smart-bus.hu

Próbáld meg leszedni a drivert. De teljesen. (drivercleaner) Majd rakd újra. lehet a meghajtóprigi sérült.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Üdv. Közben rá jöttem marhaságot mondtam mert a kari működik, de csak valami csökkentett módban megy. A kép felbontás változott és nem lehet semmit játszani, videó megosztókat lehet nézni. Az alaplapi nincs rákötve a monitorra. Mostanában volt párszor, hogy az egér lefagyott. Ezért csak a reset gomb lenyomása segített. Nem lehet, hogy a winfos eset szét. Legalább 4 éve fent van
Ez azt jelenti, hogy valamelyik ágát, pl. az egyiket leveszed a 6 tűsnek és egy molex csatival a táp 4 tüs kábeléről adod az áramot a karinak.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Kösd rá a tápellátást, valamelyik másik leosztásra. Ez mit jelent? 6+6 a kábel, melyik a táp?
Fura. Az jó a CLOD legalább használja a hat magot. Viszont a 100 gépes történetnél a legjobban terhelt mag 41% ugyanabban a másodpercben a leggyengébb pedig 11%. DCS nem is mondom az kész katasztrófa. Mondjuk nagyon jól megy, de ahol leesik mondjuk 33 fps-re ott is 15-20% a használat. Ez az 1.5 a 2.1 még nincs megnézve.

Esetleg nézd meg,hogy a táp leadja-e a karinak a szuflát. Kösd rá a tápellátást, valamelyik másik leosztásra.
Nézd meg a karit másik gépben is. Vagy másik táppal a kártyát.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2017.12.09. 09:23:00

Szia.igen