IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De egyenlőre nem lesz delid, szükségem sincs rá, és még mindig rizikós, hogy ha pancser kezébe kerül akkor kukázhatom a procit...
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.12.11. 22:42:01
www.pumaszallas.hu
Most itt per pill rámérek, 4.5 GHz, 42-45 fok. Stress CPU alatt 73 foknál megállt.
www.pumaszallas.hu
@Tom: Nem vettem magamra, csak az idézet mondat nem következik a mondandómból, erős túlzásnak, ezáltal igazságtalannak véltem. Egy szóval nem gondolom, hogy a faszi ártatlan, vagy nem köszönheti magának is azt ami történt, de a végeredményhez kellett a rendőr is. Na most a részeg hülye az részeg hülye, a rendőr meg rendőr. A véleményem szerint a rendőr feladatában az is benne van, hogy a részeg hülyéből csak akkor legyen halott hülye, ha végképpen nincs más lehetőség. Amit láttam és amit hallottam abból nekem az jött le, hogy ennek nem így kellett volna végződnie... hogy ez lett a vége, az minimum 50-50.
Most meg mennem kell Vámpírnaplókat nézni... <#csodalk>#csodalk>
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
@Solt
"-Akkor ennyi erővel a bejelentő is felelős, mert pontatlanul jelentette, hogy hányan vannak a szobában?
- Jaj Tom, kérlek ezeket ne... vagy legalábbis velem szemben ne! Köszi! ;)"
Nem értem miért veszed magadra, ez szerintem egy teljesen valid kérdés. A rendőrök azért izmoztak még vele, mert úgy tudták, hogy legalább egy társa még van valahol, a folyosón vagy a szobában. Eleve téves info alapján intézkedtek. Fogalmuk sem volt róla, hogy az a "társ" fegyveres-e, és lesben áll-e valahol. Ez legalább annyira ok, mint hogy triggerhappy volt a rendőr vagy sem... sztem.
Én azt is minimum furcsának tartom, hogy a faszi rokonai most 75 millió dollárra beperelték a szállodát IS! Mert mindenki más hibás, csak az a szerencsétlen részeg hülye nem az?
www.pumaszallas.hu
2 hónapja voltam kint austinban és elmentünk lőni. Beszélgettem közbe a boltban az eladókkal (a lőtér igazából egy fegyverbolt) gyakorlatilag egy érvényes vízum és egy lakcim igazolásal simán vehettem volna bármilyen fegyvert.
Képzeld magad a szituba: Kihívnak erre a riasztásra 2 dolgot tudsz: egy: ebben az országban BÁRKINÉL lehet fegyver. kettő: évente átlag 80 rendőrt nyírnak ki ebben az országban. Mármint 80 rendőr hal bele a támadásba, mert megtámadott rendőrből van szerintem heti 80 is.
Otthon vár a gyerek meg az asszony. A tag nem tiszta, nem azt teszi amit mondanak neki majd hirtelen a háta mögé nyúl.
Azt se várnád meg ,hogy eltünjön a keze a háta mögöt már egy tárat bele is toltál.
Amikor a saját életed a tét akkor nem variálsz meg adsz második esélyt egy totál zavart embernek.
Szar végignézni,hogy kinyiratja magát a tag, de a rendőr jogosan lőtt, nincs mit szépíteni a srác kiérdemelte a darwin dijat.
A Béna.
Félreértés ne essék, nem védem a rendőrt, sajnálom az ürgét, de ismerve az ottani helyzetet nem csodálkozom hogy ez lett a vége. Ahol szabad fegyvertartás van, bárki gondol egyet és ámokfutásba kezdhet, ott én nem csodálkozom ezen. Nem ez az első és nem az utolsó eset hogy egy félreértés miatt lelőnek egy ártatlant.
Egyébként a yt tele van hasonló videókkal, az amcsik tudják hogy nem lehet szórakozni a zsarukkal. Akár igazoltatásnál is simán lelőnek ha kiszállsz a kocsiból anélkül hogy mondanák.
Egyszerűen nem működhet másként az az elmebeteg rendszer ami ott van.
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.11. 20:06:47
Ennek ellenére tegyük fel, hogy megjátssza a részegséget és ez csak műsor volt. Abban a pózban amiben agyonlőtték kire lett volna veszélyes akár szín józanul is? Három fegyver csöve szegeződik rá, nincs rajta mellény, bőven "ráérnek agyonlőni" akkor, ha már látják mi van nála. Már látszik az üres keze, amikor a rendőr tüzet nyit!
Nem ragoznám ezt tovább, mert leírtam már az érveimet, de a lényeg az, hogy nekem ezt így nem veszi be a gyomrom. Lelövi mert megteheti, de egyáltalán nem úgy néz ki, hogy igazán szerette volna ezt elkerülni. Ha kabát van rajta és nem látszik mi van alatta, ha rájuk néz álló vagy térdelő állásban és úgy nyúl hátra, az elejétől nem együttműködő, vagy elkezd szaladni feléjük egy szavam nincs.
Egy zavarodott részeg marha egy szál pólóban bizonytalanul mászik négykézláb három rendőr felé úgy, hogy az arca a föld felé van... hátranyúl az egyik kezével, már teszi vissza a földre amikor lelövik. Nincs tűzharc, nincs káosz, nincs semmilyen mozgás és a tag nyugodtan feküdt egyszer már a földön, 2.5 percen át. Az a rendőr aki egy ilyen szituációt nem lát át, vagy csak így tud kezelni, az rosszabb mint a teljesen kuka Kovács főtörzs, mert az csak önmagára veszélyes, másokra nem.
Akkor ennyi erővel a bejelentő is felelős, mert pontatlanul jelentette, hogy hányan vannak a szobában?
Jaj Tom, kérlek ezeket ne... vagy legalábbis velem szemben ne! Köszi! ;)
www.smart-bus.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mi az az auxtin1 egyáltalán? Mi az alaplapod pontos típusa?
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.11. 16:52:11
Pont ez az amit nem tudhatsz biztosra. Honnan tudod előre, hogy nem csak ezt akarja elhitetni veled? Ha a faszi sáros lett volna, aki inkább meghal mint visszamegy a börtönbe, ezért mindent megpróbál, akkor mit csinálsz? Az alapszitu amire kiszálltak a rendőrök, az az, hogy a szálloda ablakban ez az zseni egy fegyverrel szórakozott. Ott sajnos nagyobb hagyománya van ennek mint itthon, havonta vannak merényletek, nem tudhatták mennyien vannak még a szobában, vannak-e hullák, egyáltalán kicsoda ez a gyerek.
Mint utóbb kiderült, a semmiért lövette le magát, de szerintem ott kellett volna kezdeni, hogy nem szórakozik puskával a szálloda ablakban. Minden ami utána történt, az ez miatt volt. Hogy ezután túl részeg volt ahhoz, hogy letartóztatásnál ne csináljon hülyeséget, az megint nem a rendőr hibája. Ha részegen pl autó balesetben megöl valakit, akkor sem hivatkozhat arra, hogy "bocs, de részeg voltam". Ez Magyarországon is így van, a részegség nem felmentő ok semmire, mert te döntesz úgy, hogy leiszod magad.
Ami meg az eljárást illeti, három rendőr volt ott. Egyik sem szólt, hogy a gyerek már jó helyen van, csak bilincseljék már meg. Több helyen írtak erről, valszeg az ajtóbeugrók miatt nem akartak közelebb menni a rendőrök, mert nem látták hogy a folyosón van-e még valaki (eredeti bejelentés három emberről szólt, ezért keresték még legalább egy társát). Akkor ennyi erővel a bejelentő is felelős, mert pontatlanul jelentette, hogy hányan vannak a szobában?
www.pumaszallas.hu
Lassan eladó lesz a 980Ti-m ha bírod addig... :)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.12.11. 11:42:29
www.smart-bus.hu
Egy-két dolog van, amit kurvára irigylek tőlük (hogy bármikor kimehetnek egy baseball meccsre, hogy ha úgy támad kedvük, akkor simán elcsettegnek egy kurva jó koncertre, kábé ennyi :D )... Milyen fasza lett volna például ezt látni.... sajnos már esély sincs rá, ugyebár :/
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ők gyakorolnak, Kovács főtörzs meg monokli nélkül ülhet vissza a Skodába és bújhat el valamelyik bokor mögé fotózgatni... :)
Az oké, hogy az ott más világ, de pont a mássága miatt várná azt az ember, hogy felkészültebbek az ilyen szituációkból, szigorúbb elvek alapján válogatják a palikat, és többre becsülik az emberi életet. Még az oroszoktól is többet várnék, pedig azok lehet légicsapást eszközöltek volna! :)
Na jó, elengedem a dolgot... eddig sem bírtam ámerikát, ezután sem fog ez érdemben változni.
www.smart-bus.hu
De az ott ámerika. Máshogy mennek a dolgok,egy kontinensnyi ország ott se csak az lett rendőr aki tökéletes.Ez benne van a pakliban sajnos.Nem egy videó van ahol szó nélkül lelövik a zavarodott polgárt mert éppen letette a kezét és a háta mögé nyúlt.Ez van.
A fő probléma ott van, ahogyan odáig eljutnak! A figura az első pillanattól reagál az utasításokra, (tény, hogy nem mindig pontosan), de látszatra együttműködő és van egy pont amikor már arccal a föld felé a földön fekszik, a keze pedig a tarkóján. Ez az állapot két és fél percen át tart, és innen jutunk el oda, hogy közelről agyonlövik. Tehát a nyomaték kedvéért, két és fél percen keresztül a tag tarkóra tett kézzel a földön fekszik mozdulatlanul és érdemben semmi nem történik! Két és fél percük lett volna felmérni és átgondolni a helyzetet. Részeg, lassú, nincs rajta mellény, pólóban van, tehát nagy csodát nem rejtegethet, hotelben vagyunk, tehát akár külföldi is lehet aki nem érti pontosan az elhangzottakat, nem ismeri a "helyi szokásokat"! Két és fél perc, nincs tűzharc, nincs mozgás, nincsenek hírek áldozatokról, stb, stb, stb... Akinek ezt nem bírják az idegei, az ne menjen rendőrnek!
Nem a rendőrt akarom "meghurcolni" a fotelből, hanem nem akarom elhinni, hogy egy ilyen szituáció idáig fajulhat... fegyver van olyan emberek kezében, akik egy ilyen helyzetből ezt hozzák ki, és ez ott normálisnak számít.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.12.11. 10:55:00
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2017.12.11. 10:41:36
Fiam mondta nemrég,hogy a reptéren nézte a rendőröket kint és nem szeretett volna közelebbi ismeretségbe kerülni egyikkel sem:) Mondja volt egy jó 50 es krapek,tipikus kocka frizura ,bajusz, csupa izom,olyan szálkás forma és tisztán látszott rajta,hogy nem lenne jó ha idegesítenék.
Utoljára szerkesztette: LacAI, 2017.12.11. 10:23:48
Nem a fegyverhasználat van megkérdőjelezve, hanem az odavezető út! Legalább olyan sárosak a végkifejletben a rendőrök is mint az a szerencsétlen marha... értem én, hogy kifelé azt kell kommunikálniuk, hogy "ez így rendben volt, szabályosak voltak", de ha egy ilyen után nem vizsgálják felül a kiképzést vagy az eljárásrendet, akkor komoly gondok vannak, mert amit a videón látni az nem normális dolog!
www.smart-bus.hu
Egyrészt mert itt tízévente nyomnak le egy rendőrt, ott meg 10 percenként. Arról már nem is szólva, hogy fotelből qrva könnyen dumálunk.
Volt erre hazai példa is, amikor a rendőr lelőtt egy menekülő tolvajt egy sötét udvaron, mert úgy látta fegyvert vesz elő. Aztán nekiálltak a fotelhuszárok a rendőrt húzkodni.
Én úgy tudom,hogy mivel ot ugye "mindenkinek "lehet fegyvere a rendőr eleve úgy áll hozzá hogy van. Igaza vagyon Sakkay mesternek amúgy:)
Si vis pacem, para bellum
AZ Usában.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.10. 21:29:07