91309

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Razor18
    Oh... pedig az nagyon zsír volna, (Isten bocsássa meg, hogy kimondom itt a nevét ) a DCS-ben pl. baromi jól működik a dolog, a kabinon belüli kameramozgás helyett hozzá tudod rendelni a zoom-ot a TIR Z tengelyéhez. Wishlist van valahol?...
  • Lysandus
    Bocs, ami a mellékelt videón van 5:30-nál, az nem a lean to gunsigth, hanem a zoom-, zoom+, opció, ezeket így találod meg a controllsban, azt hiszen a view-k között. Rakhatod joystick hat switchre is.
  • VO101Tom
    A trackIR alapvetően a kamera helyzetét változtatja a kabinon belül, és a szögeket, hogy merre néz.
    A zoom (FOV, Field of view, látószög, nagyítás, zoom - ugyanazt jelenti) meg a kamera látószögét.

A FOV-ra vannak nevezetes beállítások (30, 60, 90 fok), amikre tehető akármelyik gomb, illetve gombra lehet tenni a FOV+ és FOV– -t is (FOV – az a Zoom +)

A Revi-hez hajolás a "gunsight view", azt egy gombbal kapcsolod ki és be. A videón is ez látszik, odahajol a Revihez (egy gomb) majd játszik a FOV-al (másik két gomb). Ezek egyikét sem tudja a TrackIR kezelni vagy triggelni.
  • Lysandus
    Azt hiszem Lean to Gunsigth opciónak hívják, nem? Arra kell beállítani valamit a controlsban.
  • sakkay
    Az nem az. Lehet gombra rakni zoom in out és akkor magadnak állíthatod, meg oda is lehet hajolni, akkor van egy kis animáció is. Viszont akkor nem tudsz hátranézni. Zoomnál igen.
  • Razor18
    A Youtube-on néhány ATAG videoban láttam ilyet, azt hittem, van benne zoom (vagy van ilyen tengely, csak nem hozzárendelhető a Track IR-hez?).

Pl ebben, több helyen is pl. 5:30-tól nézve:
    ATAG dogfight

Köszi
    Utoljára szerkesztette: Razor18, 2018.01.14. 18:16:20
  • VO101Tom
    Üdv. Clodban ilyen nincs.
  • Razor18
    Urak,

hogyan lehet a Track IR Z tengelyéhez hozzárendelni a zoomot? Mármint hogy ha előrehajolok, ne csak a kabin zoomoljon, hanem a környezet is? Előre is köszi.
  • sakkay
    Valaki ráér du repkedni?
  • sakkay
    Nem is értettelek miért írsz ilyeneket.
  • sakkay
    Én nem vagyok egy nagy vidi készítő, de a puma oldalon pl.nemrég' raktak fel egy tök jól vágott vidit Mate.
  • LacAI
    Srácok! Mi a bánat van? Kezdeti fellángolás alábbhagyott? Csináljatok már videókat a reppenésekről,néznék már valami akciót. Kíváncsi vagyok az "ÚJ" Clodra .
  • sakkay
    Rendi
  • LacAI
    Kösz:) De megoldódott asszem. Ha mégsem akkor majd kereslek:)
  • sakkay
    Ha tudok segíteni írj priviben, hogy pontosan miben kell, bocsi de dolgoznom kellet most jöttem haza.
  • Amery
    Üdv.

Lézeresek DXF-et szoktak kérni, és általában 1:1 méretarányú modellt.

• LacAI
    Egy szalagcsiszoló gép alkatrészeinek a rajza . Szerintem aki érti mit is kell csinálni annak kb max negyed óra:) Qrva ügyi vagyok ,de nincs kedvem megtanulni ezért egy program használatát:)
    Papiron pikk pakk lerajzolom méretezéssel együtt ,de itt megakadtam.
  • sakkay
    Mi kell pontosan Laca? Barátnőm vágja.
  • Solt
    Urak!

Hátha érdekel valakit: GTX 980Ti

Elvileg jövőhét második felében átvehető, ha innen nem kell senkinek akkor 130-ért aktiválom újra... durván elszálltak az árak.
  • repvez
    El tudod küldeni, hogy miröl lenne szó ? LEhet hogy tudok segíteni.
    Egyébként DWG vagyDXF az autocad nativ formátuma azt tudja a max is inportálni és exportálni is ha jol láttam a támogatott fájlformátumokat lévén az is autodesk igy a saját progijai csak átjárhatóak.
  • LacAI
    ok:) Köszi mindenesetre:)
  • Razor18
    Nem gondolnám, hogy ez lenne a gond, mert bármelyik másik alkalmazásban sem csinál ilyet. Tehát bárhol tudom a mini joy-al, meg az egérrel IS akár váltakozva mozgatni a kurzort, akár kint az Asztalon is. Tehát a Saitek nem átveszi az egértől, csak osztozik rajta...
  • VO101Tom
    Hát akkor sajna nem én vagyok az embered.
  • LacAI
    Mittudom én:) Ezt mondták. Azaz ennyit. Aztán lehet ,hogy az is tud olyan formátumot,vagy lehet konvertálni. Letöltöttem a progit,de egyrészt gondolom nem fél óra alatt lehet megtanulni,másrészt retek lusta vagyok foglalkozni vele:) Megrajzolom papírra kb 10 perc alatt,gondolom aki ért hozzá annak sem több ebben a progiban.
  • VO101Tom
    Szorri, Autocad-et nem ismerem, nem használok.
    Milyen fájlformátum kell nekik? Lehet, hogy a Max is tud olyat exportálni?
  • LacAI
    Tomi!
    Te egész véletlenül nem ismered ,azaz tudod használni az autocad progit. Ki kéne lézerrel vágatnom egy gép pár alkatrészét és csak úgy vállalják,ha ebben a formátumban viszem oda. Rém egyszerű a dolog de ezért valahogy nem akaródzik megtanulnom használni ezt a retket:)
  • Lysandus
    Akkor ez azért van, mert a Saitek controller (SST) átveszi az irányítást az egered felett. Ugyanis az X-52-es minijoyának éppen ez a funkciója, az egy egérvezérlő. Azt nem tudom, hogy hol lehet kikapcsolni.
  • Razor18
    Valamitől nekem rendszeresen "leakad az egerem" Blitz közben, azaz vagy nem is látszik a kurzor, vagy hiába mozgatom az egeret, a kurzor nem mozdul. Sehol máshol, csak ebben az alkalmazásban. Ami a pikáns, hogy a leakadt egér funkcióját ilyenkor is tudom vezérelni az X-52 gázkaron lévő mini joystick-kel... bárki tapasztalt hasonlókat netán?...
  • Lysandus
    Szép-szép... Mindössze három probléma van vele. A kép közepén látható három Hurkány. :-D
  • VO101Tom
    Régi kép új shaderrel :) OBT squadron flying.
    Szerintem az egyik legszebb screenshot amit CloDról csináltak...
  • VO101Tom
    Hátöööö... érdekesen hangzik, meglátjuk mire jutnak vele. De ez inkább War Thunder konkurenciája lesz, nem a CloD-é (konzolos és árkád elemek miatt).
  • repvez
    kickstarteres cucc
  • VO101Tom
    A szerveren futó scripteket kapcsolták ki szerintem. De ez ATAG ügy, nem TFS.
  • lala42
    A Tab 7-1 most is van, de marhaságokat mond. Csak a saját földön álló gépeket jelenti. Tehát ez nem hinném, hogy lagg függő.
    Valamint pl. tegnap RR kellett volna, de nem jött a kocsi. Lehet sztrájkoltak?
  • VO101Tom
    Saját fájlok:
    dashpic mappában a műszerfalra tehető fénykép
    missionok
    skinek

Tab7-1 küldetéstől függ, amikor nagyon szaggatott kiadáskor akkor lehet, hoyg ideiglenesen lekapcsolták a scripteket is. Majd visszakapcsolják.

Skin letöltés általában le van tiltva. Csak te látod a saját skined, mindenki más defaultot lát.
    Felségjel legyen bekapcsolva minden esetben.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.01.08. 20:32:39
  • lala42
    Hali!
    Tom! Az mit jelent, hogy a saját fájlok?
    Másik. Ha céladatokat kérek a Tab 7+1-el, akkor miért nem adja az ellenséges gépek adatait, mint korábban?
    Valamint skinek használhatók sajátok?
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2018.01.08. 20:23:07
  • VO101Tom
    Simán felinstallálod, nem kell mással szórakozni.
    Ha fent lett volna a régi 4.312 CloD, akkor a saját fájlokat el kellett volna menteni, utána leszedni az egészet. De akkor ez téged nem érint egyáltalán.
  • Fürtös
    Urak, végre hazaértem én is és raknám fela Blitz-et.
    Erre a gépre még nem volt telepítve soha. Elég ha csak nyomok egy installt a steamben vagy kell valamit variálni?
    Köszi!
  • sakkay
    Na ma nem lesz repülés. Vagyok, de állandóan menni kell, szim most kilőve..
  • sakkay
    Ja tudom. De Blitz előtt ilyenkor mindig üres volt.