IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Azt írják a delid olyan 20-30 fokot is jelenthet! Az nagyon durva azért, azzal már a Vcore is feltolható rendesen, kíváncsi lennék úgy mit tud...
De egyenlőre nem lesz delid, szükségem sincs rá, és még mindig rizikós, hogy ha pancser kezébe kerül akkor kukázhatom a procit...

www.pumaszallas.hu

Azért ezek jó számok. A 4.8 már bőven elég<#wink>

VO101Tom
4.8GHz-en is megmértem, az üresjárati fok az ugyanez, most futtattam kicsit a stress testet, 79 foknál állt meg, és onnan 79-76 között mozgott. A hűtőm profilja olyan, hogy 85 foknál kapcsol teljes üzemre, ezt lehet, hogy kicsit lejjebb is vehetném, de 80 fok alatt semmi baja nem lesz. Intel szerint ezeknek a prociknak (7700, 7800) a max temp az 100C fok. Azt nem lépheti át semmiképp, de nekem már a 90 is túl sok, nem szeretem ezeket a számokat látni a hőmérőn <#alien>, az átlag "jó" hűtésnél a 60-80 C közötti tartományban mozog.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.12.11. 22:42:01

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
4.9-en még futott a windows, de bármit indítottam, ott már kékhalálozott. Amikor Vcore-t feljebb vittem kicsivel akkor 4.9GHz-en is elvolt, de terhelésnél pillanatok alatt 90 fok fölött volt úgyhogy lekapcsoltam. Vcore vissza, és 4.8GHz nálam a plafon most. De igazat megvallja most is 4.5-ön jár, nincs olyan játék vagy program aminek kellene a 4.8GHz. Vízhűtéssel megy egyébként.

Most itt per pill rámérek, 4.5 GHz, 42-45 fok. Stress CPU alatt 73 foknál megállt.

www.pumaszallas.hu

Nekem most a prime 95 4.3Ghz futtatja az összes magot már egy ideje, de ha 80-at átlépi, rákapcsol a hűtő aztán 60 lesz.

Ja ja csak azt akarom, hogy mondhassak konkrét adatot, hogy miért kell. Elég jóban vagyunk amúgy.

Mennyi volt az eddigi maxod?

Urak, a leírtaknál jobban nem tudom kifejezni magam és a releváns érvekből is kifogytam, ismételni meg nem akarom magam. Úgy érzem elbeszélünk egymás mellett, de érdemben nem tudok többet tenni ez ellen, szóval én is lezártam! :)

@Tom: Nem vettem magamra, csak az idézet mondat nem következik a mondandómból, erős túlzásnak, ezáltal igazságtalannak véltem. Egy szóval nem gondolom, hogy a faszi ártatlan, vagy nem köszönheti magának is azt ami történt, de a végeredményhez kellett a rendőr is. Na most a részeg hülye az részeg hülye, a rendőr meg rendőr. A véleményem szerint a rendőr feladatában az is benne van, hogy a részeg hülyéből csak akkor legyen halott hülye, ha végképpen nincs más lehetőség. Amit láttam és amit hallottam abból nekem az jött le, hogy ennek nem így kellett volna végződnie... hogy ez lett a vége, az minimum 50-50.

Most meg mennem kell Vámpírnaplókat nézni... <#csodalk>

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Nálam a delid hiánya a bottleneck, nem a hűtő. A frekit állíthatom 4.8-ig, sok különbség nincs, amikor 4.8 fölé megyek, ott már instabil, ahhoz Core feszültség növelés is kellene, viszont a Vcore emelés már nagyon megemeli a proci hőfokot is.

www.pumaszallas.hu

Mit retkelsz már ezzel. Biztos van a neten tapasztalat erről a prociról meg hűtőröl. Ha meg toronyban áll a pénz ne is gondolkodj,hanem rá egy nagyobbat:))) Abból baj még sose volt ha túlméretezi az ember a hűtőt:)
Van itt olyan guru, hogyha küldök neki a biosról képet rá tud bökni melyiket kell állítani? Prohardveren, csak a hőmérsékletről dumálunk, de senki nem reagál nagyon a témámra. Viszont minél előbb akarom tudni bírja e a hat mag a 4.7 ghz, ezzel a hűtővel, mert szerintem éppen nem, és a boltos srác cseréli-mert szerinte meg igen. De nem akarom 2 hónapig húzni aztán visszamenni, hogy kevés..már majdnem könyörögtem had vegyek erősebb hűtőt, de váltig állította, hogy elég. Mondjuk eddig elég is, az is igaz. De nem is húzom!

VO101Tom
Igen, a gyereket egyetlen dolog miatt lőtték le, mert hátranyúlt. Már a négykézláb kúszás is teljesen más volt mint amire utasították, de ott végig látták a kezét.

@Solt
"-Akkor ennyi erővel a bejelentő is felelős, mert pontatlanul jelentette, hogy hányan vannak a szobában?
- Jaj Tom, kérlek ezeket ne... vagy legalábbis velem szemben ne! Köszi! ;)"

Nem értem miért veszed magadra, ez szerintem egy teljesen valid kérdés. A rendőrök azért izmoztak még vele, mert úgy tudták, hogy legalább egy társa még van valahol, a folyosón vagy a szobában. Eleve téves info alapján intézkedtek. Fogalmuk sem volt róla, hogy az a "társ" fegyveres-e, és lesben áll-e valahol. Ez legalább annyira ok, mint hogy triggerhappy volt a rendőr vagy sem... sztem.
Én azt is minimum furcsának tartom, hogy a faszi rokonai most 75 millió dollárra beperelték a szállodát IS! Mert mindenki más hibás, csak az a szerencsétlen részeg hülye nem az?

www.pumaszallas.hu

<#alien>ne tudd meg mennyit kellett utánajárni mi miért meg mennyiért. Ki is volt a faxom, pedig itt is sokan segítettek.

Ehhez röviden annyit fűznék hozzá, hogy elsiklasz pár dolog fölött: Ott tényleg bárkinél lehet fegyver.
2 hónapja voltam kint austinban és elmentünk lőni. Beszélgettem közbe a boltban az eladókkal (a lőtér igazából egy fegyverbolt) gyakorlatilag egy érvényes vízum és egy lakcim igazolásal simán vehettem volna bármilyen fegyvert.
Képzeld magad a szituba: Kihívnak erre a riasztásra 2 dolgot tudsz: egy: ebben az országban BÁRKINÉL lehet fegyver. kettő: évente átlag 80 rendőrt nyírnak ki ebben az országban. Mármint 80 rendőr hal bele a támadásba, mert megtámadott rendőrből van szerintem heti 80 is.
Otthon vár a gyerek meg az asszony. A tag nem tiszta, nem azt teszi amit mondanak neki majd hirtelen a háta mögé nyúl.
Azt se várnád meg ,hogy eltünjön a keze a háta mögöt már egy tárat bele is toltál.
Amikor a saját életed a tét akkor nem variálsz meg adsz második esélyt egy totál zavart embernek.
Szar végignézni,hogy kinyiratja magát a tag, de a rendőr jogosan lőtt, nincs mit szépíteni a srác kiérdemelte a darwin dijat.

A Béna.

Akár vehettél volna drágán ALAPLAPOT is:)))) Csak gonoszkodom,biztos jó cucc.
PhantomAss
Szerintem senkinek nem veszi be a gyomrát hogy lelőtték, de tudomásul kell venni hogy ez van. Ha részeg volt így járt.
Félreértés ne essék, nem védem a rendőrt, sajnálom az ürgét, de ismerve az ottani helyzetet nem csodálkozom hogy ez lett a vége. Ahol szabad fegyvertartás van, bárki gondol egyet és ámokfutásba kezdhet, ott én nem csodálkozom ezen. Nem ez az első és nem az utolsó eset hogy egy félreértés miatt lelőnek egy ártatlant.
Egyébként a yt tele van hasonló videókkal, az amcsik tudják hogy nem lehet szórakozni a zsarukkal. Akár igazoltatásnál is simán lelőnek ha kiszállsz a kocsiból anélkül hogy mondanák.
Egyszerűen nem működhet másként az az elmebeteg rendszer ami ott van.

GOOBY, pls

Naaaa<#alien>Nagyon drága volt és van benne arany. Ezért vettem meg-mert drága volt<#nyes>

Na akkor lezárandó a témát. Ismerőseim, véletlenül amerikában voltak. Véletlenül megállította őket a rendőr járőr. A szitu félreértéssel kezdődött, mindegy is, ha egy fokkal továbblép, lelövik a sofőrt. Mivel nem volt jó az angolja, és felhúzta magát miért ordít fegyverre rakott kézzel a rendőr-és a többi magyar, hogy fejezze már be-szóval majdnem lelőtték. Ott ez a drill és punktum. HA részeg vagy és sírsz, akkor is használhatsz fegyvert. Egészen véletlenül, volt szerencsém látni, egy csomó felvételt rendőri intézkedésekről-amiket nem a rendőr fejezett be. Ha hiszed ha nem, volt olyan hogy vigyorral az arcán ölte le a rendőrt egy kedves jóravaló polgár. Olyan is, hogy éppen szerepet játszottak, hogy megtévesszék a zsarut. És a képzéseken még jól le is vetítik nekik. Részemről ez volt az utsó hozzászólás a témában.<#wink>
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.11. 20:06:47

Az elejétől fogva a viselkedése, a testbeszéde, a válaszai mind arra utalnak, hogy nem tiszta, a térdelést is alig tudja megcsinálni. A rendőr még meg is kérdezi tőle, ha jól értettem, hogy részeg-e (gondolom ő is látja rajta), amire egy katyvasz igen a válasz. Gyakorlatilag sírva kéri, hogy ne lőjenek, totál pánikban van már a végén. Ezt megelőzően viszont 2,5 percig mozdulatlanul fekszik úgy, hogy előtte mindent megtett amit kértek... ezek így egyben tényleg olyan ismertető jelek amitől veszélyes lesz valaki?

Ennek ellenére tegyük fel, hogy megjátssza a részegséget és ez csak műsor volt. Abban a pózban amiben agyonlőtték kire lett volna veszélyes akár szín józanul is? Három fegyver csöve szegeződik rá, nincs rajta mellény, bőven "ráérnek agyonlőni" akkor, ha már látják mi van nála. Már látszik az üres keze, amikor a rendőr tüzet nyit!

Nem ragoznám ezt tovább, mert leírtam már az érveimet, de a lényeg az, hogy nekem ezt így nem veszi be a gyomrom. Lelövi mert megteheti, de egyáltalán nem úgy néz ki, hogy igazán szerette volna ezt elkerülni. Ha kabát van rajta és nem látszik mi van alatta, ha rájuk néz álló vagy térdelő állásban és úgy nyúl hátra, az elejétől nem együttműködő, vagy elkezd szaladni feléjük egy szavam nincs.

Egy zavarodott részeg marha egy szál pólóban bizonytalanul mászik négykézláb három rendőr felé úgy, hogy az arca a föld felé van... hátranyúl az egyik kezével, már teszi vissza a földre amikor lelövik. Nincs tűzharc, nincs káosz, nincs semmilyen mozgás és a tag nyugodtan feküdt egyszer már a földön, 2.5 percen át. Az a rendőr aki egy ilyen szituációt nem lát át, vagy csak így tud kezelni, az rosszabb mint a teljesen kuka Kovács főtörzs, mert az csak önmagára veszélyes, másokra nem.

Akkor ennyi erővel a bejelentő is felelős, mert pontatlanul jelentette, hogy hányan vannak a szobában?

Jaj Tom, kérlek ezeket ne... vagy legalábbis velem szemben ne! Köszi! ;)

www.smart-bus.hu

Nézd meg Core-Temp-el és egy Real-temp-pel is. Ez elég megbízhatóan mér. Ezeket az értékeket összevetve AIDA valamint a Bios értékeivel máris reálisabb képet kapsz. (nem lehet hogy az a 100-as érték fahrenheit?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

LeonSilver
Seggrokk? Jézus, Mária, Szent József...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Gondolom. Nagyon nem izgulok. Nem húzom, csak sima teszt van. Megy a prime 95 stressz teszt, amint 80 fok, rákapcsol a venti és máris minden 60 fok. 100% terhelés mellett.

VO101Tom
Akkor OK. Nem?

www.pumaszallas.hu

Az van, hogy megy a tesztprogi prime 95 stressz teszt, ha a proci eléri a 80 fokot rámegy a hűtő és lenyomja 60 alá. AZ órajel-magától- 4.4.

asrock fatality z370 gaming k6 Mondjuk ez az adatot csak a sped fan méri, és nem is mozog. Mindig 105 ha megy a teszt ha nem. Azt írják hibás érzékelés mert az új lappal nem kompatibilis. Más mérő nem is mér ilyet. És akármit csinálom meg sem mozdul. Szóval elhiszem.

VO101Tom
Most őszintén, ki merné felelősen azt mondani, hogy szarjál rá, aztán két nap múlva elfüstöl az a vadiúj drága proci?

Mi az az auxtin1 egyáltalán? Mi az alaplapod pontos típusa?

www.pumaszallas.hu

A core temp korrekt mérő progi?

Mi az az auxtin 1?speed fan méri 36 fokos a cpu 105!!!az auxtin 1. Neten pár embernek azt írták rosszul méri a progi...mondjuk nem olyan jó látvány. Felraktam más figyelőt is, ott nincs is ilyen tétel.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.11. 16:52:11

VO101Tom
"az meg már rég egyértelmű, hogy nem teljesen tiszta a pali, le van lassulva, bizonytalan."

Pont ez az amit nem tudhatsz biztosra. Honnan tudod előre, hogy nem csak ezt akarja elhitetni veled? Ha a faszi sáros lett volna, aki inkább meghal mint visszamegy a börtönbe, ezért mindent megpróbál, akkor mit csinálsz? Az alapszitu amire kiszálltak a rendőrök, az az, hogy a szálloda ablakban ez az zseni egy fegyverrel szórakozott. Ott sajnos nagyobb hagyománya van ennek mint itthon, havonta vannak merényletek, nem tudhatták mennyien vannak még a szobában, vannak-e hullák, egyáltalán kicsoda ez a gyerek.

Mint utóbb kiderült, a semmiért lövette le magát, de szerintem ott kellett volna kezdeni, hogy nem szórakozik puskával a szálloda ablakban. Minden ami utána történt, az ez miatt volt. Hogy ezután túl részeg volt ahhoz, hogy letartóztatásnál ne csináljon hülyeséget, az megint nem a rendőr hibája. Ha részegen pl autó balesetben megöl valakit, akkor sem hivatkozhat arra, hogy "bocs, de részeg voltam". Ez Magyarországon is így van, a részegség nem felmentő ok semmire, mert te döntesz úgy, hogy leiszod magad.

Ami meg az eljárást illeti, három rendőr volt ott. Egyik sem szólt, hogy a gyerek már jó helyen van, csak bilincseljék már meg. Több helyen írtak erről, valszeg az ajtóbeugrók miatt nem akartak közelebb menni a rendőrök, mert nem látták hogy a folyosón van-e még valaki (eredeti bejelentés három emberről szólt, ezért keresték még legalább egy társát). Akkor ennyi erővel a bejelentő is felelős, mert pontatlanul jelentette, hogy hányan vannak a szobában?

www.pumaszallas.hu

Sajnos várható volt... :(

Lassan eladó lesz a 980Ti-m ha bírod addig... :)

www.smart-bus.hu

Üdv. Voltam számtec boltban, karinak vége:( Üdv
Nohab
Olvaste ezt a könyvet már valaki? Sok időm nem volt beleolvasni az üzletben, de úgy láttam, hogy németek is megszólaltak a könyvben.
<#eljen>

www.smart-bus.hu

Persze, nem fekete fehér a sztori, sok jó dolog van arra, sok minden nekem is tetszik, csak az összkép nem nekem való! :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.12.11. 11:42:29

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Különösebben én sem kedvelem őket, igaz nem is utálom ámedikát.
Egy-két dolog van, amit kurvára irigylek tőlük (hogy bármikor kimehetnek egy baseball meccsre, hogy ha úgy támad kedvük, akkor simán elcsettegnek egy kurva jó koncertre, kábé ennyi :D )... Milyen fasza lett volna például ezt látni.... sajnos már esély sincs rá, ugyebár :/

//www.youtube.com/embed/dwc7ZEYfWYc

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Pedig jó hely:) Tudnak valamit az ottani népek:) Megvan ,hogy pl Bostonban ami nem kicsi nincs dugó? Az autópályák a város alatt jönnek mennek. Leegyszerűsítik az életüket és tök jól elvannak. Bár én sem vágyom oda nagyon de el kell ismerni ,hogy sok mindent jól csinálnak szerintem.
Szerencsére nálunk nagyon kevés komolyabb cirkusz van, így minden "lehetőséget" meg kell ragadni, hogy a TEK-s fiúk formában legyenek tartva!
Ők gyakorolnak, Kovács főtörzs meg monokli nélkül ülhet vissza a Skodába és bújhat el valamelyik bokor mögé fotózgatni... :)

Az oké, hogy az ott más világ, de pont a mássága miatt várná azt az ember, hogy felkészültebbek az ilyen szituációkból, szigorúbb elvek alapján válogatják a palikat, és többre becsülik az emberi életet. Még az oroszoktól is többet várnék, pedig azok lehet légicsapást eszközöltek volna! :)

Na jó, elengedem a dolgot... eddig sem bírtam ámerikát, ezután sem fog ez érdemben változni.

www.smart-bus.hu

Ó most hallom ,hogy készül az újabb nagy balhé. Ez a Jeruzsálem dolog már hány évszázada csinálja a feszkót. Mi a faxnak baxogatni a sok "igazhívőt"
Értelek. Ebben az aspektusban igazat adok neked. Itthon már rég a hátán térdeltek volna és max annyi lenne a baja,hogy kificamodott a válla. Jelzem már egy konyhakéssel a konyhájában hadonászó részeg polgár miatt is a TEK et hívják a mi rendőreink. Nem tudom,hogy ez most előírás,vagy csak nem akarnak maguknak bajt.
De az ott ámerika. Máshogy mennek a dolgok,egy kontinensnyi ország ott se csak az lett rendőr aki tökéletes.Ez benne van a pakliban sajnos.Nem egy videó van ahol szó nélkül lelövik a zavarodott polgárt mert éppen letette a kezét és a háta mögé nyúlt.Ez van.
Még egyszer Laca, abban a szituációban amiben lőnek, már lőni kell! Ezt ne ragozzuk, ezt nem vonom kétségbe, bár ha a vélemények nem térnének el ennyire, ezt is lehetne boncolgatni. Több fegyver szegeződik rá, arccal a föld felé bámul, az meg már rég egyértelmű, hogy nem teljesen tiszta a pali, le van lassulva, bizonytalan. Ebben a pozícióban mégis milyen veszélyt jelent? Vagy mindenkiről azt kell feltételezni, hogy egy vadnyugati párbajhős és gyorsabban tüzet nyit ebből a pózból mint ahogy a rászegeződő fegyvereket a rendőrök elsütik? Látható, hogy mellény nincs rajta, ha tüzelsz ilyen közelről azonnal vége van. Hosszú perceik voltak arra, hogy a körülményeket felmérjék, lehiggadjanak és megfelelő döntéseket hozzanak! Egyébként pedig a tag üres kezét(!) már látni, amikor a rendőr tüzet nyit, de mint mondtam, a tűzkiváltással van a legkevesebb problémám.

A fő probléma ott van, ahogyan odáig eljutnak! A figura az első pillanattól reagál az utasításokra, (tény, hogy nem mindig pontosan), de látszatra együttműködő és van egy pont amikor már arccal a föld felé a földön fekszik, a keze pedig a tarkóján. Ez az állapot két és fél percen át tart, és innen jutunk el oda, hogy közelről agyonlövik. Tehát a nyomaték kedvéért, két és fél percen keresztül a tag tarkóra tett kézzel a földön fekszik mozdulatlanul és érdemben semmi nem történik! Két és fél percük lett volna felmérni és átgondolni a helyzetet. Részeg, lassú, nincs rajta mellény, pólóban van, tehát nagy csodát nem rejtegethet, hotelben vagyunk, tehát akár külföldi is lehet aki nem érti pontosan az elhangzottakat, nem ismeri a "helyi szokásokat"! Két és fél perc, nincs tűzharc, nincs mozgás, nincsenek hírek áldozatokról, stb, stb, stb... Akinek ezt nem bírják az idegei, az ne menjen rendőrnek!

Nem a rendőrt akarom "meghurcolni" a fotelből, hanem nem akarom elhinni, hogy egy ilyen szituáció idáig fajulhat... fegyver van olyan emberek kezében, akik egy ilyen helyzetből ezt hozzák ki, és ez ott normálisnak számít.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.12.11. 10:55:00

www.smart-bus.hu

Ez is igaz. Nem normális dolog az, hogy ez megtörténhetett.
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2017.12.11. 10:41:36
Ráadásul ezek nem kommanók, akik teljesen más képzést kapnak hanem sima rendőrök.Gyanítom azért nem minden rendőr ,volt Deltás,Ranger Seal os meg még a bánat tudja mifélék vannak ott. Teljesen jól kivehető,hogy maga a rendőr srác is ideges ,nem is kicsit. Ő úgy volt vele ,hogy lődd le mindent aztán majd a jóisten kiválogatja.
El vagy tévedve. Megaszonták neki mit csináljon. AZ USA ban mindenki tudja,hogy ha a rendőr mond valamit azt úgy kell csinálni. Ha nyúlkál ,izeg ,mozog (akár zavarában ) akkor bezony így jár. Ha te lennél ott a rendőr helyében mit csináltál volna? Háta mögé nyúl ez látszik.Megvárod,hogy elővegyen egy fegyvert és esetleg rád ,vagy a társadra lőjön? Mert benne van a pakliban,lévén lehet nála akár jogszerűen is.Más a kultúra ,máshogy állnak hozzá. Egy teljesen normális ember is lemészárolhat sokakat ,mert éppen bekattan,van volt rá példa. Nincs ráírva senkire,hogy mire készül,mi jár a fejében.És a rendőr meg nem akar meghalni. Ennyi.
Fiam mondta nemrég,hogy a reptéren nézte a rendőröket kint és nem szeretett volna közelebbi ismeretségbe kerülni egyikkel sem:) Mondja volt egy jó 50 es krapek,tipikus kocka frizura ,bajusz, csupa izom,olyan szálkás forma és tisztán látszott rajta,hogy nem lenne jó ha idegesítenék.
Utoljára szerkesztette: LacAI, 2017.12.11. 10:23:48
Urak!

Nem a fegyverhasználat van megkérdőjelezve, hanem az odavezető út! Legalább olyan sárosak a végkifejletben a rendőrök is mint az a szerencsétlen marha... értem én, hogy kifelé azt kell kommunikálniuk, hogy "ez így rendben volt, szabályosak voltak", de ha egy ilyen után nem vizsgálják felül a kiképzést vagy az eljárásrendet, akkor komoly gondok vannak, mert amit a videón látni az nem normális dolog!

www.smart-bus.hu

No meg nem ledegradálva a magyar rendőri állományt ,de tisztelet a kivételnek van sok aki nem erre a szakmára való. Van egy cimbim ,áldott jó ember. Rendőr a lelkem,egy részeg múltkor a fődre vitte a kolleganője aki apró mint a tökmag az mentette ki a szorult helyzetéből.Mondja ugyan,hogy a fegyver meg a felelősség ,de használni az nem tudja pl. Mondjuk a rendszer a hibás mert mint Leon mondja ha használja akkor őt hurcolják meg.Na meg az is igaz,hogy az USA ban csak azért mert alapon nem baxogat a rendőr,ha kivillognak annak bizony oka van,ellenben nem a pénzbeszedés a költségvetésbe az elsődleges céljuk ugyi:)
LeonSilver
Erről van szó. Ráadásul aki itt él Európában és főleg Magyarországon az nehezen foga ezt megérteni.
Egyrészt mert itt tízévente nyomnak le egy rendőrt, ott meg 10 percenként. Arról már nem is szólva, hogy fotelből qrva könnyen dumálunk.
Volt erre hazai példa is, amikor a rendőr lelőtt egy menekülő tolvajt egy sötét udvaron, mert úgy látta fegyvert vesz elő. Aztán nekiálltak a fotelhuszárok a rendőrt húzkodni.

Mit rugóztok már ezen. Ficak így járt. Elmondták neki mit csináljon,azon lehet itt töprengeni,hogy a rendőrök mit és hogyan csinálhattak volna másként,de ők voltak ott ,a fax se tudja milyen idegállapotban volt a rendőr srác is,az látszott,hogy beleállt az újába a rángás egy picit,de gondolom féltette ő is a tyúkszaros életét,plusz lehet várja otthon a családja stb. Meg a szitut sem ismerjük,miért lettek odahívva a rendőrök,milyen infóval rendelkeztek. Ergo, a balfék nem hadonászik még mindig él. Nyilván nem egy felemelő dolog lelőni valakit,de az sem ha téged visznek zsákban el.
Én úgy tudom,hogy mivel ot ugye "mindenkinek "lehet fegyvere a rendőr eleve úgy áll hozzá hogy van. Igaza vagyon Sakkay mesternek amúgy:)
mustangdc3
Annak mi értelme van? az igazi fegyver csövét is lehet festeni pirosra ha azt akarja valaki elhitetni hogy airsoft.

Si vis pacem, para bellum

A helyzet az, hogy ezek sima rendőrök,(kb.) az amúgy alapból jól működő(robotszerű) alapképzéssel. Vannak drilljeik, és aszerint reagálnak. Amit meg nektek tanítottak 3. országban való viselkedést megint más.50-80 rendőr hal meg egy év alatt szolgálat közben támadás miatt.
AZ Usában.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.10. 21:29:07

Emberek Ezek a rendőrök el kúrták ezt rendesen. A tag egy részeg fasz de lelőni nem kellett volna. Annak idején amikor KFORosként az ami Rangerek tolták a az oktatást ilyen faszságra nem tanítottak minket. Én magam 24 előállítást csináltam olyan kocsikat szedtünk ki négyen amiben csak atombomba nem volt és senki nem halt meg. Volt olyan hogy a csávót a bokájánál fogva húztuk ki a tűzvonalból. Szerintem a mai napig él ő is Ezek a rendőrök ejnye na csinálták ami a dolguk de agyonlőni hát....