91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Nahát
  • feca1229
    Már nagyon várom...:-)
    Biztos nagyon jó munkát végeztetek Tom!
  • feca1229

Friedrich
  • Lysandus
    Van hozzá angol felirat. Tök jó, amcsi nézőpontból már vagy százszor láttam.
  • sakkay
    Tök jó.
  • Willenbrocknew
    Üdv! Találtam egy új orosz filmsorozatot a koreai háborúról repülős szemszögből. Csak érteni kéne szovjetül, de azért jó film: ITT
    Utoljára szerkesztette: Willenbrocknew, 2018.04.18. 05:30:40
  • sakkay
    Elképesztően jó proci. DCS-vel szerintem azért nincsen nekem semmi gondom.
  • Solt
    Az majd kiderül! :D
  • sakkay
    Faxa!
  • Solt
    8700K
  • sakkay
    Mi lesz helyette?
  • Solt
    Urak!

Eladó a gépem, ha esetleg érdekel valakit. Régi tagoknak 100K! LINK
  • Paladin
    BoS egy időben akkor csinált ilyet, ha a steam overlay engedélyezve volt.
    Tudom, más engine, de hátha valami steamből eredő huncutság, hátha.
  • lala42
    undefined
    https://www.kephost.com/image/J9B2
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2018.04.03. 01:18:19
  • lala42
    undefined
  • lala42
    Nálam a horizont van egy-két mapon elvágva. Mintha két részből lenne összerakva a képernyő közepén, és el lenne csúszva néhány milit.
  • mustangdc3

Látjátok a fekete csíkos vonalakat?
    Nem tudom mitől jelentek most meg eddig nem láttam őket
  • VO101Tom
    Azért az eredeti fókában ülve az ilyen eldugottnak tűnő kapcsolók is ugyanolyan kényelmesen elérhetők kézzel, mint amikre rá is látsz, csak legyenek karnyújtás távolságra. Az, hogy PC-s játékban kényelmetlen látni vagy használni őket, az ott ugye nem sokat számít. :) Az a manuális kapcsoló a fókán pedig csak akkor kell, ha az automatikát akarod felülbírálni, nem pedig rendszeres használatra. Fel és leszállásnál is csak akkor állíts rajta, ha az automatika nem tartaná jó értéken a hűtővizet.

Kamov infra csapda lehet azért van fej felett, mert a pilcsi többet fogja a fejét, hogy hova került, mint a botod :D

Egyébként amit írtam, azt nem konkrét típus miatt írtam, sokkal inkább a design és a színek miatt. Ez a joy nekem nem tetszik, egyszerűen azért mert ww2-es szimekben német típusokkal repkedek, és azok kabinja teljesen más stílusú. Az automaizálzság miatt ráadásul sok tengelye és kapcsolója tök felesleges is lenne. Német gépeken vagy nem igényelnek kezelést, vagy teljesen másképp kell működtetni azokat.
  • Sidewinder
    Nekem most a Virpil cuccai tetszettek meg baromira. Grodnói(Fehéroroszország) csapat, a joystick és a gombok kiváló minőségű műanyagból vannak, de a belső,mozgó teherviselő elemek azok mind olyan durálötvözetből készültek,amilyet a repülőgépgyártásban is használnak.
    Lesz 2 hajtóműves jet-hez gázkarjuk is. Mert a joystick neve sem véletlenül T-50 ugyanis a mostmár hivatalosan Szuhoj Szu-57 nevű 5.generációs vadászbombázó botkormányának a replikája.A T-50 ennek a gépnek volt a prototípus jelzése.
    Itt
    Ilyen lesz a hajtóművezérlőkar
  • Sidewinder
    Hát őszintén megmondva csalódtam a nem össze vissza dobált gombos német tervezésben egy kissé. A második világháborúból a német gépek közül az FW-190 a kedvencem. Láttam,hogy a DCS-ben lemodellezték a D9-es verziót. Na mondom milyen klassz, végre realisztikus irányítással, indítási procedúrával,klikkelhető kabinnal elkészült egy ilyen. Elkezdtem nézegetni róla videókat. Indítás,kigurulás, felszállás leszállás. Mondja a videót készítő ember,hogy guruláskor állítani kell a hűtőt,és leszálláskor is, de hogy ezen kívül egyébként minden szuper jól automatizált. Na mondom nézzük meg hova tette a német mérnök a hűtő vezérlőjét,ami később persze ki is derült: betette két műszerfalpanel közé, úgy,hogy az állítócsap félig lóg ki a felső panel alól ami legalább rezeg is repülés közben, csak,hogy "kényelmesebb" legyen kezelni :D
    Annyi logika volt benne,mint a Ka-50-esen az infracsapda vezérlőgombját, jobbra fej fölé rakni :D

Nem tudom mennyiért adják ezt, egy kicsit emlékeztet az An-2-es középső kezelőpultjára, csak az pont fordított elosztásban van,bár régebben repültem már An-2-essel. Mindenesetre úgy tippelek, hogy ez nem lesz olcsó.
  • i robot
    Azok a kis nyomorék gombocskák nekem nagyon nem tetszenek. Legyen szép fém billenőkapcsoló mindegyik helyén és már jobb a kinézet.
    Utoljára szerkesztette: i robot, 2018.03.28. 22:00:08
  • VO101Tom
    Hogy a gázkar, gombok, kapcsolók úgy nézzenek ki, mintha német gépből valók lennének.
  • Lysandus
    Fogalmam sincs. Még a másik kütyüről (a két gázkaros jetekhez készülőről) sincs ilyen infó, amit tavaly jelentettek be. Szerintem nem is biztos, hogy árulni fogják valaha. Egyébként csak csorgattam a nyálam mindenféle szettekre úgy találtam meg. Ha ma kéne vennem továbbra is a Thrustmaster T16000 FCS Hotas-ára szavaznék, Szerintem ugyanaz a szerkezet van benne, mint a Warthogba, csak lényegesen olcsóbb. Akárki akármit is mond, szerintem ugyanaz a gyártósor készíti a belsejét mindkettőnek, mert úgy olcsóbb. (Korábban az egyik ismerősöm vett egy alap kamerát az egyik japán gyártótól. Kiderült, hogy a belseje ugyanaz, mint a csúcsmodellnek, nem csináltak rá külön gyártósort. Csak valami orosz oldalról le kellett tölteni hozzá a szoftveres upgradet, és voilá! :-))
  • Valka
    Egyhavi fizumból kijön....?
  • Lysandus
    Mit értesz azon, hogy német jellegű berendezések? :-)
  • VO101Tom
    Ez az orosz módra össze-vissza dobált gombrengeteg annyira nem jön be, ha esetleg német jellegű berendezésekkel is csinálnak, biztos megvenném :)
  • Lysandus
    Ez nagyon durva lesz, ha elkészül egyszer:

Vintage edition, egymotoros propelleres gépekhez. Érdemes csemegézni a gombokon, karokon, tekerőkön. Egyetlen hátulütője a dolognak, hogy a kétmotoros jetekhez ajánlott gázkarukról se hallani még semmit, azon kívül, hogy bejelentették, hogy készül.
    Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2018.03.27. 14:52:49
  • VO101Tom
    CloD újra működik steamen.
    A "Lobby" viszont még mindig nem megy. Remélhetően hamar jön arra is bugfix.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.03.24. 16:43:00
  • VO101Tom
    A VIIc-vel annyi a terv egyenlőre, hogy küldetésekben lehet majd a használni, mint bármilyen másik AI-t. Lesznek még hajók, igen. Kisebbek és nagyobbak is.
    A tankok már most is vezethetőek, légvédelembe be lehet ülni, de nagyon kiforratlan még a repülős részhez képest. Valamikor majd biztos fogunk ezzel is foglalkozni, de szerintem 5.0-hoz nem lesz erre idő.
  • i robot
    Nagyon szép munka mindkettő! Gondolom lesz akkor még több hajó + tengeralattjáró.
    Azt mondod a későbbiekben elképzelhető mint pl. a DCS-ben, hogy a tankokkal, hajókkal is lehet csapatni?
    (Ha jól emlékszem a kezdetek kezdetén már raktak ki képeket szépen kidolgozott járművekről.)
    A VIIC-vel mi a terv? Multiban lesz alkalmazva?
  • VO101Tom
    btw ma jönni fog fix a CloD indulási hibára. A steam figyelmeztetés nélkül átállt egy másik rendszerű dll-re (nem részletezték a programozóink, hogy pontosan mit jelent), és eddig tartott, míg egyáltalán megtaláltuk a hibát és kijavították a TFS programozók. A "Lobby" hosztolással viszont továbbra is gond van, az egyenlőre nem fog menni, arra jön majd később javítás.
  • repvez
    Ezekre emlékszem ;)
    pár éve egy privát oktatás alkalmával
  • VO101Tom
    Köszi, azt én követtem el. Meg a HMS Cossack-ot is :)
    Régebben volt erről szó, hogy tankok mellett hajók is vezethetők lesznek, ezért lettek ezek ennyire részletesen kidolgozva, de ennek most elég kicsi a prioritása. A technológia megvan, csak kellene hozzá csinálni tengeralattjáró belsőt is, anélkül nagyon gagyi lenne. Viszont az nagyon sok meló. Úgyhogy a hajók/tengeralattjárók egyenlőre csak AI-k.
  • i robot
    Huuu nagyon durva! Nekem főleg az a Type VIIC tetszik. Szépen ki van dolgozva! Talán integrálva lesz az új Silent hunter?
  • sakkay
    Marha faxán néz ki!
  • sakkay
    Hoppáááá!
  • macleody
    A steam kliens frissült.
  • lala42
    Milyen frissités jött ki a Blitzre????
  • VO101Tom
    Most írják, hogy több más játék sem indul, több mint valószínű, hogy Steam oldalán kell fixálni valamit...
  • VO101Tom
    Ma esti steam update óta nem indul el a CloD, tudunk róla, most nézzük, hogy mi lehet a gond.