IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem ilyen gondom nem volt, tegnap kezdtem el én is. Viszont ma volt hat launcher.exém, tegnap egy sem (tegnap már játszottam online, kb ugyanannyit, mint ma). Lehet, hogy trükköznek valamit ATAG-on is szerver oldalról, mert egyelőre stat sincs. Szerintem tesztelnek ők is, változtatnak a beállításokon és nézik, hogy milyen a hatása.
acidrain
Tegnap bekonfigoltam a Blitz -et.
Most lépek be, látom vannak ismerősök, TS halott, és a Blitz elfelejtette a tegnapi konfigolást. Se a billentyűk, se a tengelyek nincsenek meg.
Azt hiszem most morcos vagyok. <#falbav>

Conf.ini.ben megvan, ConfUser.iniben is csak bassza betölteni.
Utoljára szerkesztette: acidrain, 2017.12.26. 23:46:56

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

VO101Tom
Fórumon pozitív, Steamen vegyes az értékelés. Sok olyan negatív "kritikával" ami kissé kiakaszt, volt aki azért nem ajánlja a játékot, mert az UI (menu) szerinte csúnya. Másik annyit írt, hogy nem ajánlja mert "lehetne jobb, lehetne rosszabb". Volt aki azt írta jobb ha a BoS-t veszik meg ez helyett, mert ugyanazokhoz megy a pénz (ez viszont szándékos hazugság, és ez a pöcs töröl minden postot, aki kijavítja). Ezért kérjük, hogy aki még nem tette meg, írjon egy "ajánlott" értékelést Steamen, sok az ilyen értékelés, amit olyan ír, aki nem is játszott vele, vagy van benne ilyen fél óra, ami kb a setup beállításra is kevés.

A fórumon a hangulat pozitív, és sokkal inkább a dícsérő/köszönő postok vannak többségben, de kritika van itt is. A laggolások miatt volt sok jogos panasz, amit elvileg most megoldottunk, pontosabban Colander visszaírta azt a kódsort, ami más időszámolási egységgel számolt ls ez elqrta a szinkront. Szerver oldalon most megoldotta, az ATAG végre újra játszható, de hamarosan jön majd javítás mindenkinek. Valamikor jövő hónap vége felé. Az indulási fagyagásokon viszont még agyalni kell, hogy miért vannak, de ott annyi sok változós a dolog, annyi féle PC konfigra és különböző állapotú windowsra kell feltenni, hogy sokszor nincs rá ötlet. Eddig az ismerettségi körömben négynek volt olyan installja, hogy sehogy nem tudtuk életre kelteni, bármit bárhova próbáltunk, Windows reinstall minden esetben megoldotta. Ami gáz, mert a windows reinstall nem igazán opció, enélkül is mennie kellene. Viszont rz azt is jelzi, hogy nem a Cloddal van a gond, hanem valamilyen windows-os kiegészítő programmal. De egyenlőre nem tudjuk, hogy mi. Ezen kívül vannak akik effekteket, grafikai megoldásokat kritizálnak, ami szerintem tök szubjektjv, én nem is nagyon foglalkozok ezekkel. Valakinek kisebb láng tetszene, vagy simább füstcsík, másoknak meg az új Spitfire festés nem tetszik (ez a mostani sokkal közelebb van az eredeti 1940-es festéshez, mint a korábbi Skinek).

Amikor ATAG-ra felmegyek, ott általában pozitív a hangulat, bár ott is mindig van, hogy valaki valamit másképp csinált volna, vagy épp olyan javítást keres, ami nem is volt (AI pl.)

A 777-től nem jött semmilyen hivatalos értékelés, de ők alapvetően elégedettek, már a 4.312 Steamre kerülése óta szépen fogy a CloD és reméljük majd az 5.0 is úgy fog.

www.pumaszallas.hu

Most már én is<#alien> nem tudom mi volt de semmi szervert sem láttam a multis játékoknál..de már jó.
Ja srácok. Aki nem nagyon repüli online, az most jöjjön, nagyon sok az új, most lehet gyakorolni-de tényleg.

Igen

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Ti be tudtok lépni a steamba online?

Szia Tom!
Így két hét elteltével a kiadás után milyen a hangulat? Pozitív és kedvező, és milyen a megitélése házon belül a 777-nél? Ők is örülnek, vagy inkább hamiskás a mosolyuk?
Egyáltalában mit hallottatok, sok pozitív visszajelzés van?

Köszi.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Miután megvolt a balt+ egér utána jobb gomb az ablakban ->customize-> border-t hidden-ről-> show-ra állít, ha jól emlékszem.
border-t hol kell aktiválni? Chet ablakra értem. Mert ez az alz+bal egérre, csak a chet sáv aktiválódik.

Ok. De azért egy kapaszkodó spitet csak levakartam.<#nyes>
Ja! Meg e vót kézné<#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: lala42, 2017.12.26. 09:58:05

VO101Tom
<#eljen>
Csak egy tipp, ne E-4/B-t vigyél nagy magasságú repülésre, a feltöltője alacsonyra volt tervezve, ilyen magasan szarabb mint bármelyik másik Emil ;) (ez igaz mindegyik /B -re)
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.12.26. 01:56:52

www.pumaszallas.hu

Mai bomber kiséret.

Látványos.

Nem kell. meg van

Valaki adjon már 1 ts elérhetőséget. ( letöröltem) :-(

LeonSilver
Ja, az más.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

ATI karim van. Ez a geeforce valami nincs.

VO101Tom
Alt+Bal egér gomb-al kijelölöd, ha a "border" nem aktív, akkor kapcsold be és onnantól átméretezheted mint bármilyen ablakot.

www.pumaszallas.hu

Különösen érdekes a 2. kép. 1 pl.-ban készült, KIdó nekem készítette és dedikálta.<#buck>

Na szóval nem az a KB valamelyik frissités volt a gond. Fent van az IE 11 és működik a játék. Ezt azért jelezheted.
Más!
A chat ablakot hogyan lehet átméretezni, hogy ne foglaljon el a képernyőből annyi helyet. Korábban egérrel lehetett húzkodni. Most nem megy.

Működik, csak még most tesztelem. De eddig úgy néz ki, hogy nem az IE11 volt a ludas.
A sok vérpistike kilépked, ha xar a helyzete. :-)

Boldog Karácsonyt Uraim!

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Akkor működik? Király <#eljen>

www.pumaszallas.hu

Na lassan jó lesz ez. Még szokni kell az erdőt.<#nyes>
2-3 gépet leszedtem.
Kötelező a gépeknek ferdén spannolni? Mintha a jobb futó gödörben lenne. (vagy a foglyok nem fújtak bele elég levegőt. sabotage?)

VO101Tom
Áthelyezés.

www.pumaszallas.hu

Áthelyezés, vagy másolás?

VO101Tom
Boldog karácsonyt mindenkinek!

Kobold!
NEM SZABAD RÉGI CONF INIT ÁTMÁSOLNI.
Mindent állíts be újra, a controlst is, grafikai beállításokat, mindent. Csak így fog működni.
Reshade3-at tedd fel (weblapjukról a legújabbat), majd a dxgi.dll és dxgi.ini fájlokat mozgasd át a launcher.exe mellől a parts\core mappába. Utána fog csak működni.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Itt, tudod. Én ezért kapásból meg szoktam változtatni az itteni billentyűkombinációkat.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Ha jól csináltál mindent és látod betöltődni a resdert, akkor shift+f2-re működnie kell :D Tudom, ezzel sokra nem mész, de nem tudom mást mondani. Illetve nekem akkor nem szoktak iylen kombinációk működni (például total commanderben) amikor az nvidia experiencben valami (felvétel ki/be, hang vagy bármi más) ehhez a kombinációhoz van beállítva.

Na akkor áljunk neki.
Még 1!
A shift+f2-re nekem nem nyílik meg ez a reshader. Ez miért is van?

LeonSilver
Próbáltam - nekem nem sikerült egyiket sem működésre bírni. A joyt (wartburg) más néven látja, mint előtte és ez meg is pecsételi a sorsát a mentett cuccnak.

Gyerekek. A régi user.ini vagy conf.ini fájl használható? Esetleg a korábbi joy. beállítások? Amit mentettem?

Boldog karácsonyt!

Boldog karácsonyt! "Mindenki igyon kurva sok bort!" :D

Utoljára szerkesztette: Valka, 2017.12.24. 17:46:58
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Áldott karácsonyt!

<#vigyor3>
Boldog békés karácsonyt mindenkinek
Boldog karácsonyt, Hölgyek, Urak! <#awink>
LeonSilver
Boldog karit kedveskémi ;)

Boldog karit srácok<#integet2>

Hát Urak, eltelt megint egy év!

Boldog karácsonyt kívánok mindegyikőtöknek és kedves családotoknak!

F.

VO101Tom
Linkeltem neked az ide vonatkozó ATAG fórum részt. Amikor kijött az a javítás W7-re, már aznap sokan írtak, hogy elkezdett launcher hibával leállni a játék. Uninstallálták a frissítést és minden oké lett.
Az nagyon sok mindenbe belenyúl, hogy neked a IE11-et miért qrja el ha leszeded, azt nem tudom.

ATI drivert frissítettél azért?

www.pumaszallas.hu

Azért arra a frissitésre, ami az IE 11. valójában, rákérdezhetnél, hogy miért nem jó? Inkompatibilis az ie-vel, a játék, vagy miért nem támogatja?
Hiszen az azért a win része.

Tom!
Ez van.

Marad a reinstall<#falbav>
Utoljára szerkesztette: lala42, 2017.12.24. 01:11:12

Üdv. Csináltam egy 3d mark vantage tesztet, itt nem állítottam semmit és így GPU 32066 CPU 17569 teljes pont szám 26583. Mond ez valamit nektek, i5 2500 meg az 1050ti
VO101Tom
1 pill.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Szerintem azt gondolni, hogy pont a radar meg az elektronika lesz az, amiben majd megverik az amcsikat úgy, hogy még tényleg nincs is igazán infó semmiről, kissé merész. A red flag-es indiai gyakorlásban 1v1-ben verték meg nagyon az F-15-ök őket, ott sem a radar sem a zavarás nem számít, az kifejezetten forduló légi harc volt. A hadjárat szimulációban meg a datalink hiányát, és a közös NATO hálózatba kapcsolódás hiányát írták hibának, amiben ezek megint nem sokat dobnak latba. Az angolok elleni gyakorlást meg írtam, hogy sok infó nem volt róla, ha ismernénk a gyakorlás paramétereit és pontos lefolyását, akkor lehetne megmondani, hogy mekkora részben köszönhető a szuhojnak és mekkorában a körülményeknek az, hogy milyen végeredmény született.

Az már csak saját véleményem, ha az amerikaiak nem lennének tényleg meggyőződve arról, hogy a legacy gépek is bőven elegek lennének ezek ellen, akkor nem álltak volna meg 170 db Raptornál, mai napig zakatolna a gyártósor hiszen a technológia adott, gyártósor adott, és ilyen esetben pénzt is biztos össze tudnának szedni rá.

www.pumaszallas.hu

Vagy TS-en?
Lépj már fel, ha ráérsz.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2017.12.23. 22:25:00

VO101Tom
Kissé lebeteedtem ma, nem tudtam itt lenni az éles teszten, de most olvasom az eredményét. Teljesen sikeresnek van ítélve a javítás, 200 gépnél már érezhető fps esés volt, ami egyszerűen a gépek számából adódik, de a laggolás megszűnt.

Colander véletlen egy másik időegységgel számolást állított be a netkódra, valami más eset kapcsán próbálkozott vele és elfelejtette visszaállítani. Szerver oldali volt a hiba, nem CloD-al volt a baj.

www.pumaszallas.hu

"2004-ben a Cope India 04-en repültek ahol 9:1 arányban győztek az indiai Szuhojok az amerikai F-15-ösök ellen, ezt a győzelmi arányt elismerték az amerikaiak is, kicsit árnyalja a képet, hogy a légi harcok az indiai fél kérésének megfelelően úgy végezték, hogy az amerikaiak nem használhatták az AESA radarjaikait, nem használhattak Amraam-ot"

A dolgot még tovább árnyalja, hogy az indiaiak orosz kérésre nem használhatták a Szuhoj Barsz típusú radarját, továbbá más, meghatározott rendszereket. Sem a Cope Indián sem a Red Flag-en, sem semmi olyan gyakorlaton, amiben NATO tagállamok vesznek részt, nehogy azok adatokat tudjanak "porszívózni" a gyakorlat során a Szuhoj rendszereiről. Tehát szerintem, ha egyik félnek tilos például radart használnia(nem hogy R-77-es rakétát), akkor talán a másik félnek sem kéne Amraam-ot lődöznie.