IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most admirálisozok. Ott is van halál.<#nevetes2>#nevetes2>
De melyik frissítés hozta meg az eredményt?
Utoljára szerkesztette: lala42, 2017.12.16. 18:39:47
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.pumaszallas.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Az AI egyébként (terveink szerint) teljesen át lesz dolgozva 5.0-ra. Lövészek is.
www.pumaszallas.hu
Hogy indulási hibára is megoldás-e azt nem tudom. De még nem nyálaztam át ATAG fórumot ma. Ha tudok valamit mindenképp írok ide is.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
DCS Normandia térkép nekem 1080-ban kb 6GB Videokártyxa RAm-ot használt!
Szóval ez határozottan NEM igaz.
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Viszont a szim fantasztikus lett, ez amit most tesztelgetek a magam örömére teszem, illetve ha később Tomék valami single kampány javításba kezdenének esetleg<#wink>#wink>, akkor lesznek az ilyen apróságok fontosak. Kurva jó amúgy asérülés, meg a fizika.
Igen láttam, megpróbálom, bár sok reményt nem fűzök hozzá! 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mondjuk eddig a középkategóriás AMD-ket néztem csak, de most találtam GTX 1050-nel is ilyen összehasonlítást és ott azért néha 10 körüli fps különbség is van. Bár az is igaz, hogy az egyik TI, a másik nem (bármit is jelentsen). És kijelzi a VRAM használatot is, és némely játékban valóban használ a 4 gigásnál kettőnél bőven többet is: https://www.youtube.com/watch?v=8D-RucHIWfY
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2017.12.16. 13:09:55
Solt bácsi, mi a helyzet a T300-zal?
Utoljára szerkesztette: macleody, 2017.12.16. 13:05:35
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
És tényleg jó, ami e felett van az már nekem aranyárban van ez olyan 60 ropi
Utoljára szerkesztette: Indi69, 2017.12.16. 10:59:54
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Ha így sem megy, akkor meg van a karácsonyi programom.<#nevetes2>#nevetes2>
Még egyet megpróbálok. Felrakom a cirmos béta drivert a karihoz.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Végül is a pasziánsz és a fekete özvegy sem rossz.<#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: lala42, 2017.12.16. 09:29:28
Si vis pacem, para bellum
Si vis pacem, para bellum
Utoljára szerkesztette: Indi69, 2017.12.16. 08:50:45
Scythe Ashura
Be quiet! Shadow Rock Slim
Szerintetek?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.16. 07:50:19
Minden kezdet nehéz egy kicsit ,meg fog oldódni minden probléma,az lett volna a világ csodája ha mindenkinek pöcc röff re megy.De ahogy olvasom a többségnek nincs gondja.