91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Talán csinálj file integritás ellenőrzést.
  • feca1229
    Üdv emberek!
    Reggel inditottam volna a Clod Blitzet és azt írja, hogy LAUNCHER müködése leállt és kilép. A sima Clod az működik. Van valami ötlet vagy rakhatom újra? Eddig működött.
  • lala42
    Köszi
  • VO101Tom
    Mentsd el a beállításokat, és elvileg Steam frissíti.
    Ha nem, akkor csinálj egy fájl ellenőrzést, akkor felteszi a legújabb Steames verziót.
  • lala42
    Hol is kell ezt frissiteni?
  • arrow19
    TFS 4.53 changelog:
    We will be activating Version 4.53 on Steam. (should be up Friday February 16th)

Changes:

- Netcode improvements
    - Addition of hi resolution cockpits for all aircraft
    - Added drag for Hurricane and Bf-110 bombracks
    - Correct gunsights for British types
    - Changes to AI gunner effectiveness (less effective)
    - Fix to allow Vehicles to be driveable
    - Fix to reduce the range at which active AI gunners are being drawn by the game engine... fps saving
    - Some small changes to the Sounds

Please note for those wanting to host servers:

The server will have a tendency to park cores... which will increase lag.

Changing the power options to "high performance", will improve performance considerably. Please check your server settings.

Please note: Our Chief Coder is busy with Real Life concerns and does not have the time at the moment to address a few bugs... these will be fixed in a final version... but we wanted to get this out for the players.

- The driveable vehicles are now listed in the Quick Mission aircraft selection screen.

- There is some smoke in the cockpit when firing nose mount guns

- The AI gunners have been adjusted to suit Single Player preferences... we will be releasing an optional version later which will see the AI gunners be tuned to Multiplayer preferences. (more accuracy)

https://forum.il2sturmovik.com/topic/34216-cliffs-dover-blitz-version-453-live/
  • VO101Tom
    Jah, én a skype kérdésre reagáltam, a teamvieweren átsiklottam :) Teamviewerben is van audio konferencia, de ezt nem használtam én sem. Skype, Teamspeak, Discord vagy a facebook voice chat funkciója eddig mindig elég volt.
  • Papa01 #89256
    Köszi, ahogy lesz lehetőségem, kipróbálom! :)
  • Paladin
    Elvileg van ilyen funkció. Még nem használtam, de gugli azt mondja, hogy a van egy communicate fül, ott vannak az ilyen dolgok.
  • Papa01 #89254
    Köszi a választ! :) Akkor a Teamviewer-ben, nincs párhuzamos lehetőség lehetőség (táv.vez+hang)?
    szerk:Ha nincs, Skype régebbi verzióból mit javasolsz?
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2018.02.13. 19:27:47
  • VO101Tom
    NE a win10-es Sykpeot használd, hanem a régit. Fel lehet telepíteni azt is, ne törődj azzal, hogy időnként az újért rinyál a w10. Azt a szart én sem használom soha, a régit viszont kb állandóan.
  • Papa01 #89252
    Szia Sakkay! :)
    Ja, erre én is gondoltam, de nem akarnék még 1 szoftvert. Mondjuk én a Skype-ra gondoltam, de amit W10 alatt művel az kész vicc.. :)
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2018.02.13. 18:57:44
  • sakkay
    TS..
    szia Papa
  • Papa01 #89250
    Sziasztok!

OFF:
    Teamviewer-ben megoldható, hogy a távoli vezérlés mellett beszélgetni is lehessen? Ha igen hogyan?
    Köszi a választ! :)

• Paladin
    Nincs más difi, csak a két collector plane is benne van.
  • sakkay
    Most már annyira nem vágom, de régebben volt még pár bónusz, de már akkor is a gépek voltak az érdemi különbség. Szóval neked kell tudni, attól függ hány gépet akarsz repülni.
  • RODLEE
    Természetesen nem a tank miatt venném meg, de ha TANK akkor nem Wot,hanem War Thunder inkább nekem! Régen elég sokat mentem az Il-2 1946-al,Clod is megvan, de erre is kiváncsi vagyok!
    Egy kérdés, érdemes a premium editiont megvenni, mert csak azt a 2 plus gépet láttam amibe különbözik másba nem!
  • sakkay
    Na ha az eredeti készítők nem pazarolták volna az energiájukat ilyen faxágokra, akkor lehet nem lett volna olyan botrányos az állapot megjelenéskor. Nagyon sok olyan dologra forgácsolták szét a melót, ami tök felesleges volt. Mármint ha a lehetőségeiket jobban felmérték volna..
  • Lysandus
    A CloD-ban is. Ültem én már korai PzIV-ben ATAG-on. :-)
  • mustangdc3
    ne vedd magadra :)
  • sakkay
    Mármint én?
  • mustangdc3
    World of tanks ha ilyesmivel akarsz foglalkozni komolyabban :)
  • sakkay
    Igen tudom
    Csak itt elvileg van olyan, hogy multiban egymás ellen harcolnak. Tankkal.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.02.12. 14:50:54
  • Lysandus
    A CloDban is... :-) De ott sem az a fő profil.
  • sakkay
    A bosban igen.

Mondjuk csak ezért nehogy megvedd:)
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.02.12. 13:55:40
  • RODLEE
    Felmentem az Il 2 sturnovik.com-ra jól láttam a játék leírásban hogy tankkal is lehet menni?!
  • Vogel
    Hali!

Jön valaki erre?
    RepTár l. Szimulátor bajnokság

Igaz csak MiG-29 van, de a régi idők kedvéért valószínű, hogy ott leszek (mint versenyző). Jöhetne pár "öreg" is.
  • PhantomAss
    Manapság szerintem sokkal egyszerűbb ha letöltöd a weboldalról. Talán 10 éve vettem utoljára lemezes játékot.
    Persze ha lassú a neted vagy korlátozott akkor opció a dvd is.
  • RODLEE
    Én amit találtam szerintem lemezes volt, de a médiába is ha megrendelem 1 hónap az érkezési idő azt írja!
    Ránézek amit irtál linket!
    Kössz!
  • feca1229
    Hogy nincsen raktáron. Il2sturmovik.com
    Oldalon szerintem betudod szerezni.
    Ennek amugy van lemezes változata is?
  • RODLEE
    Hali!
    A Battle of Stalingrad-ot akarnám megszerezni, de sehol nem találok!
    Ahol meg találtam ott meg nincs raktáron!
    Esetleg valaki segítség?!
    Előre is kössz!
  • lala42
    Ki volt húzódva az 5.1 egyik vezetéke.
  • VO101Tom
    Ilyen a régen akkor volt, ha a játékon belül nagyon lehalkítottad a hangot. Told föl maximumra.
    Ha nem hallod a TS-t, akkor windowsban halkítsd le a CloD-ot.
    Ha ez nem segít, akkor csinálj egy fájl ellenőrzést.
  • lala42
    Nekem meg elszállt a kis kali hangja. Némán eregeti az ólmot. Hogy mi a franc van?
  • sakkay
    Gondolhatod mit görcsölt mire eddig jutott
  • VO101Tom
    Most olvasom ATAG-on, hogy egy srácnak nem indult a CloD, tök mindegy mit csinát, majd letöltötte a Steam installert, rátelepítette a meglévőre, és azóta indul és hiba nélkül fut a CloD.
    Elképesztő, milyen megoldások vannak néha...
  • mustangdc3
    Nekem 1050 TI van és semmivel sem érezteti velem a kártya hogy lassabb lenne. annak ellenére hogy tény. FSX et is használok rengeteg kiegészítővel amik már hd-ba futnak(az fsx 2005 körüli szim de rengeteg addon van hozzá) és nem szaggat az sem bár köztudott hogy az a prociból eszik többet. de win 10 el figyeltem a gpu kihasználtságot hát 50% sincs a CLODdal de eddig bármilyen játék ment rajta egyikkel sem volt gpu limitem. A procirol ami i5 6500 ezt már nem mondhatom el.
  • Solt
    És ez így is van... sőt, az 1060 például nem a 970-l van párban hanem a 980-l, ami azért elég szép ugrás. A 980Ti -> 1080Ti meg közel 100%-s ugrás 21 hónap alatt.

@Lysandus: Az első szám a generációt jelöli, a második a generáción belüli helyét a VGA-nak. Játékos szemszögből a 60 a belépő, a 70 a közép, a 80 a felső, a 80Ti a csúcs kategória. Egy darabig az AMD is ezt logikát követtem de mostanában sokat variálnak ezzel...
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.01.29. 18:40:24
  • repvez
    Amugy az én elgondolásom szerint ha már fejlesztenek akkor a következő generációnak legalább akkora ugrásnak kéne lennie , hogy egy szintet lépjen, tehát mindig az alsókategória kiesne.ÉS az elözö gen középkategöria lenne az uj belépö szinje sebességben és tudásban és igy tovább.

• VO101Tom
    Az nVidiánál az első(két) szám jelzi a gyártástechnológiát, az utolsó két szám a sebességet.
    A 980-as régebbi, de gyorsabb mint egy 1050-es.