91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Megérdemelte
  • lala42
    Spitet
  • sakkay
    Mit repül?
  • lala42
    Van valami Dadi, vagy Dundi nevű gyerek. Jól nyomja. Igaz csak az álló, földön lévők gépek ellen.
    Tegnap ríít a gyerek, hogy nem engedik felszállni. Xar lehetett neki.
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2018.01.22. 19:36:03
  • sakkay
    Jaja
  • VO101Tom
    Főleg ezért nem izgatom magam, néhány hülye mindenhol van. A lényeg, hogy ne legyenek többségben.
  • sakkay
    Ja most már ajánlottba lépett, az már jó.(többnyire pozitív)
  • VO101Tom
    jah, hogy így.
    ez egy idióta.
    Sok az ilyen, én már nem izgatom rajtuk magam...
  • sakkay

non esiste menu tasti per mitragliatrici si spara solo facendo BUM TRRR-TRR con la BOCCA .Che SCHIFO
  • sakkay
    Hát ő olaszul írt, azért van a fordító!
  • VO101Tom
    ezt beírnád angolul? Fogalmam sincs mire gondolhatott (steamen nem találom)
  • sakkay
    Egy olasz gyerek, lehúzta a Blitzet, ezzel az indokkal:nincs gombmenü a géppuskákhoz, amelyeket csak a BUM TRRR-TRR-t használ a MOUTH-val. (google fordító)
    Mekkora egy faxparittya már!
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.01.22. 16:50:05
  • sakkay
    Ez volt a tippem, de köszönöm
    Egyszerűen máshogyan nem jött ki, hogy legyen értelme.
  • VO101Tom
    Á, sokkal egyszerűbb a megoldás.
    Nézz rá a num billentyűre, 1-9 -ig felosztva, azt vetítsd rá a gridre, az a pont mögötti rész.
    Az AB21.2 az AB21 grid déli harmad közepe.
  • sakkay
    Mi alapján kell értelmezni a nav pontot a clodban, amikor pl. AB 21.2 adnak meg.Mi a .2? Tudok katonai térképet olvasni, ezért nem értem. Hogyan találok meg pontot, hiányzó adattal?
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.01.21. 16:53:02
  • LacAI
    Ismertem a kisöreget. Lejárt az órája. De szép kort megélt ,mondhatnám teljes élete volt. RIP .
  • sakkay
    Kemény, mozgalmas, hosszú élete volt, nyugodjon békében.
  • VO101Tom
    Tegnap 98 éves korában elhunyt Szentiványi (Schmidt) János, az utolsó még élő, DRT során kiképzett pilóta.
    Sminyut mi is ismertük személyesen, nagyon szomorú, hogy elment. Nyugodjon békében.
    Frankó Endre maradt az utolsó, még élő háborús pilóta Magyarországon.

Sminyu életrajza, írásai a pumaszálláson.
  • lala42
    Ja-ja. Mint a lecsó. Az férfi kaja. A linzer meg női. (mert lyuk van rajta)
  • Solt
    Bizony nem ugyanaz! Az FFB-s férfi játék, a vibrálós női!
  • sakkay
    Hát nem
  • LacAI
    Ma láttam a médiában valami trust joyt ami FFB -s ,legalábbis ilyesmi volt rá írva.
    Vagy! Vibration volt ráírva. Gyanítom nem ugyan az:) Na mind1

Utoljára szerkesztette: LacAI, 2018.01.19. 19:59:31
  • sakkay
    Többnyire pozitívba ugrott ma a clod a steamon!
  • repvez
    nézd meg itt is mit ir
  • csoola
    Köszönöm szépen, elkezdek olvasni, hogy azért lehetőleg ne felesleges kérdéseket tegyek fel! :)
  • Lysandus
    A pumaszallas.hu oldalon nézz körül az elméleti anyagok között.

Egyébként pedig kérdezz nyugodtan, fognak itt segíteni.
    Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2018.01.16. 19:17:23
  • csoola
    Lehet, hogy akkor simán csak erről van szó. A saját programja az első állítgatás óta azt írja, hogy "Not calibrated", de Windows alatt sikerült. Azóta többször újracsatlakoztattam, stb. de nem történt változás.
    Van valamilyen tutorial, vagy hasonló, ahonnan tanulhatok az alapoktól kezdve?
  • Lysandus
    A kalibráló program szerint rendben van?

Il-2-ben, ha repülés közben középállásban hagyod a joyt, akkor nem hiba, hogy a gép elindul felfelé. Ahhoz, hogy szintben repüljön, trimmelni kell. De hogy mennyit kell trimmelni, az pedig a konkrét repülési helyzettől függ. (Ha nagyobb a sebesség, akkor pl. jobban orra kell trimmelni, hiszen a nagyobb sebesség nagyobb felhajtóerőt is jelent.) Nem tudom, hogy nem erről van-e szó első körben.
  • csoola
    Sziasztok!

Régóta nem szimulátoroztam, anno is csak nagyon amatőr szinten, szeretnék tanulni és ügyesedni.
    Szereztem egy Ravcore Javelin botkormányt, viszont bosszúságot okoz, hogy nem igazán tudom bekalibrálni. Leszedtem az oldalukról a konfig szoftvert, de azzal nem lettem előrébb. Kipróbáltam Il-2 1946-tal és Lock On Gold-dal, jelenleg az utolsó kalibrálás óta, amit a Windows eszközkezelőjében csináltam, középállásban felfelé indul a gép. Van valami módja, hogy pontosan beállítsam?
    Köszönöm a segítséget előre is!
    (Ezt az üzenetet több helyre is bemásolom a segítség reményében)
  • VO101Tom
    Itt van szó a kampányokról, és hogy azokat hogyan kell 4.5 alá feltenni.

https://theairtacticalassaultgroup.com/forum/forumdisplay.php?f=108
  • sakkay
    Majd inkább gyere fel ma ts-re és ott egyszerűbb lesz elmondani.
  • Razor18
    Single player kampányok (netán mission-ök) találhatók valahol a Clodhoz? Vagy azok netán nem működnek még a Blitzhez? Köszi...
  • Razor18
    Most kezdődött a DoQ TV-n a "Titkos Luftwaffe-repülőgépek".
  • VO101Tom
    Nem hiszem, hogy bárki ezt leprogramozná, mert még sosem kérte senki.
    A zoomot tengelyre tenni sem volt még kapacitásunk, pedig azt már kérték többen is.
  • Razor18
    Tényleg... nem tudtam, hogy a korai (most találtam meg: "He-111B") változatokon még lépcsősen kiemelkedő pilótafülke volt... köszi az infot
    Utoljára szerkesztette: Razor18, 2018.01.15. 09:53:57
  • feca1229
    https://www.google.hu/search?q=heinkel+he+111+early&client=ms-opera-mobile&dcr=0&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwihuo2Jx9nYAhWCBiwKHVi0A6QQ_AUIESgB&biw=360&bih=512#imgrc=Do2I9rEQ42zVBM:
    Szerintem is inkább egy korai he 111-es. A felségjel az is egy korai német keresztnek tünik. Persze lehet,simán tévedek.
  • PhantomAss
    De, az szerintem egy korai He 111.
    Utasszállítónak épült eredetileg, kiugró pilótafülkével, később azt elhagyták és lett belőle a csupa üveg orr.
  • Razor18
    Másik kérdés: az alábbi képen a Ju-52 mögött a háttérben látható másik géptípust felismeri valaki? Fortepan fórumon valaki kijavította az eredeti képaláírást "Ju-86"-ról He-111-re, de az szerintem nagyon nem az...

• Razor18
    Oh... pedig az nagyon zsír volna, (Isten bocsássa meg, hogy kimondom itt a nevét ) a DCS-ben pl. baromi jól működik a dolog, a kabinon belüli kameramozgás helyett hozzá tudod rendelni a zoom-ot a TIR Z tengelyéhez. Wishlist van valahol?...
  • Lysandus
    Bocs, ami a mellékelt videón van 5:30-nál, az nem a lean to gunsigth, hanem a zoom-, zoom+, opció, ezeket így találod meg a controllsban, azt hiszen a view-k között. Rakhatod joystick hat switchre is.