IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
Igen, ezt a mappát töröld, vagy nevezd át, attól függően, hogy van-e benne saját fájl.
www.pumaszallas.hu
Probléma-aláírás: 01: Launcher64.exe
Ekkor mi is van?
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Az User\ Doc\ 1C SoftClub maoppát kell törölni?
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Netes visszajelzésekből és most Teamspeaket hallgatva úgy tűnik, hogy jól sikerült 😊
www.pumaszallas.hu
De másold ki azokat a user fájlokat amik kellhetnek documents/1Csoftclub ls a steames játék mappából is.
- missionok
- dashboard pic
- skinek
utána legyalulhatod, nem lesz rá szükség többet.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.12.14. 22:36:33
www.pumaszallas.hu
Beültem a 110-esbe és nem akartam hinni a fülemnek... amikor elkezdett muzsikálni az ágyú 😊 Jajjj de szép.
Amúgy két hét múlva, pénteken a DCS-ben is ilyen felhők lesznek 😄
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
Ha elindítok valamit (kvikk misszió vagy akármi) és már a játék közben nyomok egy ESC-et (mert mondjuk szeretnék valami bill.-t beállítanmi vagy csak úgy, mert úri kedvem úgy tartja 😉 ), akkor elpusztul a játék.
Ha mondjuk arra akarok klikkelni, hogy Exit, akkor jó esettel azt indul el, ami a falirat alatt az asztalon van 😄 Tehat ha mondjuk az asztalon a pasziánsz ikonja pont ott található, akkor az fog elindulni 😄 Kamionmondom..
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.14. 21:04:12
Buildings Amount - Unlimitedről Mediumra. Csak ez az egy kapcsoló a gépemen 40 fps-t hozott.
Távoli statikus objektumok árnyéka - ez is sok fps-t javít.
SSAO - nincs igazán hatása a képre, valamennyi FPS-t hoz ez is
Epilepszia szűrő - aki nem epilepsziás, az kapcsolja ki.
És a difficulty beállításokban mindenképp kapcsoljátok ki az anthropomorphic controlst
Ezen felül én javaslom a Reshade3-at
letöltés innen: https://reshade.me/
Installnál válasszátok ki az újonnan telepített Clod exe-t, DirectX10+ majd telepítsétek fel a választott összetevőket.
Én az Adaptive Sharpent tettem fel (átállítva 0.4-re minden más defaulton is jó), Colorfulness, Curves, FXAA (gyors), Vibrance -et.
Install után a dxgi.dll és dxgi.ini fájlokat át kell rakni a Clod parts/core mappájába, enélkül nem indul el.
Aki ATAGon akar ma repkedni vele, TS-re gyertek fel 😊
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.12.14. 20:51:35
www.pumaszallas.hu
http://steamcommunity.com/games/754530
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.12.14. 20:21:08
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
én a legyél száraz november-t is leszartam!
Holnap nem kell mennem melózni így kicsit elengedhetem magam.
De sebaj, majd szilveszterkor.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.14. 19:38:40
Ráutaló magatartással a sörök benne vannak hűtőben, és alkamasak áz általam kivánt állapot elérésére!
Nagyon kiváncsi vagyok pecsre, meg gondolom még jó páran!
Azt hiszem mozgalmas decemberünk lesz. :-)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
most neki állok sörözni és várom a csodát... úgy izgulok... csak be ne basszak! :-)
Hátha ma már kilehet próbálni! Irjál Tom ha van valami!
Nagyszerüek vagytok!
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
És senki ne vegye meg, akinek már megvan a CloD, ingyen mindenki megkapja majd a Steam könyvtárába.
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.12.14. 19:11:22
www.pumaszallas.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
https://forum.il2sturmovik.com/topic/32880-il-2-sturmovik-cliffs-dover-blitz-now-available-full-list/
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Nem a régit peccseltük fel, új játékként lehet majd feltenni (Nevezzétek át az 1C sofclib il2- mappát előtte, és majd a controlst újra kell mapolni win10 elnevezések miatt)
http://store.steampowered.com/app/754530/IL2_Sturmovik_Cliffs_of_Dover_Blitz_Edition/
Szerintem hamarosan elérhető lesz. Nyomkodjátok az F5-öt <#alien>#alien>
www.pumaszallas.hu
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
www.pumaszallas.hu
Ja és war!
CLOD Minden maxon, gyors misszióban-angolok bombáznak német repteret-beállítottam 120 gépet..csak az angol bombázók kerek 60db!!! Elindítom a küldit, nagy felhő, légvédelem stb.-az átlag 46 fps v sync bekapcsolva!!! A gépek egymás hegyén hátán, a bombik egyszerre bombáznak akkor lett 2 secre 15 fps!! Proci nincs húzva, CLOD még nincs optimalizálva, de így is nagyon durva jól fut. A processzor használat kb 25%.