91308
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#909 gyakorlással kell célozni :DDD
cserkészd be, menj közl és csak tiszta célpontra lőjj, ne slaggolj :D -
end #908 lehet én vagyok a béna,de a célzás nagyon nehéz benne
mi szerint kell (érdemes)célozni?
-nyomjelző lövedék vagy
-mégis a célkereszt szerint ami elég merevnek tünik így nem tudom használható -e egyáltalán
vagy shift c
(most ugrott BE) -
end #907 aham jó megvan:D -
end #906 de sug. hajtásút azt nem tom, hogy kell kiválasztani??
különben meg minden szar játékot meg kell venni csak 9990-ért vagy huszonvalhány ezerért mert így becsületes és igazodnak az árak a fizetésekhez.:DDDD -
#905 Szvsz a Celeron játékra sem jó, annyival lassabb sajnos, a 2,7Ghz-es celó kb. a 2Ghz-es P4 környékén teljesít játékok alatt... -
Vlala #904 Akkor jön a kerék... -
Vlala #903 Uff.
A különbség a Celeron és a nemCeleron között a zárójeles részben van, 100 helyett 133 MHz-n fut, 512K cache memóriával, míg a másik darab 4x100-as, 128 cache-vel. Felhasználói alkalmazásokhoz, tervezéshez sokkal jobb a Penti, de ha csak játszani akarsz, a Celeron is jó.
-
#902 Off:
Processzor Intel Celeron P4 2,7 GHz (Northwood,4x100,128K) 23.490 Ft
Processzor Intel Pentium P4 2,4 GHz 533 (Northwood,4x133,512K) 34.990 Ft
Emberek miért kerül többe ez a proci mint a másik? Érdemesebb az utobbit megvenni? -
#901 Az IL-2 Forgotten Battles kell hozzá... -
#900 Single-ben nem, Multiban is csak Dogfightban (elvileg, nekem még sose sikerült:)) -
neuro #899 IL2 höz rengeteg szkin itt:
http://www.il2skins.com
meg itt is van pár:
http://neuro.agria.hu/base104/ -
#898 "Én meg csak kőrözhettem felette, mivel elfogyott a lőszerem "
Ilyenkor idegből 2000m magasból egy kamikazeee!!
Tényleg ha elfogy az ember lőszerre akkor mivan? Fel lehet azt vhol tölteni? -
#897 :D Bemész a boltba és megszerzed 9990ft ért! De vannak alternatív módszerek is! -
steweee #896 az expansion pack megy magában is vagy csak az eredetivel? mert azt már nem tudom megszerezni -
Vlala #895 Következő kihívás: abban a stadionban kell landolni... -
#894 Helsinkiben van egy stadion.. Finn hadjáratot nyomom vadásszal és ott van egy olimpiai Stadion... -
#893 Pl. Quick Mission? :)))
Multiban (meg amúgy is) a gép festését az Arming alatt lehet megváltoztatni, de sok gépnek csak két festése van, egy alap valamint egy template, ami teljesen fehér (ez a saját festés készítéséhez való minta). -
end #892 hol lehet válogatni a gépek között jobban
pl azt a korai sugárhajtásút hol lehet repültetni ???
azthiszem a map editort már megtaláltam benne
a multiban ki lehet festeni a gépet? mert teljesen fehér géppel szálltam fel és ez gyanús -
#891 Nem lehet rossz !
Az érintésről jut eszembe, ami nem tetszik, az az, hogy leszállás során a gépekkel át lehet gázolni magányos fákon.
Kimondottan mérges voltam, mikor a B-17-es pilótája kényszerleszállás közben simán átvitte a gépet egy fa vastag törzsén és leszállt. Én meg csak kőrözhettem felette, mivel elfogyott a lőszerem ! -
Vlala #890 LOL látvány lehetett... most a kiengedett kerékkel vízérintést gyakoroljuk. -
#889 A híd alatti átrepülés nagyon jó dolog, volt már, hogy Bf109G-6 -tal repülve, az üldöző orosz vadászt felkentem a hídra ! -
end #888 én a dc++-ról szedtem le igaz elég lassan és nem magyar. -
Vlala #887 Szomsdzéd gyermek legnagyobb mutatványa: lőszer nélkül repül, szembe jön egy ellenséges bombázó. Kiengedi a kereket, elrepül a bombázó felett, kerékkel leszedi az ellenség szárnyát, aztán hasra leteszi a masinát... mindezt billentyűzetről!
Azután meg a testvérével versenyeznek, ki tud extrémebben átrepülni egy híd alatt. A rekordok: TB3 2 motorral, BI-1 fejjel lefelé.
Vannak még ebben a játékban tartalékok! Az egyik videó honnan szedte a stadiont? Én is akarok olyat! -
#886 A megadott konfigurációt - Processor 800 MHz -1,0 GHz or better, 256 MB RAM, GeForce 2 3D accelerator or better - nyugodtan be lehet szorozni kettővel, hogy normális sebességgel menjen max grafikával, szaggatás nélkül.
Strapabíró gépnek pedíg ajánlhatom a Hurricane, Fw-190A, japcsi Zero (típusa nem jut eszembe ), Il-2 gépeket.
Kezdő szinten először bombázokkal (persze ne veteránok ellen) érdemes küzdeni, majd vadászok is jöhetnek. Arra pedíg mindenki rá fog jönni saját kárából, hogy bombázó és bombázó között is nagy különbségek vannak vehemencia és strapabíróság terén, és ez áll a vadászokra is.
-
neuro #885 állitsd 800x600 16bit OpenGL-re. A setupban dither-on, stencil buffer-off, texture mipmap-bilinear, texture compression-s3tc -
neuro #884 nekem nem rémlik ilyen opcio :) -
#883 Így forditották le.. mondjuk az Általános Álltalános ként van írva so nem csodálkzok! -
#882 A menübe van.... -
#881 kösz -
neuro #880 proba pruffer? azt meg hol lattad? -
#879 He-he.. kifogyott a lőszerem.. fölé repültem az enemy fölé és rázuhantam!:D -
#878 Hee nyomtam egy pilóta életpályát azt úgy akadt, hogy nem igaz... lekellet vennem a grafikát gyengére.
Amúgy a próba pruffer mire jó?
1.2ghz 896ram gf4ti4200 így akad?? -
#877 Mhhh én teljes feladatoknál gyakoroltam a felszállást. Most tanultam meg a leszállást egy kimerítő dogfight után!:D -
#876 trainingben elmondták hogyan kell felszállni :) de betonrol és nem ezzel a géppel, meg egy dolog hogy elmondja hogyan, de gyakorolni hol fogok? élesben? :)
kösz a tanácsot -
neuro #875 http://ubisoft.custhelp.com/cgi-bin/ubisoft.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=8973&p_created=1074545228 -
#874 A IL2 Sturmovik Forgotten Battles-hez tudnál adni egy linket? A legújabb patch linkét ha megkérhetlek?! -
#873 Valószinüleg rossz játékhoz való patchet tettél fel. A sima IL-2-höz való patchet IL-2FB-hez vagy fordítva... -
#872 Ezt írja ki nekem egy server: Server uses different version of the game (1.2)
Leszedtem a hivatalos oldalról egy patchet bemásoltam a fileket és nem megy az IL2!! El se indul -
antijedi #871 ők inkább modernebb gépekel repkednek nem? -
neuro #870 Ne felejtsük el a harmadik magyar századot se :))
42nd Redhunters