91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • antijedi
    full magyar il2? iylenről se hallotam még... :)
  • Adi
    És full magyar!
  • antijedi
    király vagy :) látod hogy megy ez neked!
  • Adi
    Megvan!!
  • PLackó
    letörnrk=letörnek
  • PLackó
    Hi.Tök jó látni hogy végre pörög a topic:)
    Nekem az is teccik hogyha le akarsz szálni de 300-400 km/h-val akkor a kerekek letörnrk.Meg rengeteg ilyen dologra gondoltak a készítők.
  • antijedi
    igen mi eltöltötük...
  • Tikal #821
    lol, ez kevés :)
  • Adi
    Már meg van!:D
    Best configurations for full graphics options:
    Processor 800 MHz -1,0 GHz or better, 256 MB RAM, GeForce 2 3D accelerator or better
  • Adi
    Az lesz a boltos!:D
    Azt hittem, hogy ti is letöltötétek!
    Milyen gép kell alá?
  • Tikal #818
    dc++ és T1 vagy T3, mondom media markt
  • antijedi
    és a kisujunkból szopjuk ki neked a cimet? publikus helyen már rég nicns fent sehol se, privátot meg te se gondolod komolyan hogy valaki is adna... (arról nem is bezsélve hogy elgtöbb helyen már ott sincs fent...)
    dc++ meg lassu de elgalább beszerezhető..., ha annyir akell akkor jó azis ha nem akor meg minek...
    vagy vedd meg boltban nem oylan drága...
  • Adi
    DC++ nem szoktam azon lógni lassú.. na mindegy..nem tudtam, hogy manapság nem lehet adni egy weblap címet ahol fent van..
  • Tikal #815
    titok
    nézd meg dc++-n
  • Adi
    ? Nem tudtok mondani egy helyet ahol fent van?? Ez akkora titok vagy mi?
  • antijedi
    szerintem senki, de én biztos nem :)
  • Tikal #812
    szerinted ftp-t ki fog neked adni?
  • Tikal #811
    media marktban, 3990ért láttam.
  • Adi
    FTP-t Plss!!
  • antijedi
    dc++, emule , etc...
  • Adi
    Emberek csigázok itt!! Hol lehet megvenni vagy honnét tölthetném le?????
  • antijedi
    csinálj saját missiont :)
    a beépitet szerkesztővel simán lehet és nem tart sokáig :)
  • Tikal #806
    I-16

a gondom az hogy elkezd pattogni és nem birom tartani az orrfutokon, elborulok jobbra vagyha felszállok akkor meg a vizszintet nem birom tartani, de lehet hogy még nem gyakoroltam eleget :)
    viszont elég szar hogy nincs egy rendes training ahol lehet gyakorolni pl a le és felszállást... quick missinben rögtön a levegőben kezdek...
  • ottar
    Hú, télleg ahogy abban süvíít a szééél.
    Azzal télleg öröm repkedni..:-)))
    És a Pzl 11 c? :-)))
  • Vlala #804
    A pilóták MI-je is tetszik, jééé, ezek tudnak repülni :-)
    A golyópattogások hangjai, a kilőtt ablakokon besüvítő szél, a gép recsegései tényleg csúcsok, a fékek visításai is nagyon ott vannak! Nem is beszélve a nyitott I-16-os légáramlatainak muzsikájától...
  • Nemcso
    Igen, sokan dícsérik azt is, de nekem a "propelleresek" jobban tetszenek !
  • [NST]Cifu
    Modern repszimnek ott van a Lock-On, csak "kissé" bugos és nem igazán optimalizált, vagyis elég bika gép kell alá...
  • ottar
    És a hangok?
    Ahogy erős fordulóba viszed, és recseg?
    Meg ha kiengeded a kereket, elkezd süvíteni?
    Hmm.
    Meg légvédelem pamacsai is nagyon tetszenek..
  • neuro
    full real a legjobb :)
  • Nemcso
    Helyesen írni meg majd megtanulok !
  • Nemcso
    Mostanság nincs még egy ilyen jó rep.szim., mint ez !
    Anno mikor elkezdtem és még nem volt egy realisztikus elem sem bekapcsolva (easy), abban nagyon röhejes volt, hogy a földről visszapattantam, mint egy gumilapba , és egyetlen lövéssel le tudtam szedni a legnagyobb gépet is !

De ha már belejössz, a teljesen realisztikus mód lesz az igazi !
  • Vlala #797
    Végre nem a "nyomom a lövés gombot oszt jó vagyok" típusú game...
    Ha kap egy találatot a motor, elkezd kutyául rázni, és nem húz... de a kedvencem a füstös üveg, amikor átmész egy robbanáson, és nem látsz ki tőle.
    steweee
    Ennek a játéknakl is vannak könnyebb fokozatai, én is úgy kezdtem... aztán lassacskán bekapcsolgattam mindent. De ha egyszerűen akarsz repülni, az is megoldható.
  • Mossberg
    Akkor ajánlom a Battlefield Vietnam-ot, ott a Phantomnak már hőkövetős rakétája is van meg napalmja is van meg minden nagyon és
    Szóval olyan szinten leegyszerűsített mint a DC de a feeling sokkal jobb
  • steweee
    jajj, na az előbbi hozzászólások után letettem róla. túl bonyolult ez neke. vmi olyasmi kellene, mint amilyen a battlefiled 42/ desert combatban a légicsata, legfeljebb több beállítás van a repcsin
  • Vlala #794
    A két- és négymotoros bombázók az igaziak... a TB3-assal küzdeni kell, hogy a négy moci egyenletesen húzza a masinát.
    AEP-hez végre le lehet majd végre a ME-323-as csöppséget tölteni repülhetően? Azt még kipróbálnám...
  • Adi
    Hi!
    Lenne egy nem szimpatikus kérdésem: honnét szerezhetném meg a gamet? Mert ahonnét én szoktam ott csak vmi IL2- Sturmovik: Forgotten Battles Ace Expansion
    kiegészítő lemez van és azt írja, hogy kell hozzá az alapgame. Na nekem az kéne. Vhonnét esetleg megtudnám szerezni, hogy legalább belekostoljak a game-be?
  • ottar
    De éppen ezért szeretjük... Nem?! :-))))
    Amikor belerepülsz a felhőkbe, és elkezdi dobálni a gépet..
    Vagy mikor a légvédelem csinál egy lukat a szárnyon, és elkezd arra dőlni a gép....
    :-)))

• Vlala #791
    Fokozatosan be lehet állítani a repülési szintet, easy-n kb. annyi, mint a biciklizés... realisticon viszont minden (értsd: MINDEN, pl. légörvények, fegyverek súlyelosztása, szél, talán még a pilóta kövérsége is) beleszól a repülésbe, lövéseknél pedig ránt a gép... és ember legyen a talpán, aki egy mérföldet egyenesen repül vele :-)
  • ottar
    Hmm.
    Nekem a Brewster meg az Il is jobbra húzott..
    Illel szerintem sokkal nehezebb felszállni, főleg ha jól meg van pakolva...
  • Bucser
    Mivel próbálsz felszállni? Egymotoros gépek általában balra húznak ezért a twistelni ell a Joyt jobbra így egy idő után egyenesen is tud menni:)