91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
antijedi #828 full magyar il2? iylenről se hallotam még... :) -
#827 És full magyar! -
antijedi #826 király vagy :) látod hogy megy ez neked! -
#825 Megvan!! -
#824 letörnrk=letörnek -
#823 Hi.Tök jó látni hogy végre pörög a topic:)
Nekem az is teccik hogyha le akarsz szálni de 300-400 km/h-val akkor a kerekek letörnrk.Meg rengeteg ilyen dologra gondoltak a készítők. -
antijedi #822 igen mi eltöltötük... -
#821 lol, ez kevés :) -
#820 Már meg van!:D
Best configurations for full graphics options:
Processor 800 MHz -1,0 GHz or better, 256 MB RAM, GeForce 2 3D accelerator or better -
#819 Az lesz a boltos!:D
Azt hittem, hogy ti is letöltötétek!
Milyen gép kell alá? -
#818 dc++ és T1 vagy T3, mondom media markt -
antijedi #817 és a kisujunkból szopjuk ki neked a cimet? publikus helyen már rég nicns fent sehol se, privátot meg te se gondolod komolyan hogy valaki is adna... (arról nem is bezsélve hogy elgtöbb helyen már ott sincs fent...)
dc++ meg lassu de elgalább beszerezhető..., ha annyir akell akkor jó azis ha nem akor meg minek...
vagy vedd meg boltban nem oylan drága... -
#816 DC++ nem szoktam azon lógni lassú.. na mindegy..nem tudtam, hogy manapság nem lehet adni egy weblap címet ahol fent van.. -
#815 titok
nézd meg dc++-n -
#814 ? Nem tudtok mondani egy helyet ahol fent van?? Ez akkora titok vagy mi? -
antijedi #813 szerintem senki, de én biztos nem :) -
#812 szerinted ftp-t ki fog neked adni? -
#811 media marktban, 3990ért láttam. -
#810 FTP-t Plss!! -
antijedi #809 dc++, emule , etc... -
#808 Emberek csigázok itt!! Hol lehet megvenni vagy honnét tölthetném le????? -
antijedi #807 csinálj saját missiont :)
a beépitet szerkesztővel simán lehet és nem tart sokáig :) -
#806 I-16
a gondom az hogy elkezd pattogni és nem birom tartani az orrfutokon, elborulok jobbra vagyha felszállok akkor meg a vizszintet nem birom tartani, de lehet hogy még nem gyakoroltam eleget :)
viszont elég szar hogy nincs egy rendes training ahol lehet gyakorolni pl a le és felszállást... quick missinben rögtön a levegőben kezdek... -
ottar #805 Hú, télleg ahogy abban süvíít a szééél.
Azzal télleg öröm repkedni..:-)))
És a Pzl 11 c? :-)))
-
Vlala #804 A pilóták MI-je is tetszik, jééé, ezek tudnak repülni :-)
A golyópattogások hangjai, a kilőtt ablakokon besüvítő szél, a gép recsegései tényleg csúcsok, a fékek visításai is nagyon ott vannak! Nem is beszélve a nyitott I-16-os légáramlatainak muzsikájától... -
#803 Igen, sokan dícsérik azt is, de nekem a "propelleresek" jobban tetszenek ! -
#802 Modern repszimnek ott van a Lock-On, csak "kissé" bugos és nem igazán optimalizált, vagyis elég bika gép kell alá... -
ottar #801 És a hangok?
Ahogy erős fordulóba viszed, és recseg?
Meg ha kiengeded a kereket, elkezd süvíteni?
Hmm.
Meg légvédelem pamacsai is nagyon tetszenek.. -
neuro #800 full real a legjobb :) -
#799 Helyesen írni meg majd megtanulok ! -
#798 Mostanság nincs még egy ilyen jó rep.szim., mint ez !
Anno mikor elkezdtem és még nem volt egy realisztikus elem sem bekapcsolva (easy), abban nagyon röhejes volt, hogy a földről visszapattantam, mint egy gumilapba , és egyetlen lövéssel le tudtam szedni a legnagyobb gépet is !
De ha már belejössz, a teljesen realisztikus mód lesz az igazi ! -
Vlala #797 Végre nem a "nyomom a lövés gombot oszt jó vagyok" típusú game...
Ha kap egy találatot a motor, elkezd kutyául rázni, és nem húz... de a kedvencem a füstös üveg, amikor átmész egy robbanáson, és nem látsz ki tőle.
steweee
Ennek a játéknakl is vannak könnyebb fokozatai, én is úgy kezdtem... aztán lassacskán bekapcsolgattam mindent. De ha egyszerűen akarsz repülni, az is megoldható. -
Mossberg #796 Akkor ajánlom a Battlefield Vietnam-ot, ott a Phantomnak már hőkövetős rakétája is van meg napalmja is van meg minden nagyon és
Szóval olyan szinten leegyszerűsített mint a DC de a feeling sokkal jobb -
steweee #795 jajj, na az előbbi hozzászólások után letettem róla. túl bonyolult ez neke. vmi olyasmi kellene, mint amilyen a battlefiled 42/ desert combatban a légicsata, legfeljebb több beállítás van a repcsin -
Vlala #794 A két- és négymotoros bombázók az igaziak... a TB3-assal küzdeni kell, hogy a négy moci egyenletesen húzza a masinát.
AEP-hez végre le lehet majd végre a ME-323-as csöppséget tölteni repülhetően? Azt még kipróbálnám... -
#793 Hi!
Lenne egy nem szimpatikus kérdésem: honnét szerezhetném meg a gamet? Mert ahonnét én szoktam ott csak vmi IL2- Sturmovik: Forgotten Battles Ace Expansion
kiegészítő lemez van és azt írja, hogy kell hozzá az alapgame. Na nekem az kéne. Vhonnét esetleg megtudnám szerezni, hogy legalább belekostoljak a game-be? -
ottar #792 De éppen ezért szeretjük... Nem?! :-))))
Amikor belerepülsz a felhőkbe, és elkezdi dobálni a gépet..
Vagy mikor a légvédelem csinál egy lukat a szárnyon, és elkezd arra dőlni a gép....
:-)))
-
Vlala #791 Fokozatosan be lehet állítani a repülési szintet, easy-n kb. annyi, mint a biciklizés... realisticon viszont minden (értsd: MINDEN, pl. légörvények, fegyverek súlyelosztása, szél, talán még a pilóta kövérsége is) beleszól a repülésbe, lövéseknél pedig ránt a gép... és ember legyen a talpán, aki egy mérföldet egyenesen repül vele :-) -
ottar #790 Hmm.
Nekem a Brewster meg az Il is jobbra húzott..
Illel szerintem sokkal nehezebb felszállni, főleg ha jól meg van pakolva... -
#789 Mivel próbálsz felszállni? Egymotoros gépek általában balra húznak ezért a twistelni ell a Joyt jobbra így egy idő után egyenesen is tud menni:)