91308
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ren #709 Szerintem inkabb a Single Mission-ok korul nezelodj -
#708 valaki HELP! -
#707 Mert ott be lehetne állítani milyen géppel mennyek?KIRÁLY!De hol kell azt beállítani ezt a random küldetést? -
#706 Hol lehet beállítani hogy 'olyen sima random küldetéssel 'mennyek? -
#705 sima random küldetésnél lehet berakni, meg multiban is vezethető. De én úgy tudom, hogy van egy kifejezetten bombázós pálya, ahol ezzel mész. -
#704 köszi! -
#703 Lécci mond meg hogy hol lehet azt vezetni! -
#702 Vagy te hol láttad? -
#701 Nem,biztos hogy nem.Már minden küldetést vagy 2szer megcsináltam! -
#700 :) -
#699 Sima IL-ben is lehet vezetni azt a bazinagy bombázót BR asszem a neve. -
antijedi #698 egy másik forumon fogalmazták ezt jól meg:
a sima il2 oylan mitnha il2fb demoja lett volna :D -
#697 Mert az IL-2 Sturmovik -ban nem lehet egyel sem. -
#696 -
antijedi #695 amugy "nagy" gépekel lehet repülni csak nem mindegyikel :)
bár mongyuk kinek mi a nagy :DD -
#694 very THX!!(holnap érkezik meg a F.B. ,még csak a IL-2 Sturmovik van meg.) -
antijedi #693 azóta hogy nézd meg... bár lehet csak kiegben rakták be nem tom de lehetet vele repülni :) -
#692 Mióta??? -
antijedi #691 zwilling na :) -
antijedi #690 de zwilliget lehet... -
#689 He-111-eseket is lehet vezetni, amik ugye 2 motoros bombázók. -
#688 De lehet többmotorosokat is. Pl. ruszkik négymotoros I. VH-s nehézbombázóját is lehet, ami nagyobb mitn a B-17. -
#687 thx.
Mert ott is csak 1 motoros gépeket lehet vezetni mint az IL-2 Sturmovik-ban ugye?(tehát nem lehet 2 vagy több motoros repcsiket ) -
#686 nem -
#685 Lehet a FB-ben ilyen 'nagy' gépeket vezetni?:
-
#684 Helló.Én innen rendeltem.(2 nap múlva jött is! -
#683 üdv skacok,
két hete próbálom meg BIT TORRENTTEL Leszakítani ezt a gamát.. kezd a faxom tele lenni vele, hogy még mindig csak 45 %-os a letöltés.
megteszi valaki nekem, hogy megírja egy példányban a részemre?
e-mail: [email protected]
egyeztessünk.
thx,
bc -
#682 Fordulékonyságban a korai messzerek (pl.: Emil) a jók kis magasságban, a Lavocskinok ellen meg a kései messzerekkel és Focke-kal olyan 6000 méter felett állj le harcolni... :)
Amúgy mindenki panaszkodik az FW-k repképességére, nekem viszont jobban bejönnek, mint a Gustav-ok... :))) -
Dns5000 #681 nem csak az me262rol beszéltem, nincs 1 német gép sem ami fordulékonyságban vagy vertikálisan fel tudná venni, a versenyt,a 42es la5el, a fw190esek meg csak olyan finoman lehet fordulni mint egy habostorával, különben egyböl stallba megy és lelönnek. De mondjuk akkor is ha sikerül egyenesben tartanod. A játékben nincs eséyed la5 ellen semmilyen geppel esetleg la7(ja a zero kivéve). Persze ha gyorsabb vagy gázturbinással, mivel mással nem lehetsz gyorsabb a la5nel, akkor repülhetsz szembe is, de a hátát soha nem fogod látni. A he162 is sokkal fordulékonyabb mint az me262.Azert is tervezték, hogy a he162-k támadnák a vadászokat a meg262 meg a bombázókat,a 4db m108 azert elég jó bomázók ellen, mig a 20mm esekkel már jól kell célozni. Mondjuk az elég durva hogy 1700LE a la5, a 43as meg már 1800 fellett volt. A német gépek meg 1100 köröl voltak, 1400ra mentek fel 44re. Nem csoda, hogy vertikálisan is jobbak megy gyorsabbak a la5ök. De az iszonyatos fordulékonyságuk azért szerinten el van túlozva. -
kiskorúbézoltán #680 Repülj magyar messer-rel akkor magyarul beszélnek (minő váratlan fordulat !:)) AEP-es FB-hez nincs tudtommal csak a sima FB-hez van . -
#679 Még nincs a játékhoz magyarosítás ugye? -
#678 THX. -
#677 MIVAN????? -
Ren #676 Nem -
#675 Sziasztok.A Forgotten Battles-hoz nem kell a sima IL-2 Sturmovik ,ugye? -
#674 Köszönöm.
Én azt hittem hogy ez maga a játék.nem csak kiegészítő.
Nembaj akkor bekrendelem a sima
IL-2 Forgotten Battles-t.
-
kiskorúbézoltán #673 Az IL-2 Forgotten Battles kell hozzá , és ne tegyél rá semmilyen patch-et , hanem az 1.0-s FB-re nyomd rá az AEP-ot . -
#672 Sziasztok.Nekem ma jött meg (megrendeltem) ezt:IL-2 Sturmovik Forgotten Battles Ace Expansion.
De valamiért nem fut.Kell hozzá a sima Il 2 sturmovik? -
Vlala #671 RanGer2: www.il2sturmovik.comról leszedegeted, elég nagy, crack nem is kell hozzá. -
#670 2x ment el a hozzászólás - szóval az egyiket visszavontam :)