91309

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • neuro
    Ne felejtsük el a harmadik magyar századot se :))

42nd Redhunters
  • cifuatwork
    Pardon, kevertem a Hurricane-al...
  • antijedi
    a pumaszállást már énis irtam régebben de mind1 :)
    amugy a dongoknál én nem emléxem hogy lennének olyan jó leirások de lehet azóta fejlődtek :)
  • Adi
    Puma..
    Dongo
    Adtak egy két linket a repülési tudásom fejlesztésére!
  • antijedi
    én katapultálok :D
    na a viccet félretéve: tisztában kell lenni az erővionyokal - melyikőtök miylen gépel, kb mekora sebesség/magasság külömbség
    etc., ha már valamlilyen elönyöd van akkor meg kell probálni abba kapaszkodni, ha nincs, hát akkor nehéz az ügy :)
    de pl még ha nem is fordulsz jobban elkezdesz pl ollozni és vársz hogy hibázzon... 8bár ez amxos ai ellen nem fog bejönni :P)
  • Adi
    Ellenség a hátatokba... Ti mit csináltok?
  • neuro
    Melyik az a Typhoon?

Kezdőknek jók még a Yak-ok, mert inkább fordulóharcra lettek kitalálva, mint BnZ-re. Kellemesen repülhető még a Hurricane MKII és a Spitfire is.
  • cifuatwork
    Korai Bf-109-ek (Bf-109E/F), MiG-3U, Typhoon, LA-5FN...
  • cifuatwork
    Elmenni biztos elmegy.
  • Adi
    Szerinted melyik az amelyikel egy kezdő jól tud bánni?
  • Adi
    ?? pl.. melyik jobb gép melyiknél? Nem igazán tudom!
  • cifuatwork
    Nagyon-nagyon sokmindentől függ a felállás - milyen géppel milyen gép ellen, milyen körülmények között.
    Mindenestre nálam alapszabály, hogy szemtől szembe nem harcolok, mert úgyis én húzom a rövidebbet. Az egyik megoldás a magasság/sebességfölény, ekkor a lényeg, hogy mindig magasabban legyél, mint az ellenfél, csapj le rá, és húzz vissza a magasba. Nem egyszerű, de ha te jobban emelkedsz és nem tud kellően követni, akkor elöbb-utóbb úgyis elkapod. Ha már rajtad van, és a fordulózás nem jön be, akkor lehet gyertyázni, vagyis maximális sebességel függőlegesen emelkedni, és ügyelni arra, hogy ne legyen jó tűzpozicióba (ehez sajnos külső nézet kell), majd a csúcson gyorsan leejteni a gép orrát, és elkapni a kullancsot. Ez sem egyszerű.
    Amúgy többgépek fordulóharcnál kinézel magadnak egyet, amely éppen jól repül, hogy mögé tudja kerülni, rárepülni a nyakára, és lelőni - közben pedig ügyelni, hogy a hátad mögött lévő esetleges ellen ne kerüljön túl közel.
  • neuro
    Szerintem gond nélkül felmegy rá.

A légiharcot meg gyakorolni kell. Az elején vedd le az ellenség nehézségi szintjét Rookie-ra, és válassz jobb gépet, mint amit az AI-nak adsz.
  • Mester01
    De egy 800Mhz 256Mb Geforce2(32mb) azert az is elmegy (minimumon) nem???
  • Adi
    De az a kiegészítő.. szerinted az baj ha én a magyar nyelvű IL2-re felrakom a másolt gondolom angol kiegészítőt?
    Amúgy vki pls magyaráza már el,hogy-hogy tudja elkapni az enemy-t. Mert én nekem ritkán sikerül szemből elkapnom de amikor már a hátam mögé kerül kerülgetjük egymást mint két hülye és nem tudok rendesen mögé kerül max. 20 perc után aztán megtúlhevül a motor meg stb. Szóval kiváncsi lennék kinek mi a taktikája?
    Amúgy most is szédülök mint vmi hülye!!:) Sok körözgetéstől!
  • Vlala #855
    próbáld meg úgy, hogy ne egyből maxigázzal indulj, és a felszállási sebesség eléréséig a magassági kormánnyal szorítsd le a csöppséget. közben a pedálokkal tartani tudod az irányt, és a kifutón tudsz maradni.
    Az FB-ben van egy rakás training, az nincs meg Neked?
  • neuro
    Az AEP a 2.0-ás verzió
  • Adi
    Emberek melyik a legújabb patch? Mert fel akartam menni egy serverre az meg 2.0-at írt ki de én csak 1.2 találtam viszont az én versiom 1.22-es!!
  • [NST]Cifu
    Nos azóta változott kicsit a világ. Saját megitélésem szerint a full grafikához egy 2Ghz körüli proci azért javallot, 512MB rammal, és ha OpenGL-ben tényleg mindent maxra akarsz rakni, akkor egy Radeon 9700 vagy jobb kártya elkéll (igaz főleg a tenger az, ami zabál, de az nagyon - igaz tényleg szép is... :))
  • Bucser
    NA meg is rendeltem IL-2 FB-t cd galaxistól:) (meg egy Ian Watson könyvet de ez off topic) Holnap érkezik:)) viva internet
  • Adi
    Van magyar oktató rész. A hangok magyarok minden!!
  • Mester01
    Best configurations for full graphics options:
    Processor 800 MHz -1,0 GHz or better, 256 MB RAM, GeForce 2 3D accelerator or better (lehet hogy hulye vagyok de ez azt jelenti hogy ilyen gep kell a legjobb grafikai beallitashoz)
  • Mester01
    Sziasztok enek a Gamenak milyen a hardwire igenye?
    THX
  • PLackó
    MAGYAR?!?!?!
    Netről külön a magyarosítását nem lehet letölteni?
  • antijedi
    király
  • Adi
    Most úgy nézzki még is jó.. Restart volt és egy kis lemez törölgetés.
  • antijedi
    az peches... :/
  • Adi
    G-portlára feldobom majd.. csak most meg lehet kiderül, hogy hibás a lemez amit most vettem!
  • antijedi
    amugy a müszerfalon van aszem iránytű szerű
  • antijedi
    szerintem van map realysticben is csak nem mutat utvonalat meg aktuális helyzetet meg iylesmit
  • antijedi
    hmm anál jobb, mekkora? feldobhatnád valami free helyre :)
  • Tikal #839
    realisic modban, mikor nincs speed display, honnan tudom merre van észak? térkép sincs meg semmi, honan tudjam merre repuljek? :D

ja és a joy-t hogyan kell belőni rendesen? tegnap még jo volt ma meg már a kereszttől nagyon eltért..
  • Adi
    Ez cd-n van. :D
  • Adi
    Nahát vicces vmi hiba van!!
  • antijedi
    amugy miylen a leírás?
  • antijedi
    nem kell köszi :) max bescanelheted ha tudod hátha van benne valami hasznos :)
  • Adi
    Van full magyar leírásom.. akarod jedi, hogy elküldjem??
  • antijedi
    az asszem bene van az angol verzióban is :) meg az angol verzioban is vannak magyar hangok :)
  • Adi
    Telepítő képében benne van egy magyar festet zászlós gép!!
  • antijedi
    hmm hát akkor lehet nemtom :)