91309
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
neuro #870 Ne felejtsük el a harmadik magyar századot se :))
42nd Redhunters -
#869 Pardon, kevertem a Hurricane-al... -
antijedi #868 a pumaszállást már énis irtam régebben de mind1 :)
amugy a dongoknál én nem emléxem hogy lennének olyan jó leirások de lehet azóta fejlődtek :) -
#867 Puma..
Dongo
Adtak egy két linket a repülési tudásom fejlesztésére! -
antijedi #866 én katapultálok :D
na a viccet félretéve: tisztában kell lenni az erővionyokal - melyikőtök miylen gépel, kb mekora sebesség/magasság külömbség
etc., ha már valamlilyen elönyöd van akkor meg kell probálni abba kapaszkodni, ha nincs, hát akkor nehéz az ügy :)
de pl még ha nem is fordulsz jobban elkezdesz pl ollozni és vársz hogy hibázzon... 8bár ez amxos ai ellen nem fog bejönni :P) -
#865 Ellenség a hátatokba... Ti mit csináltok? -
neuro #864 Melyik az a Typhoon?
Kezdőknek jók még a Yak-ok, mert inkább fordulóharcra lettek kitalálva, mint BnZ-re. Kellemesen repülhető még a Hurricane MKII és a Spitfire is. -
#863 Korai Bf-109-ek (Bf-109E/F), MiG-3U, Typhoon, LA-5FN... -
#862 Elmenni biztos elmegy. -
#861 Szerinted melyik az amelyikel egy kezdő jól tud bánni? -
#860 ?? pl.. melyik jobb gép melyiknél? Nem igazán tudom! -
#859 Nagyon-nagyon sokmindentől függ a felállás - milyen géppel milyen gép ellen, milyen körülmények között.
Mindenestre nálam alapszabály, hogy szemtől szembe nem harcolok, mert úgyis én húzom a rövidebbet. Az egyik megoldás a magasság/sebességfölény, ekkor a lényeg, hogy mindig magasabban legyél, mint az ellenfél, csapj le rá, és húzz vissza a magasba. Nem egyszerű, de ha te jobban emelkedsz és nem tud kellően követni, akkor elöbb-utóbb úgyis elkapod. Ha már rajtad van, és a fordulózás nem jön be, akkor lehet gyertyázni, vagyis maximális sebességel függőlegesen emelkedni, és ügyelni arra, hogy ne legyen jó tűzpozicióba (ehez sajnos külső nézet kell), majd a csúcson gyorsan leejteni a gép orrát, és elkapni a kullancsot. Ez sem egyszerű.
Amúgy többgépek fordulóharcnál kinézel magadnak egyet, amely éppen jól repül, hogy mögé tudja kerülni, rárepülni a nyakára, és lelőni - közben pedig ügyelni, hogy a hátad mögött lévő esetleges ellen ne kerüljön túl közel. -
neuro #858 Szerintem gond nélkül felmegy rá.
A légiharcot meg gyakorolni kell. Az elején vedd le az ellenség nehézségi szintjét Rookie-ra, és válassz jobb gépet, mint amit az AI-nak adsz. -
Mester01 #857 De egy 800Mhz 256Mb Geforce2(32mb) azert az is elmegy (minimumon) nem??? -
#856 De az a kiegészítő.. szerinted az baj ha én a magyar nyelvű IL2-re felrakom a másolt gondolom angol kiegészítőt?
Amúgy vki pls magyaráza már el,hogy-hogy tudja elkapni az enemy-t. Mert én nekem ritkán sikerül szemből elkapnom de amikor már a hátam mögé kerül kerülgetjük egymást mint két hülye és nem tudok rendesen mögé kerül max. 20 perc után aztán megtúlhevül a motor meg stb. Szóval kiváncsi lennék kinek mi a taktikája?
Amúgy most is szédülök mint vmi hülye!!:) Sok körözgetéstől! -
Vlala #855 próbáld meg úgy, hogy ne egyből maxigázzal indulj, és a felszállási sebesség eléréséig a magassági kormánnyal szorítsd le a csöppséget. közben a pedálokkal tartani tudod az irányt, és a kifutón tudsz maradni.
Az FB-ben van egy rakás training, az nincs meg Neked? -
neuro #854 Az AEP a 2.0-ás verzió -
#853 Emberek melyik a legújabb patch? Mert fel akartam menni egy serverre az meg 2.0-at írt ki de én csak 1.2 találtam viszont az én versiom 1.22-es!! -
#852 Nos azóta változott kicsit a világ. Saját megitélésem szerint a full grafikához egy 2Ghz körüli proci azért javallot, 512MB rammal, és ha OpenGL-ben tényleg mindent maxra akarsz rakni, akkor egy Radeon 9700 vagy jobb kártya elkéll (igaz főleg a tenger az, ami zabál, de az nagyon - igaz tényleg szép is... :)) -
#851 NA meg is rendeltem IL-2 FB-t cd galaxistól:) (meg egy Ian Watson könyvet de ez off topic) Holnap érkezik:)) viva internet -
#850 Van magyar oktató rész. A hangok magyarok minden!! -
Mester01 #849 Best configurations for full graphics options:
Processor 800 MHz -1,0 GHz or better, 256 MB RAM, GeForce 2 3D accelerator or better (lehet hogy hulye vagyok de ez azt jelenti hogy ilyen gep kell a legjobb grafikai beallitashoz) -
Mester01 #848 Sziasztok enek a Gamenak milyen a hardwire igenye?
THX -
#847 MAGYAR?!?!?!
Netről külön a magyarosítását nem lehet letölteni? -
antijedi #846 király -
#845 Most úgy nézzki még is jó.. Restart volt és egy kis lemez törölgetés. -
antijedi #844 az peches... :/ -
#843 G-portlára feldobom majd.. csak most meg lehet kiderül, hogy hibás a lemez amit most vettem! -
antijedi #842 amugy a müszerfalon van aszem iránytű szerű -
antijedi #841 szerintem van map realysticben is csak nem mutat utvonalat meg aktuális helyzetet meg iylesmit -
antijedi #840 hmm anál jobb, mekkora? feldobhatnád valami free helyre :) -
#839 realisic modban, mikor nincs speed display, honnan tudom merre van észak? térkép sincs meg semmi, honan tudjam merre repuljek? :D
ja és a joy-t hogyan kell belőni rendesen? tegnap még jo volt ma meg már a kereszttől nagyon eltért.. -
#838 Ez cd-n van. :D -
#837 Nahát vicces vmi hiba van!! -
antijedi #836 amugy miylen a leírás? -
antijedi #835 nem kell köszi :) max bescanelheted ha tudod hátha van benne valami hasznos :) -
#834 Van full magyar leírásom.. akarod jedi, hogy elküldjem?? -
antijedi #833 az asszem bene van az angol verzióban is :) meg az angol verzioban is vannak magyar hangok :) -
#832 Telepítő képében benne van egy magyar festet zászlós gép!! -
antijedi #831 hmm hát akkor lehet nemtom :)