91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • neuro
    Radiátor: ha melegszik a motor kinyitod, így jobban hül, de ez a légellenállás miatt lassítja a gépet

Prop pitch: olyasmi, mint az autón a sebváltó. Ezzel lehet a motort az optimális fordulatszámtartományban tartani.

Mixture: az üzemanyag és levegő keverési aránya. Nagy magasságban sok gépnél vissza kell venni a keverékből, különben nem kap elég oxigént a motor.

Supercharger: Olyasmi, mint a turbófeltöltő. 2500-3000 méter fölött 2-es fokozatba kell kapcsolni, ha ez alatt pedig vissza 1-be.
  • Tikal #787
    ja és ez a radiator és a propeller pitch mire jok?
  • Tikal #786
    nehéz :)
    egyébként probáld ki, bele lehet jönni

vki árulja már el mi a titka a felszállásnak ilyen szántoldrol, alig alig sikerul :D

• steweee
    lehet nagyon hülye a kérdés: jó játék? mennyire kell tudni repülni? mert én sosem játszottam szimulátorokkal, de most elhatároztam hogy veszek egy joyt, és kipróbálok néhány repcsis játékot. ez a leírások screenshotok alapján nagyon megtetszett, talán még a secret weapons over normandyt akarom ezek kívül megszerezni.szóval, nehéz vezetni benne a repcsit
  • Tikal #784
    miért sipol vmi éles hang játék közben? training alatt nem, de quick missionben igen :(

ja és forditva mukodik a throttle a joyomon, grr:)
  • antijedi
    multkor irtam be az odlalt ahol van róla leirás meg le lehet szedni...
  • neuro
    a kész szkint itt lehet letölteni:

http://www.il2skins.com/?action=display&skinid=11402

A hyperlobby egy olyan kliens program mint a ubisoft-os cucc vagy a gamespy, de csak repszimek vannak rajta.

http://hyperfighter.jinak.cz/index.php
  • end
    hát ez igaz is csak reménykedtem
  • Tikal #780
    kicsit bovebben, mert nekem ez nem mond semit :)
  • neuro
    http://airforce.users.ru/lend-lease/english/photogallery/p-39_tikkakoski/p-39_01.htm

• neuro
    online repülésre a hyperlobby az igazi
  • Tikal #777
    ???
    boltban megmondják :D
  • end
    kösz
    még valami:tudja itt valaki hol lehet venni usb-s joystkot ha holnap nem tudnák szerezni,aminek a hardvere nem útközik az xp-vel?
  • Tikal #775
    okés, megtaláltam. 1.0rol rögtön 1.2-re rakja :)

hamarosan találkozunk :)

ja, mondjatok már vmi servert, meg hogy hogyan tudok csatlakozni?
    bár ha az ubisofton keresztul megy a multi akkor kiabálok
  • antijedi
    mongyuk ez patch függő is mert én egyből olyat szedtem le ami 1.00-rol a legujabbra ha nem iylen van akkor logikusan sorban :)
  • antijedi
    ha jól emléxem csak az ucso kell, de ha meg van az ece axp akkor az szeirntem felpecseli egyből az alapot
  • Tikal #772
    az updateket hogyan kell telepiteni? elég a legutolsot vagy mindet sorba? :)
  • Tikal #771
    egy jo joy konfigot tudtok nekem mondani? csak az érdekelne hogy a profik mit hova osztanak ki stb :) nekem még uj ez a dolog.
    egy 8 gombos joyra kéne, aminek a képe lentebb van :)
  • Vlala #770
    Nekem egy régi joyom van, meg egy Logi kormányom. A poén az, hogy a kormányom pedáljait és a joyt egyszerre is tudja kezelni az IL2, sőőőt... a kormányra szereltem egy teherautós "kurbligombot", kikapcsolom a középre húzó erőt, és kész is van a gázkar. Az IL2-ben lazán be lehet állítani mindent, működik mint álom... És csak a fél szobámat kellett felfordítanom hozzá.
  • neuro
    fogalmam sincs ezekről a tipusokról állítolag lehet sugárhajtásuval is ez igaz?

-- igaz

bombát hogy lehet oldani meg a fegyvereket váltani?

-- joystick gombokat próbálgasd, vagy ha más nem nézd meg a konfigban, mi van hozzárendelve a billentyűzetkiosztásban

a célkereszt annak a hud-nak látszó valamin elégé balra van tólva ez miért van???:)))

-- mert a német gépeken így volt beszerelve. Shift+F1 és középen lesz
  • end
    fogalmam sincs ezekről a tipusokról állítolag lehet sugárhajtásuval is ez igaz?
    bombát hogy lehet oldani meg a fegyvereket váltani?
    a célkereszt annak a hud-nak látszó valamin elégé balra van tólva ez miért van???:)))
  • neuro
    IL2 FB szkinek itt: http://neuro.agria.hu/base104/
  • Bucser
    Én meg jó minőségű Rudder/pedalt keresek Cougar alá... Valami ötlet??? Kb egy huszasom van rá...
  • Tikal #765
    egy két kulonbség azért van, csekkold a honlapjukat.
  • I.C.ram
    De ugyanilyen szerkezetű, csak alul nincsenek gombok. Ja ST290-em van. Nem hinném, hogy ez valamiben is különbözne a gombokon kívül.
  • end
    igen az yx az már csak egy usb-s joy-át kell szereznem,hallottam hogy az xp-re nem sikerült felrakni egy game pad hardverét ez elvileg egy joy.-al is megtörténhet
    hát remélem ez velem nem fog bekövetkezni..
  • Tikal #762
    akkor neked nem ugyanilyen van :) st290?

ez cyborg evo
  • I.C.ram
    Nekem ugyanilyenem van, csak nincsenek rajta alul gombok. Nem rossz joy, de nem is a legjobb. néha elkezd remegni egy kicsit.

Nehéz nagyon beállítani, úgyhogy középen legyen alapállásban.
  • Tikal #760
    tud vki vmit erről a joy-rol? ilyet akarok venni és érdekelne van e vmi infotok rola.
    egyébként most láttam hogy 5000ft az il-2 FB a media marktban.
  • Bucser
    Indexen a propelleres repülőgépszimulátorok topic eléggé IL-2 központú.. Ami infot ott nem találsz meg az nincs is:)) Mellesleg az ottani kollegák adták az FB-ben a magyar rádióforgalom hangját...
  • Bucser
    kereket nem kormányzod!!!:DDDD

A Függőleges vezérsíkon lévő kormányfelülettel kell ellenkormányozni.. Messer hajlamos jobbra kitörni a Foka is. Ellen kell kormányozni. Jahh és ne lepődj meg repülés közben trimmelni is kell:)) Ez nem az f15 strike eagle hogy felszállsz és egyenesen repül:)))
  • end
    letöltöttem ezt is a dc++ ről, csak a kerék kormányzást nem találtam meg a billentyűzeten...
    lefutok a kifutopályáról és általában felrobanok:)))
  • antijedi
    jah megvan a neve: hyperlobby
    :)
    az előző honlapról le is lehet aszem szedni emg leirás is van hozzá
  • antijedi
    nem...
    pumaszallas
    itt van...
  • Tikal #754
    hova? :) ASE keresőre gondolsz?
  • antijedi
    nem kell eredeti és van egy szerverkeresgélő progi
    nézz el a pumaszállásra ott aszem van leirás...
  • Tikal #752
    hi, szoktátok multiban repulni, van maygyar server vagy hogyan mukodik ez? :D
    ( eredeti game kell hozzá?)
  • antijedi
    nah én léptem aludni, neked meg kivánom hogy legyen meg egyszer a nyugatifrontos real repszimed :)
  • antijedi
    meg amiatt hogy szétbombázták a németek ipari kapacitásának nagyrészét..., de azt ugyse nagyon látod ha elég magasan vagy hogy mit bombázol pontosan akkor emg tökmind1 ennyi erővel :P
  • antijedi
    mondom oylan mint a londoni támadás meg hasonlo akciok voltak a keleti fronton...
    és tényleg több mult ott a légicsatán de nem a vadászgépek miat hanem a leszort bombák miatt :)