91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • I.C.ram
    Igazad van, rosszul fogalmaztam. Inkább azt akartam, hogy mennyivel több múlott egy légicsatán. Illetve, mennyivel érdekesebb volt egy-egy légi csata.

Főleg egy Londoni támadás érdekelne a legjobba játékba öntve.
  • antijedi
    20-40 perc max akkor ha időgyorsitasz meg quick missonozol vagy hasonlo :)
    bár a nyugati fronton tényleg max annyi ideig tartott már egy légicsata (a felszálás és a gépek föltankolását és egyébb dolgokat is beleszámitva :P)
  • antijedi
    nem teljesen de épp azon példáloztál hogy menyivel több légi csata volt..., hát jobb ha tudod hogy a keleti fronton akkoriban simán volt annyi ha nem több légicsata mint a nyugati fronton azonos időben :)
  • antijedi
    a partraszálló erőkhöz meg már nem is nagyon jutott el német repülőgép mert addigra mér lesöpörték azt a keveset ami megmaradt az égről :)
  • I.C.ram
    és? egy mission nem tart tovább 20-40 percnél :D
  • I.C.ram
    Azért ez nem teljesen így volt :)
  • antijedi
    vagyis volt a d-day-nél német légierő de nem sok és nem is sokáig... :)
  • antijedi
    az angliai csata meg tényleg aranyos de ami ott megvan az megvan a keleti fronton is mert az se a "bombázo flottákról" szolt...
    a partraszállókat meg nehezen szopathatnád mert ott nem is volt nagyon jelen a német légierő :)
  • antijedi
    hát azt nehezen mert akkor arról szolna a game hogy gurulsz 2 métert a kifuton és szarábombáznak addigra vagy pedig alról hogy cask intro lenne a gameban ami azt mutatja ahogy az ovóhelyről nézed ahogy szarrábombázák az egész repteret :)
  • I.C.ram
    Én nem tudom megunni a nyugati frontot, mert minden új nyugati frontos játék tud valami újat adni. :)
  • I.C.ram
    Nem bombánzi akarok, félreértettél. Én pont ezek ellen a bazinagy bombázó flották ellen akarok menni.

Vagy London fölött a nightfighterekkel kerülgetni a kereső fényeket :) Vagy Normandiánál szopatni a partraszállókat. stb.
  • antijedi
    nah midn1, én mindenesetre kitartok amellet hogy jó hogy ez a game a keleti fronton jáccodik, "kicsit már unalmas volt az örökös nyugati front...
  • antijedi
    igen de az amcsik is csak akor küldtek már igazán nagy "bombázó flottákat" amikor mint mondtam már egy darab népet gép nem tudott felszálni..., namost az keleti fronton ilyen kevésbé volt ebböl kifolyolag ott ebből a szempontbol még nagyobb légiharcok is voltak...
    ha meg csak bombázni akarsz ellenállás nélkül azt itt is emgteheted quick missonal, de szvsz nem sok értelme van...
  • I.C.ram
    Az orosz terep is tök unalmas. Egész egy nagy sztyepp.
  • I.C.ram
    Jó lenne egy Csenedes-Óceán-os dolog is, de az már készül :)
  • I.C.ram
    De az oroszok soha nem küldtek olyan hatalmas bombázó "flottákat", mint amit a hamburger zabálók. Sőt oroszoknak nem is volt nehézbombázójuk.
  • antijedi
    hát ha neked ott nem volt nagy légicsata akkor kivánom egyszer a fejed fölöt potyogtasák azt amit akkor arrafelé dobáltak :)
    azért mert van egy felkapott helyszin attol még nem csak az létezik...
    voltak keletifronton is bőven nagy csaták...
    és enyi erővel meg nyugatifront is miylen gagyi mert a háboru vége felé már gyk nem is volt légierő és ami votl az se tudott felszálni..., csak arról szolt már a légiháboru hogy a szövetségesek szorták a bombákat nyugodtan :)
  • I.C.ram
    Nem véletlenül, mert nem volt igazán nagy légicsata abban a légtérben. Nem volt soha olyan nag hadművelet, mint London bombázása, vagy OP MARTKET G. és társai.
  • antijedi
    real nincs de az tökmind1 mert a kiadoknak nem is az számit...
    de ilyen mint ez eghyátalán nincs se arcade se semilyen...
  • I.C.ram
    real repszim egy sincs....
  • antijedi
    pont emiatt egyedülálló mert nyugatifrontos game van már kb 5000... :P
  • I.C.ram
    Nekem egy bajom van ezzel a játékkal, hogy a lehető legunalmasabb hadszinteret választották. Sokkal jobb lenne, egy nyugati frontos rész, ahol hatalmas bombázó rajokat kéne támadni este. Vagy ahol Londont kéne bombázni a nighfighterekkel, és a légvédelemmel küzdeni.
  • Tikal #726
    ok, akor megyek a boltba megnézem kaphato e
  • Dns5000
    szerintem meg, tök gyengék, sok légcsavaros simán megveri őket, az me262 meg szinte 1 vadász gép ellen sem jó. Az is ellneük szól hogy 1 icipici kaliberű golyó 1 turbinába és vége mindennek.
  • Dns5000
    miért ne menne? csak tesztelem a gepeket 1-1 ellne ace fokozaton, és amikor német géppel megyek sosem sikerul lelőnni a la5öt, forditva meg gyerekjátek.
  • Dns5000
    hmm, és hogy csinálod? probáltal vertikálisan is de ugy is kifordul a la5, persze ace fokozatok van.
    De most néztem, hogy a 43 spitfire is simán megveri a la5ot persze az nem német. Méghozzá 1000men. Csak azt nem értem, hogy a LF verzió miért olyan instabil mint a Fw190, pedig azt direk az alacson harcra tervezték és sokkal rosszabb alacson magasságban, mint a sima.
  • antijedi
    jah gyk az fb a 2. rész... és az ace exp a keig az fb-hez
  • PLackó
    hi.A Forgotten Battles már egy külön játék,nem kell hozzá az il-2 sturmovik.
  • Tikal #720
    hi, az alapjáték az il-2 sturmovik, a forgotten csak kiegézito nem? csakhogy tudjam mit keressek a boltban :D
  • PLackó
    HI ALL.Megvan a FB és hozzá az Ace expansion.Nagyon bírom az Ace expansion-ban a sugárhajtású vadászgépeket.Ajánlom mindenkinek!
  • neuro
    IL-2 FB-ben van orosz bombázó hadjárat: TB-3-al lehet repülni... németeknél pedig He-111-el, de hamarosan jön a B-25 is
  • antijedi
    tudod van aki a gépekre fogja azt is ha nem megy neki a game :D
  • [NST]Cifu
    Márpedig a Ta-152-vel nekem nem gond a La-5FN :))
  • Nemcso
    A legjobb, ha az igényeidnek megfelelő küldetést gyártasz a Mission Builder segítségével. Itt kényed-kedved szerint cifrázhatod a dolgokat !
  • Dns5000
    ja a ta152vel is probátam, nagy magasságban la5 ellen harcolni, es azzal sem volt esélyem, pedig az direkt nagy magasságra tervezték
  • Dns5000
    probáltam 10000től lefelé, semmi esély
  • I.C.ram
    De szerintem a kampányban is van BOMBER az oroszoknál, és ott ha jól emlékszem kapásból egy olyan nagy bombázol mész.
  • I.C.ram
    Van egy olyan menüpont, ahol te tudsz berakni ellenséget, meg küldetést, asszem custom mission a menü neve.
  • PLackó
    köszönöm,megnézem mindenhol :)
  • Ren
    Szerintem inkabb a Single Mission-ok korul nezelodj