91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
antijedi #3469 most ezt mér kellet? kezdett már olyan jó kis flame kialakulni, holnapra simán a "legnépszerübb" topikok között lettünk volna, ha nem szúrod el a dolgot... :P -
#3468 Jól van, fejezzétek be!
Tisztázódott pár dolog, mindkét oldalról voltak hibák, el lett ismerve, meg lett beszélve.
Innentől minden fikázást, beszólást, és a nevem említését az ügyben, vagy akár csak utalást is személyeskedésnek veszek. Úgyhogy repüljünk inkább.
Hogy egy nagy embert idézzek: Tévedni emberi dolog, megbocsájtani isteni. -
#3467 Te fogadd csak símán el, hogy sajnos vannak olyan emberek a világon, akik nem képesek felfogni agyilag és beletörődni, hogy az ő véleményükön kívül van másnak is, ami esetleg különbözhet a sajátjuktól. Sajna a neten méginkább előfordul az ilyen embertípus, gyakrabban mint a való életben, mert itt anonim baszogathatják az embert és nincs meg a veszélye, hogy beverik az orrát ha sokat ugrál. :-) -
#3466 Ugye?!....olyan jot derulok mar vagy 20 perce! -
TBalazs #3465 Mik vannak :)) -
#3464 Hehe kaptam valaszmelt...
Azert vicces am az, hogy itt az SG foruman ir valaki valamit, en reagalok ra ahogy nekem jolesik, es egy olyan ir nekem mailt akivel meg csak soha egy szot sem valtottam, nem is ismer, tulkepp alig tud rolam valamit, DE megugat, hogy hogy van pofam ilyen velemenyen lenni!
Vecces...legalabbis az en olvasatomban..
Aztan felveszem a kesztyut mailben..erre mar nem lep..lehet erzi hogy santit a dolog? Mas modszerhez folyamodik..probal megserteni..de ez nem megy..nem ismer meg...
En csak "ilyen vagyok"..nem kell engem szeretni...
Soooot soha a vilagon senki se kert soha egy embert se hogy foglalkozzon velem, vagy a velemenyemmel...de megis nap nap utan, honaprol honapra..jon egy idiota aki belemkot es meg akar valtozztatni.."foglakozik velem"..de legalabbis sehonani bitang senki lettere "itel" felettem...
-
#3463 -
#3462 Ez csak természetes... -
#3461 Igen ilyen ilyen riccsentős vagyok talán.. kadét... És űltalában védeni szokam a csapatot ahova beállok.. ennyi... -
#3460 pl.. -
TBalazs #3459 Ja, mondjuk az igen nagy határozottságról árulkodik, hogy először kirúgnak valakit azt utána visszavonják :)
-
#3458 Ja jó, csak ékezet nélkül ilyen későn nekem már nehéz... -
#3457 ? Mirol vagy lemearadva?
Leirtam..olvad el meg 1 plz amit irtam... -
TBalazs #3456 #3442
gondolom ezt sérelmezték :)) -
#3455 Egyébbként én le vagyok maradva, most akkor mi is történt????? :/ -
#3454 Mivan tan te is ilyen riccsentos vagy tan?
..hogy ennyire vede itt a munder becsuletet...
Amugy mindentol fuggetlenul itt szeretnem tudatni, hogy a velemenyem az elhangzottaktol elhatarolva is ez, csak nem hireszteltem eddig.. -
#3453 Kaptam egy mailt Twilek "Pk"-tol...
Ugylatszik mellyen a szivere vette, hogy szarlamaztam oket..
Kihivtak..
En nem vagyok rest eleget tenni neki...
-
TBalazs #3452 Nem írok semmit de 1-2 dolgon jót röhögtem... -
#3451 OK..... -
#3450 Nem akarok flémet csak röviden a dolgokat Kata te kérdezted, hogy van -e máshol kiképzés mert nem tetszik a Ricsi... Ezek után azt sem voltál szíves ide írni, hogy vissza lett vonva a kidobásod... Azért ne egyoldalú ricsi fikázás menjen már a másik meg, hogy nem csak katával foglalkoznak és nem kevés szabadidőt áldoznak a kiképzősdire a Ricsinél sem.... Ezekről el kéne gondolkozni...
Intruder másrészt senki nem várta el, hogy irtsa az ellent... És nem azért volt a döntés mert nem tud jól repülni.. szerintem Neghwar is elég türelmesen oktat.... Bár a nem itt lévőkről nem illik nyiltkozni... Nincsennek nagy eredményeim és nem is vagyok túl nagy ellenfél, de nem hinném, hogy a Ricsi-t kell szidni, hogy egy viszonylag történelemhez hű egység nem akar Mustira kiképzést nyomni... Dogban úgy repül mustangal ahogy akar.. ahogy eddig is...
De mind1.. Mondom ne legyen flém és kérem ne reagáljon rá senki semmit, de előbb házon belül kellett volna Katának is elmondani, ha problémája van a kiképzéssel és nem ide a fórumba... Ugyeni egyetlen belső fórumban nem láttam kkérést, arra, hogy mi a jelszó az FTP-re és a TS-re és a levélből meg amiben megírták neki a választ elsikkadt a lényeg... ennyi...
Innentől ezt a dolgot befejeztem vitát nem nyitok mert nem annak szántam, de ez a véleményem a dologról... -
antijedi #3449 mondom hogy az elöbb kiemelt szöveg a lényeg, a többi csak mellébeszélés hogy ne csak egy "indokot" irjanak... -
#3448 Bár szeretném tudni, hogy nekik mi az a: "melynek oka a századhoz nem méltó hozzáállás, a század nem megfelelő beállítása más helyeken, komolytalan hozáállás a század ügyeihez és tagjaihoz."???? Mert azért tudtommal kiképzőszázad és egy hölgytől nem lehet egyből azt elvárni, hogy írtja az ellent... Ja és tudták, hogy a P-51-est imádja....
-
antijedi #3447 a többi meg csak rizsa szvsz :) -
antijedi #3446 a század nem megfelelő beállítása más helyeken
ez mindent elmond, szvsz olvasták egyik elöbbi irományát itt , ami szvsz csak egy épitő jellegü kritika volt... -
#3445 Vannak folyamatos magyar szerverek? -
neuro #3444 Mi rosszat csináltál? -
TBalazs #3443 Szerintem se foglalkozz vele, valahogy nem bírják a kritikát (a jogosat se)... -
#3442 Ne is foglallkoz veluk..lama szarok mind... -
antijedi #3441 ez tevagy? :D -
#3440 "A század vezetés megvált a mai naptól 1.TG_Angel nevű pilótától, melynek oka a századhoz nem méltó hozzáállás, a század nem megfelelő beállítása más helyeken, komolytalan hozáállás a század ügyeihez és tagjaihoz.
Döntésünk végleges!" -
#3439 Oksa kösz az infót. Már csak abban reménykedek, hogy visszaveszik a mostani-t mint hibás árut. :P -
TBalazs #3438 Én ott vettem. -
#3437 Oksa, MM-ban lehet kapni? -
TBalazs #3436 Akkor vegyél Evot, kb 10 rugó és ekég jó kis joy. -
#3435 Csak sajna én max 10K-t vagyok hajlandó joy-ra költeni, esetleg végszükségben 12-t. -
#3434 Hát ha a Cougar-t nézzük ami 70k+70k akkor jó ár a 25-27k az X45-ért úgy hiszem:-D -
#3433 Pf, és még úgy reklámozzák mint jó áron kapható joy. Ezt mostani sz*rt 10k-ért vettem. -
#3432 Ha kapható akkor 27 kb... -
#3431 Az X45 Flight Stick itthon kapható és ha igen menniért? -
#3430 De megbízhatóak és nem romlanak el két óra game után?