91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#3549 Csakhogy hajszálpontos képetek legyen a joy-os promblémámról (hátha rosszul fogalmaztam és mégis van rá gyógymód).
Mindkét esetben a kar tökéletes nyugalomban állt középen, még a kisujjammal se értem hozzá és egy szellő se rezdült.
-
#3548 Persze mind a Lock On, mint a FS2k4 tutorialja sokkal jobb mint ez a pár filmecske. -
#3547 Nem is tudom. Valahogy nekem jobban bejött az, hogy az oktató magyarázott és mindig beszólt, hogy mire figyeljek az aktuális manővernél (nem vagy elég gyors, nem vagy elég magasan, nagyobb szögben fordulj, stb, stb). -
antijedi #3546 jaja, bár nekem az is teccet de pl lock onnál a 20ezer funkciot nehéz lenne igy "megtanitani" egyszerübb hogy ő megmutatja azt csináld utána :) -
#3545 Hát ha jól emlékszem akkor vannak részek, ahhol elmagyarázza, megmutaja, és aztán beszól, hogy msot te. Persze felszállásnál nem ilyen egyszerű a dolog, ott télleg magadtól kell és ha valamit nem jól csinálsz, akkor rád szól, hogy "ezt-azért-mégse-kéne". :-) -
antijedi #3544 ezt nem kellet volna msot beirni, csak 5letet adtál egyeseknek, szegény pumák nyomában mostmár állandóan bérgyilkosok fognak rohangálni -
antijedi #3543 tid = tudod...
argh korán van :D -
antijedi #3542 fs2k4ben szvsz az a baj hogy ha jól emléxem ott nem mutatja be az oktató hogy ő hogy csinálja..., szal egyből neked kell és csak dirigál :) -
antijedi #3541 hát jah, bár szvsz lockon ban már haladás hogy át tid venni az irányitást, az se rossz szvsz... :) -
#3540 Jó a tutorial csak az a gond velük, hogy csak videók, de semmit nem hagy, hogy a játékos helyben kipróbáljon. Jó lenne egy MS-FS2k4 szintű tutorial szvsz. -
TBalazs #3539 Jó az a tutorial, megnézte azt mindenki. -
TBalazs #3538 A pumákhoz akkor fognak felvenni új embert, ha meghal valaki közülük :))) (amire, ha így folytatják páran akkor van esély :))
április óta kivan rakva a megtelt tábla... -
antijedi #3537 amgy énis lock on óta tanultam meg hogy tutorial nem olyan rossz dolog, ott csomo dolog nem volt tiszta de tutorialban elég jól elmagyarázák alapokat... :) -
antijedi #3536 hát ha tud angolul nem olyan rossz az a tutorial se :)
meg szvsz olyan hogy "repüléshez analfabéta" errefelé nem nagyon van, aki utálja a repülést az iylenel nem kezd, aki meg szereti, mégha nem is tud semmit valami minimális érzéke szvsz van hozzá az meg már átsegiti az "analfabétaságon" :) -
Vlala #3535 Aham, rosszul fogalmaztam... tehát egy repüléshez analfabéta emberke a tutorialokból nem sok mindent fog tudni a repülésről. Persze, ha játszol, akkor tapasztalatot szerzel. -
antijedi #3534 ezt tévedés..., bizonyos alap készségeket singlében is bőven el lehet sajátitani :)
pl célzáshoz is jó, nem feltétlen kell multi amig egy bombázót se találsz el két méterről jó a single is gyakorolni :)) -
gazdi #3533 Ó, szép gyűjtemény.
Köszönöm mindenkinek a segítséget, találkozunk fent (előbb-utóbb ;) ). -
TBalazs #3532 Minden századnál (kivéve 1.TG, mert ők eleve kiképző század is) vannak alapkövetelmények amiket track formájában be kell adni a századvezékarnak és ha megfelelőnek ítélik akkor felvesznek újoncnak.
Na, most az van, hogy pumáknál nincs felvétel (senkit nem vesznek fel), dongóknál meg kell kérdezni, de elég nagy a nyári pangás "öregek" alig vannak, 1/3-asoknál szerintem van (viszonylag új század, asszem 7-en 8-an vannak). -
#3531 Van egy-két század, ahol érdeklődhetsz:
1.TG Ricsi század
Puma század (itt asszem nem vesznek fel több tagot, nekem legalábbis ezt mondták. De attól még érdeklődhetsz, hátha nagyobb sikerrel jársz)
Dongó század
A 42nd TFW (orosz gépeket repülnek, de főleg Lock On-nal játszanak)
Kőr ász század
Turul század (most alakulnak, még parancsnokot keresnek, és a legfrissebb hírek szerint a szövetségi gépeket repülik majd) -
#3530 Azt ajánlanám, hogy a századoknál érdeklődj, mert ide nem minden századból járnak.... -
Vlala #3529 Szerintem senki nem profiként kezdi, és a single nem igazán tanít meg semmire... -
gazdi #3528 Látom (és megértem), hogy totál kezdőket nem szívesen látnak a magyar századok. És a nem egészen kezdőket? Én pl normál nehézség mellett fel- és leszállok hacsak nincs valami nagy gebasz, de a manőverek nem szoktak igazán szépre sikerülni, ezeket szeretném egy avatott oktatótól megtanulni. Aztán persze jöhet a dogfight. Szóval, felvétel valahol? -
TBalazs #3527 Ja, és ha vízre száll akkor meg forró fizet a kopaszra effektus :)) Főtt pilóta, nyami nyami :))
(a félreértések elkerülése végett a kopaszt nem az újoncra értem) -
Vlala #3526 egyébként harcban én is jobban szeretem a "légkondisokat", megbízhatóbbak... bár a He162-essel úgy lehet földközelben száguldozni, hogy a veteránok sem jönnek utánad. -
#3525 Én nem csípem a programban a gázsugár hajtóműves gépeket, jobban szeretem a ventillátorosokat, az legalább hűti a pilóta arcát (ha leáll a venti, a pilóta elkezd izzadni). :) -
Vlala #3524 Azok alatt csak gyalog lehetne, néhány "apró" problémával:
1. Hogy jutok visza a gépbe;
2. mi a garancia, hogy a gép megvár fönt...
ezért ezeket a hidakat megpróbálom minél jeobban megközelíteni, az utolsó pillanatban durr neki, és át a romok felett...
Kata tudom, ezt kb. mindenki meg tudja csinálni, de én hídmániás vagyok (Pontifex rulez!) és minden géppel, minden hadjáratban kipróbálom sűrű "What the hell?"-ek közepette... A Mistel volt eddig a legnagyobb ráfaragásom, nem fért át... a kis rakétás gépek a legkirályságosabbak, (Me-163, BI-1) a rekordom 790 km/h a híd alatt... -
#3523 Az már részletkérdés. :D -
#3522 Ahogy mondtad.... egyszer...több darabban.... -
#3521 Egyszer azok alatt is át lehet menni... :) -
#3520 A sűrűszövésű fahidak alatt is??:) -
TBalazs #3519 Abbahagyom mert még a végén infarktust kapsz, azt meg nem szeretném. -
TBalazs #3518 Ez egyre viccesebb :DDDD
Mik vannak, mik vannak! :)) -
#3517 Az nem nagy kunszt. Kadét létemre én is megcsinálom. :)))[SZERÉNY] -
Vlala #3516 Ne veszekedjetek már, azt én szoktam mostanában...
Ha lesz internyetem, én is megyek repülni, arról fogtok megismerni, hogy minden híd alatt átmegyek :-)
-
#3515 ne ide oszd a lapot... -
#3514 Némi szerzett infóim alapján lesz egy magyar század, amelyik a szövetséges erők gépeit fogja repülni. Akit érdekel, jelentkezzen oda. -
#3513 csak azt, hogy ha a saját javaslatodat te sem fogadnád el akkor minek ajánlgatod másnak??? Ha nem tetszik, hogy kevés a magyar VEFEs ruszki oldalon akkor vesd fel a GT-ben, hogy menjetek ruszkinak és ide oszd a lapot.. csak ennyi... -
#3512 Te meg baromi rosszul viccelsz.... -
TBalazs #3511 Mi a bajod a házam tájával? -
TBalazs #3510 Mostanság ti nem nagyon értitek a viccet.