91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Hmuda
    Igen. Sajna már nem csak az MMORPG-kben megy ez a noob-szapulás ahogy így elnézem.
  • [HUN]Crassus
    Sorry tényleg dupla w
  • [HUN]Crassus
    #3623 én elhiszem,hogy profi meg minden,de lehetne segítőkészebb is embertársaival SŐT legyen büszke arra,hogy őt kérdezik,mert ő profi.Lehet vannak fárasztó emberek,de mindenki volt kezdő talán még seaveed is....
  • Seaweed
    Azert a nevemet leirhatnad pontosan..akarki is legy...
  • Seaweed
    O...en bunko vagyok nem tudtad?
  • [HUN]Crassus
    Azért ha a BSA meglátogatna Seaveed szerintem tutira találna valamit nálad is......
  • Hmuda
    Ott a pont. Én se reagáltam volna így ha ő se reagálja így a hozzászólásaimat.
  • [HUN]Crassus
    Köszönöm TBalazs az infókat!,de az a gáz egyes dogfightokban,hogy nem tudok felmenni 3000ezer fölé,mert még 3000 előtt szétkapnak az említett gépek.:)

Seaveed akár még triviális kérdéseket is feltehetek szerintem hiszen azért IS van ez a topik és szerintem nagyon sokan csak "repülni meg élvezni" akarunk nekünk ez egy játék neked meg az életed.Tartsd tiszteletben a mezei kezdőket,ahogy ők is tiszteletben tartanak.
  • Hmuda
    Hehe, ideges vagy mi? Hehe...

A lenti kérdéseimre nem válaszoltál csak az utolsóra. Azt meg elég bunkó módon. Hehe, na mindegy hagylak főni az idegességedben...
  • Seaweed
    Elso kerdesek:
    -Vedd meg bazzeg!

-Ugy kezdtem, hogy meg meg meg se jelent a game..es nemhivatalos demoval jatszottunk...

-Ujra csak VEDD MEG es ne lopj!!! (Csak mellesleg jgyeznem meg, hogy akik komolyan csinaljak, azok szazadok..ott alapfeltetel a game megvetele...ez erkolcs, elv..)

Miert nem idezted be a valszaim is?

LAMA fasz...
  • Hmuda
    Örülök neki.
  • Hmuda
    Bocs mindenki de ilyet nem leeht szó nélkül hagyni:

"Skacok, milyen file-nevekre keressek rá DC-n?"
    Nem tartom hülye kérdésnek.

válasz erre: "mit akarsz letölteni?"
    Reagálás: "Szerinted? Mivel ez az IL-2 topic gondoltam egyértelmű, hogy az IL-2-őt."
    Ezt se tartom hülyeségnek.

"Fb? Aep?"
    Azért van a topic, hogy az ilyeneket le tudjam tisztázni.

"Szóval a FB tartalmazza az alap játékot plusz az FB kiegészjtőt?"
    Ez se hülyeség ezt is jobb letisztázni, mivel gondolom te se úgy kezdted, hogy mindent alapból tudtál...

"Meg miért nem maradnak meg a beállításaim?"
    Ismét csak olyan kérdés amit nem találtam meg sehol máshol és hol érdeklődjek ha nem itt?

"Látom a hiv oldalon, hogy van 1.22. Szóval ahhoz nem kel törés?"
    A Sacred óta ezt a kérdést fel kell tenni mert már előfordult, hogy nem volt peccshez törés és ha felrakod akkor nem működik.

"Mellesleg ugye a kiegészítő csak hozzáad a gaméhoz, de a régi küldiket ugyanúgy meg lehet csinálni?"
    Első hülye kérdés, de az arány még nagyon messze van attól, hogy "Amiota megjelentel a topicban csak hulyebbenel hulyebb kerdeseket teszel fel..."

Ezután kérdeztem, hogy ki tud ajánlani megbízható joy-t. Ez hülye kérdés? Nem hiszem...

Érdekelt van egy folyamatosan felt levő magyar szerver. Ez is miért hülye kérdés?

Érdekelt van egy amgyar század és hogy melyikben tanítanak...

Beraktam egy poén képet egy videóból. Feltettem egy hülyeségnek szánt kérdést szóval mivel alapból hülyeségnek szántam fölös belekötni.

Szóval tudakozódj egy témában mielőtt beleszólsz. :PPP
  • Seaweed
    [ELFARADT]
  • Hmuda
    "Hat ne erdekeljen..de akkor ne kerdez hulyesegeket se!"

Tessék most boldog vagy. Azóta hogy megállapítottam, hogy tetszik a bombázó-ledobásos módszer te csak baszogatsz. Kopp?
  • Seaweed
    Hogy mivan? Meg mindig nem esett le?

Amiota megjelentel a topicban csak hulyebbenel hulyebb kerdeseket teszel fel...kopp?
  • Hmuda
    Ja és a szenilitásra is írnak fel gyógyszereket. Ha nemtudod mi volt pár perce akkor ne reagálj rá. :P
  • Hmuda
    Te. Mivel nem kérdeztem semmit és ha nem tudod megkülönböztetni a kérdőjelen (ami felénk így néz ki: "?"), akkor szerintem menj vissza az általánosba és tanuld meg mégegyszer.
  • Seaweed
    Aztamindenit...meg vannak olyanok akik azthiszik ezt el lehet jatszani 2004-eb n is?.. LOL

Vezessuk csak le?
    te:
    "#3583 Hiába töröd magad, nem érdekel."
    en:
    "#3594 Hat ne erdekeljen..de akkor ne kerdez hulyesegeket se!
    Mert faraszto vagy am de nagyon...
    "
    erre te:
    "#3606 Mikor kérdeztem akármit is? Én csak kijelentettem, hogy tetszik a módszer. Tanuld már meg az írásjeleket ember!"
    erre en:
    "#3610 Ekezettel ne irjak a kedvedert?"

vegul jossz itt ezzel:
    "#3611 Mivan másba nem tudsz belekötni? Hülyeséget írtál és már csak enynire tellik? Hehe... :-)"

Hogy mivan?
    Akkor ki is irkal itt hulyesegeket?...ne hidd mar hogy nem emlekszem mi volt 10 perce...
    Mardj csondben inkabb..akkor magad se egeted le..
  • Hmuda
    Mivan másba nem tudsz belekötni? Hülyeséget írtál és már csak enynire tellik? Hehe... :-)
  • Seaweed
    Ekezettel ne irjak a kedvedert?
  • Hmuda
    Akarja a halál kitapasztalni az összeset. Elég nekem egy is, ami megtetszik és az nem több pár óránál.
  • Hmuda
    Tudom hogy a pilótának is kell ismernie a gépet, hülye azért nem vagyok. Csak nem attól lesz valaki jó pilóta hogy ismeri a gépe felépítését, hanem attól, hogy mennyire képes ráérezni a gép adottságaira.
  • Hmuda
    A hozzáállásommal egyáltalán nicns baj, mivel ha egy gép megtetszik, arról úgyis többet fogok tudakozódni a neten, de amíg nem próbáltam ki addig tökfölösleges. :P
  • Hmuda
    Mikor kérdeztem akármit is? Én csak kijelentettem, hogy tetszik a módszer. Tanuld már meg az írásjeleket ember!
  • Bucser
    Tipikus példája annak, hogy hiába van egy baromi jó fegyvered monsjuk 256 tölténnyel akkor az oroszok rádküldenek 300-at.. Az egyiket csak nem nyírod ki és le fog lőni....
  • Seaweed
    Szerintem ez a pilota kerdes nagyon "kenyes" tema..es nagyon osszetett..

Nemeteknel ott volt az elony, hogy amikor ok elkezdtek a "tapasztalatokat" bezsakolni, akkor megkaptak a kor egyik legmodernebb gepet... (Spanyol. ME-109B es E)..
    Azutan mar emil es fridrih uleseben a keleti es nyugati fronton is folenyben voltak (ugye nagyon haladtak elore), igy csak nottek a tapasztalatok es a komlex helyzet nekik(mamint a pilotaknak) kedvezett...

Az oroszok (pl.) meg hatranybol "indultak", mind a komplex haborus helyzet mind a technika mind az igy megszerzett tudas alapjan...es nem veletlen, hogy az oroszok a haborut a mennyiseggel nyertek meg...
    ...es ez a mai napig igy all...hiaba van neked hyper-sjuper cuccod..ha jon egymmillio ember es beletapos mezitlab a foldbe...
  • neuro
    Az biztos, hogy a háború első felében jobbak voltak. Sokkal nagyobb tapasztalattal rendelkeztek és a gépeik is jobbak voltak. Aztán jött a fordulat 42-ben...
  • TBalazs
    :DDDDD
  • TBalazs
    Na? Csak nem ott tartunk, hogy a német pilóták jobbak voltak a ruszkiknál? :)))))))

(Azért csenben jegyzem meg szvsz a gép is számít ám)
  • Seaweed
    Igyvan, nem volt sok La-7 45ben..tulkepp a habru utan terjedt csak el az orosz legieroben es a szovetsegeseinel...

..es mint megint latszik az anyiszor szajkozott ismeretek!

Ha mindenki venne a faradtsagot es utananezne dolgoknak nem tenne fel ilyen es ehhez hasonlo kerdeseket amik tulkepp tok trivialisak!
    "Miert igy meg ugy?"...a valaszt a tortenelem adja meg hogy miert nem is volt ilyen soha...
    Dehat beszelhet az ember a falnak..ha az csak "repulni akar meg elvezni"....
    (bar ez utobbit egy kuplerajban egyszerubben es kevesebb problemaval is megoldhatja..)
  • TBalazs
    Hát ha az összes gépet ki akarod tapasztalgatni akkor tegyed. Fél év múlva találkozunk :)))
  • neuro
    A pilóta számít, nem a gép...
  • Seaweed
    (Mindamelett rohadtul tevedsz! Minden pilota beteve ismeri a gepet ami repul..vannak legierok ahol a pilotanak ugyanugy ell kell tedni latnia a muszakiak munkajat is amint a sajatjat..es forditva is igaz (bar forditva csak alapveto repules, pl atelepites celjabol))
    Szerintem kicsit nezz is utana a dolgoknak mielott mondasz valamit egy temarol..
  • TBalazs
    Először is azért mert a Ki-84 az japán és nem harcolt a messerek és fókák ellen :)))

Egyébiránt meg azért, mert a La-7 (és a Ki-84 is) egy G10-hez vagy K4-hez vagy D9-hez képest szarabbul emelkedik és 3000 fölött lassabb is. A német és magyar pilóták meg nem álltak le fordulózni, hanem B&Z, azt tünés :))

La-7-ből a háború végén csak néhány gárdaezredet szereltek fel, szóval nem volt belőlük olyan sok (ezt Seaweed jobban tudja nálam, majd helyreigazít ha tévedtem).

(Helyesen MesserschmiTT nem DT)
  • Seaweed
    Nem hat...hanem a hozzaallastol..ami nalad zerus..semmi szar semilyen...
  • Seaweed
    Hat ne erdekeljen..de akkor ne kerdez hulyesegeket se!
    Mert faraszto vagy am de nagyon...
  • [HUN]Crassus
    Srácok+Csaj! Kérdeznék valamit ne hurrogjaok le ,mert nem vagyok profi,de azt vettem észre,hogy a ki-84 meg a LA7 símán széttudja alázni az összes német vadászgépet.Pikk-pakk gyorsulnak fordulnak mint atom és egyáltalán sokkal könnyebben kezelhetőek mint egy BF vagy FW.Valaki árulja el miért rettegték a messerschmidt-eket a II.VH-ban ha felszállás után egy La7-es símán szétkapja?Jó,hogy iszonyat tűzerő meg minden egy BF,de hiába ha 3x körbekerülik mire ő megfordul........
  • Hmuda
    Ezeket meg ki lehet tapasztalni.
  • TBalazs
    Egy repülőgép tulajdonságai emelkedés, fordulékonyság sebesség, különböző magasságokon (ezek a legfontosabbak FB-ben). Kit érdekel, hogy mitől megy a motor :))

• Hmuda
    Sőt még a könyveket is megtarthattam (irtó jó fej volt a tanárom, örülök, hogy ezt a tantárgyat választottam be elsőnek), szép vaskos darabok, de érdekes olvasmányok. :-)