91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • TBalazs
    Nézz szét itt: saitek

Több típus is kapható Mo.-n.
  • Hmuda
    Á f*szom kivan a joyommal. Már nemcsak a Lock On-ban rakosgatja ide oda a középpontot. Na megyek holnap lecserélni mert a guta megüt ettöl a sz*rtól. Ki tud ajánlani egy MEGBÍZHATÓ joyt? Nem kell millió gomb meg miegymás, csak legyen rajta 3-4 gomb, kalapgomb, 3D-s rúd és sebességszabályozó. Ez lenne a minimum, de ne legyen olyan ratyi mint a mostani Logitech Extreme3D PRO szarom.
  • Hmuda
    :-)
  • antijedi
    jah oks félreértetem, aszhitem il2 patchjét valami mmo gamen belül találtad meg vagy mi, de már leesett :D
  • Hmuda
    Masively Multiplayer Online Game. Az MMORPG-k, MMOFPS-ek, meg stb-ik gyüjtőneve. :-)

És a peccset a hivatalso oldalról szedem (mármint a Fileplanetről, mert a hiv. oldal baromi lassú volt).
  • pedrohsi
    Kata: mercsak:P

Balázs: nem is vefezek biza(najó, tegnap mentem 2-t) inkább WW2OL
  • antijedi
    MMOG ?? amugy hiv odlalon is fentvan...
  • antijedi
    jah
  • Hmuda
    Huh, 100megás pecscet is csk MMOG-ben láttam eddig. :-)
  • Hmuda
    Oksa bár amíg az lejön, eltelik még egy hét és addig legalább elszórakozok az 1.22-ve. Mellesleg ugye a kiegészítő csak hozzáad a gaméhoz, de a régi küldiket ugyanúgy meg lehet csinálni?
  • antijedi
    pontosan...
    de szvsz jobban jársz ha elöbb leszeded aep-et és azt rádobot és ako utána már csak a 2.01 és a 2.05 ös patch kell
  • Hmuda
    Látom a hiv oldalon, hogy van 1.22. Szóval ahhoz nem kel törés?
  • Hmuda
    Á nemár. A GCW szerint nincs peccs. Mondjátok, hogy csak azért nincs kirakva törés a peccssekhez mert nem kell és vannak javítások.
  • Hmuda
    Meg miért nem maradnak meg a beállításaim? Na asszem keresek peccset mert ez így elég gáz, amúgy klafa game nekem tetszik.
  • Hmuda
    Heh, nem is mondtátok, hogy lehet magyarokkal is lenni. :D

Mellesleg elég gázos a tutorial, hogy csak a videót nézhetem végig, de kipróbálni azt smafu. :P
  • Kata
    Már miért repülő szemétdomb az?
  • Hmuda
    Lentvan!
  • TBalazs
    Neked vannak még ráérő óráid??? És mondd mit csinálsz? (hogy nem vefet repülsz az hétszentség :)))
  • [NST]Cifu
    Van megoldás. Játsz inkább a Battlefield-el...
  • Bucser
    Megymagköpővel vélozz a fülkére vagy a motorra esetleg a szárnyak közepére és felülről, mert nagyobb felület...
  • end
    ennél a játéknál az a probléma hogy sokat kell repülni a célig és nincs kedevem elölről kezdeni,van megoldás erre save valahol??
  • end
    a-10a a többi mi?na jó az itt tul modern lenne
  • Reaper
    Mert a CR-42 mi?

Amúgy dicsértessék!
  • pedrohsi
    Kata, én kiképeznélek szivesen ráérő óráimban, de nincs az az Isten aki rávenne hogy beüljek egy olyan repülő szemétdombba:P
    akkor inkább CR-42:D
  • pedrohsi
    ezt a sok szakértőt, hát pfuj!
    én Csodabogár felfogását vallom:
    "Én csak vezetem a tankot, hogy mitő' megy nem tudom"
  • TBalazs
    Ja, a joystick erre nem a legalkalmasabb, de mondjuk az mk108 az már igen :))

• 42nd Intruder
    Végülis attól függ, hogy mivel találod el...
  • end
    hmm joystickel már eltalálom az ellent válnak le a gép darabjai de semmi bajaa közepét meg nehézkes eltalálni
  • 42nd Intruder
    Nyugi én a szolgáltatóval harcolok amolyan szélmalom harcot... E-mail-eimre süketek, de mind1 kezdem megszokni :)
  • Hmuda
    Az volt. Felkelek abban a tudatban, hogy na végre játszhatok, erre se net, se TV, se semmi, úgyhogy megnéztem a Remény rabjait amíg a munkások bénáztak.
  • 42nd Intruder
    Az kínos lehetett....
  • Hmuda
    És azt még meg se említettem, hogy már tegnap reggelre meglett volna, ha azok a b*zi útmunkások nem vágják át a kábgelvezetéket és nem szál el a net. :PPP
  • TBalazs
    mármint szerények, nam nálad na bocsi késő van már...
  • TBalazs
    Kétségtelen, de legfőképpen szerényebbek
  • 42nd Intruder
    No comment...:)
  • Hmuda
    Kezd megtelni a nemesebbik részem. Már két napja ráncigálom DC-röl a CD-ket és még csak az egyik van lent a másikat meg folyton megszakítják... :P
  • 42nd Intruder
    Hehehehehe... akkor még nem láttál repülni...
  • Kata
    Biztosan, mert ti sokkal ügyesebbek vagytok, mint én. :)
  • 42nd Intruder

Csak kiismerem pár óra alatt :DDDDD
  • Kata
    Majd kerítenem kell valakit, aki Mustanggal is megtanít ügyesen repülni/légiharcolni.