91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
TBalazs #3429 Nézz szét itt: saitek
Több típus is kapható Mo.-n. -
#3428 Á f*szom kivan a joyommal. Már nemcsak a Lock On-ban rakosgatja ide oda a középpontot. Na megyek holnap lecserélni mert a guta megüt ettöl a sz*rtól. Ki tud ajánlani egy MEGBÍZHATÓ joyt? Nem kell millió gomb meg miegymás, csak legyen rajta 3-4 gomb, kalapgomb, 3D-s rúd és sebességszabályozó. Ez lenne a minimum, de ne legyen olyan ratyi mint a mostani Logitech Extreme3D PRO szarom. -
#3427 :-) -
antijedi #3426 jah oks félreértetem, aszhitem il2 patchjét valami mmo gamen belül találtad meg vagy mi, de már leesett :D -
#3425 Masively Multiplayer Online Game. Az MMORPG-k, MMOFPS-ek, meg stb-ik gyüjtőneve. :-)
És a peccset a hivatalso oldalról szedem (mármint a Fileplanetről, mert a hiv. oldal baromi lassú volt). -
pedrohsi #3424 Kata: mercsak:P
Balázs: nem is vefezek biza(najó, tegnap mentem 2-t) inkább WW2OL -
antijedi #3423 MMOG ?? amugy hiv odlalon is fentvan... -
antijedi #3422 jah -
#3421 Huh, 100megás pecscet is csk MMOG-ben láttam eddig. :-) -
#3420 Oksa bár amíg az lejön, eltelik még egy hét és addig legalább elszórakozok az 1.22-ve. Mellesleg ugye a kiegészítő csak hozzáad a gaméhoz, de a régi küldiket ugyanúgy meg lehet csinálni? -
antijedi #3419 pontosan...
de szvsz jobban jársz ha elöbb leszeded aep-et és azt rádobot és ako utána már csak a 2.01 és a 2.05 ös patch kell -
#3418 Látom a hiv oldalon, hogy van 1.22. Szóval ahhoz nem kel törés? -
#3417 Á nemár. A GCW szerint nincs peccs. Mondjátok, hogy csak azért nincs kirakva törés a peccssekhez mert nem kell és vannak javítások. -
#3416 Meg miért nem maradnak meg a beállításaim? Na asszem keresek peccset mert ez így elég gáz, amúgy klafa game nekem tetszik. -
#3415 Heh, nem is mondtátok, hogy lehet magyarokkal is lenni. :D
Mellesleg elég gázos a tutorial, hogy csak a videót nézhetem végig, de kipróbálni azt smafu. :P -
#3414 Már miért repülő szemétdomb az? -
#3413 Lentvan!
-
TBalazs #3412 Neked vannak még ráérő óráid??? És mondd mit csinálsz? (hogy nem vefet repülsz az hétszentség :))) -
#3411 Van megoldás. Játsz inkább a Battlefield-el... -
#3410 Megymagköpővel vélozz a fülkére vagy a motorra esetleg a szárnyak közepére és felülről, mert nagyobb felület... -
end #3409 ennél a játéknál az a probléma hogy sokat kell repülni a célig és nincs kedevem elölről kezdeni,van megoldás erre save valahol?? -
end #3408 a-10a a többi mi?na jó az itt tul modern lenne -
#3407 Mert a CR-42 mi?
Amúgy dicsértessék! -
pedrohsi #3406 Kata, én kiképeznélek szivesen ráérő óráimban, de nincs az az Isten aki rávenne hogy beüljek egy olyan repülő szemétdombba:P
akkor inkább CR-42:D -
pedrohsi #3405 ezt a sok szakértőt, hát pfuj!
én Csodabogár felfogását vallom:
"Én csak vezetem a tankot, hogy mitő' megy nem tudom" -
TBalazs #3404 Ja, a joystick erre nem a legalkalmasabb, de mondjuk az mk108 az már igen :))
-
#3403 Végülis attól függ, hogy mivel találod el... -
end #3402 hmm joystickel már eltalálom az ellent válnak le a gép darabjai de semmi bajaa közepét meg nehézkes eltalálni -
#3401 Nyugi én a szolgáltatóval harcolok amolyan szélmalom harcot... E-mail-eimre süketek, de mind1 kezdem megszokni :) -
#3400 Az volt. Felkelek abban a tudatban, hogy na végre játszhatok, erre se net, se TV, se semmi, úgyhogy megnéztem a Remény rabjait amíg a munkások bénáztak. -
#3399 Az kínos lehetett.... -
#3398 És azt még meg se említettem, hogy már tegnap reggelre meglett volna, ha azok a b*zi útmunkások nem vágják át a kábgelvezetéket és nem szál el a net. :PPP -
TBalazs #3397 mármint szerények, nam nálad na bocsi késő van már... -
TBalazs #3396 Kétségtelen, de legfőképpen szerényebbek -
#3395 No comment...:) -
#3394 Kezd megtelni a nemesebbik részem. Már két napja ráncigálom DC-röl a CD-ket és még csak az egyik van lent a másikat meg folyton megszakítják... :P -
#3393 Hehehehehe... akkor még nem láttál repülni... -
#3392 Biztosan, mert ti sokkal ügyesebbek vagytok, mint én. :) -
Csak kiismerem pár óra alatt :DDDDD -
#3390 Majd kerítenem kell valakit, aki Mustanggal is megtanít ügyesen repülni/légiharcolni.