91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#3349 35-ben érdekes a combfogás:-D -
#3348 Ha véletlenül félreérthető lenne akkor én nem a komplett csapatokról(by Kata) beszélek, hanem azok "öregebb" tapasztaltabb tagjairól. Továbbá semmiféle felsőbbrendűségi érzés nélkül mondtam... -
#3347 pesze... -
#3346 -
#3345 Inkább Su-35 :) -
#3344 Jah, egyik nap Seawed egy papucsorrú Szuhojt linkelt be, és azt mondtam, ha randa is, sebaj, mert a pilóta legalább foghatja a női operátor combját. :D -
#3343 Csak vicc vóóóót! -
#3342 Látom még mindig Su-34 rlz! -
#3341 Nemtom, nekem a TG Ricsi szobához is kér jelszót... -
#3340 München? ..pfujj pifke -
#3339 Idióta. -
#3338 Nem kell jelszó... Csak ha a mi cstinkra akarsz jönni, egyébbként ott van a hadgyakorlat, ahoz nem kell...
Hehe combfogás? -
#3337 Bayern -
#3336 Hát nemtom az melyik század lehetetett. Itt most nem kezdőkről van szó, hanem a századok/ezredek "elitjeiről"(VO101,42nd, V.4), melyeket erősen általánosító megjegyzésed szerint bárki le tud pipálni kis gyakorlással...Ha ez nem LOL, akkor semmi:-D -
#3335 Szerintem is. -
#3334 Te melyik csapatnál vagy? -
#3333 Oke..ez a lenyeg -
#3332 Nemmindegy? A combfogás még marad. -
#3331 Kata te tegnap meg operatornak keszultel! Mi van mar te akarsz lenni a pilota? -
neuro #3330 nem vitázok mert flame lesz. de ne mond, hogy nem találkoztál még olyan "pilótával", aki század tag volt és még a felszállás is alig-alig ment neki... -
#3329 Attól függően milyen kiképzést akarsz, nálunk is próbálkozhatsz. Szoktunk azért repülni ezzel is, mivel régi motorosok vagyunk mi is IL2-ben. -
#3328 Szerintem így is jobb vagyok. No meg szerény!! -
#3327 Hát ez azért kicsit erős kijelentés volt úgy gondolom!
-
#3326 Ha adsz jelszót... :PP -
#3325 Én kiképezhetlek :P TS-en szoktam lenni...:DDD -
neuro #3324 igazából nem teljesen értem miért akarsz "kiképzést"
ha eleget gyakorolsz offline és online, simán jobb lehetsz bármelyik századpilótától -
antijedi #3323 dongók vanak még meg redhunters aszem -
antijedi #3322 de a péppé zuzott piloták esete pont onnét indult ki, mivel butcher gondolom nem ugy gondolta hogy a valóságban szokott égő motoral rohangálnia levegőben...
najó ez msot képzavar volt de a lényeg érthető :P -
#3321 Kérdés: Nem tudtok még olyan helyet (a Pumákon kívül), ahol kiképeznek kadétokat?
Csak azért érdeklődnék, mert az 1.TG-nél elég szervezetlen a dolog: vagy utolsó pillanatban szólnak, vagy belépni sem tudok, és még a TS-re sem kaptam jelszót. Ja, és mindennek fejében még én vagyok kioktatva, hogy hülye vagyok. -
#3320 Látod, ezért jó találmány a GPS, mert elküldi a koordinátáidat, mielőtt becsapódnál a földbe. Igaz, akkor meg már minek. -
TBalazs #3319 Ha csak az il2-re korlátozzuk a dolgot akkor igen :) -
antijedi #3318 igen de SZU nem és il2 legfőképp ot jácódik :) -
TBalazs #3317 Fro. és Néo. is elég sűrűn lakott terület :) -
TBalazs #3316 Naja, általában a vizekből, vagy eldugott helyekről kerülnek elő a gépek mostanság. De olyan nagyon "sok" nincs, mert nem kerül elő minden nap újabb és újabb gép.
Akkor volt ciki, ha a figura tök egyedül volt, mert ha már többen voltak akkor a túlélők legalább a körzetet meg tudták adni. -
antijedi #3315 é mo azért rossz példa mert "viszonylag" sűrűn lakott terület, bár az is igaz hogy a légiharcok ált nem full elhagyatott helyeken folytak máshols sem -
antijedi #3314 tény de ha nem tudott ejtőernyőt nyitni és "péppé zúzodott" ? :)
meg pl a tengerből se könyi kihalászni valakit ha ott zuhan le...
és logikusan ha oylan helyre esett szegény pilota ahol éppen mindenféle harc cselekmények folytak, vagy lakott terület volt ott megtalálták de nem nagyon hiszem hogy ha valahol oroszországban a préri közepén lezuhan ahol 50 kmes körzetben akutya sem jár megtalálnák..., mert ma már adott a technika hogy kiszámolják hova ptyogott de akkor még nem volt és nem hiszem hogy a pilota a térképről kibogozná és leadná rádióban a helyzetét miközben éppen 500al zuhan a föld felé :) -
TBalazs #3313 "a 2.vh-ban meg végképp nem nagyon találták meg"
Ez így nem igaz. Ha a gép nem robbant fel a levegőben akkor általában a személyzet "nagyrészét" megtalálták. A Mo.-i légiharcokban elesett pilóták igen nagy százaléka ismert sírba van temetve, mert keresték és meg is találták a holttesteket (pl Molnár Laci esete). Az eltűntek nagyrésze pedig ellenséges területen zuhant le vagy szállt kényszert.
-
antijedi #3312 miért, valami gondod van ezel a szivmelengető témával? :D -
Vlala #3311 de jó a közhangulat :-) -
antijedi #3310 attol még hogy péppé zuzol valamit az nyers marad... :)
és a viccet félretéve sokszor akkora területen szorodnak szét a gépből megmaradt elemek (pl a pilota) hogy meg se találják... , a 2.vh-ban meg végképp nem nagyon találták meg mert msotanában azért probálják megkeresni a maradványokat jobban mint akkor :D