91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#3389 Naná, hogy Mustang. :) -
#3388 Ehhhh??? :DDD -
GB #3387 Jó éjt. -
#3386 En is lepek sleppenni
Jo8 evribuddi
-
TBalazs #3385 Hát gondolom (remélem) Kata nem a fostalicska Jakokkal meg kobrákkal meg mittoménmikkel akar repülni
(max a musti :)) -
#3384 -
#3383 Na jól van megyek csicsikálni, mert holnap sajnos megint be kell menni dolgozni! Na jó időt tölteni!
Jó8 -
#3382 Ki a rák akar Messzarral bocsi Messzerrel repülni? -
TBalazs #3381 Attól függ mit veszünk adott szintnek :)) -
#3380 Halalra torni mind biztos vagyok hogy egytol egyig vallakozok lesznek ra .....az sose baj ha fogy a luftwaffe keszlete... -
TBalazs #3379 Ezt a ts meg kiképzés dolgot azért érdeklődd meg mondjuk Twilinél, mert ez érdekesen hangzik.
Más század nem nagyon van, pumák ugye kilőve, dongók nyári szüneten szal kiképzés szünetel, maradnak a vörösök :)) (bár nemtom a messerrel hogyan boldogulnak :))) -
#3378 Miért ne? -
#3377 Lock On topicot ne olvasd vissza Kata a múlt hétre visszamenőleg! -
#3376 Az utsó mondatban foglaltakat én sem vitattam, de hogy "mindenki" gyakorlással eljuthat adott szintekre, azt már vitatom. Vmi készség kell is ehhez és akkor is egy profi szimulátoros szint eléréséhez szükséges időt években mérik, ahogy azt Sea is mondta...OFF -
#3375 -
TBalazs #3374 Csak magamat tudom ismételni: képeket kérnénk :)) -
TBalazs #3373 Reaperrel értek egyet, mert az, hogy valaki században repül nagyban megnöveli a tapasztalatszerzési esélyét. Aki csak úgy magában repked, lehet, hogy sokat nyomja de nagyon sok dologra magától kell rájönnie (ha egyáltalán rájön), ami ráadásul hosszadalmas is lehet. De valóban, nagyon sok gyakorlással egy elég jó szint elérhető. -
#3372 -
#3371 Erről az "5000-ért mit csinálsz?" jut eszembe! -
#3370 Nah jo ez eros volt...szal par ev es mindenki uberskilles vadaszgor...ize pilota lesz... -
#3369 Persze..nem az "egy kis gyakorlas"-tol lesz valaki "jo"...hanem a sok gyakorlastol...
De ez nem csak ebben a temaban van igy..."A kurva is az elete vegen hozza a legjobbat!" ........vagy nem? -
#3368 Szerintem kicsit félreértelmezted a mondókám, mint már annyiszor. Ki mondta, hogy ez valóság? Nem kéne belekeverni ilyesmiket! De nekem ne meséld, hogy bárki kis gyakorlással lenyom olyan emberkéket, akiknek x éve ez tölti ki a szabadidejüket. Nah téma off, mert elbeszélünk egymás mellett úgy is... -
#3367 Neeee..bele ne kezd..meg kiskoruak is fentvannak es olvassak!
Gihihhhh...szerencsere naaagyon jo a fantaziam.. -
#3366 Ez is ugyanakkora "bullshit" jenkijesen legyen mondva mint FPS gamezoknal a "skilles-player"...de tenyleg..loszart... gyakorlas kerdese az egesz.. -
#3365 Arról is meséljek? Most fájdítsam a szíved? -
#3364 Mondtam én, hogy a Su-35-ben ül maga mögött a pilóta? Ez csak álltalánosan... -
#3363 Egy- és kétmotoros gépeket, ATR, L-410, Piper, Cessna, stb., de műrepült is: először Extra 300-ason, aztán Su-31-en. -
neuro #3362 ezt ez "elit" attitűdöt inkább nem is kommentálom. azért ne felejtsük már el, hogy ez csak egy játék nem a valóság, ahol bárki lehet király, mert miután lelőtték rányom a refly-ra és mehet újra -
#3361 :DDD -
#3360 Hát ha Suhoj akkor 30MK ill. 37!
Nah jó kibékülnék én sima 27-el is!
(uncsitesóm valszeg azzal tolja már jövőre) -
#3359 Min repult? Marmint rajtad kivul!? -
#3358 Épp azért nehéz a combfogás, mert az egyik mancsaft a földön marad. :DDD -
#3357 Min repült, szabad tudni? -
#3356 tom, de akkor is az jobban tetszik. :) -
#3355 Mer ugye 35-ben egymás mögött ül az 1 szem pilóta mi? Jááááájjjj Intruder! -
#3354 ööö... egyik exem óta, aki pilóta volt. :) -
#3353 Su-33KUB ;)) -
#3352 Kata! Amúgy mióta vagy te "repülőbuzi"? -
#3351 Na ja, de még inkább a Su-30MK... Bár ott is egymás mögött ülnek a pilcsik... -
#3350 na ezt jól megfogalmaztam bazze...utsó mondat