91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bucser
    Döntsed csak előbb a saját házad táján nézelődj és utána fejtegesd, hogy jobb lenne , ha ruszkikkal repülnénk...
  • TBalazs
    Ha lehet hadd döntsem el én, hogy mit írok, jó?

(lécci, lécci, lécci:)))
  • 42nd Intruder
    Jajajaj.....:DDDD
  • TBalazs
    Jaj, kénytelen leszek nevet változtatni :))
  • Bucser
    Akkor ennyi erővel magatoknak is feltehetnétek a kérdést.. miért nem repültök ruszki géppel...??? Mert nem szerettek... Akkor be sem kellett volna írnod a mondatodat.. ha a 42-esek kérdik még megértem...
  • 42nd Intruder
    Pár honapja volt a TG-nek egy, de nem tudom miért leállt...
  • Hmuda
    Ahham, oksa, de télleg nincs folyamatos amgyar szerver mert hálóban jó lenne kipróbálni.
  • 42nd Intruder
    Pillatat.... =GT=-be vagy és Balazs a nicked? akkor be vagy azonosítva :))))
  • TBalazs
    Nem, ezzel azt akartam mondani, hogy nem kéne fél órát várni míg végre megtelik a ruszki slot. Nem kéne rögtön felkapni a vizet... (kurvára nem érdekel, hogy kezdő vagy, vagy egy ász, bárkibe belkötök ha valami nem tetszik :)))

(ráadásul nem is a repülőtudásról volt szó, úgyhogy nem igazán értem mi a bajod)

Mint már korábban is írtam, most a =GT=-ben vagyok.
  • 42nd Intruder
    Hát igen... Nem lehet egyforma senki izlése....;)
  • Bucser
    Ez tény... De ez meg már érzelmi kérdés.. van aki a ruszki vasat van aki a németet szereti...
  • 42nd Intruder
    Szerintem ezzel azt akarta mondani, hogy ha Ti is ruszkik lennétek, akkor lenne több magyar vs magyar VEF....
  • Bucser
    Kérdés te melyik Századhoz tartozol??? Pumák vagy =GT=?
  • Bucser
    Szándékosan flémelsz vagy csak nagy az arcod és kadétokkal mersz kezdeni??? Ha ruszkik ellen akarsz menni ott vannak a 42-esek.. vagy ők talán magasabb súlycsoport mint te??? Mondtam, hogy kezdő vagyok és nem ellenfél.. ne provokálj pls...
  • 42nd Intruder
    Na ja inkább század, ezred a jobb megnevezés... Tudtommal a Ricsi és a VO101-en kívül máshol még van felvétel....
  • TBalazs
    kezdőkkel
  • TBalazs
    Az 1.TG egy magyar "klán". A repülésben inkább századnak nevezzük az egységeket (vagy osztálynak, vagy ezrednek).

A többi egységnél abszólút lezdőkkel nem foglálkoznak, ráadásul felvétel sincs.
  • TBalazs
    Másik fórumon "panaszkodtak", hogy miért nem ruszkik vagytok, legalább lenne ki ellen vefet repülni :)))
  • Hmuda
    És nincs más magyar "klán"? Vagy esetleg egy folyamatos magyar szerver?
  • Bucser
    van egy század az1. TG Ricsi ők folytatnak kiképzést de a múlt héten lezárult a jelentkezés ahogy a honlap is mondja sajna:( Bár ha Twilekkel megbeszéled lehet megoldható...
  • Hmuda
    Hm ok, szóval ha már leülepedtek a kedélyek, akkor mi ez a tréning dolog? Van aki egy szerveren kitanít a legalapvetőbb repülési cuccokra? Majd ha becseréltem a joy-om akkor lehet jelentzkeznék egy kurzusra. :-)
  • Bucser
    TB3-as nyeli a skulót A heinkell is ha nem pontosan a motort lövöd ementáli volt már a gépe mikor én odaértem...
  • Bucser
    nem neked szólt seaweednek:) csak nem vette, hogy a válaszra nmyomtam....
  • Kata
    Nade én is megyek aludni, mert mindjárt beájulok.
    Jó éjt mindenkinek!
  • Kata
    Jó volt a mai repülés, köszke! Neked mennyire ment a célzás? Mert nekem elég silányul, úgy vettem észre, bár Kisvadász mindig biztatott, hogy jó volt, jó volt, csak épp leesni nem akart. :)
  • Kata
    Először házon belül mondtam el. (e-mail)
    De mindegy már, spongyát rá.
  • Bucser
    Nem vagy unintellingens csak az átlag ember számára tűrhetőbbnél cinikus:)
  • Kata
    Jó éjt!
  • Kata
    Nem úgy értettem. :) Nem vagy az, csak nem kell dacból direkt bunkónak lenni néha. Én is nehezen szoktam le róla, mindig duzzogtam, mint egy ovis. :)
  • Seaweed
    nah jo8
  • Seaweed
    Nah kb en is igy..csak en nyiltan vallalom a tetteim..es nem vagyok rest magamat is biralni, illetve megmondani hogy milyen is vagyok valojaban..
    ..es hogy inteligencia? Akkor en egy uninteligens barom vagyok szerintem...
  • Kata
    Nem változni kell, csak tudni kell mikor, kinek, és hogyan mondjon az ember dolgokat. Ez inkább intelligencia alapú dolog, mint viselkedésbeli. Ezt hívják diplomáciának. :)
    Amúgy ezen nekem is lenne mit javítanom, mert néha eléggé elragadnak az indulataim, sokan mondták már, hogy elég temperamentumos vagyok. De általában amilyen gyorsan felhúzom magam, ugyanolyan gyorsan le is nyugszom. A kettő közt meg előfordul, hogy meggondolatlanul cselekszem. :)
  • Seaweed
    ehh elmult 1..errol lecsusztam :P
  • Seaweed
    Egy kor egykor jo lesz?
  • Seaweed
    Ooo..bocs hogy ilyen "allat vagyok"...de nem valtozom mar 10 eve...sajnos!(?)
  • Kata
    1-kor, vagy 1 kör?
  • Kata
    Jó, semmi gond, nyugodj meg, én is kikaptam, amiért rossz kislány voltam, de beláttam, hogy én is hibás voltam, ők is belátták, hogy hibáztak egyben-s-másban.
    De végül megoldódott a dolog. Az illető valószínűleg azért írt neked mailt, mert egy kicsit keményen lefikáztad. Lehet véleményt mondani, de azt el lehet úgy is mondani, hogy nincs benne láma, b*zi, f*sz, kötsög, és egyéb szavak, amik a magyar nyelvben a sértés céljára szolgálnak, nem a véleménynyilvánításéra. :)
    Úgyhogy kössetek békét, szívjatok el egy békepipát, vagy menjünk el biliárdozni egy sör mellett. :)
  • Seaweed
    Oooo Su-34? Egy kor?
  • Seaweed
    Nincs baj Kata....legalabbis nalam nincs..
    ITT irtal valamit en irtam ra valamit ahogy jolesett nekem..
    Erre irt nekem amiatt valaki aki ide meg csak nem is ir, egy mailt hogy "hogy van pofam"...
    Menjen a picsaba az ilyen...ugyvan hogy van..es kesz..semmi koze hozza...haggyon logni..
    (Ez toled fuggetlenul igy van..."csak igy jott ki")
  • Kata
    Nem baj. Inkább beszélgessünk a szexről, azzal is meg lehet ugrasztani egy topikot. :)