91393
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Mer ugye 35-ben egymás mögött ül az 1 szem pilóta mi? Jááááájjjj Intruder!
-
ööö... egyik exem óta, aki pilóta volt. :) -
Su-33KUB ;)) -
Kata! Amúgy mióta vagy te "repülőbuzi"?
-
Na ja, de még inkább a Su-30MK... Bár ott is egymás mögött ülnek a pilcsik... -
na ezt jól megfogalmaztam bazze...utsó mondat -
35-ben érdekes a combfogás:-D -
Ha véletlenül félreérthető lenne akkor én nem a komplett csapatokról(by Kata) beszélek, hanem azok "öregebb" tapasztaltabb tagjairól. Továbbá semmiféle felsőbbrendűségi érzés nélkül mondtam... -
pesze... 

-

-
Inkább Su-35 :) -
Jah, egyik nap Seawed egy papucsorrú Szuhojt linkelt be, és azt mondtam, ha randa is, sebaj, mert a pilóta legalább foghatja a női operátor combját. :D -
Csak vicc vóóóót!
-
Látom még mindig Su-34 rlz!
-
Nemtom, nekem a TG Ricsi szobához is kér jelszót... -
München?
..pfujj pifke
-
Idióta.
-
Nem kell jelszó... Csak ha a mi cstinkra akarsz jönni, egyébbként ott van a hadgyakorlat, ahoz nem kell...
Hehe combfogás?
-
Bayern
-
Hát nemtom az melyik század lehetetett. Itt most nem kezdőkről van szó, hanem a századok/ezredek "elitjeiről"(VO101,42nd, V.4), melyeket erősen általánosító megjegyzésed szerint bárki le tud pipálni kis gyakorlással...Ha ez nem LOL, akkor semmi:-D -
Szerintem is.
-
Te melyik csapatnál vagy? -
Oke..ez a lenyeg 
-
Nemmindegy? A combfogás még marad.
-
Kata te tegnap meg operatornak keszultel! Mi van mar te akarsz lenni a pilota?
-
neuro #3330 nem vitázok mert flame lesz. de ne mond, hogy nem találkoztál még olyan "pilótával", aki század tag volt és még a felszállás is alig-alig ment neki... -
Attól függően milyen kiképzést akarsz, nálunk is próbálkozhatsz. Szoktunk azért repülni ezzel is, mivel régi motorosok vagyunk mi is IL2-ben. -
Szerintem így is jobb vagyok. No meg szerény!!
-
Hát ez azért kicsit erős kijelentés volt úgy gondolom! 
-
Ha adsz jelszót... :PP -
Én kiképezhetlek :P TS-en szoktam lenni...:DDD -
neuro #3324 igazából nem teljesen értem miért akarsz "kiképzést"
ha eleget gyakorolsz offline és online, simán jobb lehetsz bármelyik századpilótától -
antijedi #3323 dongók vanak még meg redhunters aszem -
antijedi #3322 de a péppé zuzott piloták esete pont onnét indult ki, mivel butcher gondolom nem ugy gondolta hogy a valóságban szokott égő motoral rohangálnia levegőben...
najó ez msot képzavar volt de a lényeg érthető :P -
Kérdés: Nem tudtok még olyan helyet (a Pumákon kívül), ahol kiképeznek kadétokat?
Csak azért érdeklődnék, mert az 1.TG-nél elég szervezetlen a dolog: vagy utolsó pillanatban szólnak, vagy belépni sem tudok, és még a TS-re sem kaptam jelszót. Ja, és mindennek fejében még én vagyok kioktatva, hogy hülye vagyok. -
Látod, ezért jó találmány a GPS, mert elküldi a koordinátáidat, mielőtt becsapódnál a földbe. Igaz, akkor meg már minek. -
TBalazs #3319 Ha csak az il2-re korlátozzuk a dolgot akkor igen :) -
antijedi #3318 igen de SZU nem és il2 legfőképp ot jácódik :) -
TBalazs #3317 Fro. és Néo. is elég sűrűn lakott terület :) -
TBalazs #3316 Naja, általában a vizekből, vagy eldugott helyekről kerülnek elő a gépek mostanság. De olyan nagyon "sok" nincs, mert nem kerül elő minden nap újabb és újabb gép.
Akkor volt ciki, ha a figura tök egyedül volt, mert ha már többen voltak akkor a túlélők legalább a körzetet meg tudták adni.