91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Hmuda
    Hát szerencsére ezekből kijutott nekem amikor amcsiban voltam. A suliban minden áldott nap első két óra repülőgépkarbantartási alapismeretek volt, aminek az elején erősen belénverték az alapverő aerodinamikai erőket és hogy mitöl keletkeznek, aztán jött az alapvető szerkezeti felépítés, tanultunk a belsőégésű motorokról és a sugárhajtóművekről, szóval ezzel a részével abszolút képben vagyok.
  • Kata
    De ahhoz, hogy jól repülhess, hozzátartozik némi légerőtan, aerodinamika és repülőgép-szerkezettan tudás is, aminek viszont óhatatlan velejárója némi technikai adat ismeret - ha nem is pontosan, de nagyságrendi és viszonyítási alapon.
  • Hmuda
    Nem attól fogok tudni jól vagy rosszul repülni, hogy ismerem a technikai adatokat, hanem attól, hogy mennyire tapasztalom ki a gépet. A pilóták se azért repülnek jól, mert tudják, hogy most milyen kábel köti össze a pedálokat a farokszárnnyal, hanem attól, hogy kitapasztalták a gépüket.
  • TBalazs
    Ha nem ismered a gépek tulajdonságait, akkor nem fogsz tudni úgy repülni, hogy élvezzed (dogot se, mert állandóan le fognak lőni), szal ez nem igazán jó hozzáállás.
  • Hmuda
    Egy szóval nem mondtam, hogy ezzel akarok repülni, csak tetszik a módszer amit bevetettek, én inkább dogfight-ra akarok majd rámenni, nem bombázásra (esetleg divebomb).
  • KamiKazee
    az a gáz hogyha elkezdesz ezzel repülni akkor rád fog ragadni.márcsak azér is merha kiképzést akarsz vmejik században azok is el fogják neked mondani vmikor...
  • Hmuda
    Hiába töröd magad, nem érdekel.
  • Hmuda
    Ahham. Amúgy lehet hogy ezt vki sértésnek venné amit lentebb írtam, de igazából magasrol teszek rá, mert nem azért játszok egy szimulátorral, hogy betéve tudjam mindegyik gép műszaki leírását, hanem hogy repüljek és élvezzem azt. :P
  • Seaweed
    jo8
  • Seaweed
    Hat "kozelse veszem olyan komolyan" a te szavaiddal elve mint vettem anno ugy egy evvel ezelottig... ;))
  • Hmuda
    Lehet nem ártana, de közel se veszem ilyen komolyan a játékokat mint ahogy szemlátomást te teszed. :P
  • Seaweed
    Ooo..nem kene egy kis tipusismeret neked?
    Ezt egy igazi "pifke" sertesnek venne..
    Mistel a neve. ..jah igen a "kisgep" megszolitas is helyenvalo egy Cessna 150-nel...nah de egy Fokanal...

Szerintem gyorsan kezd turni a netet infok utan vagy vegyel magadhoz egy "Harci Repulok Lexikona"-t...
  • Hmuda
    Ez egy visszajátszás. Nem én repültem. :D

Mellesleg az AEP egyik videójában egy kis gép ledob egy bombázót a földi egységekre. Az valami állati durva. :D
  • Seaweed
    Easy flight? (egyaltalan van ilyen?) (mitudom en..de en ugyvelem csak ez lehet...hisz en a 'fene se emlekszik mar melyik patch' ota nem jottem ki "elve" ilyen helyzetbol mint ami kep itt be lett linkelve!(ugyebar en full FR jatszok))
  • TBalazs
    Hol lehet állítani a légvédelmisek nehézségi szintjét (vagy mivel együtt állítódik)? Szerintem az állandó.
  • Kata
    Miért nem veszed meg? Már 4000 Ft-ért megkapod.
  • Roll
    tudnátok adni egy ftp-t ahol fenn van a játék?
  • Seaweed
    Mondjuk nem tudo milyen nehezsegi fokon jatszik..
    Online alt (pl VEF) mindig "maxon" van minden..
  • TBalazs
    Hát, nemtom hányszáz online bevetést mentem, de mindig az volt az érzésem, hogy minden légvédelmi löveget egy Vaszilij Zajcev kezel. Ha nem lövik le a támadók felét akkor már szar napjuk van :))

(a hajók légvédelmisei jobbak mint a szárazföldi társaik)
  • KamiKazee
    eztet úgyhívják hogy elájulás:)
  • end
    hmm elvégzem a küldetést egyet még le is szedek erre meg elsötétedik a képernyő és mire visszajön a kép lezuhantammostanában a lockal is gond vaqn
  • PLackó
    jaaa,nekem is az van:(
  • Hmuda
    Á, hogy lehetnek ilyen fatökűek a szovjet lövészek? :D
  • Hmuda
    Nem, "biztonsági másolatos". :-)
  • PLackó
    helló.megvetted a játékot?
  • Hmuda
    Kösz. :-)
  • 42nd Intruder
    Sok sikert! (többet mint a Logitech-hez...)
  • Hmuda
    Az lesz. Csak vegyék vissaz ezt a szart. Megvan a számla, doboz, garanciakártya, útmutatók, install cd, minden.
  • 42nd Intruder
    :-( Ajánlom a Saitek-et.... de ez nem a reklám helye.........
  • Hmuda
    Sajna nem jött, be most is ugyanaz a probléma, úgyhogy holnap bye-bye logitech.
  • 42nd Intruder
    Remélem tudtam segíteni ;)
  • Hmuda
    Mellesleg köszi az ötletet, hogy merre keressem. :-)))
  • Hmuda
    Na végre találtam manuális kalibrációt, úgyhogy most megpróbálom így.
  • 42nd Intruder
    Ott próbáltad? Lehet, hogy bekerült az ADD-ba... Bár ilyen joy-t még nem használtam...
  • Hmuda
    A kalibrációt már telepítésnél fel kellene ajánlania, de csak azt hozta be, hogy próbáljam ki, hogy megfelelő-e, de manuálisan kalibrálni nem lehet.
  • 42nd Intruder
    Startmenü -> Vezérlőpult -> Game Controllers (régi nézetben) -> Add..... és így tovább....
  • Hmuda
    Nem én állítottam váltig, hogy nemkell, hanem vki a joy-os topicban. Mellesleg még lehetőségem se volt kalibrálni, mivel autokalibrációs és még a legapróbb nyomát se találtam a vezérlőprogramban vagy akárhol máshol, hogy lehetne kalibrálni.
  • Bucser
    én is ezt kérdeztem és váltig állítja, hogy nem kell kalibrálni:) ha kalibrálás után is ilyen akkor potihibás az egész...
  • pedrohsi
    egy kérdés, hátha még nem merült fel: kalibráltad a joy-t ringyózban?
    egyébként meguntad az SWG-t?:)
  • antijedi
    ez tény :)
    amugy szvsz fs2k4 és lock on tutorialok ötvözete lene a legjobb