91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#3309 Mi a nyers? :D PEPPE ZUZVA :D
(De a viccet felreteve, sok esetben nem marad szinte semmi a pilotakbol...) -
antijedi #3308 pedig a hangyáknak sokkal finomabb vagy jól átsütve mint nyersen... :D -
#3307 Igazából én is ugálok, ha lángol a motor, mert nem akarok jó átsütött hamburger husi lenni a hangyák számára mikor végre leesik a gép... -
antijedi #3306 attól füg menyire...., ha lángol a mator sokszor már elöbb kiugrálnak emberek mint indokolt lenne..., bombázoknál meg nekem még nem volt olyan hogy ne ugrottak volna ki ha lángol egy motorjuk...
mellesleg az is bőven elég, lángolo motoral ált már kevésbé harcképesek :) -
#3305 :DDDD -
neuro #3304 igazából az a baj, hogy az emberek azt hiszik, hogy ilyen a harci pilóták élete és eszükbe sem jut, hogy milyen lehetett a valóságban harcolni a második világháborúban... -
Vlala #3303 Na ezen néztem nagyot én is. A német pilóta alatt néhány jelenetben BF volt, az tuti...
az angolén csodálkoztam én is, a film végén főgonosz fekete-piros gépéről csak azt mondták, hogy "263-as, ennek kellett volna megnyerni a II. világháborút" ilyenkor köptem ki a vacsimat. Az a jelenet, amikor szárnyvéggel visszafordítjuk a gépet, mert a pilóta majdnem kiesett belőle, még "csak" nevetséges volt, de ez már idegesítő.
A kedvencem a banner kiengedése, majd az olvasgató pilóta légbeszívójába küldése volt... tényleg ennyi iq-val veszik fel az embert pilótának?
A végén a Super Boost a P38asban mekkora égés volt?
Gomb benyom, gép hátulja füstöl (a középső törzsön, ahol gyak.-lag semmi nincs) leírt egy hurkot, és az ellenség mögé került. A marha meg nézte, ahelyett, hogy utánament volna. -
neuro #3302 Hu de szar volt az a film :) Majd leestem az ágyról a röhögéstől, amikor a spitire/tempest átfordult és a P-38-as a szárnyával visszabillentette... -
#3301 (illetve nem tiszta..de beszelnek egy 163-as tovabbfejlesztesrol is mint 263...) -
ottar #3300 És ha jól eltalálod a motort, lehet hogy csak percek múlva zuhan le... Ne várj látványos robbanásokat..
Nekem is volt olyan hogy hazafelé repültem a B239 el csalódottan, és már mikor szálltam le, akkor kezdtek el lepotyogni a megrongált Pe-2-k.... 3 győzelem lett a végére..
:-)
-
#3299 Sehol se lathattal te abbn Messzert...az egy P-51B volt..
Angol alatt kivulrol egy Spit IX volt..de mikor kabint mutogattak akkor egy Tempest...
Me-263-nem igy nezett volna ki..es soha nem is letezett..
Tulkeppen egy 262 lett volna aminek nem a szarnyon gondolaban, henma a szarnytoben (ala Nimrod) lett volna a hajtomuve, es volt egy masik terv is 1 hajtomuvel csak a torzsben... -
Vlala #3298 Látta valaki tegnap a Vasmadarak 3-at? P38-as, Zero, BF109, az angol alatt milyen gép volt?
Ja, a főgonosz ME-263-asa sem volt akármi... -
antijedi #3297 őőő, ez a játék biztos neked való? :)
ne csodálkoz ha meggymagköpködővel telibenyomod a törzset és nem történik semi érdemleges azonal...
meggymagköpködővel érdemes motora vagy pilotafülkére célozni, a használható fegyverekel meg akárhova is lősz egy két találat utűn nem csak "roncsdarabok" válnak le -
end #3296 berepültem egy elllenség háta mögé elkezdetem tüzelni hátulrol a gép törzsét de csak roncsdarabok váltak le, ugyhogy bele kamikázéztam -
neuro #3295 "Show icons"
Valahol a Difficulty menüben. De rendelj hozzá egy gombot is, hogy ki-be tudd kapcsolgatni, mert van kb 3 fokozata. -
#3294 Peldaul a beallitasoknal?! (tragikusan hulye kerdeseid vannak neha..) -
end #3293 valaki tudja hol kell beállítani hogy az ellenséget meg a sajátot meg tudjam különböztetni,azzokkal a bizonyos kék meg piros feliratokkal -
#3292 Hehehehe....:) -
#3291 Az a legjobb!..."Toltal KO" -
TBalazs #3290 affene :) -
#3289 Nem, mert ez állami fokon titkos manőver. :) -
TBalazs #3288 Hmm, érdekes, képet láthatnánk :)) -
#3287 Nem, most a felsőm felhúzása taktikával nyertem. :PPP -
#3286 -
#3285 Miert? Tan nem lottek le mikor elhuztal a Pink geppel elottuk...es figyelembe vettek a mogotted huzott zaszlon a feliratot "You are "splash" two...now set down!!" ??
-
#3284 jó volt a mai repülés, egész rendesek az angol srácok -
#3283 ASE-val is lehet, az sem bonyolult -
Vlala #3282 Gratula, ez jobb, mint a hajlakk... az csak drei wetter, ez meg all weather...
Na jó, mára abbahagyom, ígérem! :-) -
#3281 -
#3280 -
neuro #3279
Letöltés:
http://www.il2skins.com/?action=display&skinid=14106 -
#3278 ezvan..ezt kell szeretni..avgy nem..de akkor meg ? -
TBalazs #3277 Ez egy ritka randa festésű g6. -
TBalazs #3276 Nem kell 1-2 oldalt. Seaweed a #3260-asban már válaszolt, csak egyesek hát khmm... na haggyuk :) -
1024x768 -
neuro #3274 -
#3273 BAnyek olvass már vissza kicsit.. Kb 1-2 oldallal ezelőtt van, hogy hyperlobby cliens kell hozzá meg FB+AEP+2.01+2.04-es patch... Hyperlobbyn embert keresel meg hostot játékhoz aztán ráklikkelsz a Join feliratra... Ennyi idő alatt hogy beírtad volna már rá is kereshettél volna gugliban a Hyperlobby Kliensre... -
end #3272 akkor hogy lehet az internetes játékhoz kapcsolodni gőzöm sincs róla valaki irja már le ide -
#3271 Biztos szar az ISO amit letöltöttetek.. Nekem gond nélkül megy a másolt angol...... -
TBalazs #3270 Nem kell hozzá semmi.