91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PLackó
    bocsi :)
    ledobtam a mistelt berlinre (!) és teljesen elpusztult.az összes ház felrobbant.nem semmi pusztítás volt!!
    pedig Berlin hatalmas.
  • Seaweed
    ooo atombomba??????

Mistral az egy modern konnyu legvedelmi rendszer (hatekonysagarol most ne nyissunk vitat :P)
    Mistel az te ;)
  • PLackó
    közben megtaláltam a mistral-t.nemsemmi ereje van.ha ezt a repülőt ledobom egy városra vagy az ellenségre,10 km-es körzetben mindenki elpusztul.hatalmas robbanás.
    próbáljátok ki!!
  • PLackó
    atombomba van a játékban?
  • Seaweed
  • Seaweed
    """Jobor"...ki ez a picsa'? ""

(ahogy egyik jobaratom mondana )
  • antijedi
    majd bevetjük a mosztángirtó különitményt és megvédjük, nem lesz mitől félnie és linkelhet tovább! :DD
  • Kata
    Ne is! :P
  • TBalazs
    Nem megfélemlíteni a srácot, még a végén nem linkel több képet :)))
  • Kata
  • Kata
    Azért, mert ha kicsengeted érte azt a kemény 4000 Ft-ot, amennyibe most kerül, azzal támogatod a játék további fejlesztését.
    Sok - amúgy nagy sikerű - játékprogramot pont azért hagytak elveszni a készítők, mert mindenki másolgatta magának, nem pedig megvásárolta. Így nekik nem volt lóvé a további fejlesztésekhez.
    4000 Forint meg nehogy már pattra vágjon bárkit is! Gondolom otthonról netezel, ha azt ki tudod fizetni mindig, akkor egy egyszeri 4rugó nem lehet olyan nagy érvágás.
  • PLackó
    nem tudja valaki hogy melyik küldetésben van ez a #3581 hozzászólásban látható összekapcsolt repülők?
    mertz emléxem,hogy régebben megcsináltam ezt a küldetést.de most nem találom.
  • TBalazs
    Já, já :))
  • Hmuda
    Hagyjad, eldöntötte magában hogy trollkodik kicsit, rá kell hagyni hogy lenyugodjon. :-)
  • disgust
    pázze! 3.-at elqurtam... kep3
  • 42nd Intruder
    Érzem, hogy növekszik a topc népszerűsége....
  • KamiKazee
    te télleg ilyen álszent vagy vagy csak teteted???
    mé ne tölthetné le ha több százan leszedik?????
  • disgust
    És reklám: http://turulfeszek.uw.hu
  • disgust
    Párat találtam nemrégiben a neten.
    kep1, kep2, kep3
  • PLackó
    ezzel melyik küldetésben lehet repülni??
  • antijedi
    jaja , az biztos beválna :D
  • TBalazs
    Mégiscsak szükség lesz Katára meg a képeire :DDDDDDD
  • TBalazs
    Nyilvánvalóan nem rád gondoltam, mert neked ott van az 1.TG. Ha kérdezni fogsz valamit először ott teszed. (látod milyen kombinatívan gondolkodom :)))
  • antijedi
    neee, hogy leszünk igy mi a legnépszerübb topic? :D
  • Hmuda
    Én már nem flémelek mert el van döntve, hogy ezzel a bunkóval többet nem foglalkozok. :-)))
  • Hmuda
    Ezt csak képletesen értettem, hogy nekem még az is megfelelne, de nyilván nem csak egyel fogok repülni.
  • antijedi
    1. Half-Life 2
    2. IL-2 Sturmovik
    3. Fórumozók fényképei
    4. SG probléma

még egy kicsit flameltek és meglesz az első hely! :PPP
  • antijedi
    Legnépszerűbb témák
    1. Half-Life 2
    2. Fórumozók fényképei
    3. IL-2 Sturmovik
    4. SG probléma

királyok vagytok, mondtam én hogy jó ez a kis flame
  • Bucser
    Ezt ne nekem mond:) Nekem azért ilyen gondjaim nincsennek...
  • TBalazs
    Jah, de előtte tessék átnézni a játékot és a különböző századok oldalait, mert ott sem szeretik, ha tökéletesen egyértelmű dolgot kérdeznek (pl mivel kell kiugran a gépből, meg ehhez hasonlók).
  • TBalazs
    Mivel szvsz az ellenfelek nem egyforma gépekkel harcolnak, ezért egy géppel nem sokra fogsz menni. Meg kell ismerni mindegyik harcoló fél gépeit különben halál. (semmit nem érsz azzal, ha tudod ugyan milyen gyors a te géped 2000m-n ,de nem tudod, hogy az ellenfeledé 30 km/h-val gyorsabb).
  • Bucser
    A pumaszallas fórumban van is egy ilyen topic meg van egy ilyen cikk is.. azt be is linkelheted az oldaladra persze miutn megkérdezted a pumákat..
  • neuro
    Jövőhéten szerintem már fent lesz egy cikk a Birds of Prey oldalon, amiben összeszedtem pár tippet, ami segíthet kezdőknek túlélni az online harcokat. Majd ha már elérhető lesz szólok... http://bop.agria.hu
  • [HUN]Crassus
    Ja ja Online-ban van nehéz dolgom....a gép ellen nincs problemo:)
  • neuro
    Quick fight-ban belehet állítani, hogy milyen magasságban akarsz kezdeni. Online dogfightban pedig emelkedni-emelkedni-emelkedni...
  • Seaweed
    Tobbi topiclatogatotol elnezest szeretnek kerni..de olyan jo lelvagyok ezzel a kis hulyevel...
    Mar perszek ota rohogogorcsom van...
  • Seaweed
    Eddig miert nem tettel a velemenyemre?
    Talan mert tenyleg egy LAMA vagy?

-
  • Hmuda
    Ok, akkor ezentúl magasról teszek rád meg a véleményedre. Ezt kell tenni a bunkókkal.
  • Seaweed
    ...nah akkor ehhez tartsd magad...
  • Hmuda
    Észrevettem. Nehezen kerüli el a figyelmemet...