IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ezzel is lehet vitatkozni..megha nem is akarok igazabol most..
Mi az hogy fikazni..ha en elkezdek fikazni valakit vagy valamit az "nem all meg a laban"...es nem ussza meg 1 mondtabol..
az hogy pl Neuro kifejtette az os ajat velemenyet meg nem feltetlen fikazas..csak az o sajat velemenye amit tiszteletben kell szerintem tartani meg ha az nem is tetszik masoknak vagy az erintetteknek...
Ez ellen nem erdemes kardoskondi...max lehet tenni arrol hogy ne ilyen velmenyen legyen..pl bizonyitani..ami szerintem a mai "telitett piacon" (ha erted mire gondolok) nagyon nehez! es nem fog menni szerintem 1-2 even belul...
De ez mar mas teszta...neki is biztosan meg van az oka hogy ilyen velemenyen van..mint ahogy nekem is minden velemenyemnek meg van az oka...