91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#3749 na megyek,repülök egyet :)
-
neuro #3748 http://bop.agria.hu -
#3747 köszi szépen.
és hová rakod majd fel? -
neuro #3746 Lesz hozzá leírás, csak meg kell írnom :) Remélem a héten kész lesz az is. -
#3745 Mivan? Mitöl vagy ideges? Mondtam, hogy tökre tetszik. És a tényeken nem változtat, de attól még jó. Faszért ilyen majom a topic fél népessége. -
#3744 Mondjuk igen! Javaslok vmit! Csinálj jobbat és aztán magyarázz!
Mondjuk téged a kutya nem fog megkérni, hogy csinálj magyar rádióhangot egy szimhez... -
#3743 #37 please valaki! -
#3742 Miért? Tán ők szinkronizáltak a készítőknek? -
#3741 rendben.köszi. -
#3740 A Pumáknál reklamálj..... -
#3739 Ja és nekem oltárira tetszik, hogy ha magyar században repülök, akkor magyar a rádióhang is, igaz kicsit béna a szinkron de akkor is királyság. :-) -
#3738 Hm. Hallottam, hogy a Logitech-nek sok a gondja (nekem is az van és már az első repülésnél becsődölt :P), viszont mindenki jónak tartja a Saiteket. Ajánlom, hogy vásár előtt itt kérdezgess körbe, de a Logitech cuccokat szvsz kerüld el, mert én is oltárira megszívtam. -
#3737 tudna valaki segíteni a full mission bulider használatában? -
#3736 rendben,köszi. -
#3735 Olyan magyarosítást kereshetsz is.....:) Csak a multi során feltünő kiírás és a párbeszédek kiírását magyarosították.... Keresd a Dongók oldalán! -
#3734 sajnos nincs.mér én is kerestem.pedig jó lenne elolvasni a küldetést... -
sz4bee #3733 Nekem van egy tiz eves joy om de van 2-3 eves is de az meg nem mukodik.Ja es meg azt szeretnem megkerdezni hogy van ehez a jatekhoz magyarositas? -
#3732 aha.de akkor kicserélik ugye?
szerinted milyen márkát/tipust vegyek? -
#3731 Én a sajátomat 10k-ért vettem, de sajna gyárihibás és be kell cserélni vagy elvinni a szervízbe. Most a szervízuben senyved. -
#3730 én billengyűzettel nyomom.:(
mennyi egy normális joy? -
Vlala #3729 Nem, szomszédék billentyűzetről játszanak, és élvezik, de igazából kell a joy (egyszer próbáltam kormánnyal: jó, csak hülén néz ki, ahogy bekanyarodok egy waypointnál) -
#3728 Hát miután szétment a joy-om, próbáltam bill.-el de egy halál, mert túlreagál mindent. -
sz4bee #3727 Ezzel a játekkal csak joystick el lehet normalisan jaccani ugye? -
Vlala #3726 De jó ötlet a hídraleszállás... nah ezen a héten sem fiogok aludni, amíg ezt meg nem csináltam :-) -
KamiKazee #3725 há mé ne!oroszból van:))) -
TBalazs #3724 Hazament és leszállt...
-
KamiKazee #3723 Kata nem jössz fel repülni??
mmint tg-ts stb -
#3722 :D -
#3721 sőt, le is lehetne vele szállni rá :) -
#3720 'Banyek mekkora hid ez'?...ezalatt egy Gigant-al is atrepulhetne eppen :D -
#3719 a híd alatt, a híd alatt...
-
#3718 Egy osregi hatterkepem....de azert meg mindig tetszik
[IMG][/IMG] -
#3717 :DDDD -
#3716 A messeres bekapcsolta az utánégetőt. :D
-
#3715 nemsemmi! -
#3714 Elbújt a bokor mögé
-
#3713 tizenhat tonna, feketeszééén!
-