91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • TBalazs
    Mit nem értesz wazze?? Vagy PF ben vagy patchben benne lesznek (valamikor). Mintha Mossiet is láttam volna valahol, de ezt neuro jobban tudja.

Ez nem fs, itt csak a patchek tartalmazzák az új gépeket, letölteni max skineket, meg küldiket lehet.
  • ppeti66
    Nem tudja valaki hogy az AEP 1.ő patch-ével kapunk-e új gépeket???
    És nem tud valaki olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni vezethető gépeket, vagy valaki eltudná mondani részletesen azt amire pedrohsi gondolt?
    köszi
  • ppeti66
    ???
  • TBalazs
    Úgy tudom, hogy JU 88 és Pe-2 is kész van (vagy közel a készhez).
  • Bucser
    Igen a TB-3-ast én sem értettem.... ÉS ráadásul qrva nehéz leszedni azt a repülő lajhárt... Az istenért nem akar leesni...
  • bgabor
    Me-323as? Az a böhöm nagy szállítógép,nem? Fegyvertelen gépet nem tesznek be... A bombázók tényleg nagyon hiányoznak a játékból,ráadásul olyan,mintha csakis a felhasználók idegesítésére menne a dolog...úgy értem: Ju-88as bombázót nem lehet repülni,de a Mistrelt igen,ami egy repülő bombává alakított Ju-88as. Bár itt sem magát a gépet lehet irányítani,azért idegesítő,hogy van kidolgozott Ju-88 repülési modell,egyszerűen csak valamilyen oknál fogva szándékosan nem csináltak kabinbelsőt. Ezért nincs repülhető Ju-88as. Ugyanez az oroszoknál. Most miből állt volna a hülye TB-3as helyett mondjuk egy IL-4est berakni,vagy hasonlót? Miért pont az ócska,elavult TB-3ast?
  • neuro
    B-25 és Ju-88 lesz még ebben az évben szerintem
  • Bucser
    Azért jó lett volna ha egy patchben vezethetővé vált volna a Focke Wulf 200-as vagy az Me 323-as... Sőt ha más nincs a B17 vagy a B25...
  • Falconer
    Vazze, amikor megyarokkal voltam akkor is, amikor németekkel akkor is
  • neuro
    nem dc-zek :)
    a magyar fb-vel már msáoknak is volt ilyen problémája sajna
  • Kata
    Remélhetőleg a PF-ben változtatnak ezen a hozzáálláson...
  • pedrohsi
    régen volt, már nem emléxem pontosan..
    a lényeg, hogy a dogfight szerver konfigjában fel vannak sorolva a választható gépek, ide kell bebiggyeszteni a B-17est.
  • ppeti66
    hmmm...
    ez érdekel... leírnád pontosan mit kell csinálni?
  • pedrohsi
    a megoldás egyszerű:
    végy egy dogfight configot, írd be a választható gépek közé, és máris vezethetővé válik, igaz, csak külső nézetből (mivel a belseje nincs kidolgozva:)
  • ppeti66
    :( Kár hogy igazi nagy bombázókat sose raknak be.
  • Falconer
    Nem tudok róla hogy lennne ilyen
  • ppeti66
    Hali! Nem tudja valaki, hogy le lehet-e lölteni valahonna egy olyan cuccost amivel lehetővé válik a B-17-es vezetése?
  • Falconer
    Ja sajna.....
    És nincs benne Bf110, az csak az AEPben van nem?
    DCre nem mennél fel? :)
  • bgabor
    Én a dinamikus hadjáratot Bf110-el nyomom,és tök jó.
  • neuro
    magyar fb-d van?
  • Falconer
    FB ben mindig eljutok odáig hogy hibaüzenetet ír campaignban és nem tölti be a következő pályát, az azért van hogy akkor manuálisan kell továbblépni egy újban, vagy pedig hiba?
  • Bucser
    Új Hyperlobby Kliens..

Töltsék csak töltsék!!
  • neuro
    akinek nem jön be az alap hadjárat töltse le az il2dcg-t, ami sokkal realisztikusabb dinamikus kampányt generál http://www.lowengrin.com
  • TBalazs
    Megújult az il2.sturmo.com, pacific-fighters.com lett belőle :)

Azt írják, hogy: Pacific Fighters Ship Date: November 2004... Hát majd hiszem, ha látom :))
  • ottar
    Igen, az feltűnt, hogy elég könnyen ki lehet előlük fordulni...
    :-)
  • ottar
    Hmm.
    Köszi a tippet, este kipróbálom...
    :-)
    Bár azért a sasszem AI-t utálom, mikor 109 esre zuhanok 470-el, és kb. ugyanannyival jön szembe a fritz, és egy rövid sorozattal kiszed a gépből..
  • Bucser
    Miér nem hagyod békén a 1110-eseket és mész a 109-esekre?? a Csíter muszka gépekkel a hülye AI ellen szanaszétfordulod őket... és csak a reptérig kell védened a gépeidet szóval azt csinálod, hogy amikor beül valamelyik mig mögé egy 109-es (mert azt csinálják) akkor közéjük lősz a 109-es ki fog válni és ezt szépen el tudod játszani majd mindel.. ja és persze ne lövesd le magad:)
  • ottar
    Ez gáz..
    Nekem most egy olyan küldetésem van (bombázzuk Vjazmát mert az jó) hogy a századom 6 db Mig3-asa viszi a bombákat, az úton először két Bf110 támad, majd 4 Bf 109. Ami nem is lenne gáz, mert meg lehetne tenni, hogy a 2 110est pillanatok alatt lekapjuk utána már 6 mig négy 109-es ellen egész jó arány. DE. az AI kollégák birka módon csak repülnek a bombázandó reptér irányába, a 110-esek ellen oda sem fordulnak, ha én rájuk vetem magam, lelövöm a két 110 est, de mire odaérek addigra a másik öt miget lelövi a 4 109-es (már ami a 110 ek rácsapása után megmarad) és én egyedül állok szemben 4 bf 109-el..
    Ez gáz.
  • Bucser
    JA ezen orosz felállás ellen vonul fel 4 B239-es egyiben én a2 ben pedig 2 újonc valamint egy tiszt mögöttem...
  • Bucser
    hát finn hadjáratban most ált elő az a helyzet, hogy amíg sérült voltam eljutott odáig a század, hogy 4 gépe maradt és az oroszok így támadják Kotka-t: 4 Hurricane 4 Su2 4 IL-2 és 9db Yak
  • ottar
    Kérdésem van:
    A dinamikus hadjáratban mennyire, mire van hatással a csapatom teljesítménye, illetve hogy hány bevethető géppel rendelkezik?
    Nem lehet nagyon elúszni?
  • Falconer
    Rajtam bombázás sose fogott ki, max az ellenséges gépek
    Olyan műszerek votak benne, hogy azzal nem bombázni....
  • Vlala #4717
    Hálózati game: tegnap átrepültünk a híd alatt, egymással szemben, füstölővel, majd mindketten felhúztuk a gépet, és "görcsöt kötöttünk" a hídra. Az .rpk file is emgvan róla :-)
  • arty
    öszintén szolva nem feszegettem a game határait :) a missönöket csináltam, mig egy éjszakai bombázás ki nem fogott a karrieremen :( nem jutottam tovább ... azota sem fektettem ennyi energiát egy repszimbe se.

nade tényleg ez nem nosztalgia topik, sry h elkezdtem
  • antijedi
    hát ez igaz hogy kihaló félben de ha már 2nél több szim van közel hasonlo kat ban akkor kialakulhat valami kis verseny :) meg reménykedjünk a nagyobb tömegeknek is megjön az eszük hogy ez márpedig jó és elkezdik venni iylesmit mint a cukrot :)
  • Seaweed
    Hat azzal egyetertek, hogy lesz egy maroknyi szim amil ellehetunk majd, de szerintem verseny mar sosem lesz a szimpiacon. Hisz a kiadok egyontetu velemenye, hogy nem a szimpiac a legnagyobb biznisz! Igy mar evek ota lathato a tendencia, miszerint egyre kevesebb szim jelenik meg (lasd UBI Soft es a Lock On esete..nem "eleg bevetel"..nincs tobb fejlestesm nincs patch..ennyi konyec (persze akik ismerik a temat, tudjak, hogy Eagle-ek ettol fuggetlenul igernek unofficial (nem hivatalos) patch-et...soot nem szoltunk az uj mendemondajukrol, miszerint jon egy Ka-50 heliszimjuk is..)
    Szoval lesz, oruljunk, mert egy hosszutavon elorelathatolag "halalraitelt" fajtajat szeretjuk a game-eknek...
    (Talan csak Oleg Maddox es az IL2 "trilogia" az ami tartja a "lelket" az iparban, mint "ez meg hozza a penzt"...(jah es "fuck off kiadok?"..igen..de ez van..))
  • antijedi
    énis remélem, ha ezek kijönek az maga lesz a kánaán két dolog miatt is:
    1. lesz sok jó szimünk
    2. igy kialakul egy verseny és még az eddigieknél is igényesebb progik fognak kijönni
  • antijedi
    sokmindenhez lehet hogy jobban értenek az tény de attól még hülyék és a kétezer fölsöleges elnevezést ugy hijják hogy propaganda mert kurva jól mutatnak a tv-ben :)
  • Seaweed
    Hat remelem hogy nem :)))
  • neuro
    nem olyan hülyék az amerikaiak hidd el. lehet, hogy jobban értenek ezekhez a dolgokhoz, mint mi és megvolt az indokuk, hogy miért nevezték el így :)