91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Seaweed
    Szerintem amint berugozik a fofutotag..es max gaz...amig zerus nem lesz a hordozohoz merve a sebesseg.
  • arty
    a c130as videok meg brutálisak ... a rotort mikor kezdik el visszafele forgatni? :) nem tul veszélyes? nem tul könnyü elszámolni ? és akkor ugye csobb....
  • arty
    amugy ez az "SG-s köcsög" eléggé bevett szokás, nem csak il2ben.. talán a sok tusko/csíter/TKzó 11 éves ittopikolo miatt, nemtom, de tényleg jelenvan :D

pedig nem csak ilyen jár ide... sőt, ebben a topikban még nem is láttam ilyet :) az a kategoria fel se tud szállni il2ben :)

SZVSZ
  • neuro
    inkább nézzetek meg egy pacific fighters videót:

http://www.france-simulation.com/vid/pf/B29_0001.zip

itt pedig egy másik:

http://195.140.143.41/~checksix/pf/videos/PF_BSS_Inc.avi

• TBalazs
    Hát, ez nem volt semmi, emberek...
  • Seaweed
  • Reaper
    csbazz rullah!

• FREAK
    ez fórumos törvényszerűség, abban hinni, hogy megszüntethető, kb. annyira értelmes dolog, mint a cigi ellen küzdeni...

a megoldás privát fórum, vagy élő találkozó
  • Seaweed
    Termeszetesen igazad van es "az"...mindamellett en is "bunosnek" tartom magam, hisz vagyok rendszerint olyan hulye hogy a feldobott labdat leussem...
  • bgabor
    Aztaaa... ez a fórum aztán kész! Én azt gondoltam,nagy komoly virtuális pilóták cserélnek itt eszmét,erre mit látok? Azt,hogy amikor repülőgépekről csevegünk,mindenki hallgat,de amikor személyeskedés van,csekély 2 óra alatt teleírunk egy egész oldalt! Ez azért gáz,nem?
  • Seaweed
    nem hat.nem is ezert irtam...bocs
  • FREAK
    az eddig is világos volt, hogy NEKED nem számít, de most tényleg hadd ne kelljen már második kört futni....

nem ebbe fogsz belehalni...
  • Seaweed
    Talan elobb utobb rajossz hogy nekem nem szamitott soha az hogy egy forumban helyesen irok e vagy sem...az esetek nagy reszeben at se olvasom..es van hogy oda se nezek az iras kozben...nah ez utobbi latszik is rendszeresen az elgepelesekbol es az ellipszilonos-je es pontos-je folyamatos keveresebol...
    feleslegesen farasztanad magad ezzel ugyhiszem... ;]
  • Seaweed
    arra hat..miert irtam en mashol a hang keltesere es az elelmiszer bevitelere szolgalo valamirol ? :DDD
  • FREAK
    ha a "száLY"-ra gondolsz, elkezdtem gépelni, de kitöröltem.... fasznak gyötörjem itt magam... :P
  • Seaweed
    Pedig en probalkoztam..de ezek szerint elfaradtak...

nah most mar tenyleg elkezdem magam moderalni...meg vegen kitiltanak az sg-rol..de nagy kar lesz ertem.. :DDD
  • Seaweed
    Csoda tortent..atultem szerverhez..es mig oda voltam senki sem kototo bele a szajamba :D
  • Caterpillar
    Imádok flémet olvasni miközben unatkozom! :DDDD
  • Seaweed
    Nah jolvan elnezest kerek minden jobberzesu topiclatogatotol! En vagyok hulye nem az on keszuleke romlott el...
  • Seaweed
    az...a regi szep idok... :D

• Seaweed
    hat ha te mondo hogy "qrvaazanyad"..biztos ugy van...
    bekapni nehez lenne ami nincs..
    utobbit meg ha neked ez kell..gyere ugy szalyba b@szl@k egy palloval hogy 3 hetig varrnak ossze :D
  • Caterpillar
    Szeressük egymást gyerekek!!
  • Isegrim

Tiszta Csé.
  • Kata
    Álnickek voltak, mert mindenki megbotránkozott és/vagy röhögött rajtuk. Mivel ugye nicket váltva jött vissza az illető. Én nem mondtam, hogy te vagy, de azt mondták a többiek, hogy valamelyik "SG-s köcsög" (szó szerint idézve). De ha annyira akarsz egy nick-ötletet, legyél qrvaanyád, vagy kabbeaf***om, vagy b***szájba, ezek testhez álló nickek számodra...

Na, én léptem...
  • disgust
    Jajj-jajj! Rágalom! Összedől a világ! Micsoda aljas rágalom! Jajj-jajj! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD LOL!
  • Seaweed
    hype-hype...mivan megy az belterjes tenyeszet a madarfeszekben? :D

(nah jo leallitom magam..ugyis dolgozni kene mint itt szorakozni a masikkal..)
  • disgust
    Oks, de majd legköz. Most már megyek dolgomra...

Amúgy meg úgy ribizz le valakit, hogy téged is lehímkurvázhatnak, vagy buzizhatnak... :D
  • Seaweed
    nah milyen neven tolom?..nem jon avalasz...
    hibadzik a ragalom...

gyerekek..
  • Seaweed
    koss belem..ugy huanyzik...
  • Seaweed
    me csak..nem szabad? :D
  • disgust
    Akkor mi a faxért mondod másra? Ráadásul olyanra, aki okot sem adott rá.
  • Seaweed
    mi van anyaddal?
  • Seaweed
    nekem nagy van..nm tudtadd? ..ejj sok mindent nem tudsz te meg..."tanulj tino"....
  • Kata
    Ribi a qrva anyád... Már elnézést...
  • Seaweed
    Ohh igen..mar en se ugy 1 eve kb...de itt azert szeretem az ujjoncokat oltani.. (hisz ismersz..hulye vagyok neha mint a tok )
  • disgust
    Á, emlegetett csacsi... :)))
  • disgust
    Nem, én mindenkit utálok - lásd nick. Szerintem meg minden hülye azt véd, akinek igaza van, nem azt, aki azt hiszi, hogy igaza van... :) Tőled meg ennyi telik. Mellesleg sokkal nagyobb arcod van neked, csak hát a saját szemedben a gerenda tipikus esete... :)
  • Seaweed
    es en voltam? :DDDD LOL akkor ezt valoszinu ontudatlan allapotban kellett hogy csinaljam...mert nem emlekszem ra...

ugyan mond mar el a nagyerdemunek hogy milyen neven is szoktam tolni lobby-n???(az utobbi cirka 1 evben...de az se art ha leirod pontosan hogy az azt megelozo 3 evben milyen neven toltam...)
  • Isegrim

Há ja... il-2es témából kivonulgattam kicsit, őszintén egy kicsit beleuntam, néha azért föl-föl megyek. Most váltottam WW2 Onlinera, az némileg változatosabb.

Szépen megy a flém mint látom, emmá majdnem ubi forum színvonal. :))
  • Kata
    :DDD Megerősíthetem én is, és a TG-sek egy része, hogy ez valóban így történt! :)