91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Seaweed
    odavagy a ribiert mi?...minden hulye ot vedi..pedig van egy akkora arca...nah de oda se neki...enyi tellik tole hogy hogy rakeni mindenkire aki epp csunyan nez ra..
  • Seaweed
    :DDDDDDDD
    nagyon jo...
    eskuszom....
    nagyon...

:DDDDDDDD
  • disgust
    Annyit mondtak, hogy "egy SG-s köcsög bepofátlankodott valami kiképzés-féle dogolásra, ahol egy lány pilóta lelőtte, utána visszajött másik nicken, akkor belerepült a lány gépébe, és azt írta be nagyképűen, hogy lelőtte a leányt". :) Én meg mindjárt rád gondoltam. Érezhetnéd magad kicsit megtisztelve, ne csak hőbörögj... :D
  • Seaweed
    ejha...nagyon komoly...

erdeklodve varom..
  • disgust
    Nemtok részleteket. Majd utánakérdezek, és akkor többet tudok mondani, csak ennyit csiripeltek a verebek.
  • Seaweed
    "Sokan utálják az arcod, azt is tudom"

Ejha! orulok neki!..de tenyleg!..akkor jo munkat vegeztem!

(legkozelebb rofogj valami ujat is, olyat amit en meg nem tudok..ellenekzo esetben igen unalmassa kezd valni a mondandod...)
  • Seaweed
    "Egy lány és téged. És a lobbin. :)"

Ragalom! bizonyitsd! ellenkezo esetben egy seggnyalo ragalmanak tudom csak tekinteni!
    Track van rola?

oo bocs..milyen neven is szoktam lobby-n nyomni? na?
  • disgust
    Én is jól szórakozom a te megnyilvánulásaidon. :D Lenne dolgom, de ez a kabaré ideragasztott a képernyő elé. :D
  • Seaweed
    ez..nagyon jo...eskuszom ezert szeretek ide jarni..olyan jokat rohgok az ilyen megnailvanulasokon...

(az en egom enelkul is nagy volt mindig is...latszik hogy nem ismersz...nah majd lassan megismersz :P)
  • disgust
    (Mellesleg, rá is lehet kattintani a bolhaxarokra, akkor nem kell bogarászni, mert nagyban is meg lehet vizslatni.)
  • Seaweed
    rendbenvan....
    De azt szogezzuk le hogy ha te igy gondolkozol az nem biztos hogymas is igy teszi....
    Jopar fejet ismerek akik ennel sokkal de sokkal komolyabban vaszik..es meg meg is sertodnenek ha azt allitanad hogy ez nekik is csak egy "jatek"...
  • disgust
    Mondtam?
  • disgust
    Spongyát rá, részemről is bocs! :)
  • disgust
    De tudtam. Láttam már itt is, máshol is... Sokan utálják az arcod, azt is tudom. :)

Egy lány és téged. És a lobbin. :)
  • neuro
    háháhá rájöttem miről beszélt ez a majom
    vettem a fáradságot és megnéztem az "ominózus" oldalt: az egyik pici hordozós grafikán kilehet bogarászni, hogy vannak bombázók rajzolva a hajó fedélzetére... asszem a mai napom is jól alakult :))

Tényleg az én hibám minden bocsi :))
  • Seaweed
    a te szanalmadra szerintem senki sincs itt raszorulva..
  • Seaweed
    huha..a jolinformalt! ha tudnad miota nem vagyok benne...de a becsuletukert hajlando vagyok latatlanba is kiallni..hisz nagyreszet ismerem....
  • Seaweed
    ??? ki flamel? en alapbol ilyen hulye vagyok..belekotok az elo faba is...nem tudtad? sajnallak

Kit lott le es kicsoda????

Mivan te is kihivsz egy korre? (uhh mar vagy 3 honapja toltam lobby-n..de sebaj)..allok elebe...hozd az anyad is!
  • disgust
    Én álomvilágban élő? Nem én vagyok bekockulva ide, és nem én építgetem az egómat netes fórumokon... :)
  • FREAK
    részemről szintén, maradjunk ennyiben

de egy topik nem a világ, és egy játék nem a világháború, ezt azért tartsd szem előtt...
  • Seaweed
    szaldj! meselni...azt tudsz..meselni...alomvilagban elo.
  • disgust
    Ó szerénység mintaszobra! Ez a kivagyiság meg a kihaénnem viselkedés elég szánalomkeltő... :)
  • disgust
    Ki mondta, hogy akarok? Pláne ha ilyen nemistudommineknevezzelek vannak benne, mint te... :))
  • Seaweed
    nemertetted...
    elmagyarazom...

nem kell bemutatkoznom...aki tudja ki vagyok az tudja aki meg sehonnani bitang modjara "megjottem" es megugat ..annak meg nem fogok bemutatkozni...
  • disgust
    Mi van? Bánt, hogy zsenge a flémed? Tudom, hogy nálad ez zsigeringer - mármint a flémelés - de hidd el, nagyon extra gyenge vagy, főleg ezzel az erőltetettséggel... :) Inkább menj, gyakorolj te is repülni. Azt csiripelték a verebek, hogy múltkor egy lány lőtt le a lobbin...
  • Seaweed
    Hat nem te abban szinte szaz-szazalekig biztos vagyok...es ha igy haladsz sose fogsz beletartozni...
  • Seaweed
    "Közröhej"

Hehh hogy miva'? Az amin csak te egymagad rohogsz? nem kepzeled te kicsit nagyon magad!? Te vagy a koz mi?...rotflmao
  • disgust
    Azé ez tényleg közröhej. A csávó hall valamit, hogy új század, B-25 hordozón, etc. Erre fel nem néz utána a dolognak, és beböfögi, hogy lesz Dauntless, miért nem azt raknak a B-25 helyett. Erre kiröhögöm, mert pont ő vauzott előtte a tájékozottságról, és ha megnézte volna az ominózus oldalt, ott talált volna Dauntlesseket is a hordozón. Ezek után meg még pár nagyképű vagdalkozó üzit nyom, és a végén ő dobja be a durcát. Ha ezt én a klubban elmesélem! :D
  • FREAK
    sose tagadtam, de most hova szarjak? gondolom, nem kellett sokat írni a magyar szimulátoros scene bővítésekor...

mellesleg amikor ilyeneket írsz, mindig készülj fel a lehetőségre, hogy esetleg kurva nagyot tévedsz, mint pl. jelen esetben is (van "pár" ember az országban, akik mai napig az általam alapított bajnokságban versenyeznek, de mégsem tört még rám a késztetés, hogy ezzel dicsekedjek)

pihenj egyet, vagy tanulj meg írni, rosszul áll a butáknak, ha okoskodnak
  • disgust
    Te meg turkálj a saját bilidben öcsisajt! A kutya nem szólt hozzád!
    Amúgy ki a faxom az a scene?
  • disgust
    Közröhej vagy a sértődéseddel együtt. Pláne, amikor a nagyképű szövegedre kérek magyarázatot... :) Száni...
  • Seaweed
    disgust:

szerintem inkabb gyurjal legiharcra,mint itt teped a pofad... mert ha igy folytatod magadra haragitod a scene nagyreszet, es nagyon gyorsan megutaltatjak veled az online repulest...szar am az ha nem tudsz 2 litert se elfogyasztani mert lelonek...
  • neuro
    nem tudom, de nem is érdekel.. bár a stílusodból ítélve inkább óvodás lehetsz.

biztos nagy szakértője vagy a témának, így aztán meg is hagylak ebben hitben. jó repülést, remélem azért hyperlobby-n majd összefutunk

[ignore mode on]
  • Seaweed
    huha..te meg elsz? :D
    idetlen idok ota hired se halottam :D

• Seaweed
    Hehe..ez jo...csak az abaj hogy hogy en tobbet tettem mar eddig hozza a magyar szimulatoros scene-hez mint te egesz eletedben fogsz valaha...

amugy mas gond nincs is a mondandoddal..
  • disgust
    Akkor világosítsd meg, ó sötét elmém! :DDD
  • disgust
    Mellesleg honnan tudod, hogy én még iskolába járok egyáltalán? :) Látnok ne legyél... :)
  • neuro
    szerintem neked fogalmad sincs, hogy miről beszélsz
  • disgust
    Feltételeztem, hogy a nagy okoskodásod előtt utánanéztél a dolognak. Elnézést, ha túl sokat néztem ki belőled, többet nem fordul elő!
  • Isegrim

Supercharger = Lader (ném) = kompresszor, sűrítő és testvéreik.

Lényeg hogy túlnyomást hoz létre, és így nagyobb teljesítmény érhető el, illetve a motor teljesítménye nem esik azonnal a nagyobb magasságokon, mert a kompresszor kompenzálja a légnyomásesést.