91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Seaweed
    Sehonnan. (patchek tartalmazzak(ha), azt meg official websiterol)
  • Seaweed
    Mo.-n nem is fogsz (olvass vissza).
  • Falconer
    Honnan lehet hozzá gépeket leszedni?
  • Falconer
    Az Ace Expansion pack mikor jelent meg? Mert egyik boltban sem láttam
  • neuro
    :D
  • TBalazs
    Oleg eddigi határídőbetartásaiból itélve szerintem jó ha karácsonyra megjelenik, de remélem Neuronak lesz igaza és nem nekem :))

• neuro
    október
  • bgabor
    Ja,akkor érdemes lessz átnyálaznom a manualt.

A Pacific Fighters mikor jelenik meg?
  • FREAK
    amikor gurulsz a kifutó és a hangár között pl.
  • neuro
    pf megjelenése után lesz ju-88 és b-25 is
  • Seaweed
    Sose tanultal orosz nyelvet? Mert nem olyan bonyolultak azok az orosz muszerek sem...bar manualban van boven info roluk..meg osszehasonlito tabla is van (legalabbis az en angol verziomban)
  • Seaweed
    PF ben lesz asszem 88-as vagy utana legalabbis...
    Billeg ...talan mert keskeny nyomtav es ahhoz kepest "nagy" fesztav/tomeg miatt belibeg forduloban...(de minden bizonnyal ilyen volt valojaban, azert)
  • Galy
    mi az a taxizás?
  • bgabor
    Bizony,az IL-2 ben én is a szárnygépágyúkat bírom a legjobban. Főleg a korai,géppuskás nélküli változatot. Ellenben az orosz nyelvű fedélzeti műszerekkel nem tudok mit kezdeni. A németeket még csak csak kibogarászom a mértékegységekből (nyilván amin Celsius fok van,az lessz a motorhőmérséket mérő,amin km,az a magasság,amin km/h az a sebességmérő :-)),de a cirill macskakaparást nem tudom értelmezni. Ezért jók az amcsi eredetű,de orosz felségjelű gépek,ott az angol műszerek miatt mindig rögtön képben vagyok.

Más: Nem terveznek Ju-88 addont? Mert ha már Mistrel van a játékban,akkor nemigazán értem,hogy a natúr Ju-88as miért nem repülhető...

Megint más: Nem tudja valaki,miért billeg veszettül a Bf-110es szárnya taxizás közben? Nagyon szeretem azt a gépet,iszonyatos fegyverkombinációkkal lehet felszerelni,és jól repülhető. Az az igazság,hogy sokkal jobban bírom a kétmotorosokat,mint az egymotoros vadászokat. Amcsiknál is csak a P-38 jön be.
  • 42nd Intruder
    LOL 1 hétig nem nézek ide és egyből flém..... Na de mind1.
  • Kata
    csíter muszka gépek vannak a játékban
  • Vlala #4613
    Az a két bazi nagy puska is jó benne, 1 lövés és már attól is szenesednek a fritzek...
  • Kisvadász
    il-2 ben a lövész a legjobb.két sorozat és a messer már szenesedik is:)meg jókat lehet vele vadászni mint heinkellel:)azám a poén
  • Vlala #4611
    Hú, akkor már biztosan lemerült az akksid. Segítsünk betolni? :-)
    Én mostanában szintén IL-2-vel tanulok repülni, T betű is van az oldalán :-)
  • PrasCo
    De jól esett ez a kis éjszakai repülés. :) Toltam egyet harmadik szériás Il-2-essel. Csak most jutott eszembe, hogy rajta felejtettem a műszerfalvilágítást. ;)
  • DarkCruiser
    =))

megcsinaltam ugy egy hete kb, hogy egy kormány kormánykerekére állitottam az oldalkormányt. mondanom se kell elég ortopéd kinézete lett a repülésirányításnak :D de jól tudtam vele repülni, ott meg az volt a problem, hogy a 2 játékvezérlő, a joy meg az a kormány összeakadtak folyton, és mehetett a reset ... :(
  • Seaweed
    a temahoz alapjaiban mint eszreveheto ovlt nem tudok es nem is szoltam hozza..
    Abban tudok segiteni hogy "mar vehetsz nyugottan neten kulfoldrol...nincs vam rajta".
  • DarkCruiser
    jah hát gondoltam

és a 2 tengelyes esetében? nagyon odavagyok hogy win98 al sikerült megcsinálnom, miota formatáltunk nem megy...
  • Bucser
    Igen azt értem...
  • Bucser
    Belédkötöttem?? Mivel??? Én magyarországon nem láttam Ruddert forgalomban... De lehet néhány eldugott helyen még Lehet kapni CH PRo Rudder pedalt vagy Thrustmaster Elite Ruddert. ÉN speciel németországból rendeltem egy manufaktúrában gyártott helyről. Innnen rendelhetsz Te is de nagyon drága ahhoz képest...
  • DarkCruiser
    tudom vmi kis szar eldugott szaküzletben bizt, de azt meg honnan tudjuk innen fehérvárról, hogy hol van budapest meik szegletében az a 4 m2 nyi kis boltocska ahol ilyennel foglakoznak....

(ja gyári rudderen ugy azt érted ami olyan, hogy ha egyiket megnyomod, a másik előrejön, merthogy olyan kéne!!!)
  • Seaweed
    Magyarorszagon sehol....de ma mar nemileg egyzserubb a helyzet, mivel eu tagkent rendelhetsz batran az internetrol (EU-bol)!
  • DarkCruiser
    csakhogy gyári ruddert hol lehet kapni, nagybátyám végigjárta összes nagyobb ilyen dolgot mint mediamarkt, meg elektoworld, meg kituggyamimindent, sehun semmi, ha tudod hol lehet ilyet kapni, akkor lécci mond meg.
    de te is marha kedves vagy, csak belémkötsz, de segiteni... á nem soha véletlenülse
  • Bucser
    Az igazi gond az, hogy a a gyári rudderek amiket csinálnak egytengelyesek...
  • DarkCruiser
    őőő, figy. IL-2 ben ha a controls ba megyek, ott van igen olyan hogy rudder ......, csak az az egy a baj, hogy azokra hiába nyomom a pedálokat, nem reagál, a "tengelyeket" csak a legalso részben levő dolgokra tudom beállitani, elevator, trim, rudder, ...
    ott meg nem olyan a rudder hogy left meg right, hanem vagy
    joy -x axis, vagy x axis. (ez a programozók hülyesége amugy sajna, hogy igy csinálták meg , hogy csak egy tengelyre lehet beállitani a ruddert), vagy hogyha lehet left meg right ot is és csak én nem látom meg miután 20 x végignéztem egyesével a dolgokat, akkor bocsánat, és pls mondjátok meg hányadik az a parancs amire be tudom állitani :D

amugy thx, legalább ennyi választ kaptam, máskor le se szarnak, thx
  • neuro
    Controls, és ott rudder left és rudder right
  • DarkCruiser
    :( tud vki segiteni Logitech WingMan Formula Force GP Forcefeedback es kormánynál beállitani hogy 1 tengelynek vegye a pedálokat? vhogy több segitség kéne mint hogy a beállításoknál lehet átállitani, mert ennél olyantot nem találok, ha vki tud róla többet PLIIIIZ!!!!!
    de nagyon PLEASE!!!!
    thx
  • Seaweed
    Ha latsz majd eloben ilyen tipusu gepet leszallni es irto kis tavon megallni, akkor figyeld majd a hangjat..lesz egy szakasz ahol irtozatos hajtomuhang (gazt adnak) mellett, egy rezonanciaval dus eros a folyamattol elkulonitheto hang jon (atfordul a toll)!
  • arty
    én azt hittem, leállitják, és visszafele kezd el forogni, ezért kérdeztem :D

de ha csak elfordul a lapát, az tényleg jobb megoldás :D
  • Seaweed
    oo nincs baj?! miert te ugy erzed?...en mar nem emlekszem ra hogy hol s mikor..de volt rola szo..de akar az is lehet hogy rosszul emlekszem es nem itt hanem masik topicban ahol eredetileg is volt a video bevagasa (volt aki hitetlenkedbe hazugsagnak titulalta az egeszet, es neki ment "ne ittenvan e"-kent ;))
  • DarkCruiser
    jajdejo látni a fórum szédületes értelmi szinvonalát. eddig azt hittem mindig én rontottam tönkre a társaságot a sok hülyeségemmel. most nem irok, csak olvasom, de ugylátom nélkülem is elég paprikás a hangulat a fórumszobákban :D
  • Bucser
    Jóvanna én a szakszavakból egy mukkot sem értettem:) Na meg nem olvasgattam a flémet:) Lehet aközben volt leszögezve...
  • Seaweed
    De ez mai napig igyvan a Hersuleseken (soot ancsa is tud ilyet..)...
  • Seaweed
    Aha..de ez mintha le lett volna mar szogezve..
  • Bucser
    NA lehet ótvar nagy baromságot kérdezek de ugye c-130-nál a tollak állását teszik át ellentétesbe így érik el a fékező hatást és a motor így fékezőként hat kicsit hasonlóan mint a sugárfék esetében?? Igaz ott egy sugárterelő fordítja meg a gáz áramlását előrefelé..