91398
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Indítottam egy Teamspeak szervert a játékra ha érdekel valakit.
Szerveradmin kerestetik rá akit érdekel az írjon privátot.
A szerver elérhető: 193.109.252.107:8771
150 embert elbír lazán.
Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem nem jön be a progiba tett rádió. ennek kicsit jobb a minősége és nem nagy hátrány ha lehet game közben beszélgetni.
A Cliens program ingyen letőlthető ha valaki nem ismerné a teamspeak hivatalos oldaláról
a beálításhoz segítséget is találtok akár ott akár a http://americasarmy.hu --->FAQS/tracker segédletoldalon -
Anee #4879 Tetszetős ez a Pacific Fighter.....tetszik hogy fel lehet telepíteni az AEP-*re így durva Luft46 eseményeket is ki lehet próbálni /Horten 229 vs B29 Superfortress/....
Az anyahajóra fel és leszállás pedig télleg nem egy ördöngőség pár új billkombináció jön vele.....a felszállással baj nemigazán lehet a leszállás meg........azt gyakorolni kell -
neuro #4878 Felszállás nem nehéz. Leszállás pedig elég gépfüggő: a lassabb gépeknél (SBD, Wildcat stb.) elég egyszerű, csak a megfelelő sebességet kell tartani. Vannak azonban olyan repülők, amikkel elég gyorsan kell bejönni, ráadásul a fékezőhorog is hátul/magasan van, és ha nem három pontos landolást csinálsz, akkor a horog elsiklik a kötelek felett. F6F-el például nekem még nem is sikerül leszállni, mert folyton túl gyorsan érkeztem hajó felé, és a horog nem akadt be.
Iskolakör végén a downwind legen kiengedem a horgot+flaps+kereket, majd ráfordulok a base-re és a finalra, olyan 300 méteren 150-180 km/h-val. Innen csak tartani kell a siklási szöhet és a sebességet. -
Csendes-óceáni vadászok !
Valaki fel-, illetve leszállt már anyahajóra ?
Mennyire nehéz ? -
neuro #4876 új mozgó célkereszt bigyó?
A readme-ben van valami olyasmi, hogy ha cockpit nélkül repülsz, akkor a velocity vector megjelenik, hogy könyebben lehessen leszállni a hajókra. De "igazi" pilóták sosem repülnek cockpit nélkül :)
A 20 perces repülések elkerülésére meg ott a Time Skip funkció. -
Nah mentem picit a pacific fighterrel egesz kellemes, csak most picit kiutottem magam ,mert mentem 20 percet egy sziget-bombazasara, erre mikor odaertem droptank(ctrl+t) helyett ctrl+e -t nyomtam......
Kerdes: Mi az az uj mozgo celkereszt bigyo??? Nem igazan birtam rajonni! -
Nah egy picit probalgatva:
"De nincs sehol a dagaszagom...a Pe-2 ;)" -
Kisvadász #4873 csajka= i-153m62 és i-153p -
Oksa
(bar holnap meg lehet meglesz az anyag a montazshoz :P) -
neuro #4871 én is most értem haza, szóval tegyük át holnapra. addig legalább csinálok pár küldetést -
jelenti -
Szopacs...most hoztak egy gepet javitani...
Hat ha vegzek akkor latom hogy ramszoltal icq-n...ha nem jelentkeznek az az jeneti dolgozom..
bocs... ;( -
neuro #4868 majd en hostolok. 6-7 körül, addig kipróbálom az új joyt meg eszek-iszok stb. majd icq-n kereslek! -
felre -
Oksa tolem mehet, ugyse kaptam meg a beszelt kepeket...azaz nem ert ra a fotosunk...;))
Munkat meg ferre rakom kicsit (szigoruan kicsit, mert a hatarido surget rendesen...), es tolhatjuk ;)
(bar hostolni nem tudok linux mogul, ezt elore jelzem ;/) -
neuro #4865 este repülhetnénk egy tengeri coop-ot - már látom is amint a hajóról felszállva alakzatba rendeződik a csapásmérő SBD egység és a Corsair védővadászok, aztán irány a japán hordozókötelék :)
Hazafelé meg le kell majd szállni a hajón félig ellőtt szárnyakkal... aaa még 3 és fél óra munkaidőből!!! -
Jah nekem is tetszik elso latasra ;) -
Bittorrent klienst szedjél le.. Mondjuk Bitcometet és azzal zúzható lefelé... -
Mozes #4862 Nem tudtok helyet ahonnan a torrenten kívül le lehet szedni?
Köszi szépen -
neuro #4861 Még tegnap éjszaka kipróbáltam, igaz repülni nem tudtam vele mert az új joy-t ma reggel hozták meg, de a csúnya háttérképernyőnkön kívül nagyon pozitív nyomokat hagyott bennem.
Joystick hiányában azzal szórakoztam, hogy B-25-ös lövészként támadó Zérókra vadásztam :) (4 B25+4 Wildcat vs 8 Zero) -
Raporkolve a regire lett szep kis 3.4 gigas konyvtaram :DD
-
Sziasztok, gondolom közelebbről ismeritek a mai joystickeket :) Tudnátok ajánlani (nekem is il-2 szerű játékokhoz kellene) Force feedback, ez jó, v inkább csak vlmi kezdeti stádiumban lévő zavaró vlmi, előre is köszi, ja és ide írjatok [email protected] A belinklet weblapról hogyan kell tölteni a pf-t, ha a legalsó downloadra kattintok, akkor csak egy apró használhatatlan filet szed le... -
Amíg ki nem jön itthon innen Szedhető torrenten. -
PF kintvan...friss meleg ... -
irta -
bgabor #4855 Melyik gépet takarja a csajka név?
A Gloster Gladiator-t természetesen nem a messerek elleni teljesítménye miatt kedvelem, hanem mert élvezetes repülni, könnyű vele leszállni, soha nem esik át,és állatian fordul. Légiharcban csak más Gladiatorok ellen próbáltam. -
az egy 3.5ös win partíció
oda nem rakok semmit, mert betelik -
neuro #4853 installáld mind a kettőt a c-re :) -
Megvolt!!!!
Ugyanaz :((( -
Kisvadász #4851 hát azé csajkával le lehet aztat fordulni nagyon szépen.meg osztán i-153p kicsit erősebb is szal szerintem az mindenféle tekintetben job.pláne még meredeken utána is tudod húzni a messernek és 90-80-ig tucc vele emelkedni és így kb akkor esik át mint a messer (mert az gyorsabb de hamarabb esik át) így könnyen benn tucc maradni a seggében.hameg begyünne mögéd megfordulsz és lelövöd:) -
neuro #4850 Az összes fájlt amit az aep felrakott másold be az FB könyvtárba. -
Jó gép az:) A csajka is hasonló kategória:) Meg a cr42-es:) -
bgabor #4848 Nem szidni a Gloster Gladiator-t!
A Játékban J8A néven lehet repülni. Egyszer poénból repültem vele, és annyira megszerettem, hogy vagy egy hétig csak 1on1 légiharcot vívtam a J8A-val. Tökjó kis gép. Persze csak ugyanolyan gép ellen repültem vele,de hihetetlen élmény volt. Azonkívül a 10 éves öcsémet is ezzel tanítgattam leszállni. (lévén hogy 300nál ritkán repül gyorsabban,és még sosem sikerült stall-ba esnem vele,ráadásul az összes gépnél jobban fordul(!!!) ) Úgyhogy mindenkinek csak ajánlani tudom,repüljön egyet vele,aztán dogfightozzon egy másik J8A ellen. Remek élmény.
-
Mivan vazze?? -
DarkCruiser #4846 gkghkghk -
Vazze, rájöttem!!!!
A C meghajtóra installálja, nekem meg a D-n van rajta
És nem lehet beállítani az installation foldert
Valami ötlet?
A c re meg nem akarom rakni mert az csak egy 3.5 gigás win partíció -
Felraktam a leszedett aepet, és nem működik, bejön az a belépő kép amiben egy Bf110es van aztán megáll.
Az alap FB az megy lazán de az aep az nem
Mi a franc leeht a probléma? -
már egy párszor le lett írva, hogy kreálj egy dog missiont amiben az összes gépet beteszed a repülhető masinák közé és akkor külsö nézetből tudod repülni őket. -
jó nagy UP!
nincs olyan patch a játékhoz ami minden gépet repülhetővé tesz? -
pf arany...de ez szvsz az addiktoknak nem news....