91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
antijedi #4789 már elég rég offtopic megy :PPP -
neuro #4788 az hogy jobb, mint a windows-os szerintem kicsit túlzás, de ezen inkább ne vitatkozzunk mert csak flém lenne belőle és ráadásul még offtopik is :) -
antijedi #4787 linuxost nem de amugy senki nem mondta hogy a linux az egyszerű, de ha jól be van állitva jobb mint a wines... :P -
neuro #4786 installáltál/konfiguráltál/használtál már linuxos vagy windows-os szervert? :) -
antijedi #4785 nem modntam hogy rosszab lene a win mint a linux felhasználó szempontból , csak annyit hogy serverre igenis alinuxnak van értelme... :) -
neuro #4784 Én használok Linuxot és Win-t is a munkahelyen. Az egyik jobban tetszik, de már csak azért sem árulom el hogy melyik -
antijedi #4783 utána meg kövessen el harakirit nem? :P -
antijedi #4782 nemtom feltünt e de az nem neked volt válasz..., amugy meg akinek nem inge... -
neuro #4781 Ahogy Bucser írta csak windows szerver van FB-hez... szedd le a linuxot és tegyél fel win-t :))) -
#4780 A Specifikus kérdésedre egy elég specifikus válaszom van.. Linux dedicated úgy tudom nincs... Gondolom te repülsz Free_HUN néven a lobbyn:)
Alternatív megoldás Vmware vagy más virtualmachine megoldás linux alatt. De ehhez tápos gép kell. JA és arról a gépről ahol a dedicated fut nem tudsz játszani sajna:( Még localhosthoz csatlakozva sem:( -
#4779 Na látod én nem vagyok lusta. KB 1 Hónapja keresem a megoldást és most jutottam L odáig hogy keressek olyan embereket akik talán régebb óta vannak a játékban benne. most van az amikor már nem tudok hol keresni. Azt viszont nem tudom L fogadni hogy ne lenne megoldás mert nem futhat minden szerveren winfos....
Akkor minden nap fel lenne törve legalább kétszer :c)
Amúgy igazad van abban hogy a magától érthetődő dolgokat meg lehet keresni de pont ez az amire való egy fórum.
szerintem nem tart betenni egy linket max 20 másodperc kereséssel együtt.
Azt hisztem nekem sikerűlt eléggé specifikus kérdést feltennem aki tud pls help me :c) -
#4778 Sziasztok
Lenne egy kérdésem. van egy szerverem 100M/bit -en de Linux van rajta. Van a proginak valami olyan változata amivel én tudnék indítani Linux alatt szervert???
CSak mert akkor lenne egy Fix Magyar szerver a játékra.
Előre is köszi -
antijedi #4777 énis találnék ha akarnák de aki iylen lsuta és egyszerübb benyögni hogy adjanak linket (mellesleg torrentel eddigi irományaiból itélve nem sokra menne ugyse, le van ragadva 10 évvel ezelötti szinvonalon amikor még ment ez az adjatok linket dolog) annak ugyse fontos annyira a dolog (vagy ha mégis csak lusta akkor hagy legyen már mindeki más is lusta és ne körülötte forogjon a világ) és ha mégis megfelel neki a link is amit beraktam..., elvégre neki csak link kellet ahonét megszerezheti a gamet, hát onnan garantáltan megszerezheti... (de ha nem szállitanának magyarországra akkor google elöbb utobb tuti talál oldalt aki szállit...) -
#4776 (Az a szep az egeszben hogy en 5mp alatt tallaltam torrent filet hozza...de nem reklamozom..) -
antijedi #4775 itt a link -
ZeDapo #4774 Én egy linkre gondoltam most kérlek szépen titeket nagyon szeretem ezt a gamet és szeretném intreneten is látni hogy milyen gondolom értitek szóval léccives!!!!!!!!!
Segítsetek nekem aki sekit az 25ször lenyírhat vagy 250,0000000 ennyiszer szóval léccike ha tud valaki segítsen!!!
Honnan tudom leszedni a Ace Expansion Pacok dcn kivül??? -
antijedi #4773 egy külföldi bolt polcáról -
ZeDapo #4772 Sziasztok csak azt szeretném megkérdezni hogy honnan tudom leszedni ezt dev-i2fa.bin ami AEP-ot(Ace Expansion Pack)
szóval a dcn kivül ezt honnan tudnám leszedni????
SÜrgös segítség kéne köcci előre is!!! -
Kisvadász #4771 módosítok -
Kisvadász #4770 Te montad2f#bee1] -
#4769 Nem feltétlenül... :)
De egy kissé azt is irányíthatatlannak tartom. Bár ez lehet inkább az én bénaságom, mint a gép hibája. :) -
neuro #4768 fogadjunk hogy a Mustangra gondolsz :) -
neuro #4767 "LAncster a B-24-es a B-29 meg a Superfortress"
A Lancaster az a Lancaster - a B-24 az Liberator, a B-29 pedig Superfortress :)
A mondat első fele zavart be... -
#4766 És hány olyat, ami az IL-2-ben kalap ***, de amúgy meg nagyon jó volt... -
Kisvadász #4765 de mégse volt az...hány gépet tudnánk még felsorolni ami il2ben jó amúgy meg nagy kalap szar???kapásból vagy hármat.... -
#4764 de akkor az egész háborút végignyomhatták volna a TB-3-assal az oroszok ha az ilyen baromi erős volt... -
Kisvadász #4763 oké.mostmá aztis láttam:)de a lényeg akkor is marad.ninics egy jó repülhető szövetséges bombázó.tb3at meg ne szíggyátok mert azt csak tudni kell használni és akkor pusztítást csinál mint 3 heinkel:D -
Vlala #4762 Kamikázéztam... azaz nem egészen, ez történt
gép meg ellenség felé
Ctrl+E
pilóta kiugrik, gép robban, pilóta landol a síkságon...
Mission completed felirat - ez benne a poén! -
#4761 Én is ezt írtam nem?? -
ottar #4760 Sorstársam..
Pár százzal vissza, emlékeim szerint Neuro megírta a megoldást.. (Generál a játék egy üres küldetést ugye?) Csak nekem most nem van időm visszakeresni...
-
neuro #4759 B-29 = Superfortress :) -
TBalazs #4758 Hát azért méreteiben közel sem kétszer akkora, a tömege majdem (B-29 F:43m, H:30m, Lance F:30m, H:21m, tömeg, B-29 54t, Lance 32t) -
#4757 Van ittt vki DCs akinek megvan az AEP, az privizzien már rám plz!
-
#4756 LAncster a B-24-es a B-29 meg a Superfortress.. Sajnos most Tbalazsnak kell igazat adnom:( B-29 nagyobb mint a Lancaster.. KB 2-szer akkora... -
TBalazs #4755 A B-29 nagyobb mint a Lancester. -
Kisvadász #4754 akkormár ha bombázókról beszélunk rakjanak má be Lancastert:Dennél nagyobb bombázót még nemigen láttam és aztsenem könnyü megsemmisíteni...hamár a he-lel ijen szépen lelehet szedni az ellent akkor azzal... -
#4753 frissítettem a hlobbyt 3.6.68-ról 3.7.74-re, azóta nem tudok belogolni, nem fogadja el a pass-t.
ötlet?
-
neuro #4752 Mosquito, Pe-2, B-25, Ju-88, Catalina lesz ha jól tudom. De hogy melyik mikor az még kérdéses. -
#4751 Az a bajom, hogy nem igaz, hogy a G-2 20-asával széjjellövöm mind a négy motort emberfejnyi lyukak vannak a szárnyon és az a szar még mindig repül és gond nélkül leszáll, ha nem erdő felett van.... Csak ez a bajom... JA és hogy nem hinném, hogy a vászon meg faburkolat ilyen strapabíró volt 33-ban... Vagy valamit nagyon tudtak az oroszok... -
DarkCruiser #4750 mibajotok a TB-3 mal tök jóóóó
tök birom. van benne tűűzoltó készülék, ha nincs ellenség kilövöm magamnak a motort és eloltom, tök jó