91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • imp99
    Sajnos a movieknak vmi baja van mert egy adag betű jön csak be de az oldal marhajó:)
  • zoltang
    Nagyon sok egykori kisfilm.(weiter-el tovább lehet lapozni)

Van ott zene, sok kép stb.
  • zoltang
    Nem tudom, hogy ezek szerepeltek-e?
    Pl.:
    1. csomag
    2. csomag

Me109G4 Mov 1.
    109G4 mov 2
    ... 3
    ... 4
    .... 5
    ... 6
    ... 7

#5866 Ilyen tikos a munka?
  • Sanyix
    Megfeleő kapcsolatok kellenek hozzá :D mert az il2 weboldaláról semmit nem tudsz meg előre, sőt általában utólag sem :D
  • zoltang
    Hol lehet valamit megtudni/meglátni a következő il2 kiegészítéssel kapcsolatban?
  • Seaweed
    Meg kell? Tessek :D
    Spitfire MkIX

Hurricane

Bf109E-4

• imp99
    ÁÁÁÁ megnéztem a videót ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ amit adtál linket Seaweed ÁÁÁÁÁÁ úristen vki tud még ilyet.....az a hang ahogy elsüvít....ÁÁÁÁÁ :D:D:D
  • Seaweed
    "ket het mulva"
  • imp99
    Hát igen igen de próbáljátok kicsit más szemmel nézni mivel mindenki az il-höz hasonlítja olyan soha nem lesz....viszont nézzétek az elönyőket
    Nekem ami a legjobban bejön az amikor elsuhan egy vasmadár a pilóta fülke mellett..de egy tény még gyúrnia kell hogy lekörözze az il2-t
    Végül: Nemsokára kijön az il-2 kiegészítő ami minden pálmát vinni fog :9:)))
  • Falconer
    Hát nem, nekem csak az a bajom vele, hogy nagyon sok ram kell neki. (512vel iszonyat amig betölt)
  • Sanyix
    Hátez borzalmasan néz ki. Az a gun ammo felirat is olyan izé :)
  • zoltang
    Nekem sem pozitív az első benyomásom. Egyszer ki is fagyott. A videón jobban nézett ki.

A főmenü nem olyan ronda.
    A Bf.109 F-4 belső sem rossz.
    109 F-4
    2D-s táj kiábrándító.
    A lezuhanás/robbanás is borzasztó.
  • Seaweed
    "Miert nem vartam mast?" ....

Pedig te sok remenyt fuztel hozza....ugylatszik az elmult par evben 1-2 szom olyan magasra tette a mercet (megerdemelten!) hogy azt uberelni eleg nehez!
  • neuro
    Hát, első nekifutásra csalódás a játék. Szinte ugyan az, mint a régi változat, egy picit szebb grafikával (de még így is messze van az FB-től). Ráadásul úgy akadozik, hogy gyakorlatilag játszhatatlan. Ha pedig lejjebb veszem a grafikát, akkor ott vagyok ahol az első rész.

A gépek repmodellje mondjuk elég meggyőző, de a légiharc mégis valahogy arcade-nak tűnik.
  • zoltang
    Battle Of Britain 2 Wings Of Victory

Itt. (sms)
    Itt is. (torrent)
    vagy itt (torrent)
    stb.

Kíváncsi vagyok milyen lesz.
  • imp99
    Hát igen.....
  • Seaweed
    Kotelezo darab!!!
    http://scalevision.com./videos/scaleworkshop_31a.wmv
  • neuro
    Nem hiszem hogy dicsekvésnek kell venni. Csak közölte, hogy a textúrák és a poligonszám is duplájára fog nőni a mostaninak, és ehez "erős" gép kell majd. Egyébként azt is írta valamikor Oleg, hogy akinek a PF jól megy Perfect módban, annak nem igazán lesz gondja a BOB-al sem.

Meg különben is, ami nekünk erős, az 300 km-rel nyugatabbra már alapgép. Sőt, lemerem fogadni, hogy a Doom3-on felnőtt kissrácoknak jobb gépük van itthon is mint ami a BOB-hoz kell majd. Csak mi szomesek vagyuk ilyen csóringerek :) Bezzeg ha faterom nekem is megvenné a legújabb cuccokat karácsonyra... :))
  • Sanyix
    És ha egy rakás pénzt kell adnod új gépért azse zavar?
    PF alatt 5 éves engine? Ahhoz képest nagyon nem néz ki rosszul :D
  • Bucser
    NEm dicsekszik.

De ez tény... elmúlt az az idő amikor egy szimmel el lehet egy közepes gépen rendesen játszani (a PF kivétel mert kb 5 éves az Engine alatta)

Mellesleg Szerintem a repmodellt erősen átalakítják még a 4.01-hez képest meg a damage modellt is mert az a régi még viszont. Engem nem zavar hogyha szép lesz és még a alósághoz is lesz köze...
  • Sanyix
    Nemtom mér dicsexik azzal hogy elég erős gép kell a játékához... Az hogy erős gép kell hozzá nem pozitívum hanem inkább negatívum.
  • zoltang
    Jäger greifen an! (Oktatófilm, mov, archív)
  • neuro
    Az Oleg féle BOB, aminek a címe a pletykák szerint Cliffs of Dower lesz egy teljesen különálló program. Nem fog felmenni a régi FB-re mert teljesen új grafikus motort kap. A program remodellje a 4.01-en fog alapulni, de ezen kívül szinte minden új lesz.
    Oleg még az év elején azt mondta, hogy elég erős gép kell majd alá, jó sok RAM-al és bika videókártyával.
    A tervek szerint folyamatosan bővítgetik majd új hadszinterekkel (mediterrán, Franciao.) és új gépekkel.

Amit eddig lehet róla tudni az itt van:

http://www.airwarfare.com/Sims/IL2BOB/
  • Gundark
    Öö, akkor nem is várom a Bob2őt, :) Én si azt hittem hogy Oleg ezen dolgozik :)
  • Sanyix
    Ja aszittem ez volt az a BOB :D
    És vajon az oleg félét fel lehet majd rakni kiegészítőként az eddigi il2-re mint a PF-et?
  • neuro
    Az majd az Oleg féle BOB-ban lesz 2006 végén...
  • Sanyix
    IL-2 höz csinájjanak anglia térképet azt úgy jólesz az angliai csata :P
  • imp99
    Valóban nem lenne rossz szim. bár meg kel mondjam manapság így van minden játék ha még hagynának 1 évet minden játékra tökéletesek elnnének, de sajnos a határidőket be kell valahogy tartani. Gondolom itt is elkezdték a repülő modellezését fizikáját szépen megcsinálták a tájra meg volt 1 hónap.....
  • zoltang
    Kár érte, azt hittem jó szim lesz. (A menü a legkevesebb.) Ha gépigény (ha igaz) ilyen nagy, akkor a progit csak összevágták. Az rossz, ha fs2004-es lapos táj van (videóból jobbnak néz ki).
    De talán lesz demo amit ki lehet próbálni (,vagy a torrenten fenn lesz az egész).
  • Bucser
    na utánnaolvastam picit a járéknak... hát a videok sokmindent nem mutatnak mega hibáiból.. egyrészt ahogy írják a menüje katasztrófális (meg nem elhanyagolható módon ronda is) a TrackIr support kiemelkedő viszont elég brutális gépeken tesztelve is eléggé akadt (3800-as amd 2 giga rammal 7800-as Nvidiával) ha maxra volt állítva a grafika... akár csak 2-3 gép volt a küldiben akár 20-30. Szóval nem Fb verő szórakozni jó. idegesítő tulajdonságokként említették: Nincsennek az egérklikkelgetést helyettesítő gombok, (mindig végi kell a mouse-al klikkelni a startprocedurát) A hangok nem olyan jók mint a filmekbenvoltak (a közelről elhúzó gép hangja erősen hollywoodi túlzás szerű) és a lövések hangja is erősen soványkás... A táj másik rossz pont: olyan mint az FS2004-és... egy lapos tájra felhúzott textúra....

sajnos ez van.. ígéretesnek tűnt de sok helyen is olvasgattam, hogy lehúzzák:( kár érte...

(ja és a damage modell fizikai megjelenítése bugos...)

JA és az egész game random mode kivágogat a desktopra
  • Bucser
    első video tetszett.. kíváncsi vagyok a többi dologra is majd... Az intercept video sem rossz csak eléggé zavatr a beülök mögé úgy lövöm le a bombázót.. rmeélem ikonok eltűntethetőek lesznek a grafika és a hangok brutálisak... a rep modell sem tűnt rossznak.. majd meglássuk:)
  • zoltang
    Bocsánat, hogy nem a fórum témájával kapcsolatban írok, de ez is repülős játék. (még nincs fóruma, vagy nem találtam)

BATTLE OF BRITAIN II

Valaki tud valamit róla? Tényleg szim., vagy csak arcade? Külön progi, vagy pl.: a MS Flight Simulator 2004-be épül?

Video 1.[39MB]
    Video 2.[37MB]
  • neuro
    Water=0 is tökéletes szerintem. És ráadásul még az FPS is elfogadható vele...
  • Seaweed
    HB Siluro
  • Sanyix
    Nemtom, émmost 3-ra állítottam, és nem néz ki rosszul :)
    Azé nem fogom használni, mert így van amikor lemegy 20 fps-re a sebesség, de megnézni érdemes :)
  • 42nd Intruder
    Miért alap 1-esen nem tükröződtek? Nem is figyeltem.... :)
  • Sanyix
    Meg tükröződnek a tárgyak :)
  • 42nd Intruder
    Meg mondjuk így nincs olyan nagy látványos javulás. Kicsit másképp hullámzik, meg talán nagyobb a víz texturája
  • 42nd Intruder
    Játékban perfect-en van a víz? Mert csak akkor jó.
  • Sanyix
    Watert azt megtaláltam, de nemcsinált semmit, mármint alapon 1-en volt 2-re raktam, de semmi.