91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • repvez
    Pár infot lehetne rola, nagyon észre lehet venni a változásokat.Vagy csak eggyel több lett a peccs sorszáma.A személyes benyomásokra gondolok nem a feature listára.
  • Seaweed
  • neuro
    Megy mint a rakéta. Már várom a messzeresek sírását :)
  • Seaweed
    kiprobaltam! Klafa ;)
  • Seaweed
    uborkan is kintvan vegre
  • Sanyix

Jah csak furcsa hogy hogy lehet azt szeretni, mert én idegbajt kapok tőle, de úgy általában nem hallok szépeket róla :)
  • Seaweed
    Jah ok..akkor izztok eg scriptet es mingyart a La-7 lesz az isten :PPPP
  • Sanyix
    Hú az a szavazás a bop-on érdekes. Sztem beleszól azis hogy melyik a divatos "menő" gép, mert amúgy nemtom a p51 mit keres az 3. helyen :)
  • Sanyix
    Nekem úgy rémlik, hogy semmi video nincs benne szerencsére :)
  • Seaweed
  • Falconer
    Jovanna :)
  • Seaweed
    bop
  • Falconer
    Most mi ez a baromkodás itt? A 4.02-ben mi van?
  • DEXTER92
    TÖRÖLD!! Színét se lásd többé!! Ezt a rpocot meg felejtsd el!! Még tönkreteszed
  • neuro
    Az új P-47-es

Ez meg egy béna kép ebből a béna játékból

Tele van videókkal, le is törlöm azonnal... egyébként mondja már meg valaki milyen videók vannak ebben a játékban?
  • Seaweed
    neked mindenkeppen....lasd:#6126
  • DEXTER92
    Annyira szar mi? hehe
  • Seaweed
    fentvan mar a hivatalos oldalon is (en megvarom az ubira is felrakjak....link el de file nincs meg meg)
  • DEXTER92
    Na jó hagyjuk ezt a témát. Ez a tpoic a rajongóknak van nem a kritikusoknak :)
  • DEXTER92
    Tudod miért nem törlöm......
  • neuro
    Hi all,

I would just like to announce that thanks to Starshoy's efforts I will release the DGen for the NW Europe map this coming weekend (i.e. on/by 23rd October).

It will feature campaigns for the RAF 2nd Tactical AF (Spit9E, Spit9E Clipped), the USAAF 9th AF (P-47, P-51) and of course the Luftwaffe (everything that still flies!).

Experienced DGen modders will doubtless see from the files how it fits together and I'm sure we'll have Poland 1939, Belgium 1940 etc etc in short order.

Anyway - the DGen is coming but it's fighting for time with a big jump forward in the Normandy map.

Ian
  • Seaweed
    TOROLD nem eri meg a veszetseget!
  • DEXTER92
    Na jó hazudtam egyszer kipróbáltam de akkor szar volt a gépem oszt nem tudtam élvezni :), meg tele van videókkal azt meg nagyon nem szeretem, csak ha érdekes videók vannak benne :)
  • neuro
    Ha arra is lusta vagy hogy kipróbáld, esetleg utánna olvass itt-ott, akkor ez a játék nem neked való.
  • DEXTER92
    Töröm, vagy nem töröm. Törlöm vagy nem törlöm... :D
  • neuro
    ne is. töröld le, dobd el a cdket. ez egy vacak játék.
  • DEXTER92
    Megvan csak nem játszok vele.......feleslegesen nem fogom felrakni.
  • neuro
    nem
  • Sanyix
    lol!! Erre ennyit tudok mondani.
  • DEXTER92
    Kérdésem: érdemes játszani ezzel a gammel?
  • neuro
    Az ubi kicsit késik. A link kint van a bop oldalon, de a filefront-on felcserélték a két patch-et. A 30 megás megy a merged változatra.
  • neuro
    letelt az "augusztus vége" :)

• Sanyix
    Hivatalos oldalon megin nincs semmi, lehethogy ezis ilyen nemhivatalos, mint a 4.0 volt? :)
  • Bucser
    Broáf:D Lejárt a 2 hét?? vagy mivan??? Másik: Mikor jön a kieg lemez???
  • neuro
    El sem hiszem, kint van a 4.02 :)
  • Falconer
    Erre én is gondoltam, de elvetettem az ötletet.
  • Sanyix
    Majd ha veszek végre egy jó joy-t akkor kipróbálom azt, hogy a kormányomat pedálokkal is a géphez csatlakoztatom, és a kormány pedálját beállítom ruddernek :D remélem fog tudni az il2 2 kontrollert kezelni :)
  • Bucser
    Ahogy érzed:)
  • Sanyix
    Hát én ha erősen fordulni akkarok, akkor teljesen oldalra döntöm a gépet, és a magassági kormánnyal besegítek, sztem úgy jobban lehet fordulni, mintha kicsit dönteném meg, és oldalkormányozgatnék. Célzásnál sincs gond hogy nincs oldalkormány, ott a szuper joystickommal van baj, mivel a magassági kormányt, elég durván rángatva tudom kezelni(mert ilyen a joy, szétvan használva :)), így függőleges irányban szoktam mellélőni, oldalirányban ritkán. Meg a joystickomon nincs oldalkormány sem, mivel 8 éve, még nemnagyon raktak az ilyen 4 gombos cuccokra oldalkormányt :) szerencse hogy van rajta gázkar, bár azis a beállított helyzettől függően +-20%-ot tud ugrálni :). Amikor volt oldalkormányos joystickom (ez 4 hónapig tartó szuper genius f23u volt), akkor próbáltam besegíteni oldalkormányozással, de inkább rosszabb volt mint jobb.
  • Bucser
    Igazad van:) A pongyola fogalmazásért sry:) Szóval fordulásnál és az átesésközeli állapotban vagy átesési sebességen való manőverezésnél