91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#5989 ???????????????????
Kiszedték az analog számológép kikapcsolásának a lehetőségét???
Én nem értem miért nem veszik ki a magasági kormányt, hogy ne tudjunk Boom and Zoomolni... -
neuro #5988 csak a messzernél -
imp99 #5987 DE tuti megint javítottak az La-n a messeren meg rontottak de a hangját megcsinálhatnák már eredetire -
imp99 #5986 Mármint minden gép esetné? mert az nem lenne jóó :( -
neuro #5985 Azt rebesgetik, hogy kiszedték a kézi prop pitch állításának a lehetőségét :) -
#5984 Ajjaj ha a leaked patch kint van.... akkor....Megint várhatjuk a 4.03-at vagy "2 hétig"... Mint anno a 4.0 vs 4-01 esetén volt.. kívűáncsi vagyok még mennyire szar lett a messer:D -
imp99 #5983 SÜTÍÍÍÍÍ! -
neuro #5982 Egy leaked patch már kint van szóval szerintem napok kérdése. Én péntekre saccolnám :) -
#5981 És ez is 2 héten belül kint lesz? -
neuro #5980 4.02 readme:
"New Features
Flight Model
- adjusted ground effect *
- adjusted gyro effect *
- Aerodynamic focus dependency on angle of attack *
- Flap position now affects aileron sensitivity
- P-39 no longer rolls when the engine is started / shut off *
- IAR-80 / 81 trimmer reversed
- BF-109 flight model fine tuned
- various small changes to other aircraft *
New Aircraft.
Flyable aircraft:
Yak-7B, 1942
- M-105 PF engine
- 515 km/h at sea level
- sustained turn time at 1,000 m – 20 sec
- CoG too close to the nose
Notice: This aircraft was released after many requests from online players on both sides that play historical sets for 1942 Eastern front. It was easy to release even with our complete lack of time.
P-47D, 1944 *
150 octane and increased boost pressure. Performance almost like P-47M
New AI ground objects
Armored train.
Modifications and fixes
There is a large number of small modifications and fixes to the entire code of our simulation.
We accumulated users input and fixed lots of big and little things in order to polish our simulation even further. We sincerely thank all our users who were so helpful in the process!
- Added Fiat CR.42’s tail wheel rotation (limited)
- Corrected the probability of the FW-190 catching fire
- Landing gear breaks easier when skidding
Changes to AI:
- formation algorithm *
- take-off *
- landing / taxi *
- Bombing in shallow dive for fighters and fighter-bombers (attack aircraft) *
- Il-2 aiming with rockets
Special thanks to the third party creators
Skins: Robo and the UBi Skinners forum
Armored train: Martin Kubani
-
imp99 #5979 Nah egy kicsit megdobjuk az amúgy is "pezsgő" hangulatot ;)
-
imp99 #5978 thx, konkrétan arra gondoltam mennyire kockássak az élek -
neuro #5977 Itt van még egy. Perfekt mód :)
-
neuro #5976 A kép élességét kicsit feldobtam a Photoshop Smart Sharpen filterével. A játékban nekem sem néz ki így.
A mondatod utolsó részét azonban nem teljesen értem :)) - "a repcsi vonala szinte abszolút sima semmi kocka (csak egy pötty)" -
kiskorúbézoltán #5975 Gyanítom , hogy egy kicsit megdolgozta PS-pal ... ;) -
imp99 #5974 Hát neuro plz mond már el hogy kell ilyen szuper minőségű képet csinálni mert ha felrakok mindent full highra akkor sem tudok ilyen éles képet kimenteni..
a repcsi vonala szinte abszolút sima semmi kocka (csak egy pötty) -
neuro #5973 Csak hogy kicsit feldobjam a topikot:
-
imp99 #5972 Hát nem AI-ről van szó hanem élő vér-hús emberről, mert nekem sikerült 5 La-t lerázni de skana csak 1 hullámot éltem túl -
#5971 5-öt hát veteránnal ellehet bánni talán, 5 ace tuti telibekap a rohadt terminátor hajszálpontos irreálisan brutál célzásával :) -
neuro #5970 És persze milyen vadászt? Mert ha mondjuk Gloster Gladiátorról vagy G.50-ről van szó, akkor nem lehet probléma. -
#5969 lődd le:) meg milyen AI??? -
imp99 #5968 nah úgy látom fellendűlt a topic végre akkor most elterem il-2re a témát mondjuk egy kérdéssel: hogyan rázzunk le 5 vadászt? (La széria)...ezen lehet agyalni -
#5967 Bocs ez csak idén volt így... Szóval ez le is van zárva mert valahogy értékelni kellett azokat akik korábban érettségiztek. De a nevesebb és nehezebb szakokra azoknak akik nem tettek idén emeltszintű érettségit eélyük sem volt... ha megnézted a tételeket ez az idei érettségi egy szimpla vicc volt.. könnyű... egy Vizsgám messze rázósabb mint az egész érettségi dolog... -
#5966 Elárulom :) aki tavaly a sima érettségiben elért egy 5-öst, tökmind1 hogy épphogycsak, akkor az olyan mintha most 100%-ot írt volna. Aki most érettségizett, ha 5öst ír az annyi %-ot kap amennyit elért. Szóval lehet hogy tavaly valaki kevesebb pontos 5-öst írt, és mégis jobban járt, mert az új rendszerben az 100%. Szerinted igazságos??
És INKÁBB felfvételinék, minthogy egy szar rendszertől függjek, de már függök, úgyhogy kész. -
Thanatos #5965 nemtom énis csak hallotam de asszem pl angliába (igaz rossz példa meret ők midnenben különcök )
amugy nem is ez a baj vele hanem az hogy mindig nekünk kell elsőként rohanni nylani a seggét midnenkinek mindenben, azt vagy emgszivjuk vagy nem, zsákbamacske és nézőpont kérdése :D
-
#5964 Hol is hagytak fel vele??? Egyébként a rendszer már kb 7 éve ki van alakítva csak az előző kurzus cseszett bevezetni:D -
Thanatos #5963 ucso bekezdésben ott a pont :DDD -
Thanatos #5962 és magyarország legangyobb baromsága szintén a kétszintű érettségi... :) mivel sikerül akkor bevezetni amikor europában épp felhagynak vele midnenhol már..., és mindezt annaka nevében hogy probáljunk az eu-hoz igazodni, rotfl :D -
#5961 Próbálja ki az anyám kínja:D én már lassan diplomázok:D Kedvesem tavaly felvételizett. Nem egy nagy kaland ez a kétszintű érettségi.. csak sír mindenkinek a szája miatta... pedig ha valahova eddig be akartál jutni akkor is FELVÉTELIZNI kellett.. Most nincs felvételi csak egy Központi érettségi.... Semmi különbség... Itt is jól kell teljesíteni a keményebb vizsgán és akkor bejutsz ennyi.. normális érvel nem tudsz előjönni csak hangoztatni, hogy baromság a 2 szintű éretségi...
Ja a kérdés áll: Mivel szívatnak meg????????? Mégiscsak áruld már el nekem:)??? Ha bejutsz fősulira ott minden órán szívatni fognak valamivel ... a felvételi a legkevesebb... Sok kis pójás bejut és azt hiszi az volt a nehéz:D Hidd el benntmaradni sokkal nehezebb:)
u.i.: Bocsi Seaweed:) -
#5960 Nemvolt ez baromság :) kétszintű érettségit idióták találták ki, és jól megszivatják az embert. Talán próbád ki milyen ez, és rájösz mekkora baromság ez az új rendszer. -
#5959 Amíg nincs aontopic téma:) Sajnos BOB-ról semmi hír:( sem az új kiegészítőről:( -
#5958 Meddig offoltok meg?
-
#5957 Ez volt életed legnagyobb baromsága amit írhattál... Most az érettségin van a hangsúly. Az érettségin elért eredmény visz mindent.. nekünk könnyű dolgunk volt mert nem 1-2 napon múlt hogy milyen lesz a felvi pontunk.. most viszont az érettségin múlik. és készülj az emeltszintűre.. csak azt a majmot nem veszik fel sehova aki nem akar emeltszintűzni. (kb mintha anno nem akartál volna felvételizni) Aki jó eredményt ér el az emeltszintűn és van 2 nyelvizsgája azt felveszik... Ahova csak akarja.. de ahhoz tanulni is kell..
A tanárokkal pont az a baj, hogy nem készítenek fel rendesen egy emeltszintűre... Nekünk anno ott volt 4 félév hogy javítsunk a pontjainkon hogy válogassunk.. most egfy érettségi és más semmi szinte... -
#5956 Jajaja énis 4.-be tanultam a legkevesebbet, még érettségire sem tanultam :) najó szóbeli előtti napon átolvastam 80 tételt :)
És igen a tanárok át akarnak baszni hogy hú ilyen meg olyan nehéz, közbe meg lazaság az egész :D
Amúgy nemkell fosni hogy nem vesznek fel sehova, mert ez Magyarország, kétszintű érettségi -> nem vesznek fel :DD -
Thanatos #5955 ht attól függ milyen igényeid vannak, ha midneáron egy 23ezer pontos egyetemre akarsz bejutni vagy hasonlora akkor tényleg foshatsz bár nagy esélyel az se fog segiteni :DDD -
imp99 #5954 Hát konkrétan én nem is az éretségitől fosok hanem hogy nem vesznek fel -
Thanatos #5953 dehogy, csak egyszerüen még fiatal vagy és könyen átbasznak a tanárok hogy tanulni kell :DDDD -
imp99 #5952 Hát akkor én fogtam ki a legszarabb sulit :D:D:D:D. -
Thanatos #5951 ne is folytasd..., én 4.-ben tanultam a legkevesebbet..., pedig az már müvészet még az előzőeknél is kevesebbet tanulni... :) -
imp99 #5950 Hát gimiben nem is de csak az első 3 évben mert sajna a 4.iket taposom és hát az éretségi...meg a tanárok..stb nem is folytatom