91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • TBalazs
    A repülőgép nem kanyarodik, hanem fordul :P
    Mi az az átbukás?
    Egyébként teljesen igazad van, 4.01-től a pedál elengedhetetlen, nálunk eddig nem volt túl népszerű, de peccs után vagy 5-en vettek 2 hét alatt, míg előtte ugyanennyien 2 év alatt.
  • Bucser
    Nem akarom újrakezdeni a vitát de 4.01 után kanyarodásban sokkal jobban kanyarodhatsz kevésbé esik át a gép alacsony sebességen és sokszor az átbukást is megakadályozhatod vele:) Túlképpen csak ennyire jó az oldalkormány:) Na meg persze célzásnál a pontos célzáshoz finoman kell tudni kezelni az oldalkormányt
  • Thanatos
    hát a rumble kb semenyire se, ah valakinek ilyen igényei vannak akkor már ff, de modnom izlések és pofonok, nekem személy szerint sff nem nagyon jön be, rumble meg még annyira se...
  • Sanyix
    Nyugi nemlátszik :) sohasem tudtam semmire használni a ruddert, csak a motor húzása ellen trimmeléshez, meg a guruláshoz.
  • panther112
    Ja csak ebben az a gáz, hogy 1 repülőben rázkódik gondolom a szék is, meg minden nem csak a botkormány:) meg kérdés mennyire hasonló ez a rázás ahhoz...
  • Thanatos
    van akinek bejön van akinek nem, izlések és pofonok :)
  • Thanatos
    de miért mögött könyörgöm? feléd esik a gázkar nem ellenkező irányba :D bár igaz honnan nézzük :P
  • Thanatos
    joy elött van evo-nál nem? :) amugy nekem evo-m van én meg vok vele elégedve
  • panther112
    Köszi sztem maradok az elsőnél.
    Ez a force feedback nekem elég baromságnak tűnik, tényleg az?
  • Bucser
    ízlések és pofonok.. bár szerintem ez a performance-eden tuti meglátszik:) pláne 4.01 utánra:)
  • neuro
    1. Ez az alap Cyborg modell. Elég régi típus de még mindig ez a legmegbízhatóbb.
    2. Ennek a joynak vannak beépített motorjai, amivel "ál" force feedback effekteket szimulál. (pl. rázza a kezed mikor lősz a gépágyúval)
    3. Ez a Cyborg 3d utódja. Kicsit könnyebb, nem annyira masszív, és a gázkar a kar mögött van nem oldalt.
  • panther112
    ok köszi, akkor tujképpen semmi lényeges különbség nincs a 3 joy között?, de akkor az egyik miért ugrik ki árban a többitől? (ráadásul azon alig van gomb:))
  • Sanyix
    Dupla gázkar nemfontos, és mindegyiken van oldalkormány, bár nekem oldalkormányozásra elég a billentyűzet :)
  • panther112
    depo.hu-n ezt írták. igazából 3 joystick maradt, de nem tudom eldönteni, melyik miben más.

1.: http://www.depo.hu/?pn=product&c_main=68&c_parentid=90&c_id=104&p_id=14242#

2.: http://www.depo.hu/?pn=product&c_main=68&c_parentid=90&c_id=104&p_id=19920#

3.: http://www.depo.hu/?pn=product&c_main=68&c_parentid=90&c_id=104&p_id=19918#

Nem tudom melyikben van oldalkormány, melyikben nincs, fontos-e a dupla gázkar...
  • neuro
    Jaja ez az. Nekem is ilyen van és teljesen megvagyok vele elégedve.
  • Bucser
    A csavarható központi kar alatt ha a twistet érti akkor azzal szabályozod a rudder-t azaz az oldalkormány működését...
  • panther112
    http://www.depo.hu/?pn=product&c_main=68&c_parentid=90&c_id=104&p_id=14242

akkor ugye ezt a joyt ajánlod? az tényleg jobbnak tűnik, ha oldalt van.

A csavarható központi kat amúgy mire jó? pl. ami ennek van:

http://www.depo.hu/?pn=product&c_main=68&c_parentid=90&c_id=104&p_id=19920#
  • neuro
    Nekem a 3D jobban bejött, mert a gázkar nem a joy mögött, hanem oldalt van. (gázkar-tolóerő ugyan az)
  • panther112
    Köszi, és 2 közül inkább melyiket, mert kb uannyiba kerülnek? (gázkar- tolóerőkar az uaz, vagy más?, mert 1iken ez a másikon az van)
  • neuro
    Saitek Cyborg 3d vagy Evo
  • Sanyix
    DC-n keress rá, flt-aep.bin és cue-re asszem ilyen neveken van meg pár embernek.
  • Neuman
    Neten nem tudsz oldalt ahonnan meg lehet rendelni? Vagy valaki más!
    Ja és az AEP-et honnan tudom leszedni? Tud valaki adni egy linket.
  • panther112
    Joystikot ajánljatok már légyszíves:)
  • Bucser
    Pf 2000 forint jelenleg boltban és hidd el megéri...
  • Falconer
    Tudomén :) Csak példáztam, hogy mennyire "régi" a játék.
  • Seaweed
    Joltudod
  • bgabor
    A PF-et boltból. Az AEP-et csakis warezes úton, ha jól tudom Magyarországon meg sem jelent.
  • Neuman
    A PF-et honnan tudom beszerezni?
    Ja és az AEP is kellene?
  • Sanyix
    Forgotten Battlesnek is elég jó grafikája van, pixel sóder 3 meg kitérdekel, csak a víz lesz szebb, jelentős fps veszteséggel...
  • Falconer
    De írnak, de azok min arcade hulladékok. Meg ne ezt nézd, hanem a forgotten battlest az AEP nevű kiegészítővel, és ezekre kell rátelepíteni a Pacific Fighterst, meg még arra petchet, és akkor nagyon jó lesz a grafika is. A PF pl támogatja a pixel shader 3at is.
  • panther112
    Egyébként nem írnak már repülégszimulátorokat? Most látom, hogy ez a játék már lassan több lesz, mint 4 éves!
  • panther112
    Nem tudom azt se, hogy milyen árkategóriák vannak. Gondolom 2-3nál nincs több. Jó lenne, ha mindegyikből mondanátok 1 jó modellt.
  • Thanatos
    szvsz irány árat mondj és majd arra lehet mondani 5leteket, mert igy azért elég sok van...
  • panther112
    * az ár, meg az idő (gyártási idő, jó régi darabokat is árulnak még raktárról)
  • panther112
    Tudtok mondani konkrét modelleket is, mert ahogy nézegettem elég nagy az meg az idő szórás az egyes márkákon belül is...
  • Thanatos
    hát én logitechet joyba msotanában nem vennék..., max majd ha emgint magukhoz tértek :/
    saitek is van 5-6k-s áron ám
  • neuro
    force feedback? a joyban vannak ilyen kis elektromotorok, amik szimulálják a kormányerőket és pl. a gépágyúk "rázkódását"
    de ha rám hallgatsz inkább vegyél FF nélküli joyt, mert olcsóbb, tovább tart és pontsabban lehet vele repülni.

Én a Thrustmaster-t és a Saitek-et javaslom (kb 10000+ HUF). Ha nem akarsz olyan sok pénzt költeni akkor Logitech (5000HUF).
  • panther112
    Tényleg tudnátok ajánlani joystickot? árral stbvel együtt. Meg hallottam erről a force... ról ez mi pontosan?
  • Sanyix
    Nemeg kell egy jó joystick is.
  • DJ Skyline
    első rész a sima IL-2 Sturmovik
    PF = Pacific Fighters
    FB = Forgotten Battles