91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • geri15
    Sziasztok!

Arról szeretnék érdeklődni, hogy egy bizonyos ACE pack-ot honnan lehet letölteni, és pontosan mi kell az elindításához? Elég neki az IL2 Sturmo, vagy kell a Forgotten Battles is?

És ha tudnátok adni 1 linket ahonnan le lehet tölteni akkor azt megköszönném! (persze hogyha ingyenes modról van szó..)

Előre is köszi!! :)

off //
    neuro, te az ex-PCGuru-s neuro vagy? o_O
    on //
  • Frederico
    Szerintem .trk-ban vetted fel, ott ez a hiba szinte mindig felmerül. Egyik haverom küldött treckeket, h így meg úgy milyen faszán lelőtt 4 gépet, aztán csak annyi látszott, hogy lövöldöz a levegőbe, aztán lezuhan. Hiába esküdözött nem hittem el, aztán egyszer én is küldtem egy trk-t és teljesen más volt rajta, mint aminek kellett volna. Szóval csak ntrk-ba vegyél föl, annak van értelme.

:: 102.VO_Fred ::
  • neuro
    Küld el a trekkeket bug reportra Olegéknek.
  • Sanyix
    LOL ez mekkora most mutatványoztam il2-ben fw-190-el, nyomtam pár dugóhúzót, mindenféle pörgés forgást minden irányban, aztán leszálltam, elmentettem track-ba, és amikort visszajátszom, csak azt látom, hogy szépen bemegy a dugóhúzóba, és lezuhan :DDD Mondjuk ilyesmi hibák voltak már, hogy beufightereket lőttem ki 84-el, és visszajátszáskor az látszott, hogy a levegőbe lövök, a beaufighterek meg jópár kilóméterre onnan repülnek. de ilyen hibákat csak a 4.xx től vettem észre.
  • Seaweed
    Miert?! Olyan 40-50 korul volt az atesesi sebesseguk ha jol tudom..60-al siman lehet legiharcolni veluk...az atlag is valami 70-80Km/h volt....100 felett mar jopar kezdett szethullani....
  • Sanyix
    Na de mégsem 60 km/h :)
  • Seaweed
    itt van par korabeli gep max sebessegi adata...es ezek csucssebessegek...(amit ugye egyaltalan elerni volt kepes!):
    Fokker D. VII 118mph (189Km/h)
    A.E.G. G.IV Bomber 103mph (166Km/h)
    Gotha G. IV-V Bomber 87.5mph (140Km/h)
    Albatros D.II 109mph (174Km/h) (D.V mar kemeny 117 mph-el repesztett :D)
    Be-2 70mph (112Km/h)
    de Haviland D.H.9 109mph (176Km/h)
    de Haviland D.H.1 80mph (128Km/h) (D.H.1A mar 90mph a D.H.2 meg 93mph)
    S.E.5 116mph (184Km/h mindezt 10000 labon, de mar 15000 labon csak 105mph..)
    Sopwith 1 100mph (160Km/h)
    Sopwith Pup 111mph (177Km/h)
    Sopwith Triplane 116mph (185Km/h)
    Sopwith Dolphin 128mph (204Km/h)
    Sopwith Spine 121mph (193Km/h)
    Sopwith Salamander 125mph (200Km/h)
    Spad 7.C.1 129mph (206Km/h)
    Spad 13.C.1 131mph (209Km/h)

szal mindent el lehet roluk mondani csak azt nem hogy faltak volna a kilometereket es hogy eszveszelyto tempot diktaltak volna
  • Seaweed
    Hat pl a Fokker Dr I az max 115 merfoldel "repesztett" ami nincs 200Km/h ;))
  • Sanyix
    Azé 120 km/h meglesz sztem :)
  • Seaweed
    eleg lesz az
  • Sanyix
    Naa azért 60 km/h kicsit kevés :)
  • Seaweed
    MAr most latom magam elott a 60Km/h-aval szinte egyhelyben allo gepeket amik Quake modjara lodoznek minden iranyban mint a szelrozsa
  • Sanyix
    Hűha il2 alapú :D na ez érdekel :)
  • Seaweed
    Nah csak nem?! Meg Thirdwire is ir epp egy WWI szimet...vegen tele leszunk Voros barokkal :DDDD
  • neuro
    Kakkuktojás:

http://bop.agria.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=204&Itemid=2
  • imp99
    leveszed a gázról a mancsod benyomod a boost-ot és utána vissza 110%-ra és megy mint a goló..
  • Sanyix
    Alacsonyabb fordulatszámon szabad használni a teljesítményfokozót (éppen ezért nemértem mirejó, mert ugyanazt a hatást egy sima 110%-ra állítással el lehet érni), de sztem egyáltalán ne használd, mert csak kárt okozol vele elég erős a gép nélküle is.
  • horthy
    Volna egy kérdésem ! A Bf-109G10-is a Bf-109G6AS gyengéivel küzködik ? Mert motor automata manager beállitásos üzemmodban 110 %-nál 7800 méter magasan ráadtam a Water-Mentanol-t (viz-alkohol keverék). És a motor szépen bedobta a türülközőt ! Mit rontottam el ? Csak bizonyos sebeségnél , magasságon és bizonyos fordulatszámon lehet használni ? Várom a válaszokat ! Pedig ha jól tudom ez a tipus nem volt sokkal gyengébb mint a Bf-109K4-es ami a Bf-109G10-es modositása volt . A Bf-109G10-est a JG26 német alakulat is sokra tartotta , 101."Puma" repülőezred legjobb gépe volt !
  • imp99
    maya 6.5 a progi amivel alkottam, majd miden szépséget lassacsán megcsinálok, de a köv 2 gép az tuti messer után heinkel, utána valszeg Mustang lesz
  • neuro
    Király
    Milyen programokkal készült?
    Nem akarsz egy szép alu színű csillogós Mustangot vagy P-47est is csinálni?
  • repvez
    Remélem decemberbe kiépitik az ADSL-t akkor majd tudok msn-ezni.Addig marad az emil ill. a privi.Sajna GPRS netem van 200MB korláttal.
    Holnap küldok mailt!
  • imp99
    Itt az emailem: [email protected]
    msn címem: [email protected]
    msn-en majdnem minden nap elérsz
  • repvez
    Te vagy az én emberem!Ha lenne hozzá kedved segithetnél egy kicsit hogyan kéne ilyen jo gépeket modellezni.
    Ha igen, privibe megbeszélhetnénk a dolgot.
  • imp99
    Nah akkor én vmi élethűbbet nyomok be :D VÉLeményt kérek!!! :)
    6 óra modellezés , 12 óra 2D-be kiterítés, 12 óra textúrafestés és 1 nap renderelés. Íme az eredmény, majd valszeg lesz több gép is a következő egy messer lesz. De terveim között szerepel egy Heinkel is. :)
  • neuro
    Mielőtt végleg eltűnne a topik nyomok egy bump-ot :)

• Lockheed
    Naggyon jóók a Skinek Neuro! Főleg a Spitfire tetszik!
  • Seaweed
  • neuro
    Új letöltés a szavazáson nyertes gépekkel :)

5 szkin egy csomagban:

Bf-109F2: Flown by Oberleutenant Schleinhege, Staffel-Kapitan 5/JG54, 1941.
    FW-190D: Flown by Hauptmann Peter-Paul Steidl, 1945. january, Germany.
    La-7: Flown by Sultan Amet-Khan in 1945 over Germany.
    P-51D: Flown by Colonel Clairborne Kinnard Jr. 355FG, 1945.
    Spitfire Mk9: Served in the Royal Canadian Air Force's 411 Squadron.

http://bop.agria.hu/index.php?option=com_remository&Itemid=37&func=fileinfo&filecatid=38&parent=category

• Sanyix
    3.0 utániak kellenek.
  • 42nd Intruder
    Ha jó tudom PF után már elég a 4.0x-es javításokat felrakni. Ha tévedek szóljatok!
  • Falconer
    Nekem ne mondd, én is pontosan tudom, hogy mi a sorrend, de nem ment.
  • Lockheed
    Hi! Azthiszem ez a helyes sorrend: FB + AEP + PF + 3.03M + 3.04M + 4.01M + 4.02M
  • Falconer
    Engem nem igazán érdekelnek már a PFes missionok. Én ujrainstalláltam anno vagy 5ször, peccselések is elvileg mindig rendben voltak, és sosem ment. DE mindegy, mert mostmár PF is csak felinstallálva van, a képfájl már le lett formázva sajnos :(
  • neuro
    Valószínűleg elrontottatok valamit patch-elés közben és hiányzik valamelyik repülőgép vagy terület, ami kellene a DGEN-hez. Nézzétek meg a DgenERROR.log fájlt abból kiderül mi a hiba.
  • Falconer
    Ja, nekem pl nem hajlando elindulni a missionnel, hanem egy éles füttyszó kíséretében nem csinál semmit.
  • horthy
    Miért van az hogy a pacific kiegészités 5 missziónként kifagy ? D-gen hibával !
    Voltak-e már valakinek problémái a Pacific Fighter-el ?
  • panther112
    ok köszi.
  • neuro
    Próbáld meg a conf.ini-ben átírni a felbontást.
  • panther112
    fel. valaki válaszoljon, köszi.
  • Seaweed
    Szombaton melozom..vasarnap erek ra....mar ha odajutok.