91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sanyix
    TS szervert azt énis tudok egyet :)
  • Bucser
    Én 2048/128 -as adsl-el tolom 10 főig Coop símán hostolható 8 főig dogfight. Általában az objectek száma a korlátozó téynező mert gyenge a gépem.
  • Bucser
    A beépített voicechat elég gányocska. TS nem lenne rosz hely:) Majd keresünk TS servert valahol vagy esetleg a ricsi TS sem lenne rossz:) vagy majd lobby-n összehozunk valamit. Bár ez a 4.02 erősen szar lett (no prop pitch a messerben:/)
  • Sanyix
    Gondolom az lesz a host aki akar, és akinek olyan netje/gépe van, és gondolom valami teamspeak vagy ventrillo-val lehet kommunikálni. Bár az il2-ben van valami beépített voicechat.
  • bgabor
    Aúgy hogyan repültök? Úgy értem milyen szerveren, milyen sávszéllel, milyen progikkal kommunikáltok?
  • Falconer
    Én akkor kimaradok a bulibol:( Én max a jövö héten pénteken tudok majd, vagy holnap du.
  • neuro
    Akkor szerintem szombat délután repülhetünk egyet. Majd szólok még Seaweed-nek, hátha őt is rátudom venni :))
  • Falconer
    Nekem is lenne kedvem kiprobálni.
  • bgabor
    A coop küldetések jó ötlet. Én és a 11 éves öcsém sokszor repülünk coopban, úgyhogy minden küldi jól jön.
  • Sanyix
    Nekem van kedvem :)
  • neuro
    Ahogy Bucser mondta, lehet olyat, hogy AI-k ellen repülünk, de olyat is, hogy pl. AI bombázókat véd az egyik csapat, a másik pedig őket támadja. Majd meglátjuk. mindenesetre ha valakinek van hozzá kedve jelentkezzen.
  • Sanyix
    Énsenem :) nemis lehetek, amíg nemszerzek jó joy-t :)
  • Falconer
    Az jo, nem vagyok tul jo multiban.
  • Sanyix
    Coopon általában élő játékosok mennek AI-k ellen.
  • Bucser
    Attól függ neuro, hogy állítja be aklienst. Vagy Ai vagy repülhető ellenfél ellen amit ha nem tölt be játékos akkor AI viszi:)
  • Falconer
    Ok. Egyébként ott akkor AI ellen kell menni? (nem csináltam még ilyet)
  • neuro
    Lehet csinálok pár coop küldetést, aztán HL-en ha van valakinek kedve kipróbálhatjuk majd őket
  • Sanyix
    Nahát kipróbáltam a rabbithunt-ot... Elég jó küldetés, főleg ha meg lehetne bízni az ai-kban. először összetalálkozom a 3 fókával, 2-t lelövök, egyet a társam. Aztán felszáll kettő. Jó magasról rámegyek az elsőre, másodikra ráküldöm a társam. Elsőbe bele pár lövedék (gagyi megymagköpödőből néha sok kell) próbál lerázni, de nem tud, egyszercsak a második fóka elkezd rám lőni, a társam pedig valahol a közeledő bombázóknál sétarepül. Jó sikerült kikerülnöm. Rámegyek a második fókára bosszúból. Mondom már úgyis ottvan pár p-51 meg a társam. Elkezdem lőni a fókát, egyik vízszintes vezérsikja repül le, folyik az üzemanyag, füstölög a motorja, már az utolsó lövéseket kellett bevinnem, erre hátulról a másik fóka elkezd rám lőni, csak az volt a gond, hogy meglepődtem és egy hirtelen mozdulattal akartam kikerülni a lövedékeket (ez a szuper joystickom meg még rátett egy lapáttal, mivel alapból rángatva lehet vele repülni), és ez a fémdarab dugóhúzóba került, és persze már alacsonyan voltam. Nahát ennyire lehet bízni az aikban, legközelebb nem követem el ezt a hibát. Nameg a p-47-esre tényleg kell rudder, mer összevissza szédeleg (ezen a joyon meg nincs). Eddig sem szerettem az amcsi gépeket, bár ez a p47 bivalyerős de nagyon szédeleg, és szokás szerint könnyen dugóba kerül. Úgyhogy maradok a Bf-109 meg Fw190 meg Ki-84-nél :D
    Amúgy jókis küldetés, főleg multi coopban lehet jó :)
  • zsolti001
  • Sanyix
    Hát nemsoknál, ez a baj :)
  • Seaweed
    Miert melyik korabeli gepnel volt hatul?!
  • Seaweed
    Ez hulyeseg! (szvsz) Az osszes korabeli vagy a haboru utan irodott beszamolo szinte szorol szora megegyezik abban hogy felszallni volt a legkonyebb a messzerel, csak amit tanitottak be kellett tartani (belepni pl)...de ez kb igaz volt es igaz az ma is az osszes legcsavaros gepre!
    Ami gazos volt es rutint es jo kikepzest igenyelt a messzernel az a leszallas volt (csak idevagoan)! Mert a gep futomu kialakitasa nem a leg "user friendly"-bb, azaz felhasznalo baratabb! Ennek az oka az hogy a futoszarak kozelvannak egymashoz, es meg ugy is hogy szoget zarnakbe a ket kerek "tengelytavja" igen kicsi! Ezert konnyen borult a messzer leszallasnal, es taxizasnal! (Pl a Spitet emlegetik, hogy annak milyen jo mert messze vannak a kereke es "szinte felborithatatlan volt"....)

Aztan az megint szubjektiv kerdes hogy "mi a legjobb?" (szvsz nagy marhasag az egesz musor)....mert semelyik nezopont nem lehet eleg objektiv hogy ezt kerek perec kijelenthessuk!
  • Sanyix
    Az hogy elöl van a főfutó :DDD
  • Dns5000
    latta valaki ma a "A legjobb..."-at a discoveryn?
    azt mondtak benne hogy az elveszitett bf109esek 50% fel es leszallaskor veszett el, de pont akkor kapsoltam at amior ezt mondtak. Mi volt ez a problema?
  • Sanyix
    Zsír jöhetnek még küldetések nyugodtan :) főleg il2 höz
  • Seaweed
  • neuro
    Felraktam még pár régi cuccot is: egy 4 küldetésből álló ardenneki küldetéspakkot, pár szkint és egy LockOn küldetést is.
  • Seaweed
  • neuro
    Kijavítva... ez a mambo néha az őrületbe kerget.
  • Sanyix
    Download -> file not found.
  • neuro
    Az új FB patch megjelenésnek apropóján összeraktam egy egyszerű egyjátékos küldetést az új térkép és az új P-47-es szereplésével. A feladat egy német repülőtér fölötti légtér biztosítása mielőtt a csapásmérő erők megérkeznek.

Nem egy egyszerű küldetés, de egy kis ügyességgel azért megoldható.

A zipben mellékeltem még egy saját készítésű 356th Fighter Squadron szkint is, hogy teljesebb legyen az élvezet :)

A küldetés Rabbithunt néven megtalálható itt:
    http://bop.agria.hu/

• Seaweed
    Hehe...biztos a vodka tette..."celzoviz"
  • Bucser
    JA kb:D De hihetetlen jó szemű gyerekeket válogattak irányzónak akkoriban Sztálinéknál:D
  • Seaweed
    "Egy kosar borsot ha a nyakadba ontenek" ?!
  • Bucser
    próbáltál már 1800 méteren kitérni kiskaliber elől?:D
  • Falconer
    Hát azért én nem ugy vettem észre. Ha cikcakkban nyomtad neki akár pár száz méteren, akkor simán el lehetett kerülni egy reptér légvédelmét.
  • neuro
    Lehet hogy csak úgy tűnt :))
    Csináltam egy küldetést, hogy kipróbáljam az új térképet. Három 20 milis német gépágyú volt a repülőtér körül és csak úgy csattogtak a lövedékek a szegény P-38-asomon :) Eddig ez nem volt ilyen veszélyes üzem...
  • TBalazs
    "Az AAA talán egy picit pontosabb és erősebb lett."

Na ne szivass :))))))))) 4.01-ben is Zajcev az összes légvédelmis :DDDDD
    és ennél jobb lett?
  • repvez
    Egyelöre THX:))
    A többit majd kiprobálom
  • neuro
    Nekem mintha simábban futna a program. A 4.01 után sokat akadozott, de most jobbnak tűnik (de az is lehet hogy csak megszoktam).

A repülőgépekben a fejmozgás sokkal erősebb lett. Fordulókban ide oda dobálja magát a pilóta. Nehezebb célozni de nagyon jó lett.

A földön sokkal könnyebb taxizni. Felszálláskor sikerült farokra ültetnem a P-38-ast.

Az új P-47-essel 4000 méteren utolértem egyenes repülésben egy veterán FW-190D-t

Az új NW Europe térkép nem rossz, de a folyók nagyon szögletesek. Mindenesetre legalább nincs tele fölösleges tereptárgyakkal és ezért jó gyors.

Az AAA talán egy picit pontosabb és erősebb lett.

Egyelőre ennyi...