91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Thanatos
    pssszt.... :PPP
  • Bucser
    a te eredményeden meg is látszik:P:D
  • Thanatos
    egyetemen se... :P
  • Sanyix
    HA gimi van, akkor semmi gond nem lenne, mert ott nem kell tanulni ;)
  • imp99
    No...meghalt az oldal...vagy csak elkezdődött az egyetem és a gimi?
  • Seaweed
    Ezt nem ertem. Mig parhuzamosan ment fentvolt mind2-n. Azota az uj oldal van a regi cimen es ugyanugy fentvan julius vege ota.
  • imp99
    nem volt meg az új oldal címe :D
  • imp99
    Arról feltétlenül adjál linket....biztos találok egy-két új fogást :)...ha majd kitalálok vmi nagyon jó skint és szépen sikerül berakom ide. CSak amikor nekiállok egy dolog amit nem tudok eldünteni olyan skint csináljak ami rejt tehát beleolvad a környezetbe vagy olyat ami publik serverre van vagizásnak :D
  • TBalazs
    Ahhoz neked kell csinálnod:)))
  • Seaweed
    Noh nem mintha nem lenne fent az uj oldalon!

http://bop.agria.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=125&Itemid=34
  • neuro
    Azóta már elég sokat fejlődött a szkingyártási technikám :)
    Szóval szerintem írok új cikket hamarosan.
  • kontar
    Hali Szia! Köszi szépen, így már sikerült!
  • Sanyix
    simával má alig jáccik valaki, szóval nemtom hogy van esélyed magyarítást találni :)
  • Monoton
    Bocs de én a sima sturmovikhez keresek magyaritász és nem a FB-hoz.
  • Bucser
    Nézz már kicsit körbe.. felette van a megoldás.... Egy hozzászlással felette.. olvasni is szoktál vagy csak várod, hogy mindenki frankón megcsináljon helyetted mindnent??
  • Monoton
    És azt hová kell bemásolni???
  • Falconer
    Magyarítás lol
  • 42nd Intruder
    Muhahahaha! Nem hiába vagyok modernkori Puma MiG-el a virtuális égbolton
  • TBalazs
    wazzee
  • TBalazs
    A játékban (repülés közben) kiírásra kerülő feliratok magyarítását itt találod:

Magyarosítás az FB-hez by V.4_Rozsdás & VO101_Mahgar

Ez két fájl, az i18n könyvtárba kell bemásolni.
  • 42nd Intruder
    Magyaritás
  • imp99
    Próbáld ezeket:
    1. Írok egy példát hova kéne rakni a félreértés végett pl.:
    ..//il2 sturmovik forgotten battles/paintschemes/Bf-109G-2/skinem.bmp

2.A bmp nem lehet nagyobb 1 049 654 B-nál. Photoshoppal így tudod ezt megoldani:
    -betöltöd a skint és image/mode/indexed color
    -itt a bejövő ablakba állítsd ezt: colors-256; a többi maradjon alap;
    -utána mentsd el a képet bmp-ként és a felugró ablakban állítsd:
    file format: windows
    depth : 8bit
    OK és másold a fent megadott helyre persze értelem szerűen a megfelelő gép megfelelő szériája alá
  • imp99
    Neuro most vettem észre, a régi oldaladon volt egy olyan cikk "skin készítése void fájlból" azt plz rakd fel az új oldalra mert az volt az egyetlen leírás a kezdők számára konkrétan nem nekem kell de ezvolt az egyetlen ilyen jellegő leírás.
  • imp99
    írd be google-ba il2 magyarítás v. il2 magyarosítás ....:)
  • neuro
    vedd meg az fb-t azt már magyarul lehet kapni
  • Monoton
    Mert kell!!!

VAlahol lehet lelni???
  • neuro
    Én is most installáltam újra a windowst a hét elején. Nekem is elszállt pár nagyon jó hadjáratom.
  • bgabor
    Igen, de ez sajnos nem ilyen. Egyébként szerintem nagyon jó ötlet a játékfejlesztők részéről, hogy a mentéseket a dokumentumok alá teszik, így nem nekünk kell kotorásznunk a progi könyvtáraiban.

Szóval nem lehet visszamásolni? Fenébe. Egy Me-262 és egy FW-190 hadjáratom ugrott most emiatt.
  • neuro
    mission\campaigns\országkód

de eddig még soha senkinek nem sikerült visszamásolni egy elkezdett hadjáratot reinstall után :)
  • Torzonborz
    nem ismerem a játékot de van amelyik a c:\documents and settings\usernév mappába teszi mentéseket. Ha ez megvan érdmemes itt megsasolni.
  • bgabor
    Nem tudja valaki, hol tárolja a game az elkezdett hadjáratokat?
    Mert windows reinstall miatt sikeresen elvesztettem a mentéseim, mert csak a users mappa tartalmát backupoltam.
  • Sanyix
    Minek ahoz magyarítás?
  • Monoton
    Valaki tud a game-hoz magyaritast?

A sima-hoz nem a Forgotten Battle-hez!!
  • kontar
    Hali Sziasztok! Megszeretném kérdezni hogy, skineket hogy szoktatok berakni a játékba? Töltöttem le egy párat oda volt írva, hogy melyikhez való, de nem nagyon akarnak működni a játékban. Nem változtattam semmit, csak simán bemásoltam a BMP fájlokat amelyik repülőhöz írták de így nem kóser. Üdv Előre is köszönöm!
  • Dns5000
    ok kiprobalom
  • Seaweed
    Felreertettel..en is erre gondoltam.
  • VO101Tom
    Lőni gyakorolni úgyis offline kell, ott viszont lassítsd le a játékot 1/4 sebességre. Akkor nagyon jól látszik a lövedék röppályája. A nyomjelzősöké, a kis füstcsíkkal meg pláne. Vagy ha lövöd-lövöd mint állat, mégsincs semmi hatása, akkor pause, és megnézed a másik géptől, hogy elé vagy mögé lősz. Ezt is érdemes 1/4 sebességen nézni, akkor nem mászik el nagyon a Te géped. Ja, és mindezt levett cocpittal érdemes csinálni, az előratartás gyakorlása miatt. Ha így megy, akkor visszakapcsolt cocpittal, normál sebességen is menni fog.
  • Dns5000
    meg a "lopalye ememzebol" en arra kovetkeztettem hogy mutatja a lovedek utjat, ami tok jo lenne gyakorolni a deflection shootingot de ez csak nyilakat rak a repulore a mi nem igazan segitseg az ugyis lehet latni ha talat.
  • Seaweed
    Jah hat akkor bocs...

Akkor viszont igazatok van..szar a jatek..dobjatok el..uninstall es ne jatszatok vele............

Nah jo felre a trefat...oruljunk hogy van ez is...az elmult jopar ev termeset nezve kesz CSODA ez az Olegek IL2 szeriaja!!!!
  • Dns5000
    na ez offlineban muxik de felvett netes game visszajatszasal nem :((