91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
neuro #6349 Il-2 sturmovik itt van: http://www.576.hu/termek_adatlap.php?id=28455 -
#6348 Il-2-ből nem tudod kiszedni őket? -
imp99 #6347 Vki tudnna rendelkezésemre bocsátani ftp címet vagy linket ahol nagyon jó WW2-s repülők hangai vannak, a készülő animációhoz kellene. Előre is köszsönöm! Kb olyan kéne mint ami a pearl harbor-ban is van. -
#6346 Auchan-ba láttam a FB-t 4K-ért. Holnapra meg is lesz. -
#6345 Igaz, az IL-2 Sturmovik c. kellene. Ahoz, hogy megvegyem eredetibe lehet, hogy időutazni kell. -
#6344 PF-et lattam anno malomban..de neked nem az kell. -
#6343 Tescoban, Coraban biztosan megtalálod. -
#6342 Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy lehet-e kapni az IL-2 legelső részét. Esetleg Kecskeméten hol? -
#6341 aha venincdán plusz még "2 hét", tehát 2020 körül már lehethogy meglesz :) -
#6340 whenitsdone:D
azaz: Когда это сделано -
#6339 Jah hát mikor is várható? :) -
#6338 áhh mire ez megjelenik az elavult lesz -
#6337 Én meg abból indulok ki, hogy geforce 7800 gtx sli-ben kell majd a futásáshoz minimum grafikán :\ -
#6336 Ez lesz a kedvencem! Viccet félretéve hálistennek ha ebből indulok ki akkor az objektumok le lesznek modellezve háromdében... :) Nemcsak kúszik ott lenn egy csík =>> ahhhaa az lesz a vonat... -
neuro #6335
vonat a BoB-ból -
#6334 -
#6333 Háát remélem! Viszont ha legalább olyan minőséget hoz, mint az elődei () akkor szakítok a barátnőmmel, összeveszek a családdal és felmondok a munkahelyen, meg veszek egy hűtőt, és egy évre eltűnök... Hmmm. Vagy végleg... :) -
#6332 Én már nem is mondok semmit. A régi játékok ismeretébe kiváncsi vagyok rá... -
neuro #6331 Kár hogy még egy képet sem láttunk még belőle. Nem jó, ha ilyen nagy a csend a megjelenés előtt egy évvel. Remélem az E3-on vagy valamelyik nagyobb játék kiállításon mutatnak majd belőle valamit. -
#6330 Húúú! Nagyon kíváncsi vagyok már rá! -
#6329 én mélyen hallgatva várom a BOB-ot:D -
neuro #6328 ja kicsit lesüllyedt...
109F-hez és Heinkelhez esetleg angol P-40E-t tudom ajánlani Észak-Afrikából vagy Hurricane IIc-t, Spitfire Mk.V-öst. A keleti frontról Jak-1B-t, LaGG-3-at. 1942-es évjáratú mindegyik. -
imp99 #6327 milyen aktív ez a topic -
imp99 #6326 Hi all!
Adatok kellenének a következő repőmodellezésemhez:
Ha vki nem látta volna itt megteheti
1.Elöször is a jelenetben lesznek: Bf-109 G-2, Heinkel bombázó,
Adhattok tippet melyik repülő legyen a harmadik(ellenfél) de olyan repülő kell, ami időben is és helyszínben is pontosan megegyezik ezzel a két géppel.
2. Kellenének ezeknek a repülők proppelerének a fordulatszáma! (fordulatszám/min) -
#6325 Hát alapvetően csak az hogy a kényük kedve szerint változik:D és néha elég szar eredmények jönnek ki:D Inkább azt mondom hogy túl sok a gép és kevés különbséget veszek már észre, hogy értékelni tudjam viszont zavar, hogy minden patch után újra kell tanulnom majd az összes gépet mert valamit mindig "adjust" álnak... (hogy én hogy megrüheltem az elmúlt 4 év alatt ezt a szót...) -
#6324 mi baj a fizikával? sztem semmi baj nincs vele :) -
#6323 A grafikára soha nem is volt panasz az IL-2-ben. Inkább a fizikára egyre inkább:D De inkább egy rossz szót sem szólok:) Hajrá BOB:) -
#6322 -
bgabor #6321 Semmi. Hozzá kell tennem, hogy az új dll-ekkel próbálom. -
#6320 Igen :D Rég ültem Il-2-ben.... Elsőre nem ment, de másodjára jobban figyeltem :) -
#6319 Szép képek! De ez!
Water Injection Enabled... Na ez kemény! :)))))) -
#6318 Pár kép -
#6317 Ilyet nekem is csinált, de egyszercsak valamitől megjavult, fogalmam sincs mitől. -
#6316 Azért elég vicces ez a hullámzó tenger :D -
#6315 Öntsél tiszta vizet a mederbe! :) Viccet félretéve lövésem sincs, mitől lehet, mert elvileg tényleg menni kellene neki gond nélkül! -
#6314 és a vizen kívül van valami változás? Mondjuk összességében jobban fut a játék? -
bgabor #6313 A Perfect beállításokat sikerült beállítanom (stencil bufferinget be kellett kapcsolni hozzá), de a conf.ini ben akármilyen értéket állítok a waterra, 1-et,4-et, 2-t, mindigy ugyanolyan ronda marad. -
neuro #6312 Én is csak kipróbáltam, egyébként alapból water=0 :) Az új dll-ekkel azonban már majdnem játszható sebességgel megy. -
#6311 Nálam 6600GT minden full... Bár így hogy a water=4 van a conf.ini-ben néha kicsit olyan érzésem van, hogy beszaggat.... De a látvány az mindenképpen kárpotol. -
#6310 Deszép! :)