91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Neuman
    De nem tudjátok hol lehet meg venni eredetibe? PF-re gondolok
    Az az első rész ha jól tudom?
  • Neuman
    már vagy 1 éve
  • Falconer
    Ha most kezdtél el játszani vele, akkor szerintem semmi esélyed online.
  • Falconer
    Tudom én, én is ugy gondoltam, amikor PF-et mondtam.
  • Neuman
    Köszi skacok!
    Eddig az istennek se tudtam játszani pedig nagyon kíváncsi vagyok milyen neten, mert egyébként k..va jó!!!
  • TBalazs
    De a PF, AEP nélkül szart sem ér, mert Stand Alone PF server sincs a lobbyn...
  • Sanyix
    De arra lehet pf-et rakni lol :)
  • Falconer
    Tényleg, neki az sincs. De aep szerver sincs a Lobbyn.
  • Sanyix
    de van még egy megoldás, megszerzi az aep-ot. :)
  • Falconer
    Szerezd meg a Pacific Fighterst, peccseld fel, és játsz! Más megoldás nincs.
  • Sanyix
    AEP= Ace Expansion Pack
    PF= Pacific Fighters
    Kiegészítők.
  • Neuman
    É az alatt mit értesz vagy mit jelent hogy FB+AEP+PF?
    Valami kiegészítés?
  • Seaweed
    Nem jatszik senki szinte mar csak FB-vel! Lobby-n is FB+AEP+PF megy!
    Max ubi-n talalsz esetleg olyat aki csak FB-vel jatszik...
  • Neuman
    Szisztok! Nekem a Forgotten Battles van meg. Csak nem találtam a fórumát.
    Szokott valaki neten játszani vele? Meg van az The All-Seeing Eye nevezetű szerver kereső program, de nem tudok játszani neten! A játék el indul és csak vár vár vár! Lehet hogy patch kell hozzá?
  • imp99
    Hát én sok mindent megadnék egy messerért, ha arra ébredhetnék, hogy a kertünkben egy eredeti messer díszeleg. :D
  • Bucser
    másrészről pedig a németeknek parancsba volt adva, hogyha lehetőségük van rá nem hagyhatnak hátra semmilyen hadieszközt az ellenségnek (a magyarok is ezért gyújtották fel a gépeiket)
  • Seaweed
    Hat a haboru vegen egy-ket kiveteltol* eltekintve nem kellett a kutyanak se a zsakmanyolt nemet gepek joresze! Ment a levesbe, zuzda/olvaszto majd kanalat meg fazekat csinaltak beloluk...

(*.amirol tudok pl: az oroszok a haboru vegen par honapig a nemetorszagban allomasozo csapatainak uzemeltettek FW-190D-ket, voroscsillagal az oldaukon!...de ott se voltak hosszu eletuek, mert ugye alkatresz nuku, senki se gyartott hozzajuk (az orszag "megszunt", a gyar foldigrombolva, a szakemberek vagy halottak vagy deportaltak vagy civille avanzsaltak akik meg azt is letagadtak hogy irni tudnak!....)...igy par honap mulva feltoltottek ezeknek a szazadoknak az allomanyat is a legujabb Yak (9 utolso sorozatai) es Lavocskin (7) vadaszokkal!)

update:
    kep rola....felszallashoz keszulo orosz Dorak:

par kep meg errol a temarrol:

• Sanyix
    De miért gyújtották/darabolták a gépeket? mi értelme?
  • Bucser
    Igen sajnos az összes gépre feldarabolás vagy felgyújtás várt:( kár értük:(
  • Seaweed
    Nah ezt a kepet emesszetek meg ha tudjatok!

• Sanyix
    Nem némák a pacific fightersben a zerok, csak a pearl harbor küldetéseknél, mert akkor a valóságban is rádiócsend volt, különben nem lett volna meglepetés a támadás.
  • horthy
    Űdv Mindenkinek !

Én még uj vagyok ezen a fórúmon ! Csak azt szeretném megkérdezni, ki tudja hogy most ni az igazság ! Az A6M2 "Zero"-ba meg a Ki-43I-es verziokba volt-e rádió vagy valamilyen kommunikációs eszkőz 1941 decembertől 1942 végéig mert azt tudom hogy a 1942 oktoberében megjelent A6M3-ba már volt rádió ! Mert az IL-2 Pacific-ben a japánok süketen repülnek ! Miért ! Én olvastam valamilyen Type 96 ku tipusu készülékröl ami már állitolag a A5M-ben is volt, azt hogy mikor azt pontosan nem tudom , de azt igen hogy a "Zero" őse volt ! És azt is hogy Midway-nél a léifedezet állandó kapcsolatba állt a hajókkal ! Az nem "Zero"-ból ált ??
    Várom a válaszokat ! Előre is köszönöm !

Olvastam :
    http://www.j-aircraft.com/research/gregspringer/radios/radio_systems.htm
  • Sanyix
    Na azt a lefarkezásos beállást vajon hogysikerült? :D
  • Seaweed
    Nyah..dozsoljetek! Egy kis szines tortenelem a Luftwaffe im focus color c. kiadvanybol:

magyar messzer(F4 5/1 es 5/2 szazad gepei, keletifront 42):

• Bucser
    ha 21000 port nincs kiengedve akkor lobbyín keresztül sem tudnak játszani:) egyébként a leírás jó:)
  • Sanyix
    Elvileg ha a kivételekben van a program exéje akkor mindent átenget ami a játéknak kell. Így működik más játéknál/programnál is. De akkor hyperlobby-n keresztül miért csatlakozik? akkoris a 21000-es portot használja.
  • imp99
    Nah ha XP-d van akkor tudom mi a gond/nekem is ez volt/. Az Xp-s tűzfalon a vírusokon kívül semmi nem tud átmenni ("szóval egy hatásos rendszerről van szó":D:D)Át kell engedni az xp tűzfalán a 21000-s portot amit így tudsz megtenni:
    Mivel adsl-em van így erre írom le a példát
    1. start/vezérlőpult/hálózati kapcsolatok/

2. jobb gomb a hálózat ikonjára és 'tulajdonságok'/'speciális' fület keresd meg
    3. lent van egy ilyen 'beállítások' ->katt :)

4. Ide kell hozzáadni a szabályunkat ami a következő

5. 'Hozzáad' és a képek alapján töltsd ki pontosan így!

• Sanyix
    21000-el is próbáltam, nélküle is simán ip-vel, ugyanaz.
  • Bucser
    A játékban a port ugyanúgy 21000-re van állítva mint a lobby-s játék esetén??

és az IP címet a csatlakozáskor így irod-e be?

x.x.x.x:21000

(gy..k.: értelemszerűen az x.x.x.x az IP cím)
  • neuro
    Ja most látom hogy igen - Késő van már és fáradt vagyok... :)
  • Sanyix
    Mint írtam, ott működött csak, de simán meg nemműxik.
  • neuro
    Hyperlobbyn próbáltatok már szervert csinálni és ahhoz csatlakozni?
  • Sanyix
    Van egy gondom il2-vel: most akartam multizni egy ismerőssel, és az volt a gond, hogy az multiplayer menüponton belül a join akármi nemnagyon műxik. Beírom az ip címet (tuti jól írtam be, mert ellenőriztük), de mindíg timeoutol. De itt a furcsaság, ha hyperlobbyn csinálunk egy gémet, ott tudok csatlakozni! Tűzfalon is ki van engedve minden ami kell.
    Csak ez így eléggé bonyolult, hogyha 2-en akarunk gémelni, ahhoz fel kell mennünk lobbyra, mert különben timeoutol. Ez mitől van?
  • neuro
    nem hivatalos kiegészítő új küldetésekkel
  • repvez
    Ez most egy ujabb addon vagy az AEP uj köntösben?
  • TBalazs
    Khmm, majdnem kétszer akkora... hát ez nemigazán fedi a valóságot...

Tessék, Spit VB 1445 LE-s Rolls Merlin, P-38J (ez ugye nem 41-es gép) Allison V 1710 1425 LE, P-51D (ez sem 41-es) Packard Merlin 1600 LE, Bf 109 E7 (1940), DB 601N 1200 LE. Hol itt a kétszeres haktóműteljesítmény?

Amire te gondolsz az a Thunderbolt 2500 LE-s hajtóműve, de a Thud 7 tonna volt nem 3!!!

A messer szárnyai a F szériától kezdve tulképpen változatlanok voltak, kisebb módosítások történtek, amikor nagyobb kereket, vagy kiegészítő fegyverzetet kapott a gép.

Szal, ha itt valakinek utána kell olvasnia a dolgoknak, az TE vagy :)
  • Isegrim

Talán tekinsd meg a legutolsó szösszenetemet az ORR-ben, én vagyok Kurfürst, bár sajna az idióták kicsit belerondítottak a topicba, de sebaj.

Kurfürst az 605 DC teljesítményéről osztja az észt az ubin

Szóval ne vedd szerénytelenséget, de szerintem rossz embernek magyarázol. ,)
  • Isegrim

Nem kell utánolvasnom, ezeket én fejből tudom. :)
  • riviera
    Így most nem tudom megmondani számszerűleg de olvass utánna mekkora vonóerőt tudott mondjuk 41-42ben felmutatni az angol és a német technika.
  • Isegrim

Erre a motorteljesítményre térj ki légyszíves bővebben.