91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Seaweed
    Amugy tenlyeg szep..de szvsz ennek max shoot-olas erejeig van nemi ertelme...dogolashoz teljesen felesleges az ilyen reszletes viz.
  • Seaweed
    atomeromuvet nem adnak melle? :DDDD
  • neuro
    Ez majdnem maximum. Water 2, régi felhőzet és effects=0. Nincs AF és AA sem.

Nem nagyon értek az Nvidia kártyákhoz. Ha a 6600GT tudja a 2-es pixelshadereket akkor mennie kelle. A setupban kapcsold be a stencil buffert és a kártyádhoz tartozó alapbeállításokat (Open GL-ben).
  • bgabor
    Jól fest! De ez csak maximum grafikai beállításoknél jön elő?
    Nálam egyáltalán nem engedi felkapcsolni Perfect állásba a grafikát (a talajtextúrákat és a megvilágítást). Miért van ez? 6600GT-m van és 768 ramom egy 2100-as Athlon XP vel. A dokumentáció szerint elvileg mennie kéne.
    Mi lehet a gond?
  • 42nd Intruder
    Uhhhhhhhhhhhhhh..... Adab@sz rendesen!
  • neuro

Bump! :)

Töltsétek le az új grafikus dll-eket: http://www.simhq.com/simhq3/sims/boards/bbs/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=144;t=002383
  • neuro
    Csak annyi derült ki eddig amennyi az oldalon is kint van: nemsokára jön egy patch, majd egy gold változat (valószínűleg FB+AEP+PF), egy platinum változat (hogy ebben mi lesz arról fogalmam sincs) illetve olyan patch-ek, amik kompatibilissé teszik ezt a 100 különböző változatot.
    Mr. Maddox nem beszéli túl jól az angolt sajna, így kicsit nehéz kisilabizálni mit is akar :P
  • repvez
    Neoro!
    A BOP-os cikkrol tudnál valami bövebbet is mondani?Vagy csak magyarul leirni.Az a platinum DVD-s kiadás mikorra várhato és kaphato lesz-e itthon is vagy csak külföldi rendelésü lesz.
  • Lockheed
    Állítsd nagyobra a holtjátékot! (DeadZone)
  • bazza
    Hi all!
    Van egy Logitech Attack 3 joyom. Eléggé zavaró, hogy erő nélkül mozgatható az X, Y tengelye pár milimétert, így pl. a Forgotten Battles-ben nem tudok egyenesen haladni, mert rárakom a kezem a joyra, és össze vissza kezd el mozogni a gép. Ezen hogy lehetne segíteni?
    THX!
  • bazza
    csá!
    Vki tud mondani linket a "redbull air-race" modhoz?
  • Lockheed
    Ooohhh... THX Neuro! :)
  • neuro

A-20 DDAY: Alacsonytámadás a Carentan-ban lévő német egységek ellen. Félig-meddig hiteles küldetés a 410-es Bomber Group kötelékében. Plusz két szkin: egy általános inváziós + 1 410th BG "The Hillbilly"

Letölthető innen:

• bazza
    oks, miközbe írtam a hsz, már szedtem le a hyper lobby-t, csak nem tudtam hogy ott host-olni is lehet. Azért thx! ;)
  • Sanyix
    Jéé mintha ezt énis tapasztaltam volna :) mind1 hyperlobby-n megy.
  • Lockheed
    Patcheld fel a játékot a legújabb verzióig, aztán töltsd le innen a kliensprogramot, csinálj 1 accountot és kész is. Hyperlobbyn csatlakozol vagy létrehozol 1 játékot és kész is!
  • bazza
    Hi all!
    A haverommal szeretnénk ketten neten játszani. Nos a játékon belül nem sikerült egyinkünknek sem csatlakozni a másikhoz. Meg lehet oldani a dolgot valahogy?
  • HF
    Oh köszi. Tegnap +szereztem az aep-et is. Multiban be tudom állítani hogy B17 legyen a kezdőgép, de sajna töltésnél nem talál pilótafülkét...
    Kár.
    Azért köszi.
  • Lockheed
    Áááááá!!! Azt is összerekhatnák 1 MegaGOLD csomagba, egy duallayer DVD -re kiírva, és azt mire fölrakod, lesz 15GB a gém+ rakás patch! :)))) Mert már ígyis 1 élet munkája fölrakni! Mindenképpen megveszem amúgy, mert nekem az AEP, meg a Banzai nem eredeti sajnos... Mondjuk nembántom 1általán, mert nagyonbolondja vagyok ám! :) Pedig nem 1 mai darab már, de szép, hogy még most is jönnek ki hozzá a dolgok... :) Pedig UBI! A pénzéhesekre haragszom a LockOn miatt picit... Igazán belefért volna a költségvetésükbe sztem... Nemhiszem, hogy amiatt csődbementek volna... Dehát nelegyünk telhetetlenek ugyebár!!! Örülök, hogy 1általán van ilyen, hogy IL2. Ezekben az AntiSzimes időkben kész csoda! :)) Nagyjából neki köszönhetem, hogy megszerettem a KVdarálókat! :) Ami megvallom őszintén igazán rámfért!!! :)
  • neuro
    Az addon, ingyenesen letölthető lesz szerintem december végén, január elején. Az orosz kiegészítőket pedig (ha minden jól megy és az UBI Soft rábólint) talán megkaphatjuk egy IL2FB Gold pack-ban (FB+AEP+PF+3 orosz kieg.)
  • Lockheed
    Jaaaajjjj... Remélem itthol kapható lesz, mert most rendeltem pár jártékot külföldről(Falcon4AF, LockOn Flaming Cliffs, X3 Reunion, SH3) és ezt igencsak elfelejtettem közzévenni... Gggrrr... Én hülye... :)
  • TBalazs
    Erről a nemsokára érkező addonról van már valami hivatalos megjelenési info? A "két hét múlván" kívül természetesen.
  • neuro
    1. Perfect módba állítod a táj textúráját
    2. Egy sivatagi "pálya" van a játékhoz az MT_Online, de ez az AEP-ben van ha jól emlékszem. Szkineket a neten keress (netwings, combatace, airwarfare stb.)
    3. He-111, B-25, A-20 illetve a nemsokára érkező addonban lesz Ju-88 és Mossie is. Pe-2 csak az orosz kiegészítőben lesz, B-17 nem várható.
  • HF
    Hi mindenki. Nagy IL2 fan vagyok de lenne pár kérdésem...
    1.Hogyan lehet a Pacific F.-ben olyan vizet csinálni amien a képeken van?
    (A gépem szerintem elég hozzá: Intel P4 3Ghz, 1024Mb RAM, Ati Radeon 9600XT 256Mb rammal... a többi szerintem nem lényeg)
    2.Tudtok e sivatagos skineket/pályákat?
    3.Vezethető NAGY gépeket a TB-n kívül (pl B17, Pe 2...)
    Egyébként a Forgotten B.-t és a PF-t külön használom (sajna nincs AEP-em...)
    Előre is köszi a segítségeteket
    HF
  • neuro
  • Falconer
    Én az enyémet, az nem saitek, 16ért vettem :)
  • neuro
    7-8000 Ft de megéri, mert egy olcsóbb joy-al csak gondjaid lesznek.
  • punkers
    Mennyibe kerül kb 1 ilyen?Me elég drágának néz ki :)
  • neuro
    Saitek Cyborg 3D vagy EVO
  • punkers
    Sziasztok!!!

TAnácsotokat kérném azzal kapcsolatban, hogy milyen Joystickot vegyek.IL-2-höz meg vit.repülő szimulátorokhoz?Olcsóbb kéne nem kell nagyon jó.
  • Bucser
    JA pl csináltam vizsgatracket:) g2-vel 4 ace p39est lőttem aztan mikor visszanéztem a trkt mind a 4 p39-es kigyulladt és lezuhant:) anélkül, hogy a közelükben lettem volna:D szóval érdekes:) Azóta csak ntrk-ban rögzítek bármit is.
  • Lockheed
    Háát az attól függ... Ha a Pacific Fighters is föl van telepítve akkor az M jelzésű, ha nincs akkor a sima...

Itt megtalálod...

sorrend: FB + AEP + PF + 3.03M + 3.04M + 4.01M + 4.02M
  • mathe
    Kösz! És milyen patchek kelenek hozzá meg ilyesmi.
  • Lockheed

Hyperlobby...

Töltsd le innen a kliensprogramot, aztán csinálj egy accountot és kész... :)
  • mathe
    Sziasztok!
    Nem tudjátok, hogy hol vagy hogy lehet ezzel a játékkal multiban játszani?
  • geri15
    Köszi szépen akkor megnézem :)

és riszpekt !! ^_^
  • Sanyix
    Hát single ben is szoktak ilyen hibák lenni ;) Mondjuk igen, ez tényleg azt mutatja amit történt, bár nem mindíg szépen :)
  • Frederico
    Attól függ, mit veszel fel. Mert ha neten veszel fel, akkor persze h szögletes hiszen laggol. De az ntrk legalább azt mutatja ami történt.
  • Sanyix
    ntrk-ban is elég érdekes mozdulatok vannak :) néha elég szögletesen és furcsán mozog benne a gép, szóval azse tökéletes.
  • neuro
    Az Aces Expansion Pack csak a Forgotten Battles-re megy fel. Magyarországon nem lehet kapni, de dc-ről vagy torrentről le lehet tölteni.

Igen én vagyok a PC Gurus, de nem igaznán ex, mert mostanában megint írtam oda pár cikket :)