91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#6309 Amugy tenlyeg szep..de szvsz ennek max shoot-olas erejeig van nemi ertelme...dogolashoz teljesen felesleges az ilyen reszletes viz. -
#6308 atomeromuvet nem adnak melle? :DDDD -
neuro #6307 Ez majdnem maximum. Water 2, régi felhőzet és effects=0. Nincs AF és AA sem.
Nem nagyon értek az Nvidia kártyákhoz. Ha a 6600GT tudja a 2-es pixelshadereket akkor mennie kelle. A setupban kapcsold be a stencil buffert és a kártyádhoz tartozó alapbeállításokat (Open GL-ben).
-
bgabor #6306 Jól fest! De ez csak maximum grafikai beállításoknél jön elő?
Nálam egyáltalán nem engedi felkapcsolni Perfect állásba a grafikát (a talajtextúrákat és a megvilágítást). Miért van ez? 6600GT-m van és 768 ramom egy 2100-as Athlon XP vel. A dokumentáció szerint elvileg mennie kéne.
Mi lehet a gond? -
#6305 Uhhhhhhhhhhhhhh..... Adab@sz rendesen! -
neuro #6304
Bump! :)
Töltsétek le az új grafikus dll-eket: http://www.simhq.com/simhq3/sims/boards/bbs/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=144;t=002383 -
neuro #6303 Csak annyi derült ki eddig amennyi az oldalon is kint van: nemsokára jön egy patch, majd egy gold változat (valószínűleg FB+AEP+PF), egy platinum változat (hogy ebben mi lesz arról fogalmam sincs) illetve olyan patch-ek, amik kompatibilissé teszik ezt a 100 különböző változatot.
Mr. Maddox nem beszéli túl jól az angolt sajna, így kicsit nehéz kisilabizálni mit is akar :P -
#6302 Neoro!
A BOP-os cikkrol tudnál valami bövebbet is mondani?Vagy csak magyarul leirni.Az a platinum DVD-s kiadás mikorra várhato és kaphato lesz-e itthon is vagy csak külföldi rendelésü lesz. -
#6301 Állítsd nagyobra a holtjátékot! (DeadZone) -
#6300 Hi all!
Van egy Logitech Attack 3 joyom. Eléggé zavaró, hogy erő nélkül mozgatható az X, Y tengelye pár milimétert, így pl. a Forgotten Battles-ben nem tudok egyenesen haladni, mert rárakom a kezem a joyra, és össze vissza kezd el mozogni a gép. Ezen hogy lehetne segíteni?
THX! -
#6299 csá!
Vki tud mondani linket a "redbull air-race" modhoz? -
#6298 Ooohhh... THX Neuro! :) -
neuro #6297
A-20 DDAY: Alacsonytámadás a Carentan-ban lévő német egységek ellen. Félig-meddig hiteles küldetés a 410-es Bomber Group kötelékében. Plusz két szkin: egy általános inváziós + 1 410th BG "The Hillbilly"
Letölthető innen:
-
#6296 oks, miközbe írtam a hsz, már szedtem le a hyper lobby-t, csak nem tudtam hogy ott host-olni is lehet. Azért thx! ;) -
#6295 Jéé mintha ezt énis tapasztaltam volna :) mind1 hyperlobby-n megy. -
#6294 Patcheld fel a játékot a legújabb verzióig, aztán töltsd le innen a kliensprogramot, csinálj 1 accountot és kész is. Hyperlobbyn csatlakozol vagy létrehozol 1 játékot és kész is! -
#6293 Hi all!
A haverommal szeretnénk ketten neten játszani. Nos a játékon belül nem sikerült egyinkünknek sem csatlakozni a másikhoz. Meg lehet oldani a dolgot valahogy? -
#6292 Oh köszi. Tegnap +szereztem az aep-et is. Multiban be tudom állítani hogy B17 legyen a kezdőgép, de sajna töltésnél nem talál pilótafülkét...
Kár.
Azért köszi. -
#6291 Áááááá!!! Azt is összerekhatnák 1 MegaGOLD csomagba, egy duallayer DVD -re kiírva, és azt mire fölrakod, lesz 15GB a gém+ rakás patch! :)))) Mert már ígyis 1 élet munkája fölrakni! Mindenképpen megveszem amúgy, mert nekem az AEP, meg a Banzai nem eredeti sajnos... Mondjuk nembántom 1általán, mert nagyonbolondja vagyok ám! :) Pedig nem 1 mai darab már, de szép, hogy még most is jönnek ki hozzá a dolgok... :) Pedig UBI! A pénzéhesekre haragszom a LockOn miatt picit... Igazán belefért volna a költségvetésükbe sztem... Nemhiszem, hogy amiatt csődbementek volna... Dehát nelegyünk telhetetlenek ugyebár!!! Örülök, hogy 1általán van ilyen, hogy IL2. Ezekben az AntiSzimes időkben kész csoda! :)) Nagyjából neki köszönhetem, hogy megszerettem a KVdarálókat! :) Ami megvallom őszintén igazán rámfért!!! :) -
neuro #6290 Az addon, ingyenesen letölthető lesz szerintem december végén, január elején. Az orosz kiegészítőket pedig (ha minden jól megy és az UBI Soft rábólint) talán megkaphatjuk egy IL2FB Gold pack-ban (FB+AEP+PF+3 orosz kieg.) -
#6289 Jaaaajjjj... Remélem itthol kapható lesz, mert most rendeltem pár jártékot külföldről(Falcon4AF, LockOn Flaming Cliffs, X3 Reunion, SH3) és ezt igencsak elfelejtettem közzévenni... Gggrrr... Én hülye... :) -
TBalazs #6288 Erről a nemsokára érkező addonról van már valami hivatalos megjelenési info? A "két hét múlván" kívül természetesen. -
neuro #6287 1. Perfect módba állítod a táj textúráját
2. Egy sivatagi "pálya" van a játékhoz az MT_Online, de ez az AEP-ben van ha jól emlékszem. Szkineket a neten keress (netwings, combatace, airwarfare stb.)
3. He-111, B-25, A-20 illetve a nemsokára érkező addonban lesz Ju-88 és Mossie is. Pe-2 csak az orosz kiegészítőben lesz, B-17 nem várható. -
#6286 Hi mindenki. Nagy IL2 fan vagyok de lenne pár kérdésem...
1.Hogyan lehet a Pacific F.-ben olyan vizet csinálni amien a képeken van?
(A gépem szerintem elég hozzá: Intel P4 3Ghz, 1024Mb RAM, Ati Radeon 9600XT 256Mb rammal... a többi szerintem nem lényeg)
2.Tudtok e sivatagos skineket/pályákat?
3.Vezethető NAGY gépeket a TB-n kívül (pl B17, Pe 2...)
Egyébként a Forgotten B.-t és a PF-t külön használom (sajna nincs AEP-em...)
Előre is köszi a segítségeteket
HF -
neuro #6285 -
#6284 Én az enyémet, az nem saitek, 16ért vettem :) -
neuro #6283 7-8000 Ft de megéri, mert egy olcsóbb joy-al csak gondjaid lesznek. -
punkers #6282 Mennyibe kerül kb 1 ilyen?Me elég drágának néz ki :) -
neuro #6281 Saitek Cyborg 3D vagy EVO -
punkers #6280 Sziasztok!!!
TAnácsotokat kérném azzal kapcsolatban, hogy milyen Joystickot vegyek.IL-2-höz meg vit.repülő szimulátorokhoz?Olcsóbb kéne nem kell nagyon jó. -
#6279 JA pl csináltam vizsgatracket:) g2-vel 4 ace p39est lőttem aztan mikor visszanéztem a trkt mind a 4 p39-es kigyulladt és lezuhant:) anélkül, hogy a közelükben lettem volna:D szóval érdekes:) Azóta csak ntrk-ban rögzítek bármit is. -
#6278 Háát az attól függ... Ha a Pacific Fighters is föl van telepítve akkor az M jelzésű, ha nincs akkor a sima...
Itt megtalálod...
sorrend: FB + AEP + PF + 3.03M + 3.04M + 4.01M + 4.02M -
mathe #6277 Kösz! És milyen patchek kelenek hozzá meg ilyesmi. -
Hyperlobby...
Töltsd le innen a kliensprogramot, aztán csinálj egy accountot és kész... :) -
mathe #6275 Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy hol vagy hogy lehet ezzel a játékkal multiban játszani? -
#6274 Köszi szépen akkor megnézem :)
és riszpekt !! ^_^ -
#6273 Hát single ben is szoktak ilyen hibák lenni ;) Mondjuk igen, ez tényleg azt mutatja amit történt, bár nem mindíg szépen :) -
Frederico #6272 Attól függ, mit veszel fel. Mert ha neten veszel fel, akkor persze h szögletes hiszen laggol. De az ntrk legalább azt mutatja ami történt. -
#6271 ntrk-ban is elég érdekes mozdulatok vannak :) néha elég szögletesen és furcsán mozog benne a gép, szóval azse tökéletes. -
neuro #6270 Az Aces Expansion Pack csak a Forgotten Battles-re megy fel. Magyarországon nem lehet kapni, de dc-ről vagy torrentről le lehet tölteni.
Igen én vagyok a PC Gurus, de nem igaznán ex, mert mostanában megint írtam oda pár cikket :)