91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#6229 Megint van egy kis gondom, ezt a játékot tényleg nem lehet 1280x1024-es felbontásra állítani?? -
neuro #6228 Nekem a szombat délután jó lesz. -
#6227 Ok köszi, akkor elég az ami a hivatalos weblapon fenntvan. -
#6226 FB+AEP+PF hez a verziószám melletti m jelű patchek kellenek. -
#6225 Nincs az egy arcade játék, még csak meg se közeliti a sturmot. -
#6224 mÉG1 KÉRDÉS A HEROES OF THE PACAFICNAK UGYE SEMMI KÖZE AZ IL-2 sturmovik szériához? (caps lock volt...) -
#6223 A hivatalos weblapon csak PF-es patchek vannak, ha FB+AEP+PF-t felteszem akkor csak ezek a patchek kellenek, vagy szerezzem be valahonnan a FB, meg az AEP patcheit is? köszi -
#6222 Neuro, Seaweed, Bucser? -
#6221 Most elvileg énis. -
#6220 Na milyen volt az online party a multkor?
Most hétvégén is csinálhatnánk valamit hasonlot, és most ebbe én is be tudnék szállni. -
#6219 Én elsö ránézésre azt hittem, hogy kiégett. Pont olyan, mintha a szétégett gépet lefujták volna habbal. -
#6218 Ez egy amerikaba a haboru vegen "elhurcolt" gepet abrazolo kep! Miutan az USAF szetrepulte es mindent megtudott rola amit akart, es atadtak azt egy kaliforniai muzeumnak....Szal akkor keszult meg a kep az usa-ban, mikor ez a gep meg repulokepes volt...majd ezutan nem sokkal a muzeumban vegezte, ahol a mai napig lathato egy fiktiv festessel! Ez a festes ugyanis az erdeti! nemet ejjeli vadasz festese amivel zsakmanyoltak a gepet! -
#6217 Nemcsak a festésre, arra is hogy kétűléses, és antennák vannak az elején. De így nekem úgytűnik, hogy fegyvertelen, mert pont ott vannak az antennák, ahol a gépágyúknak kéne. Nekem úgy tűnik mintha a farokrész hosszabb lenne az együléses változatnál. -
TBalazs #6216 Pontosabban Me 262 B1a/U1, esetleg B2. -
#6215 Áázáz, meg is van. Me-262-U1. Négypólusú Hirschgeweih atenna, Neptun V radar, és brit radarjeleket érzékelő FuG 350 ZC Naxos-rendszer. Édes. :) A 10./NJG 11 kapott egy pár darabot a gépekből 45 február-márciusában. Ahogy olvasom, a fegyverzet két harmincas. Elvileg. -
#6214 Feltételezem, a festésére értette. :) Azt meg személy szerint kizártnak tartom, hogy fegyvertelen legyen... -
bgabor #6213 Hát mert kétüléses és radarantennák vannak rajta. De ezt nyilván te is észrevetted. Valószínűnek tartom, hogy valami radaros gép lehet, északai bombázóvadász, vagy ilyesmi. Mindenesetre a második ülés nyilván a radaroperátor helye. Őszintén szólva soha nem láttam ilyen változatot, nem tudtam, hogy radaros változat is készült. Bár nyilván fegyvertelen, hiszen gondolom a radar a gépágyúk helyére került az orrba. -
#6212 Érdekesen néz ki, nem olyan "szokásos" me-262 :) -
#6211 kis restauralas utan a kep..
-
imp99 #6210 Egyébként erősen tanácsolom neked használd a zoom-ot! én is eleinte nagy szenvedések árán de megtanultam aztán utána már ment zoom nélkül sziluett alapján is ! -
#6209 Ok, akkor majd jelentkezem. -
neuro #6208 Szerintem lehet :) Akár minden hétvégén is... -
#6207 Ja jó, az nem baj. Jövő hét vége felé is lehetne ilyet csinálni? Mert akkor fogok hazajönni. -
neuro #6206 Cockpit be azt jelenti hogy nincs olyan nézet, amikor csak a célkeresztet látod, azaz minden esetben látod magad előtt a pilótafülkét. A külső nézet az ettől független. -
#6205 Hát azért alapvető megismerni az ellenfél gépeknek legalább a formáját:)
btw.: sajna közbe jött valami úgyhogy nem tudok jönni:(
Sry:( -
#6204 Gép ellen már ok, csak nekem az a ikonmentesség nem tetszik. Honnan a francbol kéne látno 400m-röl, hogy az most ellenség vagy sem? -
#6203 várjunkcsak, mi is az, hogy cockpit be? Repülés közben nem nézheted magad kivülröl? -
#6202 cockpit bekapcsolva, ikonok kikapcsolva, -
#6201 Gép ellen ménelenne esélyed? Nemvagyok énse egy nagy játékos nagyon szar joyom is van, azér elbánok egy ace ellenféllel :)
élő játékos ellen más lenne a helyzet, de ilyen joyal inkább várok az élő játékos elleni harcal :) -
neuro #6200 Melyik része nem tetszik? :) -
#6199 De szar. Sok esélyem akkor ugysem lenne. Gondolom ehhez azért gyakorlat is kell. -
neuro #6198 Külső nézet marad, mert ha vaakit lelőnek akkor legalább nézelődni tudjon. Egyébként cockpit bekapcsolva, ikonok kikapcsolva, speedbar bent, map ikonok ki. -
#6197 fullreal lesz, vagy külső nézet marad? -
#6196 És én nem leszek itthon... -
neuro #6195 nekem holnap délután 2-6 között jónak tűnik... -
#6194 Holnap külditek?
-
neuro #6193 Hyperlobbyn találkozunk, Ricsi TS-en kommunikálunk. Gondolom először én leszek majd a host mert én csinálom a küldetéseket :) 512/512-es mikrós nettel 8 embert simán elvisz + skin download. Ami még kell: FB+AEP+PF+4.02m -
#6192 Minő géped van?
Egyébként minap megnéztem mennyi ramot eszik a 4.01, ugy, hogy az egy gigám mellé beraktam még 256ot, aztán akkor lett 2MB szabad memória:D Nem szorakozik a cucc. -
#6191 síma liba:) Sőtr akkor még skin download is be van kapcsolva:)
Il-2 egyik legnagyobb előnye a viszonylagosan jó netkód (pl szerintem a lock-on-é botrányos) -
#6190 128-as feltöltéssel host? nemá ennyire nemhasznál sávszélt az il2 :)