91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
VL1 #7470 Valaki segítsen nem tudok multizni mindíg azt írja ki hogy nem kapcsolódott a kiszolgáltatóhoz.
mit lehet ezzel csinálni?http://www.sg.hu/forumkepek.php?status=regi#
[vágólap] -
raptor22 #7469 köszi most már menni fog, és kössz a türelmedet és a segítőkészséged!!! -
#7468 törölj le mindent és használd a 7467-es HSZben tanácsoltakat. -
#7467 felrakod az FB-t aztán felrakod az ace Packot aztán a 2.04-es patchet (asszem az fullos patch. Aztán ennyi. Ja és olvasd el a FAQ-t. -
raptor22 #7466 na a 2.04 est felrakta, és most + rakjam fel az AEP-t? Ami nekem 500MB ez normális lenne? Mert UBIN vagy 100 volt.
-
raptor22 #7465 FB van meg és arra akarom felrakni az ace expansion packot -
#7464 a 2.04-es patchhez a link: Patch 2.04
mondjuk a keresőt használni kellett volna az ubi.comon. -
#7463 Mondjuk remélem nem az IL-2 sturmovikra akarod felrakni az ace expansion packot hanem a forgotten battlesre??
Mert a sorrend Forgotten Battles Ace expansion pack + 2.04 patch ha nincsen pacific fightersed. -
raptor22 #7462 Én boltba vettem meg és 1.22es a verziója az UBI-n meg ha jól látom akkor az 1.1-hez van h 1.2-es legyen, 2.04-est nem találok de meg probálom felrakni ezt:IL2 Sturmovik v1.1 to v1.2ov Patch ha erre gondoltál. Nekem ezek a tuningolások sose mentek. köszi a segítséget!!
-
#7461 A kiadónál próbáltad?? Azért remélem innentől boldogulsz:) -
raptor22 #7460 na azt nem tettem meg. olyat honnan lehetne szerezni mert én már mindenütt kerestem, de nem leltem. és PF nélkül próbálom. -
#7459 sajna nem tudok rá megodlást. felpatchelted 2.04-ig? (ugye PF nélkül próbálod) -
raptor22 #7458 Üdv!
Vkinek a segítségét kérem! Megvan az Il-2 FB és a napokban letöltöttem hozzá az AEP-t. Már az FB régebben is fenn volt így ment. Felinstalláltam az AEP és a game nem akart elindulni a cd játszóban a cd felpörgött utána meg a nagy semmi. Most mit tegyek???? Vki help please!!!! Köszi -
#7457 Köszi a jó tippeketMár néha-néha nem robban fel
De sajna a vízreszállás már nem lesz olyan, mint a régi szép időkben...(patch nélkül) -
Lebowski #7456 IGAZ :D -
#7455 deee van egy!!!! A TB-3!!!! -
Lebowski #7454 émmég nemtalálkoztam olyannal a második vh keretein belül :) -
#7453 Kivéve normális futóműelrendezéssel, és súlyponttal :) -
#7452 Életben is hasratették ha kényszerleszállás volt, mert a nem megfelelő talajon a futóműves leszállás során orrabukhatott a gép. -
Lebowski #7451 figyu. javaslom ha kényszerleszállsz akkor a kereket felejtsd el! tedd hasra a gépet... semmi gond nem lessz :) -
#7450 Az 5000es bomba robban gombafelhővel? Naggyon állat. Csak az atombombát hiányolom a játékból
Meg az idegesít, hogy mióta fel patch-eltem a játékot 4.04ig, azóta nemlehet kényszerleszállni, mert 160Km/h val a földre szállok, a kerekek egyből kitörnek, a gép meg felrobban...
Az egyetlen vízreszálló gép (Am6N asszem) meg úgy ellett ***** ,hogy akármilyen lassan érek vizet, kitörnek a talpak és BUMM...kicsit idegesítő.
De attól még szeretek repülni a játékban -
Lebowski #7449 próbáljátok ki a Pe-8ast egy 5e kilos bombával a hasában
ha azt ledobjátok a reptér közepére akkor földi cél utána megszűnik létezni és csak a pora nyoma találhato meg.. kár hogy az ilyenek nem repülhetőek -
#7448 bármikó KV:D -
Lebowski #7447 köszönöm bucserbácsi :) -
#7446 nem véletlenül írt Fan-t ha megnézed... mivel csapatok és versenyzők autói és mezei alapján készült skinek...
Előbb nézz aztán írj -
#7445 A vicces az a Fun, a Fan az te vagy:D -
Lebowski #7444 Itt találhatsz vicces skineket, úgymond fan skins :D -
#7443 Itt nézz körül. -
horthy #7442 Ki tudna ajánlani ojan oldalakat ami tele van repülő skin-ekkel (Festésekkel) .
Kéne nekem nagyon a csendes oceáni sorozat A6M5,Ki-84,Ki-43 stb ! Bármi ami csendes oceáni ! -
neuro #7441 csakhogy a 60hz TFT-n egyáltalán nem látszik :) -
Lebowski #7440 legalább a 60hz-el nemvagyok egyedül :D :D -
#7439 -
#7438 Köszi, letöltöttem, és láss csodát előjött rég szeretett menüm a régi driverből és működik. Örök hála -
#7437 Nekem 1280*1024 19es CRT 85herz.
Vagyis ment, mert most egy evig nem vok otthon. -
neuro #7436 nekem minden játék 1280x1024-en megy 60 herz-en egy 19-es TFT monitoron :P -
#7435 Enyém is 1024-ben. Épp ezért használom 800x600-ban. -
#7434 TFTnel szinte total mindegy :D
De en meg nem lattam olyan TFT-t aminek eleg szep kepe lett volna ahhoz, hogy megkivanjam. -
#7433 Ezt a regisztrációs fájlt töltsd le. Nyomj rá egy ENTERT majd kiírja a windows, hogy "az információ sikeresen bekerült az adatbázisba" . Innentől lesz egy-két plusz funkció a vga driverében ami alapból benne van, csak el van rejtve, mint például a túlhúzás és a frissítési beállítások. -
Lebowski #7432 óóóh. mocskok.nekem a monitorom max 60hz-ig képes működni. :D fasza LG :D 15 col rulez :D -
#7431 A régi driveremben volt ilyen beállítás. Amit most használok abban már nem így van, nem tudom miért. Ajánljatok már valami jó drivert Geforce 6600 gt-hez, felrakom azt akkor.