91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#7430 Énis azóta nem használom a refreshlock-ot mióta a driverben rátaláltam erre az opcióra , de legalább megy ©Neogan-nak és ez a lényeg. -
#7429 Megpróbáltam és bevált kösz!!
Most már legalább nem folyik ki a szemem 5 perc után :D -
#7428 Hat mostmar nemtudom megnezni, mert eladtam egy hete :)
De nem vettem eszre hogy lett volna ilyen.....
-
#7427 Szinten az -
#7426 Erre a beállításra gondoltam:
-
#7425 Nekem is felülbírálja 60 hz-re (Geforce6600 GT-m van) -
#7424 De gondolom neki igen, azert kerdezi :) -
#7423 Nálam nem bírálja felül, működik rendesen. -
#7422 Nemnem. Vagyis a max frissitest igen, de azt az IL felulbiralja 60herzre.
Nvidiahoz kell egy jo kis program:
Refreshlock
Az ATI drivereben meg van egy olyan, hogy force refresh, vagy vmi ilyesmi ha jol emlekszem. -
#7421 Tudna valaki adni, egy magyarnyelvű billentyűzet kiosztást? Nagyon megköszönném. Illetve az AEP-hez hol lehetne hozzájutni? Nincsen dombornyomott kártyám :-( -
#7420 Ha esetleg Nvidia kártyád van annak a driverében le lehet lockolni a képfelbontáshoz tartozó legmagasabb képfrissítést. -
#7419 Hogy lehet beállítani a képfrissítést? Nekem 60 Hz en futtatja és nagyon zavaró! -
#7418 melyik 2 kieget tetted össze? A FB-t meg a PF-t???
Mert akkor azért nem megy mert az egész AEP-et kihagytad. -
Tomaszman #7417 amikor összepakolom a 2 kieget, akkor van 1 bibi 1 flie hiányzik vki nem küldené nekem el? -
#7416 Húzz ki minden más controllert ,mert az lehet probléma.Ha csak ez van bedugva ,és amúgy a játékvezérlő panelen működik ,akkor passz. -
#7415 ezzel a joyal? -
#7414 nincs másik kontroller is csatlakoztatva? nekem csak akkor ment, ha letiltottam a gamepadot és a kormányt is :( -
#7413 Hello!
Kaptam egy Saitek Cyborg Evo Joyt, de az IL-2 valamiért nem érzékeli. Leszedtem egy új drivert a joy-hoz de az sem segít. Valakinek volt ilyen problémája? :) -
#7412 Éééééééééééén meg műanyag játékrepülőkkel edződtem mikó kisfiú voltam.A trafikban lehetett kapni asszem volt vagy 3 forint.Azzal olyan trükköket tudtam ,hogy még ma is nedves lessz a szemem ha rá gondolok.:) -
kiskorúbézoltán #7411 Ööö , hány napot is ..? Már vagy egy hete is kint van ... -
#7410 De mar edzodott rajta! -
kiskorúbézoltán #7409 -
#7408 Nem. A demo-ján természetesen, mivel a Flight Simulator X-ből még csak demo van. -
kiskorúbézoltán #7407 "Flight Simulator X-en edződtem egy kicsit."
Időutazónak tetszik lenni Mr Andersen ?
-
#7406 Van pacific fighters topic küln (ma sem értem miért van kettészedve)
A Pacific fighters az egy kiegészítő a forgotten battleshez mégis stand Alone-ként is feltehető. a Forgotten battles Pacific Fighters együtt felrakható ha előtt a a kettő közé méfg felrakod az Ace Expansion Pack-ot. De bővebben ott a szép sárga FAQ felirat:) -
#7405 Nekem most lesz meg az IL-2:Sturmovik Forgotten Battles, miután a Flight Simulator 2004-en és a Flight Simulator X-en edződtem egy kicsit. Úgy olvastam, hogy az IL-2:Sturmovik Forgotten Battles-höz nem kell az alap IL-2:Sturmovik játék. Ez egy jó hír, akkor az alapot fel sem rakom, ha a kieg tartalmazza azt is. És még valami: létezik valami IL-2 Pacific Fighters is. Ez mennyiben másabb? Mikor jött ki? Ez hivatalos kieg? Vagy mi ez tul képpen? -
#7404 ok, negondolkozzatok, megtaláltam:)
ezt-> Bind to Primary Joystick axis X/Y kell 0.0-ra állítani.
-
#7403 Help!
Felraktam a newview progit, marha jó, meg minden...
aki nem ismerné:airwarfare.com Newview
kérdés: hogyan lehet kikapcsolni a "fejmozgás" efektet, (amikor fordulsz a géppel a nézet automatikusan követi a fordulót, centripetális erő szimuláció)
köszi -
#7402 Az angol farmer örül, hogy az új német kombájn milyen szépen learatta a beérett gabonát... very good ! -
#7401 ott a jobbszélen egy birodalmi rohamosztagost látok?:D itt meg anjakinja skyfokker örül, hogy élv kimászott a gépből?:D -
-
#7399 Hozzáférés megtagadva :) mind1 már összetákoltam magamnak egyet, műxik 375 mega lett, tömörítve :) -
#7398 A ricsi szerverén a fórumban ott a link. Valamelyikünk összetákolt egyet ,az jól műkszik.http://www.102vo.hu/index.php?page=forum_message&m_from=15 -
neuro #7397 tisztísd ki a registry-t és próbáld újra... hátha attól megjavul -
#7396 Ezlol megoldódott... :D 4. próbálkozásra egyszercsak elindult az install :D
Gondolom senki sem csinált valami összerakott 3.00-> 4.04 patchet, és rakta fel egy tárhelyre. :\ -
#7395 Na újra kedvem lett egykis il2-höz, ezért megpróbáltam felrakni... Fel is ment szépen az FB, aztán jött volna az AEP, de az a kcsg azt írja, hogy nincs fenn az FB... pedig pont előtte tettem fel. Most mi a rák baja van? Eddig ilyen nem volt, és gondolom pár honap alatt a cd sem romlott meg a dobozban :) -
#7394 milyen típusú kerékpár ez lenni? csepel? -
neuro #7393 trim -
#7392 mért van az hogy ha repülök a repülő magátol elmegy jobbra balra felfele... mit kell álitani?
-
Lebowski #7391 5,21 giga