91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • CodeRed
    Énis azóta nem használom a refreshlock-ot mióta a driverben rátaláltam erre az opcióra , de legalább megy ©Neogan-nak és ez a lényeg.
  • Neogan
    Megpróbáltam és bevált kösz!!
    Most már legalább nem folyik ki a szemem 5 perc után :D
  • Falconer
    Hat mostmar nemtudom megnezni, mert eladtam egy hete :)
    De nem vettem eszre hogy lett volna ilyen.....
  • Falconer
    Szinten az
  • CodeRed
    Erre a beállításra gondoltam:

• L Viper #7425
    Nekem is felülbírálja 60 hz-re (Geforce6600 GT-m van)
  • Falconer
    De gondolom neki igen, azert kerdezi :)
  • CodeRed
    Nálam nem bírálja felül, működik rendesen.
  • Falconer
    Nemnem. Vagyis a max frissitest igen, de azt az IL felulbiralja 60herzre.
    Nvidiahoz kell egy jo kis program:
    Refreshlock
    Az ATI drivereben meg van egy olyan, hogy force refresh, vagy vmi ilyesmi ha jol emlekszem.
  • CodeRed
    Tudna valaki adni, egy magyarnyelvű billentyűzet kiosztást? Nagyon megköszönném. Illetve az AEP-hez hol lehetne hozzájutni? Nincsen dombornyomott kártyám :-(
  • CodeRed
    Ha esetleg Nvidia kártyád van annak a driverében le lehet lockolni a képfelbontáshoz tartozó legmagasabb képfrissítést.
  • Neogan
    Hogy lehet beállítani a képfrissítést? Nekem 60 Hz en futtatja és nagyon zavaró!
  • Bucser
    melyik 2 kieget tetted össze? A FB-t meg a PF-t???

Mert akkor azért nem megy mert az egész AEP-et kihagytad.
  • Tomaszman
    amikor összepakolom a 2 kieget, akkor van 1 bibi 1 flie hiányzik vki nem küldené nekem el?
  • Her Laca
    Húzz ki minden más controllert ,mert az lehet probléma.Ha csak ez van bedugva ,és amúgy a játékvezérlő panelen működik ,akkor passz.
  • ChevyG #7415
    ezzel a joyal?
  • arty
    nincs másik kontroller is csatlakoztatva? nekem csak akkor ment, ha letiltottam a gamepadot és a kormányt is :(
  • uHs Gerzson
    Hello!
    Kaptam egy Saitek Cyborg Evo Joyt, de az IL-2 valamiért nem érzékeli. Leszedtem egy új drivert a joy-hoz de az sem segít. Valakinek volt ilyen problémája? :)
  • Her Laca
    Éééééééééééén meg műanyag játékrepülőkkel edződtem mikó kisfiú voltam.A trafikban lehetett kapni asszem volt vagy 3 forint.Azzal olyan trükköket tudtam ,hogy még ma is nedves lessz a szemem ha rá gondolok.:)
  • kiskorúbézoltán #7411
    Ööö , hány napot is ..? Már vagy egy hete is kint van ...
  • Seaweed
    De mar edzodott rajta!
  • kiskorúbézoltán #7409
  • bepe79
    Nem. A demo-ján természetesen, mivel a Flight Simulator X-ből még csak demo van.
  • kiskorúbézoltán #7407
    "Flight Simulator X-en edződtem egy kicsit."

Időutazónak tetszik lenni Mr Andersen ?
  • Bucser
    Van pacific fighters topic küln (ma sem értem miért van kettészedve)

A Pacific fighters az egy kiegészítő a forgotten battleshez mégis stand Alone-ként is feltehető. a Forgotten battles Pacific Fighters együtt felrakható ha előtt a a kettő közé méfg felrakod az Ace Expansion Pack-ot. De bővebben ott a szép sárga FAQ felirat:)
  • bepe79
    Nekem most lesz meg az IL-2:Sturmovik Forgotten Battles, miután a Flight Simulator 2004-en és a Flight Simulator X-en edződtem egy kicsit. Úgy olvastam, hogy az IL-2:Sturmovik Forgotten Battles-höz nem kell az alap IL-2:Sturmovik játék. Ez egy jó hír, akkor az alapot fel sem rakom, ha a kieg tartalmazza azt is. És még valami: létezik valami IL-2 Pacific Fighters is. Ez mennyiben másabb? Mikor jött ki? Ez hivatalos kieg? Vagy mi ez tul képpen?
  • rudanjoe
    ok, negondolkozzatok, megtaláltam:)
    ezt-> Bind to Primary Joystick axis X/Y kell 0.0-ra állítani.

• rudanjoe
    Help!

Felraktam a newview progit, marha jó, meg minden...
    aki nem ismerné:airwarfare.com Newview

kérdés: hogyan lehet kikapcsolni a "fejmozgás" efektet, (amikor fordulsz a géppel a nézet automatikusan követi a fordulót, centripetális erő szimuláció)

köszi
  • Nemcso
    Az angol farmer örül, hogy az új német kombájn milyen szépen learatta a beérett gabonát... very good !
  • Bucser
    ott a jobbszélen egy birodalmi rohamosztagost látok?:D itt meg anjakinja skyfokker örül, hogy élv kimászott a gépből?:D
  • Seaweed

• Sanyix
    Hozzáférés megtagadva :) mind1 már összetákoltam magamnak egyet, műxik 375 mega lett, tömörítve :)
  • Her Laca
    A ricsi szerverén a fórumban ott a link. Valamelyikünk összetákolt egyet ,az jól műkszik.http://www.102vo.hu/index.php?page=forum_message&m_from=15
  • neuro
    tisztísd ki a registry-t és próbáld újra... hátha attól megjavul
  • Sanyix
    Ezlol megoldódott... :D 4. próbálkozásra egyszercsak elindult az install :D

Gondolom senki sem csinált valami összerakott 3.00-> 4.04 patchet, és rakta fel egy tárhelyre. :\
  • Sanyix
    Na újra kedvem lett egykis il2-höz, ezért megpróbáltam felrakni... Fel is ment szépen az FB, aztán jött volna az AEP, de az a kcsg azt írja, hogy nincs fenn az FB... pedig pont előtte tettem fel. Most mi a rák baja van? Eddig ilyen nem volt, és gondolom pár honap alatt a cd sem romlott meg a dobozban :)
  • PhantomAss
    milyen típusú kerékpár ez lenni? csepel?
  • neuro
    trim
  • marcymynatorrr
    mért van az hogy ha repülök a repülő magátol elmegy jobbra balra felfele... mit kell álitani?
  • Lebowski
    5,21 giga