91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Valka #7590 connection timeout ellen pedig át kel lengedni a klienben beállított portot a tűzfalon vagy a routeren forwardolni kell magadhoz. (hyperlobbyn ez általánosan 21000 ez nekem kínai... nem tudnád elmondani pontosan, mit kéne tennem? még sose játszottam a neten... -
Valka #7589 de mégis sikerült, csak eddig nem látszott alul a szövegmező, mert le volt csüsztatva a tálca alá :) azt hittem az ablakba kell beírni :} -
#7588 akkor passz... -
Valka #7587 annyira hülye azért nem vagyok. a kurzor villog, de beírni nem tudok. -
#7586 Akkor kattints be alulra a szövegsávba esetleg?? -
Valka #7585 csakhogy nem tudom beírni, nem reagál a billentyűzetre -
#7584 Figyelj. Mikor belépsz a hyperlobbyra ott amikor kiírja hogy please cofirm akkor beírod a jelszavad megint és kész. Ezt csak egyszer kell megcsinálnod.
UBI.comról nem tudok nyilatkozni mert soha nem repültem rajta.
connection timeout ellen pedig át kel lengedni a klienben beállított portot a tűzfalon vagy a routeren forwardolni kell magadhoz. (hyperlobbyn ez általánosan 21000 -
Valka #7583 vagyis connection closed, bár ez mindegy.... -
Valka #7582 Próbáltam belépni a ubi.com-on, de amikor csatlakozok egy szobához, mindíg azt írja, hogy timeout. Biztos valamit be kéne állítanom a windowsban, de nemtom mit. A hyperlobbyn miután beírtam a nevet és a jelszót, megjelenik alul egy kis ablak ezzel a szöveggel: *Welcome to user account wizard (2 steps):
*Please confirm your password by chat :
De nem lehet semmit sem beírni. Bemásolni lehet, de nem reagál. Egy idő után vsszalép a kezdőoldalra és kiírja, hogy disconnect. Annyit szarakodtam már ezekkel a hülye oldalakkal, hogy lassan elmegy a kedvem az egésztől. Ha valaki tud megoldást, írjon! -
#7581 nincs. -
Valka #7580 Hello! Van magyar szerver a forgotten battles-hez? -
Lebowski #7579 a mazo az mazo... -
#7578 Azt hittem hogy ez nem kéthétmúlva prodzsekt, hanem az ubi rugdossa őket :) -
#7577 ÓÓÓ éljen benned a Hit, hogy "kéthétmúlva" -
#7576 óó :) Bennem még az október-november élt :( -
#7575 2007 februárt láttam valahol és már ott elö is lehetett rendelni -
#7574 Van valami hivatalos megjelenési dátum a Storm of War-ra? :) nekem már kéne :)) -
Grrrrrrr #7573 Az automatát utolérni nem nagy ügy. Velük maradni már igen. Nem is annyira a sebsség miatt, hanem a cikázásuk, és magasságváltozásaik miatt. Inkább lemaradok egy kicsit, és úgy követem őket. Mondjuk ez a távolság azért már nem olyan nagy, mint eleinte. Sok gyakorlást igényel. -
#7572 Autopilota trimmel magától prop pitchet állít és gázt valamint ideális szögben emelkedik (flapset is használ ha kell). Ha kikapcsolod ugyanarra az állapotba áll vissza ahogy bekapcsoltad. -
imp99 #7571 Mondjuk a az AI-t én se érem utol amikor felszállnak pedigg fullgázon megyek ők meg kb 60%on berakom Autopilotot és pár perc utáb beéri a társakat és máris beáll a formációba. :( -
Lebowski #7570 ez egy picit gonosz kérdés volt :) -
#7569 Programozó vagy? :DDD -
hetti #7568 csak nem ugy szoktál autot vezetni hogy 5 másodpercenként nyomsz egy rövid padlogázt?? :DD
nem csak "0%" és "100%" gázállás létezik :D -
samhun #7567 az bonyolult nekem :)
akor inkább kerülgetem öket :) vgay berakmom az a pilotot. -
hetti #7566 Probáld eltalálni az arany középutat! Az ivelöket ne használd mert beragadhatnak (a játék nem tul "érzékeny" rá de simán beszarhat :D )
Gyakorlás-gyakorlás-gyakorlás-gyakorlás
-
samhun #7565 hi. egy küldetésben felszálloka géppel. mondjuk elöttem még 3man szállnak fel, hogyan tudok hozzájuk csatlakozni? mert ők egymás mellett menek, én meg 5százzal megyek el mellettük, nemtudom felvenni a sebességüket, ha meg viszaveszem a gázt, akor meg lassu, flapsokat is álitottam, de nem. -
#7564 Na akkor mégegyszer pls kicsit érthetőbben jóltagolva. mert igazáűból nem értem mi a gondod. -
#7563 Szasztok megvan a 4.05m megminden a full küldi szerkesztőben csak a csendes óceáni helyzet van benne csak oan géppel ami ott volt tehát nincs messza junkers fóka spit -
#7562 klikk ide -
Lebowski #7561 ehunevane.nézzz.láss.és érts.!.
töltsed le!!!! -
levi19711023 #7560 Még egy kérdés:hogyan lehet megvásárolni az ubi.comról a letölthető verziót.Elöre köszi mindenkinek -
levi19711023 #7559 Hello all!!Ha valakinek másoltan van meg az AEP és müködik is neki neten az légyszi vegyen fel msn-en:[email protected] -
#7558 vedd meg online az ubi.com -on a letölthető verziót.
kb 1.5 font, úgy 800 forint!
-
#7557 MIután Magyarországon nem kapható ezért külföldről tudod megrendelni. (ez is 1000 -szer el lett mondva ha nem 10 000-szer...) ÉS a 2.01-es patch arra megy rá.. egyébként meg felesleges kérdezni... Ahogy arra sem tudnék választ adni miért döglött mega macska a mikrósütőben... Talán nem kellett volna beletenni ahogy az AEP-hez való patchet sem a 1.22-re... -
raptor22 #7556 nekem a FB 1.22-es bolti verziója van meg és erre raktam rá a 2.01est, ami ment de nem 100%osan. A F.A.Q. lépéseit követtem de ahogy most nézem ez a lépés kimaradt: 3: IL2 Forgotten Battles - Ace Expansion Pack 2.0
de ilyet nem leltem sehol sem és volt már erre vonatkozóan kérdésem. -
#7555 Sokadszor feletett kérdés ilyen hiba esetén.
Megvan neked az Ace Expansion Pack vagy csak a Forgotten Battles?? MERT HA NINCS NE TEDD FEL AZ 1.22 UTÁNI PATCHEKET. -
Vlala #7554 Hű, de rég írtam ide. Azt hiszem, újra felteszem "A Szimulátort" és vadászgatok egy keveset... -
raptor22 #7553 felraktam az 2.01es patch-et, és néhány gép pl: P-38 nem látszik ott ahol +lehet nézni a gépeket még ellenségnek sem rakja be! a másik bibi az h a 2.04est miután felraktam a játék nem hajlandózatik elindulni, már többször is újra lett telepítva a game és így sem. -
#7552 http://www.ubi.com Itt találsz -
#7551 F.A.Q. -ban megtalálod.
A viszhangzással nekem is voltak gondjaim. Kikapcsoltam azt a Enviriomental vagy minek nevezik kapcsolót a setup Audio menüjében és megszünt a hiba.