91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#7270 Hát az Il-2 FB-ban mikor a csávó Jakkal mutatja be a légiharcot és megtámad egy éppen felszálló Messzert akkor az ollózni kezdett a film szerint és ez nem éles váltakozó furdulókból áll hanem inkább tűnik vízszintesen spirális pályának.Érdemes megnézni.És palástorsót hogy kell? -
Grrrrrrr #7269 ? -
#7268 nana... Az ollózás azért nem csak vízszintes jobbra balra... a manőver fontos eleme a függőleges tengelyen való elmozdulás!!!! -
Grrrrrrr #7267 Olló: Bedöntesz oldalra, és húzod. Majd átfordítod a másikra és arra húzod. Külsőleg inkább S-re hasonlít, de ez az olló.
"Olló
Az olló erőteljes S alakú kanyargás. Univerzális védekező manőver. Döntsd be a gépet 90 fokkal és húzd magad felé erősen a botkormányt. A gép éles fordulót fog végrehajtani. Ezután döntsd be a gépet a másik irányba és húzz erős fordulót a másik irányba. Kissé lefelé tartott orral a kívánt eredmény eléréséig lehet ezt ismételgetni. Mivel az ellenséges gép csak később tud reagálni a fordulókra, nagyobbakat kell fordulnia mint neked. Ha ezt nem tudja megtenni, akkor könnyen előtted köthet ki és üldözőből üldözötté válhat."
www.dongo.hu
-
#7266 Legjobb tudásom szerint az olló vízszintes irányú spirál,annál jobban lassít minél szélesebb ívű ez a spirál.Én úgy szoktam hogy először kicsit felhúzom a géporrát fordulóbe(mintha emelkedő fordulót kezdenék)aztán egyszerűen körbeforgatom a gépet egy spirális pályán-túl durván nem szabad mert átesik.Ez olyankor jó ha gyorsan kell lassítani a magasság változtatása nélkül és közben nem nyújtasz jó célpontot sem. -
Tasman #7265 Nagyon koszonom! Amugy amit irtam FAQ-hoz hozzaszolast az ecobit-es merged telepitesrol, nyugodtan atirhatod sajat nyelvezeted szerint ha gondolod, nem fogok szerzoi jogokert reklamalni:D En talan kicsit szajbaragos voltam. -
Tasman #7264 Jatek szempontjabol lehet h mindegy, de olvasgatom a forumot, es ott butan nezek, ha valaki irja. Mondjuk engem spec pont a murep erdekel. AI nem nagyon kot le, mert 3-4 ace-t is darabokraszedtem mikor loveszetet gyakoroltam, azota persze mar esz a rozsda. Lock On -ban meg, hat ize, en ugy vagyok vele, h amig nem tanulom meg, h repul az a par tonna, addig nem puffogtatok. Persze probaltam, de labels be volt kapcsolva, ugy konnyunek mondhato, de ha nem lattam, en aztan scannelhettem ott osszevissza, neha be-bevillant az ellen, de mire befogtam, el is tunt. Aztan nem vagyok hires a turelmemrol ilyen teren -
neuro #7263 http://www.simhq.com/_air/air_054a.html -
#7262 Tolem ne kerdezd...en se tudom..sose erdekelt. (foleg egyes murepulo manoverek angol elnevezese). A jatek szempontjabol meg tok mind1 szvsz...nem attol lesz jo valaki hogy tudja a manoverek nevet hanem hogy hazsnalni tudja az adott gepet, es a javara tudja forditani a szituaciot! -
Tasman #7261 Az ollo az melyik manover? Na ne nezzetek nagyon kezdonek, csupan az elnevezessekkel allok hadilabon:) -
#7260 Nyah csinaltam uj fejlecet mert az iaro megszunt..es valami paca kell a tejere -
#7259 Van ujra a shopban Pe-2! Ezek szerint kesz amirol szo volt vagy csak valami technikai melor volt!(?) -
#7258 A poén hogy végre ezáltal talán normálisra megírható a tankok páncélozása és viselkedése (pl LA-5-el gépágyuval kilőhető tigris ugye...) Valamint elég normális videókat lehet majd csinálni a (csapatmozgásokhoz nem kell a kiugró futkározó embereket állítgatni egy egy jelenethez és nem beszélve a rengeteg mod lehetőségéről. Persze ezek inkompatibilitást eredményeznek szóval aki online akar játszani annak muszáj továbbra is ragaszkodni az eredeti tartalomhoz.) Szóval sok a lehetőség van benne De ugye eddig is az történt hogy aki be akarta teteni a gépét a játékba az elküldte olegéknek a modellt (és a cockpitet is ha volt készen) ők pedig beépítették az engine-be. Szerintem ez lenne az egyik legnagyobb erény ami kikerülhetővé tenné olegék központi irányíátását és nem lenne többet "két hét" miattuk. -
#7257 -
neuro #7256 hát ja, minek fizessen az ember a Pe-2 addonért, ha valaki megcsinálja ingyé?
mondjuk az addonok mellett így már bármelyik luftwhiner megűberelheti azt a vacak fókát, hogy olyan legyen, mint amilyennek elképzelték
de a futkosó kis ember nagyon mókás :)) -
#7255 Megneztem..leesett..az allammmal egyutt!
Szal moddolas meg ilyenek miatt.....
Hat az biztos hogy Olegek ennek nem orulnek....eddig kezben tartottak az egesz scenet es mindenki rajuk vart..de igy....megnyilhat a 3rd Party addonok kora es olegek tenyleg a vegen lehuzhatjak a rolot....persze kepletesen! -
neuro #7254 nézd meg a videót :) -
#7253 Hmm...es miert jo az hogy feltortek az sfs fileokat?! csit kesziteshez "kell"? -
neuro #7252 Kegetys:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
posted July 01, 2006 16:11
--------------------------------------------------------------------------------
I made something like this a while ago, ie. a program that allows extracting everything from the SFS files and then modifying them. I'm not sure if someone else has done the same or if the rumours are just now surfacing about my tool, but doing it was very easy, and I would be surprised if someone else would not have already done the same thing years ago. Upon experimenting with this, I found that the game has absolutely zero cheat protection; You can do whatever changes you want and it will work online, the server doesn't verify anything the clients do which is a disaster, and I would say it might even be quite likely that some people could have been using something like this for a long time already to cheat online.
Since the game is about 95% coded with Java, and the java files are there in the SFS files, they can be decompiled and recompiled to make the game do pretty much whatever you could ever want. For example, I made a little experiment mod that allows you to jump out of the plane, run around on the ground and then go back in and continue flying. I also made the Mörkö Morane and some other planes flyable, with cockpits from other planes... I also added some extra controls like a key that when held down, shows the gunsight view with full zoom. all of these were quite easy to do and are just some examples of what is possible. Here's a video showing some of these.
Anyway I have not released my tool because of the cheating problem, though as I said it wasn't very difficult to do so some other people could have done the same thing. It is, in my opinion, a quite bad and inexcusable mistake from the developers to not include any kind of cheat protection in the game from the start.
What is a bit odd though is that the developers were notified about this somewhere around April/May already (When I made my tool and found out about the lack of cheat protection), and now they're saying that 4.06 was "already released" back then? -
neuro #7251 a pletykák szerint "valakinek" (az ofp-s Kegety) sikerült feltörnie az SFS fájlokat, így lehet, hogy olegék kiadnak egy új verziót, amiben kijavítják a biztonsági rést
egyébként érdemes beleolvasni a külföldi fórumokba: hihetetlen hogy milyen parádé megy pl. a simhq-n, egyesek már temetik a játékot, mert a sok csíter miatt már nem lesz értelme online repülni - csak azt nem veszik észre, hogy az online közösség kb 5%-a szobapilótáknak...
video: http://koti.mbnet.fi/kegetys/il2-morane.avi -
#7250 Hmm eltunt az ubishopbol a letolthetos Pe-2!! Ez mit jelenthet?! Jon a dobozos, vagy ennyi volt?! -
#7249 ugyanaz.... windows adja a drivert a joyhoz. De az sst nem ismeri fel, hogy be van dugva a joystick. Ja és 64 bites driver külön windowson kívül nincs a Cyborg 3d-hez:/ -
#7248 kipróbálom -
#7247 Hulye tipp de probaltad ugy is hogy a joy nincs bedugva mikor telepited?! mert nemelyik idiota hardware csak igy mukodik!
(Fostubus HP nyomtatok ilyen hepcias szarok..nem 1 olyan hogy ha be van dugva telepites kozben a nyomtato, akkor utana pont ilyen jelenseget produkal es minden ujrainditasnal fel akarja ismerni a mar telepitett szart...elleben ha ugy csinja az ember ahogy azt a foidiotak kitalaltak, azaz hogy telepit majd felszolitasra mint a kisdobos bedugja a nyomtatot a telepites vegen akkor minden rendben lesz.....jo mi?!) -
#7246 dobd el a 64 bites fosdowsodat
(amugy passz ..nem tudom...) -
#7245 Fenntvan és az eredmény?:
Kérem dugja be az eszközt:D holott a calibrate pont alatt működik a joystick -
#7244 nesze -
#7243 hmm ha már ennyire benne vagytok az SST-be nekem Saitek cyborg 3d-hez kéne 64bites driver meg 64 bites SST:)
Valaki??? -
#7242 Nekem is ez volt és tudod mi a megoldás? MEgfelelő driverhez megfelelő SST progi :D Kb 2 órát szenvedtem mire megláttam a letöltésnél nagyba kiírva a megelelő verziójú SST programot. -
#7241 Majd kijön az előbb vagy utóbb. Jó munkához idő kell !:) -
#7240 Már alig várom a Storm of War BOB-t.Senki nem tud arról hogy áll most a játék?Már régóta ugyanaz a 4 kép van róla,gyanús hogy nem jön az így ki Novemberben.Legalább egy trailert tennének róla fel.Jó lesz a csatorna meg a fehér sziklák felett kergetőzni a Spitekkel.Remélem benne lesz az 1940-es Francia hadjárat is. -
#7239 Ragd vissza az eredetit ,mert amiket a neten lehet találni azokkal gond szokott lenni. -
imp99 #7238 nahdejó újraraktam driverét és most a kimentett profile-pkat nem akarja betölteni :(((((
-
#7237 Tudtommal olyan nem létezik. A legjobb a gyári amit lemezen adtak hozzá. -
imp99 #7236 vki tudna dobni egy olyan linket x52-es driverhez ami a legfrissebb és nem szedi le a SST programot....mert nekem a frissítés leszedi :((( -
Lebowski #7235 thx -
TBalazs #7234 A másik oldal is festeget :))
-
#7233 V-1 sziluett..azaz levadaszott V-1-esket jelkepez. -
Lebowski #7232 fúú.amúgy amit a bácsi a gépére festeget horogykeresztet az bombázójel??? vagy miért nem csak a sima kereszt van.ezt nemétem -
neuro #7231