91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
yooyoo #7550 Nem, még nem. Majd megpróbálom. Sima FB-re milyen patch-ek vannak? -
#7549 meg peccselted?
lehet az segítene. -
yooyoo #7548 Jó napot.
Eredetiben megvettem a Forgotten Battles-t és azt vettem észre hogy visszhangzik egyes helyeken a játék, mint például a pilótafülkéken belül vagy ha bemegyek a hang menübe átállítok valamit és kijövök. A gép magától nem produkálja ezt egyébként. Ha bármilyen tanácsot tudtok adni azt megköszönöm.
-
#7547 KLöszi!
Bár fura hogy eredeti játékhoz cracket használok.
Bár volt már más játéknál is. -
Lebowski #7546 nekem az lenne az ötletem hogy próbáld meg hogy letöltesz egy crack-et.oszt pakold.sztem ugy menni fog -
#7545 Sziasztok!
A Frogotten Battlest felinstaláltam és mikor elakarom indítani akkor azt írja ki hogy az rts.dll nem érvényes Windows bináris fájl.Járt e már így valaki ,mit lehet vele kezdeni?A játék eredeti magyar nyelvű! -
#7544 szívesen -
#7543 én is köszönöm, eddig JPG-ben volt meg :D -
#7542 Kössz! -
#7541 tessék:
conf.ini Guide -
#7540 Megosztanád velem/velünk ezt az izét?? -
#7539 nemtom mér nem műkoödik.
de tessék:
combat ace downloads
canon's skins
itt meg még rengeteg link van :) -
horthy #7538 Kéne nekem sok japán történelmi repülő skin ! Kérek weboldalakat ! Mert a http://www.flying-legends.net/ login nem müködik . Beregisztráltam és a saját E-mailomról nem engedett fel ! Why ? -
yooyoo #7537 Köszönöm.
Amikor elolvastam félre értettem.
Kellemes vasárnapot. -
#7536 F.A.Q azt hiszem 5. pontja választ ad a kérdésedre. -
yooyoo #7535 Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy most vettem egy Forgotten Battles-t, és ha csak úgy egymagában ráteszem a patch-et, akkor a AEP-et és a PF rá tudon tenni merged install-al vagy újra kell az egészet rakni?
Válaszotokat köszönöm. -
#7534 OpneGL-re van optimalizálva az Il-2 engine. Szóval abban érdemes használni. -
hetti #7533 Az OpenGL egy szabvány ugyhogy nincs különbség abban, hogy ati-s vagy nvidia-s karid van! (bün d3d-ben használni az il2 sorozatot :D )
A lényeg hogy milyen shader modellt tamogat az adott kártya: a 4-es vizhez 3.0+ shader-es kártya kell, enélkül eséjtelen. -
#7532 Ja ja szart se ér.
Bár megjegyzem végszükség esetén jó ha van:) Azért nem hallanak ,mert mint Bucser írta senki sem használja:(Ergó nincs bekapcsolva . -
#7531 Arról volt szó, hogy szart sem ér kapcsolja ki mert bekavar egy csomó dologgal... -
#7530 és a baépített voice chat? ;) -
#7529 kapcsold ki. Szart sem ér. Soha senki nem használta még a legtöbb embernél ki van kapcsolva sokkal kisebb sávszéligénye van a TS-nek vagy Ventrilonak. -
rosztom #7528 Jaj! elfelejtettem megköszönni a segítséget. tehát köszi.
Még egy probléma: ez a rádiózás dolog nem megy, mármint multiplayeres módban. pedig a sarokban szaladgál a zöld csík, ha belebeszélek a mikrofonba, hogy például: most lebombázom a szárnyad te kutya! De odaát mégse hallják, és én sem hallok viszont. (a tesztmód is műkik). Mondjuk skype-al áthidalható a probéma, de mégis. -
#7527 nagyon jól és egyszerűen lehet használni (a mission buildert)!
itt egy link: Full Mission Builder Tutorials
-
#7526 Pedig avval lehet. Csak bele kell mélyedni. De itt egy link itt is vannak pl:
http://www.airwarfare.com/Sims/FB/fb_campaigns_vpmedia.htm Ja itt kész kampányok vannak,de azé nézd meg.
De a neten van egy csomó ha keresel.Vagy itt van ez ,ez egy generátor
http://www.lowengrin.com/news.php -
rosztom #7525 sziasztok! Hogyan lehet multiplayeres pályákat készíteni, szerkeszteni, ha lehet egyáltalán? A teljes küldetés készítővel próbálkoztam, de használhatatlannak tűnik. Vagy le kéne tölteni ilyeneket vhonnan? Csak pislogok. -
#7524 Mert Bucserbácsi ez korunk fiataljaira jellemző:)) Csak nyomkodják azt az egeret meg ilyesmik oszt olvasgatni azt már nem:)) -
#7523 MIután ha esetleg elolvastad volna a FAQ-t rájöttél volna, hogy mergedként csak akkor tudod felrakni a PF-et az FB-re ha fent van az Ace Expansion Pack. Máshogy nem. Vagy csak 2 külön álló game-ként tudod kezelni. -
#7522 köszi. ezt nem tudtam. viszont azt sem sikerül megoldanom h simán felrakom a FB-t és rárakom a PF-t utánna nem hajlandó elindulni a gém..... -
#7521 mivel a Síma Il-2-nek és az forgotzten Battlesnek semmi köze egymáshoz így valszeg azért nem működik. 2 külön játék. -
#7520 hello. van 1 kis gondom, felrakom a sima il2-t utánna a FB-t ugyanabba a könyvtárba ahova a sima il2-t crackelem a dll-el és amikor indítanám betölt 35%-ig és utánna kilép. mi lehet a gond? -
#7519 Szerintem a gond nálad van. Ha megnézed a fórumokat (hazai, nemzetközi) nagyon ritkán fordul elő és akkor is a géppel van töbnyire a gond, nem a szimulátorral.
-
raptor22 #7518 az FB-nek van 1 betegsége. Mégpedig: gondol egyett és csak úgy kilép, én meg csak lesek. És ezt 10 percen belül 2szer +ismételte. Régebben nem volt ilyen gondom most lett frissen felrakva +tuning, és bolti a game. -
#7517 En meg egy PC22est -
#7516 én ju52est repülnék szívesen már:) -
#7515 van egy ilyen leirásom, h mi mire van hatással a config.ini-ben és ott csak water=2 -ig van részletezve :( -
#7514 nálam a water=4 ugyanígy néz ki szóval valószínű ez a max. -
#7513 én úgy tudom ati csak 2-es vizet tud max...az open gl az nvidiák vadászterülete:)erről van egy fórum az ubi-n csak most nincs időm megkeresni-ott crazyivan mondta hogy ati kártyán max 2-re lehet a vizet rakni nvidián 4-re -
water=2 a config.ini -ben, elvileg ez a max - ha jól tudom!
-
#7511 openGL ben sztem az ATI is tud max vizet, nem?
megnézem és csinálok képet