91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • yooyoo
    Nem, még nem. Majd megpróbálom. Sima FB-re milyen patch-ek vannak?
  • rudanjoe
    meg peccselted?
    lehet az segítene.
  • yooyoo
    Jó napot.
    Eredetiben megvettem a Forgotten Battles-t és azt vettem észre hogy visszhangzik egyes helyeken a játék, mint például a pilótafülkéken belül vagy ha bemegyek a hang menübe átállítok valamit és kijövök. A gép magától nem produkálja ezt egyébként. Ha bármilyen tanácsot tudtok adni azt megköszönöm.
  • nagykispeter
    KLöszi!
    Bár fura hogy eredeti játékhoz cracket használok.
    Bár volt már más játéknál is.
  • Lebowski
    nekem az lenne az ötletem hogy próbáld meg hogy letöltesz egy crack-et.oszt pakold.sztem ugy menni fog
  • nagykispeter
    Sziasztok!
    A Frogotten Battlest felinstaláltam és mikor elakarom indítani akkor azt írja ki hogy az rts.dll nem érvényes Windows bináris fájl.Járt e már így valaki ,mit lehet vele kezdeni?A játék eredeti magyar nyelvű!
  • rudanjoe
    szívesen
  • arty
    én is köszönöm, eddig JPG-ben volt meg :D
  • LeonSilver
    Kössz!
  • rudanjoe
    tessék:
    conf.ini Guide
  • LeonSilver
    Megosztanád velem/velünk ezt az izét??
  • rudanjoe
    nemtom mér nem műkoödik.
    de tessék:
    combat ace downloads
    canon's skins

itt meg még rengeteg link van :)
  • horthy
    Kéne nekem sok japán történelmi repülő skin ! Kérek weboldalakat ! Mert a http://www.flying-legends.net/ login nem müködik . Beregisztráltam és a saját E-mailomról nem engedett fel ! Why ?
  • yooyoo
    Köszönöm.
    Amikor elolvastam félre értettem.
    Kellemes vasárnapot.
  • Trucker39
    F.A.Q azt hiszem 5. pontja választ ad a kérdésedre.
  • yooyoo
    Sziasztok.

Az lenne a kérdésem hogy most vettem egy Forgotten Battles-t, és ha csak úgy egymagában ráteszem a patch-et, akkor a AEP-et és a PF rá tudon tenni merged install-al vagy újra kell az egészet rakni?
    Válaszotokat köszönöm.
  • Bucser
    OpneGL-re van optimalizálva az Il-2 engine. Szóval abban érdemes használni.
  • hetti
    Az OpenGL egy szabvány ugyhogy nincs különbség abban, hogy ati-s vagy nvidia-s karid van! (bün d3d-ben használni az il2 sorozatot :D )
    A lényeg hogy milyen shader modellt tamogat az adott kártya: a 4-es vizhez 3.0+ shader-es kártya kell, enélkül eséjtelen.
  • Her Laca
    Ja ja szart se ér.
    Bár megjegyzem végszükség esetén jó ha van:) Azért nem hallanak ,mert mint Bucser írta senki sem használja:(Ergó nincs bekapcsolva .
  • Bucser
    Arról volt szó, hogy szart sem ér kapcsolja ki mert bekavar egy csomó dologgal...
  • arty
    és a baépített voice chat? ;)
  • Bucser
    kapcsold ki. Szart sem ér. Soha senki nem használta még a legtöbb embernél ki van kapcsolva sokkal kisebb sávszéligénye van a TS-nek vagy Ventrilonak.
  • rosztom
    Jaj! elfelejtettem megköszönni a segítséget. tehát köszi.
    Még egy probléma: ez a rádiózás dolog nem megy, mármint multiplayeres módban. pedig a sarokban szaladgál a zöld csík, ha belebeszélek a mikrofonba, hogy például: most lebombázom a szárnyad te kutya! De odaát mégse hallják, és én sem hallok viszont. (a tesztmód is műkik). Mondjuk skype-al áthidalható a probéma, de mégis.
  • rudanjoe
    nagyon jól és egyszerűen lehet használni (a mission buildert)!
    itt egy link: Full Mission Builder Tutorials
  • Her Laca
    Pedig avval lehet. Csak bele kell mélyedni. De itt egy link itt is vannak pl:
    http://www.airwarfare.com/Sims/FB/fb_campaigns_vpmedia.htm Ja itt kész kampányok vannak,de azé nézd meg.
    De a neten van egy csomó ha keresel.Vagy itt van ez ,ez egy generátor
    http://www.lowengrin.com/news.php
  • rosztom
    sziasztok! Hogyan lehet multiplayeres pályákat készíteni, szerkeszteni, ha lehet egyáltalán? A teljes küldetés készítővel próbálkoztam, de használhatatlannak tűnik. Vagy le kéne tölteni ilyeneket vhonnan? Csak pislogok.
  • Her Laca
    Mert Bucserbácsi ez korunk fiataljaira jellemző:)) Csak nyomkodják azt az egeret meg ilyesmik oszt olvasgatni azt már nem:))
  • Bucser
    MIután ha esetleg elolvastad volna a FAQ-t rájöttél volna, hogy mergedként csak akkor tudod felrakni a PF-et az FB-re ha fent van az Ace Expansion Pack. Máshogy nem. Vagy csak 2 külön álló game-ként tudod kezelni.
  • Naxos
    köszi. ezt nem tudtam. viszont azt sem sikerül megoldanom h simán felrakom a FB-t és rárakom a PF-t utánna nem hajlandó elindulni a gém.....
  • Bucser
    mivel a Síma Il-2-nek és az forgotzten Battlesnek semmi köze egymáshoz így valszeg azért nem működik. 2 külön játék.
  • Naxos
    hello. van 1 kis gondom, felrakom a sima il2-t utánna a FB-t ugyanabba a könyvtárba ahova a sima il2-t crackelem a dll-el és amikor indítanám betölt 35%-ig és utánna kilép. mi lehet a gond?
  • Trucker39
    Szerintem a gond nálad van. Ha megnézed a fórumokat (hazai, nemzetközi) nagyon ritkán fordul elő és akkor is a géppel van töbnyire a gond, nem a szimulátorral.
  • raptor22
    az FB-nek van 1 betegsége. Mégpedig: gondol egyett és csak úgy kilép, én meg csak lesek. És ezt 10 percen belül 2szer +ismételte. Régebben nem volt ilyen gondom most lett frissen felrakva +tuning, és bolti a game.
  • Falconer
    En meg egy PC22est
  • rudanjoe
    én ju52est repülnék szívesen már:)
  • arty
    van egy ilyen leirásom, h mi mire van hatással a config.ini-ben és ott csak water=2 -ig van részletezve :(
  • Bucser
    nálam a water=4 ugyanígy néz ki szóval valószínű ez a max.
  • PhantomAss
    én úgy tudom ati csak 2-es vizet tud max...az open gl az nvidiák vadászterülete:)erről van egy fórum az ubi-n csak most nincs időm megkeresni-ott crazyivan mondta hogy ati kártyán max 2-re lehet a vizet rakni nvidián 4-re
  • arty

water=2 a config.ini -ben, elvileg ez a max - ha jól tudom!

• arty
    openGL ben sztem az ATI is tud max vizet, nem?

megnézem és csinálok képet